Kirjoittaja Aihe: Demiseksuaalisuus ja bdsm  (Luettu 30603 kertaa)

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #30 : 03.01.2017, 18:40 »
Joo, demiseksuaali omalla tavallaan...just se erilainen lumihiutale niinku me kaikki, joka sosiaalisena eläimenä tuntee kaipausta kuulua mutta monimutkaisuutensa takia ei koskaan voi täysin kuulua. Oikke hyvä niin.
Taisin jo vuosia sitten linkata tänne demiseksuaalisuuslinkin (en löytänyt haulla..olisiko ollut edes tällä nikillä....on sen pakko olla ollut...).
Joka tapauksessa hauskaa lukea kuinka ihmiset määrittelevät itseään tähän(kin) nimilappuseen. Ja niin se lappunen muuttaa ihmisen ymmärrystä itsestään (ja maailmasta) ja ihminen lappusen sisältöä. Vähitellen. Elämä jatkaa vierimistään.

Toisaalta voi olla etten ole joidenkin mielestä demi, sillä minun kokemusmaailmaani mahtuu jokunen yhdenyön tmv juttu. Eikä aina kaikki seksuaaliselta toiminnalta vaikuttanut ole lukeutunut minun pikku pääppösessäni the Seksiksi. Kyse on ollut muista asioista enemmän kuin seksistä joka on jopa saattanut olla, erilaisissa muodoissaan, etualalla tapahtumissa. En tylsistytä teitä seikkaperäisimmillä kuvailuilla oman pääni sisällöstä.
Silti koen olevani demi sillä - kuten talvenjäähile monessa postauksessaan hienosti kuvailee - tunneyhteys on se juttu ennen kuin seksistä tulee minulle merkityksellistä siinä mielessä että se ihan oikeasti rupeaa kiinnostamaan, ja kiihottamaan. Mutta voin leikkiä seksuaalisia leikkejä ei niin kokonaisvaltaisesti myös. Se sitten kuinka paljon jaksan ryhtyä voikin olla toinen asia. Vaatii muiden komponenttien riittävää mukana oloa (niiden päänsisäisten kiemuroiden toteutumista). Olen nimittäin erittäin kiinnostunut ihmisestä, niin yksilönä kuin sosiaalisena eläimenä (voiko näitä erottaa....ei). Ja mikäs sen helpompi välinen tutkia kuin tämä paketti jolla elämässä matkustaa  :)

Obs

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #31 : 03.01.2017, 23:52 »
Koska en edusta tiedeasiantuntijuutta,niin vain oman kokemuksen,liki 50 vuoden perusteella kommentoin:
 En ymmärrä,että miten tunne-elämä,jonka keskus on aivoissa,voitaisiin poissulkea,pidemmiksi ajoiksi,ilman että jossain vaiheessa alkaa ns. lyödä yli.
Ymmärrän pienellä järjelläni,että joskus voi vain olla pakko sulkea tunteilu pois- mutta miksi niin, jos aikoo elää itsenään ja kokonaisena.
Tunne-elämän poissulkemisella, negatiivisuudella pelkästään- aiheutuu aseksualisuutta,jos sallitaan kärjistäminen. Erotan toki mielessäni aseksuaalisuuden ja raskaiden traumaattisten kokemusten aiheuttaman mielenkiinnon vähenemisen seksuaalista toimintaa kohtaan- so. kaikkia ihmisiä kohtaan,jotka nostavat seksin jumalallisuutta korkeampaan asemaa.

