Kirjoittaja Aihe: Rekisteriseloste  (Luettu 33537 kertaa)

Konehuone

Rekisteriseloste
« : 04.07.2018, 20:02 »
Laatimispäivä: 19.12.2017
Viimeisin muutos: 04.07.2018

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste.

1. REKISTERINPITÄJÄ JA REKISTERIASIOITA HOITAVA TAHO

BDSM-Baari ry (220.831)
bdsmbaari@gmail.com

2. REKISTERIN NIMI

BDSM-Baarin käyttäjätietorekisteri

3. OIKEUSPERUSTE JA REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisteröidyn suostumus.

BDSM-Baarin käyttäjätietorekisteriin kerätään tietoja sivustolle rekisteröityneistä käyttäjistä. Rekisterin sisältämiä tietoja kerätään ja käsitellään vain silloin, kuin se sivuston toiminnallisuuden kannalta on oleellista. Käyttäjiä koskevat tiedot poistetaan rekisteristä samalla kun rekisteröity tunnus poistetaan käytöstä.

4. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Pakolliset rekisteröitymistiedot, kuten nimimerkki, salasana (kts. kohta 7), sähköpostiosoite ja liittymispäivämäärä.

Vapaaehtoiset käyttäjän myöhemmin itse luovuttamat tiedot, kuten ikä, asuinpaikka, sekä muita seuranhakuun ja käyttäjän esittelyyn liittyviä tietoja.

Muut mahdolliset sivuston käytön edellyttämät tekniset tiedot.

5. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Kaikki rekisterin sisältämät tiedot saadaan suoraan käyttäjiltä itseltään. Rekisteröityessään käyttäjä luovuttaa tiedot omalla suostumuksellaan. Rekisterin sisältämät tekniset tiedot saadaan suoraan käyttäjän päätelaitteelta.

6. TIETOJEN LUOVUTUS

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

7. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Sivuston luonteen vuoksi käyttäjien tiedot näkyvät sähköpostiosoitetta, salasanaa sekä käyttäjän profiilissaan erikseen rajaamaa muuta tietoa lukuun ottamatta kaikille. Rekisteröityessään käyttäjä luovuttaa tiedot omalla suostumuksellaan ja hyväksyy tietojen vapaan näkymisen muille sivuston käyttäjille. Rekisteröityneellä käyttäjällä on mahdollisuus nähdä muiden rekisteröityneiden käyttäjien tietoja, mutta oikeus muokata tai poistaa vain omiaan.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että rekisterin muihin tietoihin on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä, eli käytännössä sivuston ylläpidolla. Käyttämämme palvelimet ja tallentamamme tiedot sijaitsevat fyysisesti Suomessa, suomalaisen palveluntarjoajan konesalissa. Palveluntarjoajamme noudattaa voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Palveluntarjoajalla ei ole pääsyä sivuston käyttäjätietoihin.

Käyttäjien salasanat on kryptattu, eikä edes rekisterinpitäjä näe niitä. Käyttäjä voi profiilissaan valita, salliiko tämä muiden käyttäjien lähettää tälle sähköpostia sivuston kautta.

8. TARKASTUSOIKEUS JA VIRHEEN OIKAISU

Käyttäjät voivat tarkastaa halutessaan omatoimisesti kaikki sivuston sisältämät heitä itseään koskevat tiedot oman käyttäjäprofiilinsa kautta.

Sivuston käyttäjät vastaavat omien tietojensa ajantasaisuudesta ja jokaisella käyttäjällä on oikeus muokata tai poistaa sivustolla olevia heitä itseään koskevia tietoja.