Kirjoittaja Aihe: Baarin käyttöehdot  (Luettu 34701 kertaa)

Konehuone

Baarin käyttöehdot
« : 04.07.2018, 20:05 »
Laatimispäivämäärä: 01.03.2011
Viimeisin muutos: 04.07.2018

Tervetuloa BDSM-baariin, kinkyjen kantapaikkaan! Haluamme että käyttäjät viihtyvät sivustolla ja tuntevat olonsa kotoisaksi. Toivomme sivuston käyttäjiltä asiallisuutta ja suvaitsevaisuutta, ja että käyttäjät kunnioittaisivat muita ja muiden esittämiä mielipiteitä, vaikka ne poikkeaisivatkin kirjoittajan omista mielipiteistä.

Sivuston käyttö on maksutonta.

Käyttääkseen BDSM-baaria, käyttäjän on hyväksyttävä tietosuojaselosteessa kuvatut tiedonkeruun ja –käsittelyn menettelyt. Tieto edellämainittujen hyväksymisestä tallennetaan sivuston tietoihin käyttäjätilin luomisen yhteydessä.

Käyttäessään BDSM-baaria, käyttäjä sitoutuu myös noudattamaan sivuston sääntöjä. Sääntöjen vastainen toiminta tai muu häiriökäyttäytyminen voi johtaa joko varoitukseen, tai väliaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan porttikieltoon.

Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslakien ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti.

Käyttäjä vastaa BDSM-baarille toimittamastaan tai sen kautta muille käyttäjille julkaisemastaan materiaalista, sekä siitä, ettei materiaali loukkaa muiden osapuolten oikeuksia, ettei materiaali ole lakien tai hyvien tapojen vastaista ja ettei materiaali aiheuta haittaa tai vahinkoa BDSM-baarille, muille käyttäjille tai kolmansille osapuolille. Keskustelufoorumilla julkaistun tekstin kirjoittaja vastaa siitä, että hänen tekstinsä on lakien ja hyvien tapojen mukainen. Sisällön julkaisija on itse rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisesti vastuussa julkaisemastaan sisällöstä.

Käyttäjä myöntää BDSM-baarille oikeuden julkaista, muokata, kopioida tai olla julkaisematta sellaista materiaalia, jonka käyttäjä on lähettänyt sivustolle. BDSM-baarilla on oikeus olla julkaisematta käyttäjän sivustolle toimittamaa materiaalia sekä poistaa sivustolta jo julkaistu materiaali.

BDSM-baarilla on oikeus luovuttaa käyttäjään liittyviä tietoja viranomaiselle näiden niitä pyytäessä. Viranomaisen pyytämiä tietoja voidaan luovuttaa, mikäli on syytä epäillä käyttäjän syyllistyneen rikokseen tai jos tapahtuneen rikoksen selvittämistä voidaan edistää käyttäjän tietojen luovuttamisella.

Ennen BDSM-baariin rekisteröitymistä pyydämme vielä kiinnittämään huomiota seuraaviin seikkoihin:


  • KÄYTTÄJÄLLE ON SALLITTUA VAIN YHDEN TUNNUKSEN JA NIMIMERKIN KÄYTTÄMINEN. JOS JOSTAKIN PERUSTELLUSTA SYYSTÄ HALUAT VAIHTAA NIMIMERKKIÄSI, SE ONNISTUU YLLÄPIDON KAUTTA. TUPLATUNNUKSET POISTETAAN YLLÄPIDON TOIMESTA. Mikäli olette kumppaninne kanssa rekisteröimässä pariskuntatunnusta tai haluatte luoda useammalle samassa osoitteessa asuvalle henkilölle omat tunnukset, ilmoitattehan asiasta ylläpidolle.
    Käyttäjät voivat halutessaan pyytää oman tunnuksensa poistoa käyttäjäprofiilin takaa löytyvän linkin kautta. Vuoden inaktiivisena olleet tunnukset poistetaan automaattisesti ilman erillistä varoitusta.


  • Mikäli käyttäjä haluaa rekisteröityä jotain anonyymiä verkkotekniikkaa käyttäen (kuten esim. VPN tai ToR) täytyy käyttäjän lähestyä ylläpitoa sähköpostitse ja selvittää, miksi rekisteröinti halutaan hoitaa jo verkkotasolla anonyymisti. Vastaava selvitys tarvitaan, mikäli rekisteröityminen halutaan tehdä proxyn eli välityspalvelimen takaa (esim. useimpien työpaikkojen verkot). Syynä tälle käytännölle ovat toistuvat häiriköinti- ja käytönestojen kiertoyritykset em. tapoja käyttäen. Mikäli hyväksyttävää selitystä ei ole tarjolla, rekisteröinti hylätään.

  • Käyttäjätunnus ei saa olla etunimi-sukunimimuotoinen eikä emoji. Käyttäjätunnuksen on oltava vähintään kolme merkkiä pitkä.

  • Sivuston käyttö edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista (esim. rekisteröitymisen vahvistaminen, salasanan palautus, vapaavalintaiset sähköposti-ilmoitukset). Kertakäyttöiset sähköpostiosoitteet eivät ole sallittuja. Suosittelemme anonyymin sähköpostiosoitteen käyttöä.