Kirjoittaja Aihe: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X  (Luettu 14097 kertaa)

Dolores

 • Vieras
Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« : 04.02.2019, 12:29 »
Flikkametsä
 
Seksibileet naisista kiinnostuneille naisille, naisenmielisille ja feminiinisille ihmisille.
 
Tule kanssamme juhlistamaan naiseuden ja seksuaalisuuden ilosanomaa Club X:lle (Sahaajankatu 35 A) kansainvälisenä naistenpäivänä pe 8.3.2019 klo 19-02. Liput myynnissä osoitteessa https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/. Early bird-hinta 20€ 10.2. asti, sen jälkeen 30€. Club X:n jäsenet pääsevät tapahtumaan puoleen hintaan.
 
Oletko aina haaveillut pehmeästä ja aistillisesta kosketuksesta? Kostuvatko pikkupöksysi tissien puristelusta? Haluaisitko työntyä pilluun sträppärillä? Kiihottaako ajatus Dommelle alistumisesta? Seksibileissämme voit tutkia kaikkia näitä puolia turvallisessa ja inklusiivisessa ympäristössä. Tervetulleita ovat esimerkiksi cis-naiset, femmet, butchit, Dommet, sub-naiset, transnaiset sekä feminiiniset inter- ja muunsukupuoliset. Voit olla kokematon tai kokenut, lesbo, bi-utelias, panseksuaali ja kaikkea siltä väliltä. Haluamme kuitenkin tarjota tilan tutustua, leikkiä ja seikkailla ilman miesten läsnäoloa. Bileet ovat kinky-ystävälliset.

Clubilta löytyy sauna, pukeutumistilat ja lukolliset kaapit tavaroille. Oma pyyhe on hyvä olla mukana. Lipun hinnalla saat nauttia myös vegaanisista herkuista ja alkoholittomista juomista, mutta suurempaan nälkään kannattaa varautua omilla eväillä. Tilassa ei ole anniskelua, mutta omia juomia voi nauttia kohtuudella. Tila ei valitettavasti ole esteetön.
 
Tilaisuus on K-18. Edellytämme sitoutumista bile-etikettiin, johon toivomme kaikkien perehtyvän etukäteen: https://bit.ly/2BdUYcC. Voit pukeutua juuri niin kuin haluat, tai jättää vaikka kaikki vaatteet kotiin!
 
 
Tapahtuman ohjelma:
 
19:00 Ovet aukeavat
 
19:30 “Pidä musta kii”, Amy Mayn halaus-työpaja
Perehdymme alkuun halaamisen teoriaan (kyllä, luit oikein!) ja sen terveydellisiin hyötyihin. Opettelemme yhteisten harjoitteiden kautta turvallista ja hyväksyvää kosketusta. Illan aikana saatat löytää kevyestä läheisyydestä jotain mitä et ole koskaan tullut edes ajatelleeksi. Saavu omana itsenäsi, et tarvitse paria työpajaa varten.  Ei ennakkoilmoittautumista, kaikki mahtuvat mukaan.
 
20:30 Alkuseremonia
Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleeksi ja käyvät läpi käytännön asiat. Teemme pieniä yhteisiä lämmittelyharjoituksia, joissa pääsee tutustumaan muihin ja virittymään tunnelmaan. Toivoisimme kaikkien olevan läsnä, mutta osallistuminen on vapaaehtoista.
 
21:30 Shibari-esitys
Amy May ja Luna Kuu tulevat näyttämään teille aistillista sidontaa ja kauniita muotoja.
 
Illan musiikista vastaa DJ Snowdrop.

Lisäksi huippukiva.fi tarjoaa osallistujille seksivälineitä testattavaksi. Tarjolla dildoja, sträppäreitä (myös valjaattomia), vibraattoreita ja wandeja.

