Kirjoittaja Aihe: Milloin ja mistä uskotte kinkyilyn alkaneen?  (Luettu 8062 kertaa)

Nemean

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 258
 • Varjoissa viihtyvä yksilö
 • Galleria
Vs: Milloin ja mistä uskotte kinkyilyn alkaneen?
« Vastaus #15 : 29.12.2018, 22:11 »
Ainakin henkilökohtaisesti tunnen jonkinlaisen vinksahduksen olleen läsnä elämässäni niin kauan, kuin olen tuntenut seksuaalista mielenkiintoakin.
Se on lie alkanut kiinnostuksella joutua, jos ei omituisiin, niin ainakin normielosta poikkeaviin tilanteisiin, joissa se jokin kiihottumisen tunne on ollut läsnä.
Toisinaan ajauduin kohti tuota tunnetta ja toisaan pyrin luomaan tuon tunteen -siitä jostakin- itsenäisesti, koska se tuntui minusta kutsuvalta.
En minä sinänsä vielä tuohon ikään välttämättä kunnolla ymmärtänyt, mitä seksi, seksuaalisuus tai kinkyys edes on, mutta näin tunnepohjaisena kokemuksena se on seurannut jollain ilkikurisella tavalla minua pikkuhiljaa, kunnes palaset ovat pikkuhiljaa loksahtaneet paikoilleen ja tietynlaiset mielensisäiset kieroutumat ovat saaneet informatiivia ja termistöä allensa.

JoeMan

Vs: Milloin ja mistä uskotte kinkyilyn alkaneen?
« Vastaus #16 : 14.01.2019, 12:16 »
Muistan kun sain kaverilta ylä-asteikäisenä korppuja missä oli pornoa. Niistä kuvista suurin mielenkiinto kohdistui niihin missä oli kumia, pvc:tä ja leluja. Sitten myöhemmin kun tuli ensimmäinen parisuhde tuli kokeiltua sidontaa ja kahleita. Seuraavissa suhteissa tuli kokeiltua lisää asioita ja sillä tiellä edelleen eikä tältä tieltä ole poispääsyä.

HereticMartyr

Vs: Milloin ja mistä uskotte kinkyilyn alkaneen?
« Vastaus #17 : 14.01.2019, 23:05 »
Olin ihan helvetin nuori. Jotakin kolmevuotias. En edes tiennyt mitä seksi on. Luulenkin vahvasti että ihmisellä on siihen aikaan jokin alistumisen ja dominoinnin sisäistämisen käsittämisvaihe menossa ja että silloin joko tapahtui jotain mitä en edes muista tai että minä vain satuin siihen aikaan huomaamaan tietyt hermopäätteet kehossani. En oikein vieläkään tiedä miten suhtautua siihen että olin niin nuori. Ajattelin myöhemmin teini-iässä pitkään että minussa on jotakin vikaa koska mulla ei ole mitään halua vaniljaseksiin. Hydrauliikka ei vaan antanut mulle mitään sellaisenaan.

Armand

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1289
 • Tämän lapin kaupungin ainoa switch :D
 • Galleria
Vs: Milloin ja mistä uskotte kinkyilyn alkaneen?
« Vastaus #18 : 14.01.2019, 23:24 »
Jo lapsena ennen varsinaisen seksuaalisuuteni heräämistä tunsin mielenkiintoa käskeviin, vahvatahtoisiin ja väkivaltaisiin naisiin. Tosin olin hiukan ristiriidassa tuntemusteni kanssa, sillä siihen aikaan huonosta käyttäytymisestä sai remmiä tai koivuniemen herraa lapset tuon tuostakin. Mutta ristiriidat katosivat viimeistään vanhemmassa teini-iässä ja tuosta piiskaa heiluttelevasta pään sisäisestä naisesta tuli seksuaalifantasioiden lähde. Ensimmäiset tyttöystäväni eivät moisesta ymmärtäneet mitään ja monen epäonnistuneen suhteen jälkeen sain kuin sainkin pienen sattuman kautta itselleni oman switch-naisen. Jonka kanssa tuli tutuksi alistuminen ja myös alistaminen. Tuo tarina tuli päätökseensä ja nyt olen taas "naimisissa" pään sisäisen dommeni kanssa ja en varmaan hänestä pääse eroon ikinä :D enkä halua päästä :)

UW

 • Vieras
Vs: Milloin ja mistä uskotte kinkyilyn alkaneen?
« Vastaus #19 : 16.01.2019, 20:29 »
Ks. Luetun ymmärtäminen, kaikella ystävällisyydellä  :D

Se oli varmaan kun Qayin sai oppia pimeiltä voimilta eikä enää seurannut auktoriteetteja  ???