Kirjoittaja Aihe: Mitä tehdä jos tulen häirityksi BDSM- Baarissa ?  (Luettu 9667 kertaa)

Konehuone

Saitko epäasiallisen loukkaavan viestin ? Eikö kirjeenvaihtokaveri suostu jättämään sinua rauhaan ? Pommittaako sama tyyppi aina vaan ja uudestaan ?

Mitä voi siis tehdä kun saa epätoivottuja lähestymisiä BDSM- Baarin kautta?

Voit raportoida saamasi asiattomat viestit ylläpidolle, klikkaamalla yksityisviestin oikeasta alareunasta kohtaa "Raportoi ylläpidolle".

Sääntömme kieltävät myös "spämmäyksen" eli saman viestin lähettämisen usealle eri henkilölle. Voit raportoida myös spämmiksi epäilemäsi viestit. Liitäthän toki silloin raporttiin kommentin jossa kerrot miten spämmäys käy ilmi.

Raportoimisen lisäksi (tai sen vaihtoehtona) voit myös estää jotain tiettyä henkilöä lähettämästä sinulle yksityisviestejä.

Haluamme kuitenkin huomauttaa että kohteliaat yksittäiset yksityisviestit vaikkapa henkilöltä joka on hakukriteriesi ulkopuolella eivät välttämättä ole raportoinnin arvoisia. Tyypillisenä esimerkkinä vaikkapa nuorten naisten saamat viestit vanhemmilta mieshenkilöiltä. Mikäli et halua kohteliaasti ilmaista kiinnostuksen puutettasi ja joko tästä huolimatta tai riippumatta viestittely kuitenkin jatkuu, etenkin jos viestien sävy muuttuu jollain tavalla uhkaavammaksi tai alkaa lähestyä spämmäämistä, raportointi-nappi on jälleen ystäväsi.

Estäminen tapahtuu näin:

Mene omaan profiiliisi.

Valitse vasemman puolen valikosta kohta "Kaverit/estolista".

Valitse kohta "Muokkaa estolistaa".

Lisää haluamasi henkilö estolistalle kohdasta "Lisää estolistalle".

Estetylle henkilölle ei mene tästä minkäänlaista ilmoitusta - tosin esto tulee näkyväksi yksityisviestin lähettämisen yhteydessä.

Mikäli syystä tai toisesta näillä ohjeilla tilannetta ei saa rahoittumaan voit myös lähestyä jotain ylläpidon jäsentä yksityisviestillä jossa kuvaat tarkemmin ongelmasi. Jos et tiedä ketä lähestyä, lähetä viesti ylläpidon yhteiskäyttäjälle ('Konehuone').

Ylläpidon yhteystiedot löytyvät täältä https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=9822.0
« Viimeksi muokattu: 19.09.2018, 13:02 kirjoittanut Paistettu Mörkö »