Äänestys

Olisko orjamarkkinat hyvä lisä juhliin

Ehdottomasti
4 (100%)
minulle sama en osallistu
0 (0%)
Ei
0 (0%)

Äänestäjiä yhteensä: 2

Äänestys päättynyt: 31.12.2011, 06:51

Kirjoittaja Aihe: orjamarkkinat  (Luettu 8924 kertaa)

orjamies

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1991
 • Etsin itseäni parenpaa seuraa
 • Galleria
orjamarkkinat
« : 17.12.2011, 06:40 »
Tartuin swanin ideaan aukaisen tämmöisen ketjun,orjamarkkinoita kokeiltiin bileissä kinkyclubin aikaan ainakin.

laihoin tuloksin koska myytävistä oli 99,9% miessubeja,mielestäni asian voi ottaa myös hieman huumorilla.

joskus kapakoissa ollut poikamies huutokauppoja,olisihan siinä lisävitsiä kun Domina sanoisi ostin orja nr294.

euorolla jos tästä nyt kertyisi valtava summa vaikkapa 10e yhteensä,sen voisi sitten vaikka lahjoittaa,

hyvään tarkoitukseen.  toki jos 1 naissub olisi kaupan tulos moninkertaistuisi varmaankin.

asiaavoisi vielä kehittää toiseenkin suntaan,elikkä Dominoiva voisi pistää myyntiin 2h session.

ja eniten tarjonnut orja sitten tietty voittaa,tuo peruskysymys voiko orjan myydä onkin mielestäni enemmän mielikuva.  jolla voi saada hieman maustetta juttuun.no en osaa tiivistää enkä halua romaania kirjoittaa,

nyt on sitten ketju auki.

Lady Whip

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 3320
 • Sadistinen Gfe-Domina
 • Galleria
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #1 : 17.12.2011, 09:05 »

euorolla jos tästä nyt kertyisi valtava summa vaikkapa 10e yhteensä,sen voisi sitten vaikka lahjoittaa,

hyvään tarkoitukseen.   
 

Afrikan orvoille tai intian tyttölapsien koulutukseen?

Stylos

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 756
 • Ainoan oikean kinky-totuuden Suur-Mufti
 • Galleria
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #2 : 17.12.2011, 09:30 »
Orjamarkkinoita on järjestetty myös leikkirahalla ja niin, että orjuus kestää bileiden ajan jatkosta sovitaan erikseen. Kerran olin tällaisessa ja järjestely oli onnistunut. Toisen kerran orjat arvottiin ja hänen tuli suorittaa Dommelle jokin tehtävä pääosin bileiden ulkopuolella. Se taas ei ollut hyvä systeemi.

Joka tapauksessa kuulemani mukaan kinky-clubin huutokauppojen ongelma oli, että kyse nimenomaan oli oikeasta rahasta. Jos homma organisoidaan niin, että jokainen ostaja saa tietyn summan leikkirahaa, niin kynnys ostoksiin voi pienentyä. Lisäksi jos Domina tai pari varautuu henkisesti siihen, että ostaa säälistä ne kaverit, jotka eivät tunnu millään menevän kaupaksi, niin kaikille jää mukavampi mieli ja bileisiin tulee intensiteettiä.

swan

 • Vieras
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #3 : 17.12.2011, 13:11 »
Lisäksi jos Domina tai pari varautuu henkisesti siihen, että ostaa säälistä ne kaverit, jotka eivät tunnu millään menevän kaupaksi, niin kaikille jää mukavampi mieli ja bileisiin tulee intensiteettiä.

