Kirjoittaja Aihe: Siveysvyön käyttö  (Luettu 7179 kertaa)

keytro

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 3
 • Nahka, latex ja pvc
 • Galleria
Siveysvyön käyttö
« : 17.11.2018, 17:14 »
Mitenkäs miesten pitempiaikainen siveysvyön käyttö onnistuu ? Kivekset eivät pääse nousemaan koska ovat lukittuina alas. Peniksen juureen asennettava rengas ja varsinainen penishäkki estävät kivesten normaalin liikkumisen. Varsinkin kylmällä ilmalla siitä saattaa olla haittaa. Onko jollakin tietoa mahdollisista haitoista ja ongelmista.
Hyödyt ovat kyllä tiedossa!

orja teemu

Vs: Siveysvyön käyttö
« Vastaus #1 : 17.11.2018, 17:40 »
Noh, miten tämän nyt laittaisi.
Paljon riippuu sun vehkeistä ja mikä laite on kyseessä. Tämän oikean vempaimen löytäminen on hitusen hankalaa ja kokeilujen kautta onnistuu kyllä.
Sitten kannattaa jo ennalta muistaa että nämä vehkeet ei ole mitään mukavuus laitoksia eivätkä näin ollen hyvälle nyyttejäsi tai soita shlaageria kullillesi. Oikean vehkeen löydettyäsi ei ole haittoja, ei sitten niin minkäänlaisia. Ei surkeasti, ei häviä erektio, ei, ei ja vielä kerran ei.
Puhtaus on puoli ruokaa, niin myös tässäkin asiassa ja m iikkkään vempain ei estä hygienian hoitoa ja ei vaadi tähän laitteen pois ottamista. Jos ottaa koville niin niele ja mielummin pureskelematta. Jos normaali päivän aikana kertyvä pallihiki haittaa niin haise vehkeelles sit.

Saint

Vs: Siveysvyön käyttö
« Vastaus #2 : 17.11.2018, 18:15 »
Mitenkäs miesten pitempiaikainen siveysvyön käyttö onnistuu ? Kivekset eivät pääse nousemaan koska ovat lukittuina alas. Peniksen juureen asennettava rengas ja varsinainen penishäkki estävät kivesten normaalin liikkumisen. Varsinkin kylmällä ilmalla siitä saattaa olla haittaa. Onko jollakin tietoa mahdollisista haitoista ja ongelmista.
Hyödyt ovat kyllä tiedossa!

Pitempiaikainen, yhtäjaksoinen käyttö on ihan mahdollista, kunhan laite ja etenkin rengas ovat oikean kokoisia. Kylmällä ilmalla suurin haitta on itsellä ollut joidenkin laitteiden kanssa se, että kivekset pyrkivät tulemaan läpi häkin ja renkaan välissä olevasta raosta. Joidenkin häkkimallien kanssa voi myös esinahan kanssa tulla ongelmia.

samaso

 • Vieras
Vs: Siveysvyön käyttö
« Vastaus #3 : 17.11.2018, 21:45 »
Poistuin.
« Viimeksi muokattu: 20.11.2018, 01:00 kirjoittanut samaso »

Pifk

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 5
 • Hyviä kokemuksia etsimässä
 • Galleria
Vs: Siveysvyön käyttö
« Vastaus #4 : 20.11.2018, 19:26 »
Pisimmillään taitaa olla yhtäjaksoinen häkissä olo ollut parin viikon luokkaa. Siihen sitten perusteellisemmalla pesulla ja sheivauksella jatkettu. Toisaalta itse häkki (mature metal - jailbird) ei vaadi kyllä hygienian takia häkistä pois päästämistä vaan tämä suoritettiin lähinnä jotta iskä pääsee lasten kanssa saunaan aiheuttamatta suurempia hämmästelyitä.
En usko, että pitempi aikainen häkitys muutenkaan aiheuttaa muita ongelmia kuin voimakkaan avaimenhaltijan miellyttämisen halun ja tarpeen päästä purkamaan paineita. Ilmeisesti aika ajoin olisi hyvä jos eturauhasen saisi tyhjennettyä, mutta ainakin omasta kokemuksesta sekin tapahtuu käytännössä itsestään kun aamulla housut on liisterissä.

