Kirjoittaja Aihe: Pinpin nuuskuttelijan päiväkirja  (Luettu 3208 kertaa)

Kolumnisti

  • Moderator
  • Kanta-asiakas
  • *
  • Viestejä: 372
  • Galleria
Pinpin nuuskuttelijan päiväkirja
« : 01.05.2016, 07:55 »
Pinpin nuuskuttelijan päiväkirja

Kaikista seksuaalisten aktiviteettien variaatioista pinpin ja perseen alueen nuoleminen, pureskelu, maisteleminen ja nuuskiminen on kiinnostuslistani kärkipäässä.

Tilanteen mukaan yleinen linja voi olla kovakouraista, sadistista, lempeää, leikkisää tai sekopäisen  kiimaista. Susi- tai koiramainen nuuskuttelu ja murahtelu on kuitenkin oma suosikkini. Vaikka en tekisi mitään ulkoisesti kovin kovakouraista, tietynlaiseen eläimelliseen moodiin astuminen on antoisaa. Nuolla ja haistella vittua sydemänsä kyllyydestä, pureskella välillä, leikkiä ajatuksella, että koko värkin voisi myös syödä.

Vitun kanssa värkkäämisessä aistien kokonaisvaltainenyhteistyö on tärkeää. En innostu pimeässä puuhaamisesta, vittu on niin kaunis elin, että se pitää myös konkreettisesti nähdä. Vaikka penetraatio on itselle tärkeää, vitun nuoleminen ja nuuskinen on siinä määrin antoisaa, että tapanani on yleensä keskeyttää paneminen ja tunkea päätäni naisen haaroihin myös penetraation välissä, asiaankuuluvalla murahtelulla ja muulla eläimellisellä ääntelyllä höystettynä tietenkin.

Mitä tulee puhtauteen ja yleiseen hygieniaan, olen yleisesti kumpaakin arvostava. Joillain ihmisillä on toive imeä nimenomaisesti likaista pillua tai kalua. Joku taisi baarissakin mainita imeskelleensä 1,5vkoa pesemätöntä pillua menkkojen jälkeen. Ei ehkä onnistuisi itseltäni, mutta sellainen 1-2 päivää ilman suihkua pimppi tuo sellaisen oman vivahteensa. Vaikka suihkunraikkaan pimpin imeskely on kovasti herkullista, hikisen ja hieman likaisen värkin kanssa puuhaaminen helpottaa tuohon eläimelliseen mentaliteettiin pääsemistä.

"Variety is the mother of enjoyment" on tunnettu sanonta ainakin kulinaristien keskuudessa, mutta pätee myös vaginasta nauttimiseen. Kovaa tai pehmeää sessiointia, pääasia, kunhan naista saa käännellä ja väännellä tahtonsa mukaan ja imeskellä, maistella ja nuuhkia pillua edestä, takaa, sivuilta, yltä ja alta. Vittu on itsessään täynnä variaatiota. Vaalenpunaisessa lihassa on aina erilaiset vivahteet niin värin, maun, lämpötilan kuin kosteus/märkyys asteen puolesta, riippuen mihin aikaan päivästä sessioidaan ja missä vaiheessa sessiota tai seksiä pimppiä tarkastellaan.

Aihepiiri ehkä yleisesti sivuaa pointtia, onko seksi tai pervoilu kiihottavampaa jollain tasolla likaisena? Tai miten likaisuuden käsite koetaan ja ymmärretään? Itse siis arvostan puhtautta, mutta tietty likainen elementti tuo seksiin ja sessiointiin hauskaa vaihtelua. Naisseuralaista voi olla kiva kiusata tunkemalla pesemätöntä kalua suuhun ja 2 päivää ilman suihkua olleesta pillusta tulee panemisen aikana omat arominsa. Vaihtelu, tai vastakohdat. Haluat sessiokumppaniasi joka tapauksessa, puhtaana ja likaisena, pakko saada, tilanteesssa kuin tilanteessa. Toisaalta en näe ristiriitaa yleisesti hyvään hygieniaan. Suhteellisen usein tulee paneskeltua myöhään illalla ja jos ei ota suihkua suoraan aktiviteettien jälkeen se jää yleensä tekemättä, en koe omaa tai seuralaisen välitöntä suihkua tunnelmaa latistavana.

Sitten perse(reikä). Anaaliyhdyntää tullut jonkun verran harrastettua, mutta persereiän tai sen lähialueen nuoleskelu tullut kuvaan vasta myöhemmin. En koe sen enempää inhoa kuin aina erityistä vetoakaan, mutta kun on riittävästi täpinöissä, tulee spontaanisti nuoltua myös naisseuralaisen percettä. Moodi voi kai olla varsin monenlainen ulkoisesti samassa aktiviteetissä, itselle tarkoittanut enemmänkin vallan tunnetta "nainen on kokonaan minun käytössäni" tai sitten vai yleisestä (vanilja)kiimaa, vaikka samaa aktiviteettia käytetään varmaankin myös subien rankaisemiseen ja käskyttämiseen, jos domme käskee subia nuolemaan anaaliaan.

Sen nimenomaisen "oman jutun" pukeminen sanoiksi on hankalaa ja luovuin liiasta kelailusta jossain vaiheessa. Ehkä tässä liikutaan lähellä kuitenkin, mahdollisimman totaalinen naisesta nauttiminen kaikin aistein olisi yksi tapa ilmaista asia. Sessiointi ja seksi jossa on mukana märkää kosketusta, tuoksuja, lihan läpsimisen ja pinpin lotinan ääniä on muodostunut itselleni tärkeäksi, vaikka ymmärränkin, että samoja taajuuksia voidaan saavuttaa myös vähemmän fyysisin keinoin.


Toivon antoisan kokonaisvaltaisia hetkiä toiveidenne mukaisten kehonosien imeskelyn, pureskelun, nuuhkimisen, katselun ja koskettelun merkeissä



t ei niin iso eikä kovin pahakaan susihukka UW

Kettu vinossa

  • Vieras
Vs: Pinpin nuuskuttelijan päiväkirja
« Vastaus #1 : 01.05.2016, 10:13 »
Se on kyllä mielenkiintoista, kun olen välillä törmännyt netissä ihmisiin jotka ovat tavalla tai toisella bakteerikammoisia, mutteivat silti näe mitään ongelmaa pesemättömien sukuelinten tai jopa putsaamattoman peräreiän imeskelyssä, puhumattakaan monesta muusta vähemmän hygieenisestä seksipuuhastelusta. Mutta kai tämä on vain hyvä esimerkki siitä, miten tarpeeksi kova kiima voi ajaa järjen sekä järjettömien foboiden ohi.  :))

DareDoll

  • Vieras
Vs: Pinpin nuuskuttelijan päiväkirja
« Vastaus #2 : 03.05.2016, 16:15 »
Eihän tätä pysty lukemaan onanoimatta     :P

muumio

  • Vieras
Vs: Pinpin nuuskuttelijan päiväkirja
« Vastaus #3 : 05.05.2016, 10:46 »
Nuuskija. Aivan kuten nimimerkkikin on voisin makoilla muumiona naisen alla vaikka tunnin tai kaksi ja nuoleskella hänen haarojaan. Imeä näykkiä ja leikkiä kielelläni hänen klitoriksensa kanssa. Tuottaa hyvää fiilistä ja lopulta upean orgasmin. Tuntea kuinka värisevänä hän painautuu lopulta koko painollaan kasvoilleni... aahh.. Tietysti tuo kahden kolmen päivän tuoksut sisältävä aromipesä olisi puhdasta parempi vaihtoehto. ;D
t. Muumio