Mukavampi mieli? Olis se jokseenkin onnetonta patsastella esillä, eikä kelpais kellekään kuin säälistä. :))

Stylos

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 756
 • Ainoan oikean kinky-totuuden Suur-Mufti
 • Galleria
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #4 : 17.12.2011, 13:23 »
Parempi mennä säälistä jollekulle ja saada ehkä bileiden ajaksi tekemistä, kun olla menemättä ollenkaan.

swan

 • Vieras
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #5 : 17.12.2011, 15:02 »
Aivan. Edellinen ei ollut ivailuhengessä kirjoitettu. Mietin ihan todella kun ei kokemusta ole orjamarkkinoista,että miltä ko. tilanne tuntuis. Löysin jopa huumoria siitä. Ei taida oma juttuni silti olla.
Kelpaamattomuudesta ja yksinäisyydestä kokemusta kyllä jne.

Miss BloodLustedNziDomina

 • Vieras
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #6 : 17.12.2011, 15:32 »
Afrikan orvoille tai intian tyttölapsien koulutukseen?

Josko kohde löytyisi Suomesta?  ;)


Lainaus korjattu: submit
« Viimeksi muokattu: 17.12.2011, 16:06 kirjoittanut submit »

Sindex

 • Turun Baletti
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 656
 • Galleria
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #7 : 18.12.2011, 09:16 »
AIDS-tukikeskus olisi hyvä kohde

Snadistisadisti

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1500
 • TrueMaster and proud of it!
 • Galleria
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #8 : 18.12.2011, 10:38 »
Tulot voidaan ohjata vaikka hukkuneiden merimiesten vaatetukseen. Rahojen oikean käytön voin ottaa hommakseni, ettei muitten tarvitse nähdä vaivaa.

submit

 • Vieras
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #9 : 18.12.2011, 11:56 »
Varat voisi ohjata valistustyölle kinkyseksuaalisuudesta, aineistoa on tekemässä kinkyt ja ainakin Sexpon edustaja. Ne jotka on mukana projektissa, osaa kertoa enemmän.

Tai käyttää seuraavaan vastaavanlaiseen tapahtumaan, mutta siinä pitäis ehkä olla jo mukana joku yhdistys. En tiedä, onko jo pelkkö rahankeruu luvanvaraista. Sori, meni aika byrokraattisen kuuloiseksi...

Viridian

Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #10 : 18.12.2011, 18:56 »
Silloin kun mm. arvottoman kanssa satuimme olemaan samoissa bileissä, joissa järjestettiin orjamarkkinat leikkirahalla, systeemi toimi seuraavanlaisesti:

Bileisiin oli henkilökohtaiset kutsut, ja ilmoittautuminen. Järjestävinä siis tiesimme etukäteen, montako ihmistä oli tulossa, ja senkin, montako orjahuutokaupassa myytäväksi soveltuvaa henkilöä. Pystyimme etukäteen arvioimaan, että kaikki saadaan myydyksi, ja että kukaan ei jää bileiden ajaksi ilman jotakuta pitelemään hihnaa, ellei itse halua jättäytyä pois huutokaupasta. Orjat myytiin siis vain illan ajaksi, ja aika alkupuolella iltaa, kunhan vieraat olivat saapuneet.

Rahaksi jaoimme saapuville orjanostohaluisille henkilöille rautakaupasta saatavia prikkoja, niitä erikokoisia metallirenkaita. ( Tai ostamaanhan mä ne jouduin, mutta montaa euroa ei isoon pussiin mennyt, kilohinta ei ollut paha...). Jujuna oli se, että renkaita oli kolmea kokoa, mutta jokainen sai kourallisen. Sattuma arpoi siis joukkoon rikkaita, joiden kouralliseen sattui monta isoa satasen prikkaa, ja vähän köyhempiä, joilla kasassa oli enempi pieniä yhden ja keskikokoisia kympin prikkoja... Itselläni oli käytössä koko loppupussi, muutama kourallinen, millä olin varautunut huutamaan itselleni vaikka koko porukan, jos muut eivät ymmärrä omaa parastaan käyttöorjien hyödyllisyydestä..

