Kirjoittaja Aihe: Aisti halusi  (Luettu 3593 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 372
 • Galleria
Aisti halusi
« : 25.02.2018, 10:37 »
Aisti halusi

Minun piti alunperin kirjoittaa kolumnille klikkiotsikko "Trigger warning: fetissit". Fetisseissä ja triggereissähän on paljon samaa; mikä vain voi yllättää missä vain ja milloin vain. Koetapa siinä sitten olla turvassa triggeröitymiseltä - tai fetissien kohdalla kiihottumiselta. Mutta ku ei perkele! Miksi kiihottumiselta pitäisi olla turvassa? Joo joo, joillekin jotkin fetissit ovat niin elämää haittaavia, että se voi olla ongelma myös kanssaihmisille. Mutta kun, eikös siitä ole kuultu jo aivan riittävästi ja ylikin?

Fetissihäpeässä mönkimisen sijaan ajattelin kirjoittaa tylsemmän kolumnin otsikolla "Aisti halusi". Here goes.

Näköaisti. Kun muistelen sävähdyttävimpiä näkemiäni asioita, muistan Isännän seisomassa jykevien kiviportaiden yläpäässä. Läsnä oli valta. Muistan, kun ensimmäisen kerran kokeilin lateksisuittia, ja kehoni muuttui sileäpintaiseksi kuin nuken keho. Vielä pitempiä ajanjaksoja takaperin, ja muistan, miten mielikuvitukseni lähti lentoon katsellessani elokuvissa vanhoja kartanoita, niiden kirjastohuoneita ja puisia sekä marmorisia isoja pintoja. Kyllä, bookshelfporn-sivusto on minulle ihan oikeaa pornoa.

Kuuloaisti. Yksissä bileissä kuulin pitkän ruoskan napsahduksen sellaisella voimalla salin toiselle puolelle, että säpsähdin joka solullani. Olin hereillä. Yhtä hereillä olen, kun kuulen nahkahansikkaiden nitinää tai Isännän vyön soljen kilahduksen. Muistan nyt myös elämäni parhaan riidan. Miten se kiistely päättyi kuin seinään, kun Isäntä äkisti hiljeni, katsoi silmiin ja sanoi vakaana "Taivu." Minä taivuin. Mielihyvin.

Useammissa bileissä minut on saanut halukkaaksi nauru. Joko sadistin hersyilevän hullu nauru tai masokistin onnellisen sekopäinen ja helpottunut nauru. Ja mitä tapahtuukaan, kun näköaisti viedään ja kuuloaisti jätetään jäljelle? Jokainen pienikin äännähdys on vihje siitä, mitä saattaa olla tulossa.

Kun näkö ja kuulo viedään, vahvimpina jäljelle jäävät haju- ja tuntoaisti. Ahneena nahkafetisistinä haju- ja tuntoaisti ovat minulle tärkeitä. Haluan tukehtua nahkaan. Haluan, että suuni, nenäni, kasvoni peitetään lujin ottein nahkahansikkailla, jotta voin sisäänhengittää vain nahan tuoksua. Haluan painautua nahkaa vasten, kissana puskea päätäni Isännän syliin. Tuntea nahkahansikkailla peitettyjen sormien piirtävän hentoa kaarta niskaani. Pukeudu, ja saa minut anelemaan kosketusta. Jätä kosketus kesken, ja saa minut hajoamaan kärsimykseeni.

Sessioidessa voin aistia vallan keinumista, kenelle valta kulloinkin kuuluu. Miten se kuuluu vielä jossain määrin minulle, kun väistelen köyttä. Miten se äkisti kuuluu sitojalle, joka kaappaa minut köydellä rintakehäänsä vasten. Miten taistelen vastaan pyrkimällä kauemmas, ja kas, miten tasapainoani horjutetaan köyden avulla ja valta palaa köyden toiseen päähän. Olen hänen varassaan, nojaan häneen. Voin pyrkiä anastamaan valtaa hakemalla lujaa jalansijaa voimalla kauempaa, mutta kun sitojani irrottaa köydestä, horjahdan maahan valtapyrkimyksineni. Ja vaikka tasapainoni ajoin palautetaan, on kehoni jo taivuteltu ja mieleni houkuteltu alistumaan.

Makuaisti on vielä koskematta. Huomaanpa, että se saattaa olla aisteista itselleni tässä mielessä vierain. Nautin kyllä, kun saan purra, jäystää, haukata, imeä, nuolla... mutta nehän lienevät tunto- ja lihasaistin kokemuksia. Vaan maku... Sokkona tuntemattomien asioiden maistattaminen minulla herättää lähinnä ikävää jännitystä ja inhotustakin. Mikä maku sitten saisi haluni valloilleen? Ehkä raaempi, lihaisa pihvi herättelisi saalistajani voimiinsa. Ja hupsis, onhan siten vahingossa käynytkin, että ihmisverta on eksynyt parisen pisaraa suuhun asti. Melko uusi kokemus - saako siitä tykätä? Kaikesta saa tykätä, vastaan itselleni.


