Kirjoittaja Aihe: Ekshibitionismia omilla ehdoilla  (Luettu 5390 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 372
 • Galleria
Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« : 05.05.2019, 09:39 »
Ekshibitionismia omilla ehdoilla

Ekshibitionismi tulee latinasta ja sillä tarkoitetaan mm. "halua vetää huomio puoleensa, paljastaa omaa minäänsä tai ruumistaan". Ekshibitionisti sanaa käytetään myös henkilöstä, jolla on pakonomainen halu paljastaa sukuelimensä julkisesti, tuntemattomille.
Lähde: WebFacta, WSOY, 2006.

Exhibbari, itsensäpaljastelija, perverssi. Näillä sanoilla voisi kuvata ihmistä, joka haluaa esitellä alastonta vartaloaan tuntemattomille ihmisille. Ekshibitionisti eli exhibbari näin kansankielellä, tarkoittaa itsekullekin jotain aivan omaa. Joillekin se tarkoittaa kikkelin vilautettua trenssitakin alta keskellä katua ja järkyttyneitä katseita, joillekin se tarkoittaa bileissä leikkimistä yleisön edessä tai halua tihkuvien katseiden alla pönöttämistä kauniissa kumiasussa.

Hei olen Snoukka ja olen ekshibitionisti. Tykkään olla esillä, pidän huomiosta ja useiden ihmisten katseista alastomalla (tai puolialastomalla) vartalollani, mutta tykkään tehdä sitä omilla ehdoillani. Minun ekshibitionismini ei tarkoita sitä, että haluaisin vilauttelemalla pimperoani kadun kulmassa järkyttää tuntemattomia ihmisiä, vaan minulle exhibbarius on monisyinen tarve, laaja kokonaisuus, joka koostuu monesta eri tavasta ilmaista itseäni, joita kuitenkin yhdistää turvallinen hyväksyvä ympäristö ja ilmapiiri.  Turvallisia kanavia itseni ilmaisuun ovat kinky- ja seksipositiiviset tapahtumat sekä valokuvat ja niiden julkaisu kinkyfoorumeille.


Ympäristö

Minulle julkisen paljastelun kaiken A ja O on turvallinen sille sopiva ympäristö. Olen sellaista ihmistyyppiä, joka ei käytä hametta siviilissä, ei edes kesäkuumalla. Kuitenkin kinkybileissä hame on pakko olla ja mitä lyhyempi sen parempi. Miksi? Jotenkin koen hameen todella naiselliseksi ja tyttömäiseksi enkä siviilissä halua tätä puolta itsensä näyttää muille ihmisille, koska se saa minut tuntemaan haavoittuvaksi ja paljaaksi. Kinkybileissä tilanne on toinen, koska anonyymius ja seksipositiivisuus luo turvaa. Tämä ihmiset täällä eivät tiedä minusta kuin nickin ja ovat itsekin yhtä pervoja. Ne, jotka bileissä tietävät minusta enemmän, ovat ystäviäni ja ymmärtävät pervouteni, turvallista tämäkin.

Kaikista turvallisinta olisi olla ihan yksin omassa rauhassa, mutta exhibbari tarvitsee toimintaansa yleisön, katselijoita. Voisin mennä kaikessa rauhassa metsään alasti runkkaamaan, mutta siellä ei yleisönä olisi kuin poroja, joita ei vähäpätkää kiinnosta paljas pyllyni tai pimperoni. Itselleni on erittäin paljon merkitystä sillä, että yleisö ymmärtää näkemäänsä eikä pidä sitä paheksuttavana toimintana. Siitä ei tarvitse välttämättä kiihottua tai nauttia, mutta en halua joutua kivitettäväksi paljastellessani, koska siinä pyllyä paljastellessa kuitenkin samalla pikkuisen paljastaa myös sielua. Minun syvimmät haluni, minun likaiset perverssioni ovat siinä kaiken kansan nähtävillä ja minä haluan tehdä sen sellaisessa tilassa, että ympäristö hyväksyy minut sellaisena kuin olen eikä hyökkää vastaan.