Orjien myyminen alkoi lavalla tehdyllä julkisella tarkastuksella, missä kaksi naista arvioi kunkin orjan fyysiset ominaisuudet riittäviksi myynnin kannalta. Aika priimaa meillä taisi olla myytävinä. Samassa yhteydessä myyntituotteet saivat antaa tiedot itsestään meklarin käyttöön, esim. erikoistaidot ja rajoitukset.

Itse kaupankäynti perustui meklarin taitoon kehua tuotteitaan ja leikissä täysillä mukana olevaan ostajakuntaan. Joistain orjista tuli jopa melkoisia huutokilpailuja, ja taisi joku erityisen kallis orja tulla lopulta ostetuksi useamman naisen yhdistetyillä rahavaroilla. Ja hän joutuikin sitten koville, kun kokonainen lauma naisia hyödynsi täysillä hankintaansa. Kaikki orjat myytiin, kaikkia huusi useampikin mahdollinen ostaja, ja ostajat pitivät nähdäkseni hyvää huolta omaisuudestaan illan ajan. Joillakin saattoi tulla myöhempääkin syytä tavata, mutta se on näitä ihmeellisiä kemiaan liittyviä juttuja...

Eli ainakin silloin, kun paikalla on ennestään jossain määrin toisensa tunteva juhlamielellä oleva porukka, ja omaa rahaa ei tarvitse käyttää, homma tuntuu toimivan ihan asiallisesti. Sen sijaan olen kyllä kuullut monelta, että jos orjasta pitää maksaa oikeaa rahaa, homma muuttaa luonnettaan ratkaisevasti. Leikkirahalla voin kuvitella ostavani vaikka useamman, ja käyttäväni illan ostoksien kanssa riehumiseen, oikealla rahalla voisi se yhdenkin tarpeellisuuden perustelu itselle käydä vaikeaksi...

Eli kysymys kuuluukin, onko koko jutun ideana se, että pienellä kynnyksellä, sillä että kiipeää julkisesti tarjolle, saa itselleen piiskaa tai seuraa tai mitä lie, ja ostajakaan ei joudu uhraamaan muuta kuin aikaansa ja paikan viereltään. Ja kaikilla on bileissä hauskempaa ja laitteille tulee käyttöä ja jne.

Vai yritetäänkö ihmisten tarve löytää toisiaan ja pitää hauskaa tuotteistaa tai rahastaa, edes hyväntekeväisyysmielessä? Voihan toki olla, että joku innostuu nimenomaan ajatuksesta kantaa roponsa aids tukikeskuksen kekoon niin paljon, että ostaa sitten kasan orjia, joita ei sitten edes käytä? No ehken ei sentään, rahaa kun voi laittaa hyväntekeväisyyteen muutenkin.

Mutta jotenkin tuntuu silti, että tämä on asia, johon ei kannata sotkea mukaan rahaa. Sekin, että jos ostaja on käyttänyt oikeaa rahaa, voi orjalla olla kova kynnys sanoa ei, jos meno on esim. liian rajua. Tai vaikkapa "liian seksuaalisvaniljaista". Kun taas leikkirahalla ostettu orja on mukana leikissä, jonka voi helposti keskeyttää, ilman että karanneen orjan perään laitetaan ketään hakemaan se takaisin raudoissa.. ( Vaikka se joistakin vasta hauskaa olisikin...)

Vir, joka muistelee niitä bileitä lämmöllä


Kurjaorja

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 11
 • RomanttinenKinky
 • Galleria
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #11 : 18.12.2011, 23:26 »
 >:D ei ollu huono tapahtuma laisinkaan
sattuin nimeenomaan olla mukana ja pääsin hyödyntämään sen että myytiin viimeisenä .
silloin oli jo ostajat lämmennyt ja kaikki rahat olivat käytössä
ja ujous poistunut että rohkenisin flirttailla ostajien kanssa tarpeeksi ...

