Kirjoittaja Aihe: Muutama sananen Dresscodesta  (Luettu 7269 kertaa)

Lllaura

 • Vieras
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #15 : 07.08.2016, 22:27 »
Minäkin jätän dc bileet väliin. Ei ole mihinkään materiaaliin kiinnostusta (latex, nahka ym), en halua kulkea tissit paljaana, tuntisin itseni aivan idiootiksi jossain rooliasussa... Onneksi wäiskille ei kuulemma tarvitse pukeutua.

Miesten tumma puku on seksikkäintä mitä tiedän, siis miehellä  :love: :D

poisongrrrll

 • Vieras
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #16 : 07.08.2016, 23:42 »
En koe että mulla olis mitään pukeutumiseen liittyviä erityisiä fetissejä. Ellei pinkkejä maihareita lasketa. Eräässä paikallisessa baarimiitissä mietiskeltiin dc:tä suhteessa esim cosplayhin animeconin jälkimainingeissa. Kuka tahansa pikatsu tai sailormoon todennäköisesti pääsisi läpi jossain määrin naamakertoimella ja sukupuolen ilmaisun epätasa-arvolla ruokitusta systeemistä.

Alexios

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1237
 • Truuhampster
 • Galleria
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #17 : 08.08.2016, 02:08 »
Itse olen aina innosta piukeana kun saa kunnolla pukeutua ja laittautua mutta ymmärrän kyllä varsinkin miehiä että ne vaihtoehdot voi olla vähissä jos puku ei kelpaa ja nakuilu ei tunnu omalta hommalta. Toisaalta sitten ne asusteet on sellaisia joilla saa sitä kinkyelementtiä vaatteeseen ku vaatteeseen, niinku just piiskaa tms roikkumaan vyöstä tai vaikka sit jotain siistiä naamaria tai maalia päähän niin eiköhän sillä sisään pääsisi.

Niin, itselläni on ongelmia naamareidenkin kanssa, koska silmälasit (joita ilman en näe mitään, enkä käytä kontakteja). Tosiaan ainoa vaihtoehtoni on se musta puku, joka on sama jota käytän goottiklubeilla. Kinkybileissä toki siihen voin ripustaa pari piiskaa vyölle. ;D

Toisaalta mun viikset voi määritellä sen verran pornoiksi, että ne melkein menee dc:sta itsessään. >:D

Kettu vinossa

 • Vieras
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #18 : 08.08.2016, 05:36 »
Jospa pukeuden omiin fetisseihini.... Kuka päästää mua enää sisään? ;D Vyötärölle pari veistä roikkumaan ja vaatteet vereen. Toimis mulle, ja on fetissipukeutumista. Yksikään dc-vahti (tai joku muu järkkäri) tuskin silti suostuu päästämään sisään noissa vaatteissa.

Itsekin uhkasin kerran tulla joihinkin fetissibileisiin yltä päältä yrjössä, mutta jäi sitten toteutumatta. Olisi vain ollut mahdollisuus kirjaimellisesti sanoa, että "pukeuduin fetissiini".  :))

Kettu vinossa

 • Vieras
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #19 : 08.08.2016, 05:42 »
Niin, itselläni on ongelmia naamareidenkin kanssa, koska silmälasit (joita ilman en näe mitään, enkä käytä kontakteja).

Naamareitakin on monenlaisia, osaan mahtuu lasitkin mainiosti. Esimerkiksi kuuluisasta hullusta hevosnaamarista katsotaan läpi suun kautta, joten sinne mahtuu lasitkin:
http://creepyhorsemask.com/

Draugo

Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #20 : 08.08.2016, 15:44 »
Menisköhän läpi jos tulis vaan kaikkiin DC bileisiin hevosnaamarissa...

Kettu vinossa

 • Vieras
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #21 : 08.08.2016, 15:56 »
Menisköhän läpi jos tulis vaan kaikkiin DC bileisiin hevosnaamarissa...

Pervompaa olisi pukeutua hevospuvun takapääksi. Hänen kun pitää kokoajan pitää naama kiinni etupäätä esittävän henkilön takapuolessa.  8)

olivia-orjatar

 • Vieras
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #22 : 08.08.2016, 16:18 »
Bizarren bileiden dresscodia on uudistettu, uudet ohjeet löytyvät nettisivulta www.bizarreclub.fi ja sieltä osiosta "bileet". Esim. olemme ottaneet huomioon parannusehdotukset ja mies pääsee sisään mustassa puvussa (mutta ei ilman kravattia). Farkkujen takia on lähes joka kerta jouduttu joku käännyttämään, sinänsä ikävää hänelle jolle farkut on fetissi. Toisaalta itselläni ei ole vaatefetissiä (pelkkä bondagefetissi) ja mieluiten olisin bileissä vaikka mustassa jakkupuvussa koska tään ikäinen ei näytä kovin hyvältä vähissä kamppeissa.
Toisaalta moni mies haluaisi dominalla olevan jakkupuvun, mutta kun nää on niitä ikuisuuskysymyksiä.

Alexios

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1237
 • Truuhampster
 • Galleria
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #23 : 08.08.2016, 16:53 »
Bizarren bileiden dresscodia on uudistettu, uudet ohjeet löytyvät nettisivulta www.bizarreclub.fi ja sieltä osiosta "bileet". Esim. olemme ottaneet huomioon parannusehdotukset ja mies pääsee sisään mustassa puvussa (mutta ei ilman kravattia).

