Kirjoittaja Aihe: Pervot heterotehtaassa  (Luettu 30329 kertaa)

Maaria

  • Vieras
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #120 : 13.07.2015, 16:16 »
Pikkusisko, kolumni on varmasti henkilökohtaisempi kirjoitus kuin mielipidepostaus. Onhan aiheen aloittaminenkin henkilökohtaisempi ja alttiimpi arvioille kuin satunnainen vastaus satunnaiseen aiheeseen. Suhtaudut kirjoittamiseen kunnianhimoisesti ja sisällöissä pyrit tuomaan jotain ei-niin pureksittua näkökulmaa. Ymmärrän, että arvostelut saavat erinäisistä syistä posket hehkumaan.

Mutta tosissaan ne tekstit ja niistä kumpuavat ajatukset alkavat elää erillistä elämää keskustelun jatkuessa. Jos hiemankaan asiaa ajattelee pidemmäs, niin kolumnin lukija kyllä tietää, että sen kirjoittajan koko mielipide repertuaari ei ole kolumnissa, asia on kirjoittajan mielestäkin monisäikeinen, aiheen käsittelyyn on valittava joku näkökulma ja tarkoitus on kirjoittaa niin että se kirjoituksen koukku tai juju tulee ymmärretyksi. Kolumnin sisältö ei ole läpileikkaus kirjoittajan persoonaan.

Hyvä kolumni ei ole peesaus, mikä saa osakseen peesauksia.

KalvinK

  • Baarikärpänen
  • ****
  • Viestejä: 639
  • Tykkää sitoa nättejä nakuja naisia.
  • Galleria
Vs: Pervot heterotehtaassa
« Vastaus #121 : 13.07.2015, 18:24 »
Tiivistelmä aiheesta helposti omaksuttavassa videoformaatissa:

https://www.youtube.com/watch?v=Ulb3tZU8vsk

Ollako vaiko eikö olla. Siinäpä kysymys. Kuka määrittelee onko joko homo tai hetero? Henkilö itse vai muut? "it is not gay if the balls don't touch", "it is not gay if it is three-way" jne. Toisaalta, onko sillä mitään väliä onko henkilö homo tai hetero jos et harrasta seksiä kyseisen henkilön kanssa.