Koen mm. itsessäni olevan muutakin kuin (vittu),anteeksi hiema karkea ilmaus tälle foorumille    :D

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #32 : 05.01.2017, 06:20 »
Totatota...olisin hyvin varovainen linkkaamaan traumatisoitumista mihinkään seksuaalisuuden muotoon.
En sano etteikö traumatisoituminen voisi aiheuttaa...mitä: homoseksuaalisuutta, kinkyseksuaalisuutta....aseksuaalisuutta....?
Mutta linkitettäessä aseksuaalisuuteen jotenkin tulee mieleen että aseksuaalisuus olisi negatiivista seksiin suhtautumista. Tai vain negatiivista suhtautumista seksiin. Näin ei käsittääkseni ole. Aseksuaali voi sekstata ja myös suhtautua seksiin ja seksuaalisuuteen oikein myönteisesti. Seksiä voi siis harrastaa myös muista syistä kuin himosta. Ihan niin kuin voi kuka tahansa millaisella seksuaaliselta suuntautumisella tahansa. Itseäni nimittäin hiukan häiritsee myös se että seksistä tehdään jokin jumaluus. Sen voi tehdä myös negatiivisesti asettamalla sen pirun palvonnan alttarille. Sellainen ei juurikaan eroa siitä toisesta polariteetista eli (yltiö)positiivisesta suhteesta seksiin/seksuaalisuuteen (joka taitaa täällä, muuallakin?) olla se yleisempi noista dualiteeteista.

Noh, en tiedä. Joku enemmän asiaan perehtynyt osaisi varmaan kertoa paremmin.

Matsina

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #33 : 05.01.2017, 06:42 »
Aseksuaali voi sekstata ja myös suhtautua seksiin ja seksuaalisuuteen oikein myönteisesti. Seksiä voi siis harrastaa myös muista syistä kuin himosta. Ihan niin kuin voi kuka tahansa millaisella seksuaaliselta suuntautumisella tahansa.

Jotkut aseksuaalit voivat kyllä harrastaa itsetyydytystä ja esimerkiksi nettiseksiä, mutta oikean ihmisen fyysinen läheisyys ei aseksuaaleilla toimi. Ihminen voi pakottaa itsensä monenlaisiin asioihin, mutta jos aseksuaali jatkuvasti pakottaa itsensä harrastamaan seksiä niin kyllä se on suuri riski henkiselle hyvinvoinnille. Sitten on tietysti aseksuaaleja, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita seksistä. Aseksuaalien kirjo on valtava, mutta kyllä se yhdistävä tekijä on se ettei ole tarvetta oikeaan fyysiseen seksuaaliseen läheisyyteen.


Triss

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #34 : 05.01.2017, 06:43 »
Allekirjoitan kissan kirjoitelman siitä että tietynlainen kylmyys tuntuu välillä olevan jotain tavoiteltavaa. Helpompaa olisi sinkkuelämä jos kykenisi erottelemaan seksin ja tunteet mutta kun ei pysty, niin ei tarvitsekaan pystyä. Sitten mennään näin ja käydään treffeillä ja tutustutaan ensiksi, ja sitten katsotaan kolahtaako niin paljon että seksi tulee luontevasti kuvioihin  :) Menneisyyteen kyllä kuuluu nippu yhdenyön suhteitakin mutta ei ne kovinkaan paljon antaneet. Lähinnä turhautuneen fiiliksen.

Jännästi en voi itseäni demiseksuaaliksi kyllä laskea koska saatan tuntea voimakastakin himoa uuteen ihmiseen, mutta seksiä en silti pysty/halua harrastaa. Itselleni seksi vaatii sen luottamuksen taustalle jotta se voi olla nautinnollista. Muuten kroppa ei toimi eikä puhettakaan että vaikkapa saisi orkkuja jonkun vieraan kanssa  :)

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #35 : 05.01.2017, 06:53 »
Aseksuaali voi sekstata ja myös suhtautua seksiin ja seksuaalisuuteen oikein myönteisesti. Seksiä voi siis harrastaa myös muista syistä kuin himosta. Ihan niin kuin voi kuka tahansa millaisella seksuaaliselta suuntautumisella tahansa.

Jotkut aseksuaalit voivat kyllä harrastaa itsetyydytystä ja esimerkiksi nettiseksiä, mutta oikean ihmisen fyysinen läheisyys ei aseksuaaleilla toimi. Ihminen voi pakottaa itsensä monenlaisiin asioihin, mutta jos aseksuaali jatkuvasti pakottaa itsensä harrastamaan seksiä niin kyllä se on suuri riski henkiselle hyvinvoinnille. Sitten on tietysti aseksuaaleja, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita seksistä. Aseksuaalien kirjo on valtava, mutta kyllä se yhdistävä tekijä on se ettei ole tarvetta oikeaan fyysiseen seksuaaliseen läheisyyteen.Eli onko niin että aseksuaali ei esim parisuhteessa voi eikä halua harrastaa seksiä jos on toive perheenlisäyksestä? Eli kokee asian itseään satuttavana toimintona? Tai aina jos sekstaa niin tekee pahaa itselleen väistämättä ennen pitkää? (luen sekstaamiseksi muutkin kuin sen perinteisen sisään-ulos heteromonogaamin aktin). Toivoisin vastauksia myös aseksuaaleilta. Itse en lukeudu heihin joten en tiedä, mutta haluaisin tietää.
Demiseksuaali kun voi kokea seksuaalista halua/himoa (toiseen fyysiseen ihmiseen) hyvinkin voimakkaasti. Tässä lienee aikalailla juuri se olennainen ero. Käsittääkseni? Vai onko?
http://demisexuality.org/articles/what-is-demisexuality/

Matsina

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #36 : 05.01.2017, 07:25 »
Demiseksuaalilla voi olla hyvinkin aktiivinen seksielämä jos tunneside on olemassa. Esim. itselläni on näin. Monille demiseksuaaleille seksin ylläpitäminen parisuhteessakin vaatii sen, että parisuhteen "tunne-intensiteetin" pitää olla kunnossa. Minulle ei oikein riitä pussailu ja silittely ylläpitämään tunnesidettä vaan pitää saada yhteys toisen pään sisälle ja yhteyden täytyy myös pysyä päällä.

Tunnen muutaman aseksuaalin ja heillä kaikilla on kyllä vaikeuksia parisuhteiden kanssa. Kaksi ovat ohjanneet elämänsä muualle (siis valinneet jotain muuta parisuhteiden tilalle) ja yksi etsii parikseen toista aseksuaalia. Varmaan suuri enemmistö aseksuaaleista kykenee lapsen hankkimiseen tarvittavaan aktiin, mutta se on sitten eri asia tarvitseeko sen aktin tuottaa suurta seksuaalista nautintoa? Eikä se seksielämä sitten ehkä hedelmöittymisen jälkeen jatku. Tarkoitan tuolla "riskinä henkiselle hyvinvoinnille" sitä, että seksiä harrastetaan "koska sitä kuuluu harrastaa" tai että puoliso painostaa.

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #37 : 05.01.2017, 07:38 »
Mutta eikö kaikille, millaisen seksuaalisuuden omaaville tahansa (?, en viitsi nyt käyttää paljon aivojani, tästä kait voi olla joitakin seksuaalisia poikkeamia, tai fetissejä) ole vahingollista, tai aiheutuu riski henkiselle hyvinvoinnille jos harrastaa seksiä ulkoisesta painostuksesta, tai niin että sitä 'kuuluu harrastaa'. (Joskus kait neuvottiin naisia aviovuoteen suhteen että pitää vain laittaa silmät kiinni ja ajatella isänmaata, oliko se sitten vahingollista, ei kait aina, ei kait kaikille..).

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #38 : 05.01.2017, 09:39 »
Nimittäin....löysin tällaisen kohdan - mistäs muualtakaan - Wikipediasta:

Sexual activity and sexuality
While some asexuals masturbate as a solitary form of release or have sex for the benefit of a romantic partner, others do not (see above).[11][15][21] Fischer et al. reported that "scholars who study the physiology around asexuality suggest that people who are asexual are capable of genital arousal but may experience difficulty with so-called subjective arousal." This means that "while the body becomes aroused, subjectively -- at the level of the mind and emotions -- one does not experience arousal".[17]


Ja mielestäni tämä koskee aivan yhtälailla demiseksuaaleja (ja muitakin).

