Kirjoittaja Aihe: Sähköpostiosoitteet ja uusi teema  (Luettu 1272 kertaa)

Paistettu Mörkö

  • Grandmaster of Uranus
  • Administrator
  • *
  • Viestejä: 301
  • Banaania syödessä ei kande katsoa miestä silmiin
  • Galleria
Sähköpostiosoitteet ja uusi teema
« : 04.01.2018, 21:26 »
Moro,

uuden alustan myötä myös mail-daemonin (==meidän oma pikku Posti-Pate) virheilmoitukset ovat alkaneet taas valua pääkäyttäjän postilaatikkoon.

Näyttää siltä, että kovin monella käyttäjällä on tiedoissaan sähköpostiosoite jota, itseasiassa, ei ole olemassa.

Ongelmalliseksi tämän tekee se, että pääkäyttäjää spammataan jokaisesta epäonnistuneesta sähköpostimuistutuksesta, mutta etenkin ongelmalliseksi asian tekee että ylläpito ei tarvittaessa voi lähestyä käyttäjää sähköpostitse, eikä käyttäjä voi todistaa olevansa tunnuksen omistaja. Käytännön esimerkkinä tästä voisi olla vaikkapa tilanne jossa käyttäjän salasana pitäisi resetoida, eikä sähköpostiosoite toimisi.

Ylläpito suositteleekin että kaikki tarkistaisivat sähköpostiosoitteensa ja varmistaisivat, että käyttäjätunnukselle on säädetty yhteysosoite, jota käyttäjä pääsee lukemaan.

Samalla vältetään kätevästi tilanteet jossa joku on rekisteröitynyt jollain ihan muulla osoitteella kuin omallaan.

Huomioikaa, että sähköpostiosoitetta vaihtaessa Baari lähettää uuteen osoitteeseen aktivointilinkin jota klikkaamatta ei sisäänkirjautuminen toimi joten toimimattoman sähköpostiosoitteen käyttäminen on tässäkin huono idea.

Ainiin, Baarin asennettiin uusi, mobiiliystävällinen teema. Kokeilkaa, ja raportoikaa muutosketjuun (https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=18805.0) mahdolliset ongelmat.

Rgds, Mörkö