Toisille se juttu exhibbaroinnissa on nimenomaan se, ettei ympäristö ole sopiva paljastelulle. Ne kauhistuneet katseet, häpeä ja paheksunta ovat se kiihottavin asia. Tätä sain todistaa Himoksella, kun ihmiset harrastivat alastonjoogaa ja vaakamamboa mökin takapihalla, joka sattui olemaan leikkikentän vieressä.  Myönnän paheksuneeni tätä, vaikka todennäköisesti hän pitäisi minua enemmän perverssinä kuin minä häntä. Ehkä olinkin väärässä eikä hän kokenut olevansa epäsopivassa paikassa. Ehkä tämä viikonloppu, Seksi- positiivisen tapahtuman myötä, oli hänelle se turvallinen tila paljastella, jossa lapsiperheet olivat väärässä paikassa väärään aikaan?Mielihyvää, nautintoa, kiihottumista


Kinkybileet ovat ulkoilmaa turvallisempi vaihtoehto toteuttaa niin exhibbariutta kuin voyerismia. Voyerit ovat katselijoita, jotka nauttivat alastomien ihmisten katselusta tai ihmisten sekstaamisen katselusta. Tässä tapauksessa sitä ei tehdä salaa, kun bileissä se on luvallista. Minun mielestäni bileisiin tulevat ihmiset ovat pakostakin vähän molempia tai jompaakumpaa kastia. He haluavat olla esillä tai he haluavat katsella, jokaisella on oma motivaatio olla bileissä, mutta pakostakin kaikki ovat siellä esillä ja nähtävillä. Oli se syy sitten näyttävien asujen esittely, yleisön edessä runkkaaminen/sessioiminen tai mikä hyvänsä niin silti olet paljaana ihmisten katseiden alla. Kaikki bileissä kulkevat eivät toki koe olevansa exhibbareita tai voyereita, koska he eivät koe kiihottuvansa siitä. Itse jaottelen exhibbariuden tasot sen mukaan mitä tunnetta ne tuottavat. Kaunis seksiä tihkuvan asun katseilla kuoriminen tuo minulle mielihyvää, julkinen sessiointi yleisön edessä on nautinnollista ja yleisön näkeminen/kuuleminen kiihottaa erittäin paljon. Tätä kirjottaessa pohdin, onko jokin asia sittenkään exhibbariutta, jos se ei suoraan kiihota?

Kun bileitä tai tapahtumia ei ole joka kuukausi, yksi keino lievittää esillä olon tarvetta on paljastavien kuvien julkaisu. En ole tässäkään suhteessa perinteinen itsensäpaljastelija, koska kuvia pimperostani on galleriassa suhteellisen vähän, pyllykuvia sitäkin enemmän. Syy miksi niitä kuvia on siellä niin paljon, on halu vetää huomiota puoleeni ja paljastaa omaa minääni tai ruumistani. Haluan näyttää teille tietyn puolen itsestäni, pyllyni hyvässä kulmassa. On siellä kuvia muistakin kulmista, mutta oloni on heti haavoittuvaisempi, kun se on jostain muusta kuin omasta mielestäni hyvästä kulmasta otettu.

Kuvien julkaisun kohdalla en koe kiihottuvani, mutta tuntuu hyvältä saada kommentteja ja kehuja kuvista. Nekin kuvat tuntuvat hyviltä, joita ei kommentoida, joten olen tehnyt sellaisen päätelmän, että itsessään kuvien julkaisukin riittää mielihyvän kokemiseen. Se vähän kihelmöi vartalossa, mutta ei aivan housut kastu toisin kuin live- tilanteessa. Tässäkin merkitys on ympäristöllä, en saa kiksejä siitä, että lähettäisin piiskauspyllykuvia randomeille tyypeille Facebookissa vaan julkaisen niitä tänne, jossa kivien sijaan heitetään kehuja tai ainakin voin poistaa epämiellyttävät kommentit.