Hirveätä rusettisyrjintää!

olivia-orjatar

 • Vieras
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #24 : 09.08.2016, 11:51 »
Jee, kyllä myös rusetti kelpaa :love:

Ewwu

Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #25 : 10.08.2016, 17:29 »
Ite tykkään dc-bileistä sen takia kun kaikki pukeutuu kivasti ja sitä on niin ihana katsella, kun itsellä sellainen kohtuu moniruokainen vaatefetissi. Ja olis kamala harmi jos ihmiset jättäis tulematta, koska oma fetissi ei oo muka tarpeeks fetissi. Ite saan kiksit jo siitä, että pääsen pukeutumaan nätisti tai jotenkin sillai miten en yleensä normaali elämässä viitsisi/kehtaisi pukeutua.
Ropeconissa sain kovat kiksit siitä, että pukeuduin pitkään antiikin kreikka tyyppiseen mekkoon, mutta jos se päällä ilmestyisin dc-bileiden ovelle, täytyis ehkä vähän perustella valintaa ennen kun pääsis sisään, koska se mekko ei kuitenkaan oo mitenkään erikoinen. Ihan vaa normaali mekko, jota en arkena kuitenkaan kehtaisi käyttää.

Joku vissiin joskus ehdottanu sitä, että jos epäilee oman fetissinsä läpimenoa dc:stä, voisi aina kirjoittaa järjestäjille pienen viesti, jossa kertoo mikä niissä farkuissa on niin mahtavaa, että ne tuo iloa ja kiimaa siihen omaan bilekokemukseen. Myöskin voisi harkita sellaista, että fetissiasuisen seuralaisen voisi päästää sisään, jos hän on pukeutunut siististi :) Näin ne henkilöt, jotka muuten haluaisivat nauttia seuralaisensa ja muiden fetissiasuista, mutta eivät itse halua tälläytyä sen enempää, voisivat osallistua :)

Jokaisessa järjestelyssä on tietty omat hankaluutensa eikä kaikkia voi miellyttää, dc:llä haetaan tiettyjä asioita eikä ole mitään ideaa pitää dc-bileitä jos ei ole jonkinlaisia rajoituksia :D On kuitenkin harmi, että ne jotka oikeesti pukeutuu omasta mielestään dc:n mukaan ei pääsis sisään. Ja toisaalta taas perseestä, että mennään dc-bileisiin ja sitten jätetään se asu narikkaan ja juksataan siinä sitten.

Ps. Juhla-asut on ihania ja mies, jolla on puku päällä on seksikäs <3

Dominus

 • Vieras
Vs: Muutama sananen Dresscodesta
« Vastaus #26 : 10.08.2016, 20:09 »
Dresscode on yleensäottaen hyvä olla olemassa, kunhan se ei ole liian tiukkarajainen. Meitä pervojahan on olemassa niin kovin monenlaisia ja jokaisella meistä on omanlaiset halujen ja himojen kohteet. Joku asia mikä kiihottaa hirmuisesti toista, ei lainkaan kiihota jotakuta toista. Intohimojen skaala on hyvin laaja, jopa niin laaja että kaikki eivät henno tuoda lainkaan julkisesti esille omia mieltymyksiään, koska pelkäävät niiden poikkeavan liikaa yleisestä linjasta, tai ainakin siitä mikä on yleensä eniten esillä alaan liittyvissä valokuvissa ja kirjoituksissa. Muistan kun olin itsekin alussa (1980-luvulla) hieman pihalla näistä linjoista ja yleisistä toimintatavoista, mutta kyllä se siitä sitten hyvin lähti rullaamaan kun tutustuin tarkemmin kinkyyn tuotetarjontaan, lähinnä amerikkalaisten alan aikakauslehtien muodossa, jotka ovat nykyisin aivan retroa ja vanhanaikaista suoranaista vintagetavaraa. Silloin ei ollut nettiä kenelläkään, eikä edes kännykkää, mutta oli sentään perinteinen kirjeposti ja lankapuhelin, joilla piti sitten kinky-yhteyksiä yrittää vaihtelevalla menestyksellä pitää.  ::)
Vuonna 2001 sain sitten olla SMFR:n järjestämissä suurissa Helsingin kinkybileissä (Ravintola Kaisaniemessä) virallisena valokuvaajana, ja olin siellä ainoa joka sai valokuvata useista kinkyklubeista paikalle saapunutta porukkaa mielin määrin ja kuin päin vain, sekä ryhmäkuvia että yksityiskuvia ihmisten toiveiden mukaan. Olin pukeutunut arabihenkiseen tummaan pitkään kauhtanaan, joka poikkesi melkoisesti yleisestä pukulinjasta, mutta pääsin silti ravintolaan sisälle kaikki releet päällä, ja sain illan aikana lisänimekseni Osama, koska syyskuun 11. päivän WTC-tornien terroristi-isku oli tapahtunut aikaisemmin samana vuonna, ja kuulemma muistutin naamastanikin tummine partoineni varsin paljon kyseistä edesmennyttä terroristijohtajaa. Arabipukuni oli bileissä kuitenkin vain paremman puutteessa tehty asuvalinta, koska muutakaan sopivan eksoottista ei vaatekaapista sillä kertaa löytynyt.  :-\  Myöhemmin on kinkyilyyn sopivia roolivaatteitakin kertynyt melkoisesti lisää.