Ihanapeto

 • Vieras
Vs: Siveysvyön käyttö
« Vastaus #5 : 20.11.2018, 22:44 »
TÄMÄ on yksi minun suuria fetissejäni. Ei niin että olisin itse lukittuna vaan niin että minulla olisi lukittu, nöyrä ja kuuliainen subimies käytettävissä, mielellään yhdessä switchnaisen kanssa. Ajatus on kutkuttava.

Tuttavapiirissäni selkeä konsensus on että vehkeitä pitää päästä irti pesun ajaksi ja tarpeeksi usein. Tosin siinäkin proseduurissa luovuus on salittu. Eräs tuttava käy säännöllisesti masterinsa luona ”lypsyllä” sidottuna, sen lisäksi hänellä on vara-avain hätätilanteita ja puhdistusta varten. Sopiva malli istuu kuin valettu eikä se vaikutta aiheuttavan juurikaan muita epämukavuuksia. Sillä taitaa olla jo toistasataa yhtäjaksoista päivää rikki jo (poislukien tietty lyosyt ja puhdistuskerrat).
Jotenkin minusta tuntuu että aihe on ajankohtainen koska vaikuttaa siltä että siveyslukkojen suosio on lisääntynyt huomattavasti viimeisten vuosien aikana. Ymmärrykseni mukaan ei ole estettä pitkäaikaiselle käytölle kunhan hygienia-aspekti on ajateltu.

t: Cuckteema mielessä
locked

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 30
 • Kuningattarensa lukitsemana 24/7
 • Galleria
Vs: Siveysvyön käyttö
« Vastaus #6 : 21.11.2018, 14:25 »
Mitenkäs miesten pitempiaikainen siveysvyön käyttö onnistuu ?

Olen ollut pari vuotta lukittuna teräksiseen CB6000-kopioon ja mitään isompia haittoja tai vaikeuksia ei ole ollut. Urheilu onnistuu ihan mainiosti: pidemmätkin juoksu- ja pyörälenkit, lumilautailu, hiihto, sulkapallo jne. Uiminenkin onnistuisi, jos olisi kunnolla peittävät uimashortsit.

Hygieniapuoli on hyvin yksinkertainen: n. kerran viikossa pääsen pikaiselle pesulle ja huuhtelulle. Bakteerit ei tunnu viihtyvän ruostumattoman teräksen pinnalla eikä mitään hajuja ole päässyt muodostumaan toisin kuin muovisissa putkiloissa.

Toki seisokit ovat epämielyttävän tuntuisia varsinkin, jos Avaimenhaltija kiusaa (eli siis aika usein), mutta mitään terveyshaittoja ei ole ilmennyt eikä toiminnallisuushäiriöitä, päinvastoin ::). Positiivisena puolena olen huomannut, että kestävyys kasvaa ihmeesti, kun on lukittuna. Johtuisikohan se jatkuvasta pienestä aistiärsykkeestä, että sitten tositoimissa pystyy hallitsemaan itsensä ja happy end tapahtuu vain, jos saa siihen käskyn/luvan.

manniska

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 217
 • == Results from bdsmtest.org == 98% Rope bunny 9
 • Galleria
Vs: Siveysvyön käyttö
« Vastaus #7 : 20.01.2019, 17:01 »
Joitakin siveysvyövideoita kattoneena kun jossakin videossa katkovat avaimet lukkoihin ja liimaa perään, mutta jos ei ihan niin radikaaliin lukitukseen lähtis mutta mitenhän toimis jos esim steariinia sulattaa lukkopesään ja kun avata haluaa niin sit lämmittää lukkoa varovasti jolloin steariini valuisi pois? Tai olisiko joku muu vastaavanlainen aine käypänen tuollaiseen?


jenna

 • Vieras
Vs: Siveysvyön käyttö
« Vastaus #8 : 20.01.2019, 18:38 »
itse omistan muovisen vyöän ja ei ole ollut mitään ongelmia hygeiniian kanssa muistaa aina kun käy asialla niin huuhtelee asian jälkeen reijistä niin ei tule haju haittoja ja kerta kaksi viikkoon, riittää syvä pesu niin että miedolla saippualla peseytyy ja pesee muoviosan jos vain saa sen auki muuten perus huuhtelu riitttää itseolin viimekesän kuumilla helteillä kolmevikkoa kiinni se tekijo tuskaa kun oli liiiankuuma  niin tuntui että sulaa vyö kiinni