Ehibbarointi toisen kautta

Minusta yksi exhibbariuden muoto on nauttia siitä toisen kautta. Joku tästä mainitsi myös baarin exhibbarointi- ketjussa ja saman havainnon olen tehnyt myös omien kumppanien myötä. Esimerkkinä Dominoiva nauttii niistä ihailevista katseista mitä puolialaston subi saa tai mitä he yhdessä saavat. Hän nauttii, kun sessiointia katsotaan, vaikka hänellä olisikin kaikki vaatteet päällä ja katseet ovat kohdistuneet vähäpukeiseen nautinnosta hihkuvaan kumppaniin, silti se on hän, joka saa sen aikaan. Eikö se silloin ole hän, joka myös nauttii saamastaan/aiheuttamastaan huomiosta?


Tämä oli yhden ihmisen näkemys ja kokemus exhibbaroinnista. Tarkoitukseni ei ollut nousta kenenkään yläpuolelle vaan tuoda esille exhibbariuden monimuotoisuutta. Heitänkin pallon nyt sinulle, mikä on sinun kokemuksesi exhibbaroinnista?


-   Snoukka, keltanokkakolumnisti, jolla on n. 70 kuvaa Baarin galleriassa pelkästä pyllystä, ja lisää tulee kommentoitte niitä tai ette..

ps. Kiitokset bileseurueelle ajatusten vaihdosta ja otsikkokin on pöllitty exhibbarisiskon suusta.. Kiitos.  :-*

Mixer

Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #1 : 05.05.2019, 10:38 »
Kiitos hienosta kolumnista. Kinkyinen sielu lepää, kun vaistoaa toisen kinkyihmisen olevan oman juttunsa kanssa sinut  :love:. Kaikki eivät osaa pukea tuntemuksiaan verbaalisesti auki, tuoda ajatuksiaan jäsennellysti esiin, eivätkä osaa tai uskalla tuoda tuntemuksiaan paljaana. Toki sitähän juuri exhibbarointi on parhaimmillaan. :)

Itse arvostan oikeassa ilmapiirissä ja samanhenkisten seassa exhibbailua, random ulkomaailmassa, paniikkireaktioiden, kauhistelun, piilevan himon metsästys julkisilla paikoilla on minusta enemmän provosointia, toimii toki jollekin, mutta siinä valjastetaan omaan fetissiin /dominoivan valtaan sellaisia, joiden konsensuaalista hyväksyntää ja lupaa ei ole kysytty ja menee pahimmillaan seksuaalisen hyväksikäytön puolelle. Herättää useimmiten vain negatiivista pahennusta, tietämättömiä spekulaatioita ja vääristää sinänsä hyväksyttävän toiminnan vapautta olla olemassa. Vääräkieliset tonkijat saavat vaikka mitä kaivettua ja muunnettua "totuudeksi", jos omaa pahaa mieltä halutaan purkaa nykyisellä tiedonvälitysmenetelmillä.

Arvostan paljon suljettua tilaisuutta, jossa minä dominoivana voisin olla omistettuni kanssa vapaasti sitä mitä olemme. Tilannetta jossa kukaan ei oikeasti kiinnitä meihin huomiota, hän voi palvella ja keskittyä vain minuun, kuten teemme yksityisesti. Julkisilla paikoilla, muiden ns normaalielämän seassa halumme olla asemissamme on kova, ja oma ilomme on tehdä sitä koodattuna, huomaamatta. Oma kiksinsä siis sekin. Mutta vapaasti muiden samanlaisten seassa olisi vapauttavaa, vaikkei oma mieli mitään huomiota muilta erityisesti halajakaan, saada vain omani huomio 100% ilman vilkaisuja ympärille voiko tehdä juuri nyt vai kohta.

