Kirjoittaja Aihe: Baarin rangaistuskäytännöt  (Luettu 5657 kertaa)

Konehuone

Baarin rangaistuskäytännöt
« : 15.10.2018, 20:08 »
Kuten kaikilla muillakin foorumeilla myös Baarissa esiintyy välillä käytöstä jota joudutaan ylläpidon toimesta korjaamaan rangaistuksella tehostamalla.

BDSM-baarissa käytössä oleva rangaistusasteikko on seuraavanlainen, miedoimmasta vakavimpaan:

a) Huomautus/varoitus ei-toivotusta käytöksestä,

b) "Varoitusprosenttien" lisääminen käyttäjälle. Mitä suurempi prosenttimäärä, sitä isommat vaikutukset; Baarissa käytössä ovat seuraavat prosenttirajat:
   1) 35% asettaa käyttäjän kaikki viestit esivalvontaan, ts. ylläpidon pitää erikseen hyväksyä kaikki kirjoitukset,
   2) 60% hiljentää jäsenen niin ettei viestien kirjoittaminen enää ole mahdollista
   
   Prosenttiluku vähenee kahdella pisteellä vuorokaudessa kunnes saavuttaa nollan.

c) Porttikielto määräajaksi (tyypillisesti yhden, kuuden tai kahdentoista kuukauden porttikielto),

d) Pysyvä porttikielto

Samasta tai samankaltaisesta huonosta käytöksestä rangaistukset ovat tyypillisesti ankarampia ja nopeammin asteikkoa kipuavia kuin erillisistä, ajallisesti toisistaan kaukana olevista rikkomuksista langetetut.

Joskus rikkomus on vakavuudeltaan sellainen (esimerkiksi väkivalta tai uhkaukset ylläpidon jäseniä kohtaan, uhkailu reaalimaailman seuraamuksilla tai kohdennettu, järjestelmällinen toisen käyttäjän terrorisointi) että asteikon alapään rangaistuksia ei käytetä vaan käyttäjälle langetetaan suoraan esimerkiksi pysyvä porttikielto.

Kaikki rangaistukset huomautusta/varoitusta lukuunottamatta päätetään koko ylläpidon toimesta. Pysyvät porttikiellot kirjataan myös BDSM-baari ry:n hallituksen seuraavassa kokouksessa pöytäkirjaan perusteluineen.

Porttikiellot pituudesta riippumatta kirjataan myös lyhyine perusteluineen (siltä osin kun ne voidaan julkistaa) "Rangaistukset ja porttikiellot"-ketjuun kaikkien käyttäjien nähtäville.

-Ylläpito
« Viimeksi muokattu: 16.10.2018, 13:22 kirjoittanut Konehuone »