Siis täältä, aika lopussa. Siinä on myös mielestäni mielenkiintoista juttua aseksuaalisista ja autoeroottisista naisista.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Asexuality
« Viimeksi muokattu: 05.01.2017, 09:57 kirjoittanut Chmlnidae »

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #39 : 05.01.2017, 12:42 »
Ai että, taas mä valtaan jonkun langan (sori kissa), ja sori aspergeriuteni.

Mun mielestä on siis oleellista erottaa myös se ihan fyysinen aspekti seksuaalisuudesta. Ja ymmärtää että ihminen on niin kompleksinen kokonaisuus (body, mind, spirit) että vain joltakin kulmalta katsottuna ihmisestä seksuaalisena olentona tulee liian kapea, tai ohut.

Minusta on myös erittäin hienoa näissä aseksuaalisuuden tutkimuksissa kuinka ne kääntävät peiliä myös sinne normikulttuuriseen seksuaalisuuteen. Uskon että sieltä löytyy paljon vielä esille kaivettavaa.
Tuo aiemmin linkkaamaan demiseksuaalisuuslinkki sisältää minusta hyvin sen mistä on kyse niin aseksuaalisuudessa kuin ei-aseksuaalisuudessa kuin demiseksuaalisuudessa. Vertailu helpottaa ymmärtämistä kaikkien osalta:

Most people on the non-asexual side of the spectrum feel sexual attraction regardless of whether or not they have a close emotional bond with someone. They may have sexual feelings for attractive people on the street, classmates or coworkers they’ve barely spoken to, or celebrities. However, they may choose to wait to have sex for a variety of reasons: it might not be feasible or appropriate, they want to make sure the person is respectful and kind, it’s against their religious beliefs, they only want to have sex in a romantic relationship, etc. The difference is that demisexuals don’t start out with these sexual feelings at all.

How does demisexuality relate to asexuality and the asexual spectrum?

Asexuality is a sexual orientation in which one feels little to no sexual attraction or interest in sex (the former definition is more widely used, but some asexuals use the latter definition. Both are valid and accepted.) Demisexuals are considered to be on the asexual spectrum, meaning they are closely aligned with asexuality, but not quite asexual. The asexual spectrum has asexuality on one end and non-asexuality on the other end.

Demisexuals are considered part of the asexual community because for the most part, they don’t feel sexual attraction. Many demisexuals are only attracted to a handful of people in their lifetimes, or even just one person. Many demisexuals are also uninterested in sex, so they have a lot in common with asexuals.

The thing that makes them different from asexuals is that they are capable of feeling sexual attraction—it’s just that it only happens after they form a deep emotional bond with someone
.

Ja mun mielestä tuo 'deep emotional bond' on se ydin demiseksuaalisuudessa. Ja se on joko-tai (niin kuin talvenjäähile jo sanoi). Sitä ei voi pakottaa, sitä ei voi kieltää. Se miten ja millaisissa ihmissuhteissa siihen päästään on kuitenkin purettavissa (ja kuten tuolla linkissä sanotaan, silti ei ole takuuta että mitään tulee tapahtumaan, ei voi pakottaa, ei vaikka se syvä emotionaalinen yhteys olisi muodostunut, aina ei kuulu click siltikään, mutta silloin se on mahdollista, ja ei se ei ole mitään kevytfrendi tai työkaverituttuus alueella olevaa bondingia, ja ei sitä ei voi feikata niin että demi, ainakaan hyvin itsensä tunteva sellainen demi joka myös on hyvä muiden ihmisten tuntija ja tarkkailija, jotenkin putoaisi moiseen esitykseen, juuh kaikenlaisiin esityksiin on törmätty tässä elämässä tosin en tuo esille kovinkaan nopeasti ja helposti että olen demi, tai en ainakaan aiemmin ole tuonut. Ehkä siksi että sellainen pelottaa ihmisiä, ja toisaalta siksi etten halua ennakkoluuloja omalle otsalle kun tutustun ihmisiin. Koen olevani vapaampi jos en kerro ihan joka milliä omasta korvien - tai muista - väleistäni. Kun minusta se tutustuminen tapahtuu juuri sillain kuin verkkoa kutoen. Yhdessä. Molemmista aineksia ottaen. Ja jos kauheasti on etukäteen kaikenlaisia läpykkeitä toiselle niin hän tarttuu niihin eikä välttämättä näe ihmistä siellä takana. Eli minusta on tärkeätä että jokainen saa itse määritellä itsensä, ja sitten halutessaan voi jakaa itseään niiltä osin kuin kokee joko tarpeelliseksi tai muuten tuntuu mielekkäältä.