Samalla lailla vaikka arvostan omaa juttuani, nautin suunnattomasti heistä, jotka ovat raamittaneet oman tekemisensä sopiviin palikoihin, kukin tavallaan ja vieden sitä eteenpäin. Kun vielä on löytänyt yhden tai useamman kanssakulkijan siihen omaan juttuunsa, mikäs sen perempaa. Lisäksi jos asioista voidaan keskustella, vaikkei kaikki ole sitä ominta tekemistä, laajentaa ymmärrystä ja nähdä kedon kaikki kukat panoraamana, on rauhoittavan helppoa tehdä sitä omaa juttua, osana kaikkea

Macy

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #2 : 05.05.2019, 11:28 »
Eilen juuri tästä keskustelinkin ystäväni kanssa.
Mielenkiintoista on edelleen herrän vuonna 2019 se, että itsensäpaljastelu luokitellaan vieläkin 'paljastamishäiriöksi', eli impulssikontrollin häriöksi. Toki, jos paljastelu on pakonomaista (köh) ja aiheuttaa tuskaa itsessä ja muissa. Veikkaan että sairasluokituksessa on jääty juuri siihen trenssitakkipaljastelijaan joka kyttää vastaantulevia lenkkipolulla.

Nykyisin itsensäpaljastamisen muotoja on enempi. Kiitos mm internetin. Esimerkiksi juuri alastongalleriat jossa saa vilautella kaikessa rauhassa, saada siitä oma mielihyvänsä. Eikä tuskin kovin moni voi loogisesti siitä pahoittaa mieltään, kun baarinkin kuvagallerialle ei vahingossa altistu. Sama pätee bileissäkin.

Sanoinkin ystävälleni, etten koe omistavani minkään sortin impulssihäiriötä paljastelun suhteen vaikka tissiä pukkaa kuvina ja bileissä voi olla alasti. Mutta ehkäpä tämäkin joskus haarautuu. Tosin olen henkkoht. sitä mieltä, että erikoista diagnosoida joku 'itsensäpaljastelijaksi' tällä sairausspektrillä. Kyllä se pakonomainen tarve tehdä jotain vahingoittavaa (puhun nyt vielä siitä trenssitakkipaljastelusta), niin kai se on ennemmin seuraus jostain muusta, eikä itse diagnoosi. Että voihan sama ahdistus, traumaperäisyys yms ajaa ihmisen paljastelemaan, olemaan väkivaltainen itseä tai muita kohtaan, tai olemalla itsetuhoinen. Niin erikoista minusta diagnosoida teon perusteella, ei syyn perusteella.

Mutta nämä nyt on näitä, lääkäreiden kanssa lähtee aina jutut käsistä. Itselle exhibbaroinnista tulee vain positiivinen käsitys. Nauttii siitä huomiosta tavalla tai toisella ja tekee sen juuri siellä, missä vastaanotto on positiivinen tai vähintään neutraali.

tiltu

Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #3 : 05.05.2019, 18:07 »

Minusta ex-hibbarointi kotona, bileissä, nakurannoilla yms on ihan eri asia kuin itsensäpaljastelu, jonka tarkoitus on säikyttää tai aiheuttaa katsojissa pahennusta. Ex-hibbarille on usein ihan sama kuka näkee, kiva jos joku näkee, mutta missään tapauksessa ei haluta aiheuttaa harmia niille, jotka eivät halua nähdä. Omassa touhussani pidän rajana sitä, että muilla ihmisillä on oltava mahdollisuus valita joko katsoa tai olla katsomatta. Bileisiin ja nakurannoille hakeutuvat oletettavasti joko haluavat katsoa tai ovat ainakin henkisesti varautuneet siihen.

Rantakesää odotellen - Tiltu

sulkaluva

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #4 : 05.05.2019, 18:51 »
Lasketaanko exhibbaroinniksi, jos tämän paljastelun haluaa tehdä lähinnä viettelynä tietylle yleisölle jonkin muun kuin alastomuuden kautta? Esim jonkun toisen kosketteluna yleisölle, yleisöön katsekontaktia luoden?

scar

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #5 : 07.05.2019, 00:50 »
Mietiskelin,että uskallanko kommentoida,kuten nykyisin joka kerta- pelkää että taas ne verikoirat haukkuu julkisesti tai yksärein huomiohuoraksi,narsistiksi,ulisijaksi jne.
Iso riski taas,mutta..