 oli silloin ennestään muutamia tuttuja  joka jakantuivat loppuhetkellä muodostumiin "rahayhdistyksiin",  en pistänyt yhtään pahaseksiä päättyä siihenryhmään orjaksi mihiin lopuksi päädyi.

olen tästä kyllä kehunut bileissä jäkeenpäin ja miettinyt että se olis varmaan toimiva tapa saada ihmiset tutustumaan toisiin ja tosiaan käyttää laitteitta.

tietysti ensikertalaisilla ja ehkä muutenkin olis hyvää valvoa orjien käyttö ,ettei kenelle tulis paha olo ja mieli . ja ehkä myöskin valvoa sen että henkilö joka haluu päästää vähän piiskaamaan ja alistamaan saa kokea sitäkin . jollain saattaa tarvia vähän neuvoja ;)

myöskin napakymppi tais silloin olla illan ohjelmana ja ei sekään hassu ollut

se mikä tekee yllämainitun Viridanin mainitseman tapahtuman erilaisena kun tavalliset bileet on tosiaan sen että porukka oli ennestään tuttuja niin paljon.

ja muistaaksen mut jouduttiin kyllä ympäripuhua osalistumaan miltei kiristämään mutta täytyy sanoa että en o katunut että osalistuin ja oli se mahtava fiilis olla myytävänä kun Naisille alkoi rahat loppua ja ne yhdistyivät ryhmiin saadakseen yhteen enemmän raha kun muut ........


Toimiva  :love:

ja kiitokset Viridanille ja muut osallistujat siinä bileissä  ;D

orjamies

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1991
 • Etsin itseäni parenpaa seuraa
 • Galleria
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #12 : 19.12.2011, 07:03 »
Menee hiukan saivarteluksi että maksaako orjasta 1 euron oikeaa rahaa,vaiko sitten leikkirahaa tuo leikkirahan arpominen kuullosti kyllä virkistävälle, ajatellaan D x tulee paikalle sz  kanssa joka joko itse haluaa/määrätään myyntiin.

ei olekkaan varmaa etteikkö z ostakkin joku muu kuin Dx,vaikkapa tosiaan 3D jotka sit pitää s kiireisenä.

tuskin nyt ihan viranomaislupaa tarvitaan tosiaan muutaman euron keräämiseen,aids tukikeskuksen lippaita oli

joskus vanhaan aikaan bileissä,eli raha sitten suoraan siihen ideaali tilanne olisi että tosiaan kaikki menisi kaupaksi

sitten vaikka vaan juhlien/bileitten ajaksi,se varmaankin laskisi orjien tasoa mutta kai nyt jotain pientä

käyttöorjalle keksii. en usko tosiaan että se "euro" vaikuttaisi siihen miten ostaja käyttäytyy.

rajat kerrotaan eli jos sz ilmoittaa,hän on dx orja muu käy paitsi seksi ja vaikkapa vain naisille.

juhlissa/bileissä valvontakin suht helppoa että jos sitten rupeisi ylilyöntejä tulemaan.

ja loppupelissä ideahan on että tosta voisi sitten matalalla kynnyksellä saada pysyvääkin seuraa

mutta tärkeintä että kaikilla on hauskaa.

orjamies

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1991
 • Etsin itseäni parenpaa seuraa
 • Galleria
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #13 : 31.12.2011, 06:54 »
Kiva että asia sai tasan 100% kannatuksen,saa ilmaisiksi varastaa.

mastervsop

 • Vieras
Vs: orjamarkkinat
« Vastaus #14 : 02.01.2012, 00:13 »

euorolla jos tästä nyt kertyisi valtava summa vaikkapa 10e yhteensä,sen voisi sitten vaikka lahjoittaa,

hyvään tarkoitukseen.   
 

Afrikan orvoille tai intian tyttölapsien koulutukseen?

Mamuille lisä-uintivuorojen kustantamiseen ja muuhun kultturin rikastuttamiseen?