Mistä sinä pidät? Minkä aistin kautta sinun halusi heräävät?


  bikantti, joka parhaillaan mustelmaisena toipuu monenlaisista aistinautinnoista

Ansku

 • Vieras
Vs: Aisti halusi
« Vastaus #1 : 25.02.2018, 15:14 »
Hyvä kirjoitus :)

Sigmamies

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1033
 • Sanansa mittainen kusipää
 • Galleria
Vs: Aisti halusi
« Vastaus #2 : 25.02.2018, 16:20 »
Sillon kun saan kaikki aistini kerralla käyttöön oon onnistunut sessiossa täydellisesti >:D
Sen verta työläs projekti etten tuota aina koe tarpeelliseksi

bikantti

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2570
 • Ymmärrä taaksepäin, elä eteenpäin, nauti tässä.
 • Galleria
Vs: Aisti halusi
« Vastaus #3 : 25.02.2018, 19:08 »
^Kerrohan toki joku hieno muisto tässä meille muillekin.


Ihania aistimuistoja lukisin mielelläni muiltakin. *ahne hedonisti*

Nvriih

 • Vieras
Vs: Aisti halusi
« Vastaus #4 : 25.02.2018, 20:10 »
Mulla on masterin kanssa sessioidessa lähes aina silmät peitettynä. Niinpä jäljelle jää muut aistit, ja niiden varassa mennään. Domin kanssa harvemmin silmät peitettynä, joten silloin saa myös näköaistinannaa.

Kuuloaistin osalta viehkeimmät äänet on toisen tyytyväinen huokailu/murahtelu/myhäily, tietyllä äänenpainolla sanotut nimittelyt ja välineistä lähtevät äänet ennen käyttöönottoa. Esimerkiksi ilmastointiteipin rasahdus, gägin metalliosien kilinä, köysien hankausäänet ja keppien kolahtelu. Ja avarilla pyllylle lyömisen kumea läpsähdys, ah.

Hajuaistin osalta sykähdyttää domin hiki, masterin röökitauon jälkeinen tupakantuoksu (muuten en tykkää röökinhajusta) sekä köysien vienosti käsittelyaineinen tuoksu.

Näköaistin osalta parhaimmistoa ovat sadistien kujeilevat tai kiihkosta lasittuneet ilmeet ja kuolainen penis suoraan suuni edessä.

Tuntoaistin kohdalla kipu on toki yksi tärkeä elementti, mutta kyllä mulla enemmän sisällä leiskahtaa pienemmät eleet kuten hiusten sipaisu, reiden tms hively, tukistaminen tai kasvojen ottaminen tiukasti toisen käsiin, kivasti siitä leuan ja poskien kohdalta. Nii ja tietty nännien nuoleminen ja näykkiminen, siitä tulen hulluksi. Itse toteutetusta kosketuksesta suosikkina on ottaa miehen pyllystä tai takareisistä kiinni deepthroatissa.

Makuaisti... Vähemmän kiihotuselementti itselleni, mutta sanotaanko nyt näin että kyllä se pissa suoraan lähteestä maistuu nektarille pidemmän sessioinnin jälkeen (eli silloin kun janottaa jo ihan huolella). Ja sperma, sitä mä syön enemmän kuin mielelläni.

LehA

Vs: Aisti halusi
« Vastaus #5 : 26.02.2018, 00:33 »
Kun olen itse sidottuna, parhaat kiksit saan silmät ja korvat peitettynä. Lähinnä siis mennään tuntoaistin varassa - jossain määrin tuoksuyliherkkänä erilaiset tuoksut kun enemmänkin ärsyttävät. Näköaisti on mulle vähemmän tärkeä - jos silmiäni ei ole sidottu, pyrin vähintään pitämään silmät kiinni.

Toisin päin, naisen reaktioissa tekemisiini äänet ovat oleellisessa osassa, oli kyse sitten vaikkapa puremisesta tai käsitöistä.

Makuaisti liittyy mulla pääosin suuseksiin - tai suuseksin jälkeiseen suuteluun.

sensitiivi

 • Vieras
Vs: Aisti halusi
« Vastaus #6 : 28.02.2018, 23:31 »
Asuin pienenä maaseulla, pilkkopimeässä. Naapurista oli kilometri kotia. Siinä kun yksin kävelin pimeässä kuulin äänlä, mutta pelottavimpia oli ne hipaisut kasvoihini. Ilmavirrat  ja muut,
Vastaus on siis tuntoaisti 

Ms. M

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2966
 • An' I don't give a damn 'bout my bad reputation.
 • Galleria
Vs: Aisti halusi
« Vastaus #7 : 28.02.2018, 23:42 »
Kaikki aistit. Mutta pitää osata hyväillä myös mieltäni, oikeilla sanoilla ja eleillä.

Kun satutan, minua kiehtoo hurjasti sekoittaa ihmisen tuntoaisti. Pitkän kivun jälkeen hyvin herkkää kosketusta on vaikeaa prosessoida. Sitä tärinää on upeaa katsella.  :love: