Kirjoittaja Aihe: Pervot heterotehtaassa  (Luettu 29735 kertaa)

heinrich

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #30 : 07.07.2015, 00:18 »
Voisko nyt vaikka joku ylläpidosta ihan laskea tuota vai väsätäänkö aiheesta galluppi?
Toki tarkentaen haluaako alistuva / ylistyvä naida / sessioida miehen / naisen / jonkun muun kanssa?


gendermale

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #31 : 07.07.2015, 09:23 »
Paitsi että naisista on, käsittääkseni, puutetta ihan kaikissa hierarkian tasoissa. Eli miehiä on yli tarpeen myös alistavissa.

Kyllä, koska joillekin useimmat miehet ovat totaalisesti out. Naiset pyörivät yhä enemmän tasokkaiden miesten kanssa ja heitä on saatavilla. Avoimet suhteet on nykyisin yleisiä, vaikkei niistä julkisesti puhutakaan. Sinkkunaisenkaan ei tarvitse tehdä kompromissia alaspäin.

balthazar

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #32 : 07.07.2015, 09:43 »
Noniin, leikataanpa aiheeseen sitten vähän syvemmälle.

Ihmiset etsivät omista kumppaneistaan jotain, joka vastaa juuri heidän tarpeisiinsa. En osaa varovaisestikaan arvioida mitä ne tarpeet voisivat hajonnallisesti olla, mutta tulokset ovat sellaiset että ihan kaikkien ihmisten on yhä vaikeampaa löytää itselleen juuri toivotunlaista seuraa, huolimatta kysynnän ja tarjonnan laeista. Minullekaan ei riitä lähellekään se, että kokee olevansa alistuva, tai markkinoi itseään alistuvana. Kyse ei ole siitäkään että pitäisi olla enemmän, parempi ja niin edelleen, vaan minulle sopivampi. Pitkässä suhteessa toki nämä ominaisuudet voivat lähentyä toisiaan, mutta kokemus on opettanut että millään määrällä yrittämistä kaksi yhteensopimatonta tarinaa ei muutu yhdeksi tarinaksi.

Juuri tämän sopivan kumppanin löytymisen vaikeuden vuoksi on tämä tietynlainen polyajattelu nostanut päätään; jonkun kanssa voi kokea turvaa ja sielujen yhteyttä, joku toinen saa ihon värisemään pelkällä äänellään. Tällaiset ihmiset jotka vetoavat useampiin ihmisiin ja jotka haluavat jokaisen tarjokkaan talliinsa haalia, vääristävät osaltaan myös normaalia jakaumaa. Ehkä joskus näen itseni polymmassa kuviossa kuin nyt, mitään minulla ei ole sitä vastaan, mutta en haluaisi satuttaa niitä ihmisiä joista välitän, mikä tuntuu olevan polykuvioissa hyvin yleistä. Mietin, että johtuuko sekin siitä, että tartutaan siihen parhaaseen mitä tarjolla on, kun ei malteta odottaa sitä, jonka tarina tuntuu juuri omalta?

Tämä siis vain havainnollistaakseni, että asia ei ole alkuunkaan niin yksinkertainen kuin kysynnän ja tarjonnan lait. Valehtelisin jos väittäisin ymmärtäväni koko tämän yleisen sekasotkun, mutta perusteet väittäisin osaavani kuin kämmeneni selän.

pikkusisko

Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #33 : 07.07.2015, 10:07 »
Mua henkilökohtaisesti risoo laasastelu siitä, että kyllähän naisten kelpaa, kun tarjokkaita tuppaa joka tuutista ja toosasta. Ja oikein eritoten syljettää syyllistäminen siitä, että olishan niillä nyt seuraa vaan kun niille ei kelpaa kuin kullatut kikkelit ja kuut taivaalta. Todellisuudessa kun useimmat naiset arvioivat oman arvonsa rutkasti alakanttiin, ja silti niillä on vaikeuksia löytää arvoistaan seuraa. Kertonee enemmän tarjonnan kuin kysynnän laadusta ja määrästä :)

Nähdäkseni pervopopulaatiomme pariutumismarkkinallinen problematiikka piileekin pitkälti siinä, että lajinselviytymiselle edullisista (mutta yksittäisille perverteille vähemmän suotuisista) syistä jokaista vilpitöntä yksilöä kohden löytyy tuhannen täydellistä tolvanaa, joille kinky on pelkkää pornoa. Niin miehiä kuin naisia.

Sopeutuja

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #34 : 07.07.2015, 10:20 »
Todellisuudessa kun useimmat naiset arvioivat oman arvonsa rutkasti alakanttiin, ja silti niillä on vaikeuksia löytää arvoistaan seuraa.

Melkoinen prinsessa-asenne, joka perustuu vain siihen, että naisille on niin paljon tarjontaa.

pikkusisko

Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #35 : 07.07.2015, 10:27 »
Todellisuudessa kun useimmat naiset arvioivat oman arvonsa rutkasti alakanttiin, ja silti niillä on vaikeuksia löytää arvoistaan seuraa.

Melkoinen prinsessa-asenne, joka perustuu vain siihen, että naisille on niin paljon tarjontaa.

Hauskaa, ettet selvästikään ymmärtänyt pointtiani, ja tulit silti suorastaan alleviivanneeksi sen :)

Mutta jospa takaisin heterotehtaaseen, tästähän saisi jo oman ketjunsa jollei sellaista vielä ole.

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #36 : 07.07.2015, 10:33 »
Kuin myös sylettää laasastelu populistisine retoriikoineen. Privassa poissuljenkin sen elämästäni enkä ole kiinnostunut siltä kantilta edes lähtemään asiaa purkamaan (enkä oikein täälläkään jaksa sellaiseen sen enempää, kuin jo pikkusisko yllä, kommentoida). Liian valtakulttuurista kauraa minun hermojärjestelmälleni. Ei kiitos. Sen itkeminen että "naiset sitä ja naiset tätä.." on vain niin puuduttavaa kun silloin koko holistinen heteronormatiivinen ja hetroseksistinen kokonaisuus jää purkamatta riittävästi.

Baltsu jo tarkensikin asiaa hyvin yksilöllisemmälle tasolle, joka on aina se kiinnostavin kulma selvittää tilanteita. Eli lähdetään yksilön kokemuksesta kohden yleisempää, eikä syytetä jotakin "kattojärjestelmää" joka on lopulta aika abstarktia jos haluaa ymmärtää yksilöllisiä tragedioita ja esteitä pariutumiseen liittyvissä konsepteissa.

Eli ihmisinä olemme taipuvaisia luokittelemaan käsitteellisesti ympäristöämme ja itseämme mutta samalla lankeamme seksistiseen stereotyypittelyyn hatarin perustein. Näin saamme jonkinlaisen varmuuden koherentista, joskin epäoikeudenmukaisesta, yhteisöllisestä rakenteesta ja kuitenkin koemme tulevamme väärin ymmärretyiksi karsinoissamme.
Ja sitten vielä yhteisö ylläpitää joidenkin jäsentensä kautta stereotyypittelevää hierarkista rakennetta johon ei ole kovin helppoa, ei ehkä sallittuakaan, puuttua.

Mikä siis on rakentavampi tie yksilöllisemmin ja holistisemmin ja ihmistä kunnioittavammin olla tässä(kin) yhteisössä? Eikö se ole juuri se omien ja myös ympärillä havaittujen stereotyyppisten rakenteiden esille tuominen?
Joskus kun tuntuu että jos niihin puuttuu niin saa aikamoiset vihat niskoilleen "väärästä" käyttäytymisestä.
Minua ei niinkään kiinnosta kyseenalaistaa muiden ihmisten sukupuolisuutta (sex/gender) tai seksuaalisuutta, sillä en koe sitä mitenkään uhkana omalleni. PAITSI jos joku tulee tyrkyttämään minulle omaa hierarkiaansa jotenkin oikeampana ja sopivampana. Silloin ärähdän. Ja juuri se tyrkyttäminen on se mihin haluaisin tuoda valoa.
Siitä hyvänä esimerkkinä täällä usein näkee lausumia siitä kuinka alistuvat miehet, ja myös naiset, eivät täytä jotakin muualta annettua standardia. Sellainen sattuu niin silmään kuin sieluun. Kuinka hyväksyttyä on tällaisten julkilausumien näkyväksi tekeminen?
Onko mahdollista löytää sellainen diskurssi että se kunnioittaa kaikkia seksuaalisuuden ja sukupuolen ilmenemisen variaatioita? (tuo ylläoleva Sopetujan kommentointihan ei sitä tee, esim.)

Sinänsä on vaikeaa erottaa sukupuolisuutta ja seksuaalisuutta kun käsitellään heteronormatiivisuutta/heteroseksismiä sillä niihin on tuo luonnollinen(?) sukupuolijakauma kahteen polaariseen toisiaan täydentävään sukupuoleen jo sisään rakennettuna.

Lisäys: Ja niin, kyllähän myös dominoivat naiset ja miehet kärsivät stereotyypittelystä aika rankasti: aika paljon saa lukea siitä kuinka on petytty mastereihin ja dommeihin kun eivät olekaan vastanneet omia oletuksia kyseisistä stereotyypeistä. Eli kukaan ei ole turvassa muiden vääristyneiltä(?) odotteilta jos on itsensä johonkin karsinaan mennyt tärväisemään.

