Kirjoittaja Aihe: Tee SE itse! Seksivälineaskartelua Helsingissä 25.6.2015  (Luettu 1509 kertaa)

datura

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 251
 • Rouvan pelko on viisauden alku.
 • Galleria
Tee SE itse!
Torstaina 25.6. 2015, klo 15-20
LéSpace, Kuortaneenkatu 8, Helsinki

-->  http://lespace.fi/
-->  http://ma3.fi/tapahtumat.html

Queerfeministinen pornolehti Ménage à trois järjestää kesäkuussa Helsinki Pride -viikolla askartelutalkoot, joissa rakennellaan seksivälineitä, joiden pääraaka-aine on polkupyörän sisäkumi (raipat, asusteet). Askartelun jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tulla valokuvatuiksi ministudiossa omilla ehdoillaan oman välineensä kanssa. Materiaalimaksu 5-10 euroa riippuen siitä, mitä materiaaleja käytät. Ennakkoilmoittautuminen 8.6. alkaen osoitteeseen: toimitus@ma3.fi.

Työpaja jaetaan kahteen ryhmään: klo 15 ja klo 17:30 aloittavat ryhmät. Kerro ilmoittautuessasi, kumpi aika (vai molemmat) sinulle sopii.

Tapahtuma on suunnattu kaikille queereille, feministeille ja/tai tee se itse -henkisille seksivälineiden ystäville!

Huom: Helsinki Pride -ohjelman tiedoista poiketen tapahtuma ei ole ikärajaton, vaan seksiin liittyvien teemojen takia ikäraja on 18. Tapahtuman järjestäjät pyrkivät siihen, että osallistujat viihtyvät askartelutalkoissa: osallistuminen edellyttää sitoutumista turvallisemman tilan käytäntöihin:

***

Pyrkimys turvallisempaan, queerfeministiseen tilaan:

Tämän tapahtuman osallistujat sitoutuvat keskinäiseen kunnioitukseen. Kunnioita ihmisten fyysisiä, emotionaalisia ja verbaalisia rajoja. Ole konsensuaalinen = kysy lupaa.

älä oleta. Kaikki ihmiset määrittelevät identiteettinsä itse. Jos haluat oppia niistä lisää, niin kuuntele ja kunnioita.

Jos tarvitset apua tai sinulla on toiveita järjestäjille tai kaipaat ongelmatilanteisiin tukea, käänny rohkeasti tapahtuman järjestäjien puoleen.

Tämä ei ole tila rasistiselle, seksistiselle, homo/transfobiselle tai muulle käytökselle tai kielenkäytölle, joka pitää etuoikeuksia ja muita sorron muotoja yllä.

Lisätietoa turvallisemman tilan käytännöistä löytyy netistä etenkin englanniksi hakusanoilla "safer space policy".

***

Rajallisen tilan ja materiaalien takia tapahtumaan otetaan 30 osallistujaa, 15 kumpaankin ryhmään. Odotamme paljon ilmoittautumisia, joten varmin tapa mahtua mukaan tapahtumaan on lähettää ilmoittautumisviesti 8.6. vuorokauden aikana. Jos saamme vuorokauden aikana yli 30 ilmoittautumista, arvomme osallistujat tästä joukosta. Muuten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikille osallistujiksi valituille lähetetään sähköposti, jossa kerrotaan vielä tarkempaa tietoa päivän sisällöstä.

Paikka: LeSpace, Kuortaneenkatu 8, Helsinki. Pasilan juna-asemalta on noin 5 minuutin kävelymatka. Myös ratikka nro 9:llä pääsee (pysäkki Jämsänkatu). LeSpaceen on esteetön kulkumahdollisuus pyörätuolilla erillisen sisäänkäynnin kautta.

Tapahtuma on osa Helsinki Priden ohjelmaa.

Mr.Vic

Vähän ehkä mainostus myöhässä, kun ilmoittautuminen tukkeutui jo toissapäivänä.

datura

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 251
 • Rouvan pelko on viisauden alku.
 • Galleria
Vähän ehkä mainostus myöhässä, kun ilmoittautuminen tukkeutui jo toissapäivänä.

Ei hätää, paikkoja on vielä runsaasti jäljellä - sen takiahan minä tämän tiedotteen tänne postasinkin.  C:-)