Mitä taas tuonne aiempaan kommentointiin tunteista ja niiden sijaitsemisesta aivoissa, niin minusta tässä topiikissa, kun on kyse juuri siitä demiseksuaalisuudesta, olisi oleellista erottaa se että kaikilla meillä on ihan koko ajan kauheasti tunteita jotta edes pystymme toimimaan mielekkäästi ihmisinä. Toinen asia on sitten kun muodostetaan tunneside jonkun toisen ihmisen kanssa. Saadaan se tunneyhteys.
Ei pidä sekoitellaan näitä keskenään. Ja tunteilusta en edes oikein halua mitään sanoa, se on jotenkin vastenmielinen termi minulle, sillä ihan tunteet sinällään ovat jo kovin paljon, ei tarvita enää mitään pushia ja eforttia siihen sen enempää.


Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #40 : 05.01.2017, 14:56 »
Tässä vielä hyvä ja nopea tsekki aseksuaalisuudesta (kun oli pakko käydä tsekkaan olenko ymmärtänyt väärin jotain, ei en ollut):
http://m.wikihow.com/Understand-Asexual-People

Matsina

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #41 : 05.01.2017, 15:29 »
Lainaus
Ehkä siksi että sellainen pelottaa ihmisiä, ja toisaalta siksi etten halua ennakkoluuloja omalle otsalle kun tutustun ihmisiin. Koen olevani vapaampi jos en kerro ihan joka milliä omasta korvien - tai muista - väleistäni. Kun minusta se tutustuminen tapahtuu juuri sillain kuin verkkoa kutoen. Yhdessä. Molemmista aineksia ottaen. Ja jos kauheasti on etukäteen kaikenlaisia läpykkeitä toiselle niin hän tarttuu niihin eikä välttämättä näe ihmistä siellä takana. Eli minusta on tärkeätä että jokainen saa itse määritellä itsensä, ja sitten halutessaan voi jakaa itseään niiltä osin kuin kokee joko tarpeelliseksi tai muuten tuntuu mielekkäältä.

Itse en usko siihen, että toista ihmistä voi kohdata koskaan ilman ennakkoluuloja. Ennakkoluulot muodostetaan saatavilla olevan tiedon perusteella, ja välitämme tietoa itsestämme koko ajan  - myös ilman sanoja. Esimerkiksi koet varmasti itse tarpeelliseksi joskus tuoda esiin sen, että sinulla on asperger. Monet demiseksuaalit ovat kokeneet, että suhteiden muodostaminen on helpompaa kun kertoo demiseksuaalisuudestaan aikaisessa vaiheessa. Samalla tavoin kuin fetisseistä pitäisi kertoa aikaisin. Seksistä kieltäytyminen on torjutuksi tulleelle osapuolelle hankala asia ja monet ihmiset etsivät alkavista ihmissuhteista nopeasti merkkejä seksuaalisesta kiinnostuksesta. Useat alloseksuaaliset voivat harrastaa nautinnollista seksiä hyvinkin olemattomalla tunnesiteellä, ja esim. täällä BDSM-maailmassa monissa deitti-ilmoituksissa lähdetään sessiot edellä. Siitä näkökulmasta voi olla hyvä tietää demiseksuaalisuudesta jo etukäteen niin, ettei sitä tulkita "vaikeudeksi" tai mahdollisen kiinnostuksen puutteeksi.