On tosi rohkeaa olla avoimesti se mitä on,internetissä. Kaikki kai jo tietää ja tajuaa,että vastaan voi tulla lähes mitä tahansa..Ei tämä baarikaan ole mikään rauhan tyyssija ja turvasatama-

Siksi kyseenalaistan tuon "omilla ehdoilla" ja "turvallisuuden".

En ole ekshibitionisti,muutoin kai yrittäisin vaikuttaa sanoin ja kuvin kaikilla mahdollisilla tavoilla( facebook,instagram,twitter,seksi-ja kinkyfoorumit jne).

Yhdessä vaiheessa( n.4-6 vuotta sitten) spämmäsin kuvia kiukutellessani eräälle foorumilaiselle,joka ei tietääkseni ole yhtään aktiivinen täällä nykyisin. Siitä tuli kallis soppa tai ainakin sekamelska,jolle ei ole vielä loppua näkynyt. Täysin ulkopuoliset ottivat asian itseensä-
Eli huomiota on monenlaista, eäh. Pahoittelut.

Keskusteluissa olen usein ollut aloittaja ja se ei ole ollenkaan hyvä asia= so.huomiohuoraamista sekin.
Täällä, ja varmasti muuallakin-

Voisiko hetken kuitenkin miettiä asiaa,hengitellä rauhassa,kuunnella lintujen laulua ja ajatella uudemnan kerran-

Entä jos sittenkin joku haluaa vain jutella,aikaansaada keskustelua,vaihtaa ajatuksia,oppia itsekin,jotain vertaistuen kaltaista toisinaan-

Vaikea on muulla kuin omalla suulla puhua tai pyllistää toisen pyllyllä :D

Lisäyksiä- Joo ja legendaarinen theniska-kuva- foorumin henkilön muistokirjoitukseen liittyvä- siitä hermostui henkilö,joka muisteli kuolleen kanssa vietettyjä hetkiä kaljan nuolennasta sieltätäältä. Ehkä olisi pitänyt laittaa muistokirjoitukseen pilluni kuva ja olis ns.pelittänyt-
n.8 vuotta muistutusta niskakuvasta...
Kuvilla voi olla käsittämätön vaikutus,tosiaan!

Itse olen kova poika katselemaan kuvia,jopa kuvaamaankin- ykskaks saattaa tulla eteen jokin erityinen yksityiskohta (omasta mielestä)- Ei mitään saumaa kilpailla äärimmäisten kuvaajien kanssa,kuten ystävän kanssa Turussa- terkut vain sinne  ;D
« Viimeksi muokattu: 07.05.2019, 01:30 kirjoittanut scar »

Adrenalynnie

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #6 : 07.05.2019, 07:00 »
Olikin osin uutta tuossa aloituksessa mainittu määritelmä ”- - paljastaa omaa MINÄÄNSÄ tai ruumistaan”. Eli moni taiteilijakin siten osuu ekshibbariuden määritelmän alle.

momoi36

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #7 : 09.05.2019, 20:43 »
Mietiskelin,että uskallanko kommentoida,kuten nykyisin joka kerta- pelkää että taas ne verikoirat haukkuu julkisesti tai yksärein huomiohuoraksi,narsistiksi,ulisijaksi jne.
Iso riski taas,mutta..

On tosi rohkeaa olla avoimesti se mitä on,internetissä. Kaikki kai jo tietää ja tajuaa,että vastaan voi tulla lähes mitä tahansa..Ei tämä baarikaan ole mikään rauhan tyyssija ja turvasatama-

Siksi kyseenalaistan tuon "omilla ehdoilla" ja "turvallisuuden".

En ole ekshibitionisti,muutoin kai yrittäisin vaikuttaa sanoin ja kuvin kaikilla mahdollisilla tavoilla( facebook,instagram,twitter,seksi-ja kinkyfoorumit jne).