Lisäys 2: Rakastumisteeman tuominen tähän topikkiin on mielestäni oikein oiva keino tutkia odotteitamme. Kun jostain olen lukenut että yhteiskunnassamme heterous on luonnottoman suuresti edustettuna. Eli se viittaisi siihen että piilotamme sellaisia ominaisuuksiamme suhdetoimissamme joita ei kannusteta (vaan ilmeisesti jopa rangaistaan) ulkopuolelta.


« Viimeksi muokattu: 07.07.2015, 11:06 kirjoittanut Chmlnidae »

Sopeutuja

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #37 : 07.07.2015, 11:01 »
Hauskaa, ettet selvästikään ymmärtänyt pointtiani

Selitä sitten, jotta ymmärtäisin.

balthazar

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #38 : 07.07.2015, 11:31 »
Hauskaa, ettet selvästikään ymmärtänyt pointtiani
Selitä sitten, jotta ymmärtäisin.
Sukupuolesta ja suuntauksesta riippumatta sinusta kiinnostuneiden määrä on yhdentekevä, jos yksikään kiinnostuneista ei väräytä mitään sisällä.

Toki jos kiinnostuneiden määrä on itseisarvo, niin on kivaa kun on paljon kiinnostuneita, siitä huolimatta ettei niille ole mitään varsinaista käyttöä. Tämä lienee se peruste jolla katkerat huutelevat bunkkereistaan samalla kun ylenkatsovat niitä, jotka voisivat olla itsestä kiinnostuneita. Pelkkä lukumäärä ei takaa että joukossa on se yksi, saati useampi aidosti kultaa. Jos et tästä ymmärrä, niin suomessa on paljon järviä, mutta löytyy täältä muutama siltakin.

Sopeutuja

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #39 : 07.07.2015, 11:39 »
Sukupuolesta ja suuntauksesta riippumatta sinusta kiinnostuneiden määrä on yhdentekevä, jos yksikään kiinnostuneista ei väräytä mitään sisällä.

Esitän tilanteen tavallisen seksin näkökulmasta.

Neitsytnainen laittaa nettiin (esimerkiksi Iskuriin) ilmoituksen, jolla etsii seksiseuraa. Hän saa satoja vastauksia. 90 % vastauksista on roskaa. Joukossa on kuitenkin useita - jopa useita kymmeniä - tarjouksia fiksuilta miehiltä, joilla on tarjota naiselle sekä fyysistä että henkistä hyvää.

Kun neitsytmies laittaa vastaavan ilmoituksen, hän ei välttämättä saa ainuttakaan vastausta ja jos saakin, niin taso ei päätä huimaa.

Tämä asetelma tekee naisista prinsessoja. Kun on vara valita, on myös vara vaatia. Miesten kynnys vaatimiseen on paljon pienempi. Jos he tahtovat saada, heidän täytyy tyytyä.

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #40 : 07.07.2015, 11:54 »
Sukupuolesta ja suuntauksesta riippumatta sinusta kiinnostuneiden määrä on yhdentekevä, jos yksikään kiinnostuneista ei väräytä mitään sisällä.

Esitän tilanteen tavallisen seksin näkökulmasta.

Neitsytnainen laittaa nettiin (esimerkiksi Iskuriin) ilmoituksen, jolla etsii seksiseuraa. Hän saa satoja vastauksia. 90 % vastauksista on roskaa. Joukossa on kuitenkin useita - jopa useita kymmeniä - tarjouksia fiksuilta miehiltä, joilla on tarjota naiselle sekä fyysistä että henkistä hyvää.

Kun neitsytmies laittaa vastaavan ilmoituksen, hän ei välttämättä saa ainuttakaan vastausta ja jos saakin, niin taso ei päätä huimaa.

Tämä asetelma tekee naisista prinsessoja. Kun on vara valita, on myös vara vaatia. Miesten kynnys vaatimiseen on paljon pienempi. Jos he tahtovat saada, heidän täytyy tyytyä.

Kyseenalaistatko tässä näiden naisten autonomisen päätöksenteon koskien heidän omaa pariutumistaan? Haluatko kenties jotenkin vaikuttaa asiaan? Koetko tulevasi väärin kohdelluksi? Kenen on syy? Kyseisten naistenko? Vai kenties koko naissukukunnan?
Vai onko tämä vain vallitseva asiain tila jonka korjaaminen on hiukan kenties komplisoidumpi asia kuin että osoitetaan jotakin mukamas homogeenistä ryhmää johon on laitettu lappu "naiset".

heinrich

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #41 : 07.07.2015, 11:58 »
Hmm...