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #42 : 05.01.2017, 16:02 »
Lainaus
Ehkä siksi että sellainen pelottaa ihmisiä, ja toisaalta siksi etten halua ennakkoluuloja omalle otsalle kun tutustun ihmisiin. Koen olevani vapaampi jos en kerro ihan joka milliä omasta korvien - tai muista - väleistäni. Kun minusta se tutustuminen tapahtuu juuri sillain kuin verkkoa kutoen. Yhdessä. Molemmista aineksia ottaen. Ja jos kauheasti on etukäteen kaikenlaisia läpykkeitä toiselle niin hän tarttuu niihin eikä välttämättä näe ihmistä siellä takana. Eli minusta on tärkeätä että jokainen saa itse määritellä itsensä, ja sitten halutessaan voi jakaa itseään niiltä osin kuin kokee joko tarpeelliseksi tai muuten tuntuu mielekkäältä.

Itse en usko siihen, että toista ihmistä voi kohdata koskaan ilman ennakkoluuloja. Ennakkoluulot muodostetaan saatavilla olevan tiedon perusteella, ja välitämme tietoa itsestämme koko ajan  - myös ilman sanoja. Esimerkiksi koet varmasti itse tarpeelliseksi joskus tuoda esiin sen, että sinulla on asperger. Monet demiseksuaalit ovat kokeneet, että suhteiden muodostaminen on helpompaa kun kertoo demiseksuaalisuudestaan aikaisessa vaiheessa. Samalla tavoin kuin fetisseistä pitäisi kertoa aikaisin. Seksistä kieltäytyminen on torjutuksi tulleelle osapuolelle hankala asia ja monet ihmiset etsivät alkavista ihmissuhteista nopeasti merkkejä seksuaalisesta kiinnostuksesta. Useat alloseksuaaliset voivat harrastaa nautinnollista seksiä hyvinkin olemattomalla tunnesiteellä, ja esim. täällä BDSM-maailmassa monissa deitti-ilmoituksissa lähdetään sessiot edellä. Siitä näkökulmasta voi olla hyvä tietää demiseksuaalisuudesta jo etukäteen niin, ettei sitä tulkita "vaikeudeksi" tai mahdollisen kiinnostuksen puutteeksi.

Aivan. Ennakkoluuloja ja asenteita meillä on kaikilla koko ajan. Toki.
Mutta en ole 'monet demiseksuaalit'. Olen minä. Ja dominoiva. Ja asperger, ja monta muuta asiaa. Myös kokeilunhaluinen ja avoin fyysiselle seksuaalisuudelle. Niin itseni kuin muiden ihmisten suhteen. En vain koe sitä seksuaalista vetoa mitä ei-demi, tai allo, voi kokea ilman vahvaa emotionaalista sidettä. Teen valintani muiden seikkojen pohjalta. Ja muiden tulee pitää huoli omasta hyvinvoinnistaan ja tarpeistaan, myös kanssani ja suhteessa minuun.
Eli teen omat päätökseni, ja kannan omat suhteeni. En koe jääneeni jotakin vaille tämän kertomattomuuden vuoksi. Toki voi olla että en tiedä, mutta ei kait sitä voi tietää mitä vasemmalle risteyksessä tulisi vastaan jos päättääkin kääntyä oikealle.