Yhdessä vaiheessa( n.4-6 vuotta sitten) spämmäsin kuvia kiukutellessani eräälle foorumilaiselle,joka ei tietääkseni ole yhtään aktiivinen täällä nykyisin. Siitä tuli kallis soppa tai ainakin sekamelska,jolle ei ole vielä loppua näkynyt. Täysin ulkopuoliset ottivat asian itseensä-
Eli huomiota on monenlaista, eäh. Pahoittelut.

Keskusteluissa olen usein ollut aloittaja ja se ei ole ollenkaan hyvä asia= so.huomiohuoraamista sekin.
Täällä, ja varmasti muuallakin-

Voisiko hetken kuitenkin miettiä asiaa,hengitellä rauhassa,kuunnella lintujen laulua ja ajatella uudemnan kerran-

Entä jos sittenkin joku haluaa vain jutella,aikaansaada keskustelua,vaihtaa ajatuksia,oppia itsekin,jotain vertaistuen kaltaista toisinaan-

Vaikea on muulla kuin omalla suulla puhua tai pyllistää toisen pyllyllä :D

Lisäyksiä- Joo ja legendaarinen theniska-kuva- foorumin henkilön muistokirjoitukseen liittyvä- siitä hermostui henkilö,joka muisteli kuolleen kanssa vietettyjä hetkiä kaljan nuolennasta sieltätäältä. Ehkä olisi pitänyt laittaa muistokirjoitukseen pilluni kuva ja olis ns.pelittänyt-
n.8 vuotta muistutusta niskakuvasta...
Kuvilla voi olla käsittämätön vaikutus,tosiaan!

Itse olen kova poika katselemaan kuvia,jopa kuvaamaankin- ykskaks saattaa tulla eteen jokin erityinen yksityiskohta (omasta mielestä)- Ei mitään saumaa kilpailla äärimmäisten kuvaajien kanssa,kuten ystävän kanssa Turussa- terkut vain sinne  ;D

Turvallisuuden kokeminen on suhteellista, se mikä on minulle turvallista ei ole välttämättä sinulle turvallista ja toisinpäin. Mutta kyseenalaista vain. :D

Ja minusta kuvien spämmääminen vittumaisuuttaan ei ole exhibbarointia...

Lucy

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #8 : 09.05.2019, 22:38 »
Olikin osin uutta tuossa aloituksessa mainittu määritelmä ”- - paljastaa omaa MINÄÄNSÄ tai ruumistaan”. Eli moni taiteilijakin siten osuu ekshibbariuden määritelmän alle.

Todella! Taiteilijahan on lähtökohtaisesti ekshibbari koska taide on jonkin hyvin henkilökohtaisen käsittelyä julkisesti. Se on jopa niin hardcore muoto että se vaatii paljon etäisyyden varmistamista. En itse esimerkiksi juuri lue ääneen tekstejäni. Olen myös voyeri mistä johtuen rakastan valokuvausta.

pikkusisko

Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #9 : 09.05.2019, 23:20 »
Upea kolumni! Ylistää exhibbariutta paitsi omilla ehdoilla myös kaikessa konsensuaalisuudessa, eli myös toisten ehdoilla.

Juuri siksi tuo Himos-esimerkki tökkäsi silmään. Jos oli piittaamattomuutta siitä, että ei-halukkaat osalliset, vallankin alaikäiset sellaiset, joutuvat aktia todistamaan niin minusta se on paitsi törkeää käytöstä, myös seksuaalista vallankäyttöä puolustuskyvyttömiin, mitä en minä henkilökohtaisesti eikä myöskään laki katso suopein silmin. Ja jos se taas on tietoista, että oikeasti nautitaan siitä että lapsi saattaa sillä paikalla nähdä, niin kyllähän se seksuaalirikos on.

Exhibbarius on ihanaa, luontaista ja kaikille osapuolille nautintoa tuovaa, niin kauan kuin se kuuluisa konsensuaalisuus on mukana kuvioissa.

