Kirjoittaja Aihe: White nights, Helsinki, 1.-20.12.  (Luettu 1683 kertaa)

HeWhoCannotBeNamed

  • Vieras
White nights, Helsinki, 1.-20.12.
« : 04.12.2015, 17:19 »
http://www.suvilahti.fi/tapahtumia/race-horse-company-white-nights

"Race Horse Companyn ylistetty, entistä hätkähdyttävämpi White Nights -sirkuskabaree palaa Suvilahden Kattilahalliin. Ainutlaatuisia hetkiä "aikuiseen" makuun tarjoilevat Race Horsen poikien lisäksi host Bastard Keith New Yorkista sekä uudet kansainväliset vieraat.

White Nights on oikea valinta pikkujoulunälkään, jos kaipaat keittoosi raivokkaan, vaarallisen taitavan ja yllätyksellisen hauskan ryhmän koostamat maukkaat ainekset.

Unohtumattomista tunne-, maku- ja aistielämyksistä vastaavat siis Bastard Keith, illan host suoraan New Yorkin sykkeestä ja Princess Tweedle Needle Berliinistä, joka on puputyttö rankalla twistillä. Mukana ovat myös Håvve Fjell, joka tuo kivuliaita ratkaisuja Norjasta vuosien kokemuksella, Natalie Good, nuorallatanssija Californian kukkuloilta, Rony Hämäläinen, nuori hulttio työharjoittelussa sekä totta kai RHC eli suomalaisen sirkuksen extravaganzat, vauhdikkaan raivokas ryhmä, aina.   

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä maailmalla matkaava, harvoin kotikaupungissaan esiintyvä ryhmä lavalla peräti 18 iltana. Helsinki Beer Festival tuo tapahtumaan RHC-oluen, maukkaasta roskaruoasta vastaa RHC:n oma chef  - tarjolla on muun muassa herkullista kasviskeittoa, salaatteja, pitaleipiä ja hodareita."

Joo en ole käynyt, mutta kohtapa olen. Kuulemani mukaan voisi kiinnostaa ehkä joitakin tämän foorumin kirjoittelijoitakin.

Nallu

Vs: White nights, Helsinki, 1.-20.12.
« Vastaus #1 : 13.12.2015, 09:21 »
Kävin katsomassa. Oli ihan viihdyttävää shöymeininkiä :)

chilinen

  • Vieras
Vs: White nights, Helsinki, 1.-20.12.
« Vastaus #2 : 14.12.2015, 00:13 »
Kävin viime vuonna, ja käyn uudelleenkin. Ihan huippuja! Jopa muakin vanhempi sukupolvi ilahtui lipuista ja haluaa uusintoja :)

Riverlady

  • Vieras
Vs: White nights, Helsinki, 1.-20.12.
« Vastaus #3 : 18.12.2015, 15:57 »
Käytiin tää keskiviikkona. Monipuolinen sirkuskabaree - välillä akrobaattinen, vielä useammin naurattava, välillä kotikutoinen. Nykkiläinen juontaja urakoi tosissaan, baarista sai lähestulkoon halpaa ruokaa ja juomaa ja norjalainen neula- ym. duo Pain Solution teki kaksi eri lavaesitystä eikä heidän neulat olleet niitä perusapteekin lyhyitä ja ohuita. Seurueemme tykkäsi!


HeWhoCannotBeNamed

  • Vieras
Vs: White nights, Helsinki, 1.-20.12.
« Vastaus #4 : 21.12.2015, 18:31 »
No ni tämähän on siis ohitte. Neulajutut oli hurjia, ja juontaja olisi jo yksinään kantanut aika pitkälle. myös tapahtuman nimikko-olut oli eri hyvää.