Kirjoittaja Aihe: Runkku-ongelmat bileissä  (Luettu 18371 kertaa)

submit

  • Vieras
Vs: Runkku-ongelmat bileissä
« Vastaus #45 : 13.10.2011, 01:06 »
Hmm, jo nyt on helvetti. Ihan ekana haiseva vastalause sille joka meni nimeämään keskustelun uudelleen ja samalla poisti sieltä esim kirjoittamani avausviestin; nyt siellä on alkuperäisen ketjun asiallisia viestejä poistettu/sekaisin tämän uusimman paskanjauhannan kanssa. Sen verran pitäisi ylläpidolla olla kunnioitusta foorumin käyttäjiä kohtaan, ettei ihan tällä laajuudella puututa keskusteluihin.

Yhtääkään viestiä ei ole poistettu. Ketju jaettiin kahtia siitä kohdasta kun suurin osa viesteistä alkoi koskemaan tätä runkku-teema ja sen mukaan nimettiin uusi ketju.

Itse asiassa juuri foorumin käyttäjä toivoi keskustelun jakamista, joten toimistamme voi helposti päätellä, kunnioitammeko jäseniä vai emme:

EDIT: Voisikohan ylläpito siirtää tämän runkkupiirikeskustelun omaksi ketjukseen, koska ongelman juurisyy ei ole pelkästään juuri olleissa Bizarren bileissä, vaan samaa tarinaa on voitu kuulla ympäri maata jo vuosien ajan.

orjamies

  • Porttikiellossa
  • V.I.P.
  • *
  • Viestejä: 1978
  • Etsin itseäni parenpaa seuraa
  • Galleria
Vs: Runkku-ongelmat bileissä
« Vastaus #46 : 13.10.2011, 05:54 »
Juupa juu yksinnäiset miehet ulos niin loppuu bileet aika nopeasti kokonaan.

n4103xxl

  • Vieras
Vs: Runkku-ongelmat bileissä
« Vastaus #47 : 13.10.2011, 10:00 »
No ei niitä yksinäisiä miehiä kai ole kukaan ulos häätämässä bileistä, eikä sitä runkkaamistakaan kieltämässä, se vaan että muistettais kunnioittaa kaikkien bilettäjien koskemattomuutta, ilman lupaa siis. Ja ongelmaanhan on HYVIN VAIKEA puuttua, jos asianomaset, joihin on ilman lupaa koskettu, eivät ILMOTA asiasta järjestäjille. Olen täysin vakuuttunu, että kaikkien bileiden järjestäjät puuttuu ongelmaan, jos he siitä ovat tietosia.

swan

  • Vieras
Vs: Runkku-ongelmat bileissä
« Vastaus #48 : 13.10.2011, 10:52 »
No ei niitä yksinäisiä miehiä kai ole kukaan ulos häätämässä bileistä, eikä sitä runkkaamistakaan kieltämässä, se vaan että muistettais kunnioittaa kaikkien bilettäjien koskemattomuutta

Montakohan kertaa tuo on mainittu ja montakohan kertaa vielä mainitaan...

Ei ne yksinäiset naisetkaan kovin onnekkaassa asemassa ole siis, jos ja kun tuota tuhanteen kertaan toistettua asiaa ei haluta ymmärtää.

Olisko kuitenkin niin, että asiasta tulee helposti härkänen ja ongelma ei ole kovin suuri, mutta sen verran että puhututtaa.Viittaukset älämölöön tuntuvat ainakin liioitelluilta.

Mulla ei kai tästä aiheesta ole mitään uutta sanottavaa, joten.