Lucy

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #10 : 10.05.2019, 12:20 »
Suosikki ekshibbaritaiteilijani lie Gisberg: https://www.youtube.com/watch?v=CRTdAIlMdT8 kyseessä runo Song

Song
Allen Ginsberg

The weight of the world
       is love.
Under the burden
       of solitude,
under the burden
       of dissatisfaction

       the weight,
the weight we carry
       is love.

Who can deny?
       In dreams
it touches
       the body,
in thought
       constructs
a miracle,
       in imagination
anguishes
       till born
in human—
looks out of the heart
       burning with purity—
for the burden of life
       is love,

but we carry the weight
       wearily,
and so must rest
in the arms of love
       at last,
must rest in the arms
       of love.

No rest
       without love,
no sleep
       without dreams
of love—
       be mad or chill
obsessed with angels
       or machines,
the final wish
       is love
—cannot be bitter,
       cannot deny,
cannot withhold
       if denied:

the weight is too heavy

       —must give
for no return
       as thought
is given
       in solitude
in all the excellence
       of its excess.

The warm bodies
       shine together
in the darkness,
       the hand moves
to the center
       of the flesh,
the skin trembles
       in happiness
and the soul comes
       joyful to the eye—

yes, yes,
       that’s what
I wanted,
       I always wanted,
I always wanted,
       to return
to the body
       where I was born.

Mr Birch

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1344
 • Testi näyttää, että on aika häipyä (82 % vanilla)
 • Galleria
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #11 : 10.05.2019, 13:35 »
Mainiosti isoa asiaa erittelevä kolumni, kiitos!  :love:

scar

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #12 : 10.05.2019, 22:26 »
Joo,Snoukka on oikeassa. Oli ihan OT. Turha jatkaa aiheesta joka meni sivupolulle.
Ehkä voi poistaa myös tuon lainauksen?
:)
« Viimeksi muokattu: 11.05.2019, 13:53 kirjoittanut scar »

momoi36

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #13 : 10.05.2019, 23:11 »
Snoukka kirjoitti
Lainaus

Turvallisuuden kokeminen on suhteellista, se mikä on minulle turvallista ei ole välttämättä sinulle turvallista ja toisinpäin. Mutta kyseenalaista vain. :D

Ja minusta kuvien spämmääminen vittumaisuuttaan ei ole exhibbarointia...       
Jepu- ex-fanaatikko kyseenalaistaa vissiin ihan kaiken,hirviää

Vittumaisuus fetissinä, on ehkä sankoillakin porukoilla,ns. maailmanlaajuisesti,vaikka,kinkyllä, BDSM-taipuilijana-

IMHO,vaatii sankan luottamuksen ja kunnioituksen,että haluaa jonkun halventavan itseään-
Ja myös vakaan persoonan- hyvä ettei psykoterapian läpikäyneenä edes itse,ennenkuin alkaa harjoittaa "vittumaisuus-terapiaa" toiseen ihmiseen-
Jos siis lähetään ihan persoonan muokkaamiseen "mieleisekseen
Oma pää pitää olla ehdottoman kunnossa,jos aiot alkaa vittuilla rikkinäiselle..imho.

No joo,ehkä laitan taas foliohatun syvälle päähän,kera mobilatvoiteen.

Voin muute laittaa galleriaan kuvan :D

OT

Lucy

 • Vieras
Vs: Ekshibitionismia omilla ehdoilla
« Vastaus #14 : 11.05.2019, 10:37 »
IMHO,vaatii sankan luottamuksen ja kunnioituksen,että haluaa jonkun halventavan itseään-
Ja myös vakaan persoonan- hyvä ettei psykoterapian läpikäyneenä edes itse,ennenkuin alkaa harjoittaa "vittumaisuus-terapiaa" toiseen ihmiseen-

Niinno. Tämä kai riippuu kovin ihmisestä. Joillekin halventaminen on se juttu - ja siihen riittää että tila sinänsä on konsensuaalinen ja sovitttu. Meille muille ei :-)