Niin, sen verran voin lisätä - vaikken omaa privaa mielelläni juurikaan avaa (et näin ihan sitten julkisella puolen Baaria nyt ;- D, että subini tietää. En tiedä tietääkö tällä nimellä demiseksuaali, kun ihan ite tajusi asian minusta aikalailla heti. Kaikki ei toki tajua. Riippuu varmasti ihmisestä, oli hän mitä seksuaalisuutta sitten hyvänsä.
Mutta pidän kuitenkin - kuten kaiken itsen jakamisen suhteen - oleellisena että jokaisen on tehtävä omat valintansa mitä ja kuinka ja missä vaiheessa kertoo. Kannattaa luottaa omaan intuitioon ja siihen tunteeseen mikä ihmisestä ja suhteessa olemisesta tulee. Ja jos jokin häiritsee niin sitten kysyä.
« Viimeksi muokattu: 05.01.2017, 16:47 kirjoittanut Chmlnidae »

Chmlnidae

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #43 : 06.01.2017, 08:11 »
Kun nyt näyttää tämän(kin) keskustelun mukaan käsitys olevan -ilmeisesti laajemmin ja yleisemminkin?- että aseksuaalit, ja kirjoon kuuluvat, vahingoittuvat seksuaalisesta kanssakäymisestä niin....

Tässä vielä yksi linkki.
Teille jotka olette, tai saatatte olla, tai mietitte että voisitte ehkä joskus olla, tekemisissä aseksuaalisuuden kirjolle kuuluvan kumppanin kanssa:
https://prismaticentanglements.com/2012/03/28/how-to-have-sex-with-an-asexual-person/

« Viimeksi muokattu: 06.01.2017, 11:02 kirjoittanut Chmlnidae »

Obs

 • Vieras
Vs: Demiseksuaalisuus ja bdsm
« Vastaus #44 : 08.01.2017, 03:16 »
Totatota...olisin hyvin varovainen linkkaamaan traumatisoitumista mihinkään seksuaalisuuden muotoon.
En sano etteikö traumatisoituminen voisi aiheuttaa...mitä: homoseksuaalisuutta, kinkyseksuaalisuutta....aseksuaalisuutta....?
Mutta linkitettäessä aseksuaalisuuteen jotenkin tulee mieleen että aseksuaalisuus olisi negatiivista seksiin suhtautumista.
No enpä ole aseksuaalisuuden asiantuntijakaan..enkä linkitä tuossa edellä mitään mihinkään.

Joutunut  omalla kohdalla miettiä,että josko jokin johtuu jostakin tai olenko jotenkin poikkeava tai traumatisoitunut-enkä ole alistuvaan taipumuksen tai nöyryytyksestä pitävään piirteeseen keksinyt mitään järkevää selitystä-
 yksi ehkä ihan maalaisjärjellä käsitettävä pointti vastuun hetkellinen luovuttaminen ,lisäksi suuruuskuvitelmien itsestä lieventäminen,itselle hekottelu rakkaudellisessa ilmapiirissä..
kenties vastakumppanille tuo tyydytystä se että hänellä on taito ja voima osoittaa nämä asiat,olla luottamuksen arvoinen,ja jopa yhdessä ylevöityä ihan humorismiin saakka.


Sehän on kuulemma melkoinen taito tuo itselleen nauraminen,varsinkin jos on mennytvähän liian vakavaksi elämä ja seksuaaliset toiminnot-
Uskoisin,että kuka tahansa, joka esim saa suurimman tyydytyksen esim. mustaksi piiskattusta pehvasta,miettinee jossain vaiheessa, että onko kyse jostain vääristymistä tai traumoista- vainko äärimmäiset kokemukset- rankemmat kuin missään milloinkaan on kokenut- aiheuttavat jotain fiboja vai mikä tilanne on.. vai onko silitys pelkkää hakkaamista kokeneelle ihan äärimmäistä- saaden hänet aivan pähkinöille ja avuttomaksi.

Ja sitten jos nuo mitkään eivät tunnu todelta omalla kohdalla-
Ja jos vaikka olisi miettimättä sen enempää,antaisi asioiden olla niinkuin ovat-
Kenelle pitäisi lopulta tilittää yhtään mitään,jos ei ole tarve avautua,ekshibbaroida tmv