Entäpä jos rakennetaan kaksi identtisen "sukupuolineutraalia" deitti-ilmoa.
Eli teksti siis sama, jolloin tää kirjallinen osuus ei pääsisi häiritsemään otantaa.
Toinen "miehen" toinen "naisen" jättämänä.

Veikkaanpa, että tulos on juurikin kuten sopeutuja jo esitti tapahtuvaksi.
Ihan ilman sen kummempia sarvia ja hampaita.

Sopeutuja

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #42 : 07.07.2015, 11:59 »
Kyseenalaistatko tässä näiden naisten autonomisen päätöksenteon koskien heidän omaa pariutumistaan?

Kuvaan sitä tosiasiallista tilannetta, joka yhteiskunnassa vallitsee. Naisilla on mahdollisuus olla prinsessoja, koska heille on niin paljon tarjontaa. Jos tilanne olisi päinvastainen, miehet käyttäytyisivät aivan samalla tavalla kuin naiset nyt.

Tilanne ei ole siis mitenkään naisten syy. Se on vain kysynnän ja tarjonnan suhteesta syntynyt tosiasia.

pikkusisko

Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #43 : 07.07.2015, 12:01 »
Lainaus
Tämä asetelma tekee naisista prinsessoja. Kun on vara valita, on myös vara vaatia. Miesten kynnys vaatimiseen on paljon pienempi. Jos he tahtovat saada, heidän täytyy tyytyä.

Ei varmastikaan vähiten tällaisen kiittämättömiksi primadonniksi leimaamisen vuoksi aika monilla naisilla on hyvin vääristynyt kuva siitä, mitä oikeastaan on lupa vaatia ja mitä nämä todella ansaitsevat. Toisin sanoen, kelpuutetaan kosijoita huomattavasti alta oman tason, ja silti edes niinkään hyviä on työn ja tuskan takana löytää, kun taas kaikkein alhaisimpia hännystelijöitä kyllä piisaisi. Toisin sanoen, tismalleen niitä tolloja joiden käsitys naisista on se, että niissä on joku vika jos ne ei anna pillua. 

Tässä prinsessanurinassa on aavistuksen aukkoinen tämä perustavanlaatuinen logiikka. Annetaan ymmärtää, ettei ole oikeutta vaatia hyvää, kun kerran on tarjolla yllin kyllin huonoa. Se on kuin menisi autokauppaan taskussaan ihan mukavasti säästöjä ja mielessään joku kohtuu pieniruokainen ajo-ominaisuuksiltaan miellyttävä ajokki, ja kauppias tarjoaisi valikoimaksi rivin Tikkurilan talomaalilla ehostettuja 80-luvusta juuri ja juuri selvinneitä Opeleita. Kun sitten yrittäisi sievästi vihjaista, että mielessä oli jotain vähän muuta, kauppias närkästyisi huis helvettiin. Näitä meillä on vaikka kuinka paljon, ota tai jätä!

Onhan se varmasti oma lohtunsa olettaa, että vaatimukset ovat kerta kaikkiaan niin kohtuuttomia ettei ole mitään mieltä eväänsä lotkauttaa niitä vastatakseen. Huomattavasti työläämpäähän olisi tulla harkinneeksi sitä epämieluisaa vaihtoehtoa, että kenties omasta asenteesta löytyisi kuin löytyisikin petrattavaa.

Mutta nyt minä ainaskin koitan malttaa heittää pois. Tämä on juuri niitä keskusteluja, jotka hyvin harvoin johtavat yhtään mihinkään :)

Edit. Sellainen  tuikitarpeellinen tarkennus kuitenkin, että tasolla viittaan siihen, miten naista suhteessa kohdellaan, en siihen miten hyvä tuuri vastapuolella (olipa tämä mitä sukupuolta hyvänsä) on geenilotossa käynyt.
« Viimeksi muokattu: 07.07.2015, 12:45 kirjoittanut pikkusisko »

Sopeutuja

 • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #44 : 07.07.2015, 12:07 »
aika monilla naisilla on hyvin vääristynyt kuva siitä, mitä oikeastaan on lupa vaatia ja mitä nämä todella ansaitsevat.

Suurin osa miehistä on tavallisia ihmisiä. He eivät ole erityisen älykkäitä, mutta eivät tyhmiäkään. He eivät ole komeita, mutta eivät rumiakaan. He eivät ole hyviä seuramiehiä, mutta eivät huonojakaan. Näitä miehiä miehistä on suurin osa, mutta nämä miehet joutuvat hyvin usein käytännössä kokemaan, etteivät he kelpaa naisille.