 
Jos olet koskaan miettinyt, miltä tuntuisi yhtyä kymmenien naisten hekumallisiin huokaisuihin ja villeihin voihkintoihin, nämä bileet ovat Sinua varten!
 

Ihanat järjestäjänne:
 
Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Päivisin hän nussii pilkkua, öisin ihania tyyppejä orgioissa.
 
Anna on vuosia Helsingin shibari-, kinky- ja seksipositiivisen skenen liepeillä liikkunut yleisaktivisti, joka kokee vahvasti, että seksi on myös politiikkaa. Seksuaaliselta identiteetiltään hän on huono diplomi-insinööri.

Liina on ihmissuhdeanarkisti ja pervo, joka on omistanut elämänsä seksuaaliselle nautinnolle. Seksialan yrittäjä ja seksipositiivisten tapahtumien järjestäjä, jonka harrastuksiin kuuluu mm. eroottisissa valokuvissa esiintyminen, huomiohuoraaminen ja satuttaminen.

Lisäksi esiintyjänä ja työpajan vetäjänä Amy May, joka on suomalainen sidontataiteilija ja -opettaja. Hän on yksi Helsinki Shibari -kollektiivin perustajajäsenistä, ja esiintyy sekä opettaa sidontaa säännöllisesti. Amylle konsensuaalisuus ja luottamus ovat tärkeimpiä teemoja kaikessa läheisyyteen liittyvässä toiminnassa. Työpajoissaan Amy nojaa avoimeen ja suoraan kommunikaatioon, ja opettaa ihmisille miten sitä kannattaa harjoittaa. Amy on monisuhteinen kinky ja pyrkii muuttamaan maailmaa paremmaksi kosketus kerrallaan.IN ENGLISH

Flikkametsä: A sex party for women and feminine people who are sexually attracted to women.

Join us to celebrate the joys of femininity and sexuality at Club X (Sahaajankatu 35 A) on the International Women’s Day on Friday 8th of March 2019 from 7pm to 2am. Tickets are sold online at https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/; early bird price 20e until 10th of February, and after that the price is 30e. Half a price for Club X members.

Have you always dreamt of a soft and sensual touch? Do your panties get wet from touching boobs? Would you like to penetrate a pussy with a strap-on? Are you turned on by the idea of submitting to a Domme? In our sex party you will have a great chance to explore all of this and more in a safe and inclusive environment. Examples of who are welcome to our sex party: cis women, femmes, butches, Dommes, sub women, trans women and feminine non-binary and intersex people. You can be experienced or a newbie; a lesbian, bi-curious, pansexual or anything in between. We want to create a space for you to explore and play without the presence of men. Our party is kinky-friendly.

The club has a sauna, dressing rooms and lockers for your valuables. Remember to bring your own towel. Included in the ticket price are vegan snacks and non-alcoholic beverages. You can bring your own alcohol and drink in moderation. Unfortunately, the building is not wheelchair accessible.

The event is K-18. We require you to follow our party etiquette which you can read in advance here: https://bit.ly/2BdUYcC Dress code is whatever you like to wear, or none at all!

Program:

19:00 doors open

19:30 ”Hold me tight”, hugging workshop by Amy May
First we take a look at the theory of hugging (yes, you read it right!) and its health benefits. We’ll learn how to touch in a safe and accepting way through exercises. Come as you are, you don’t need a pair to attend.

20:30 Opening Ceremony
Welcoming words and practical matters. Small exercises to warm up, tune into the mood and get to know other people. We hope everyone would be present, but participation is voluntary.

21:30 Shibari performance
Amy May and Luna Kuu will show you sensual bondage and beautiful shapes.

Music by DJ Snowdrop.

Huippukiva.fi is providing us with sex toys to use.
« Viimeksi muokattu: 06.03.2019, 14:44 kirjoittanut pikkuhoro »

mour

 • Turun Baletti
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 79
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #1 : 04.02.2019, 14:25 »
 :love: JEEEE  :love:

bunni

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1682
 • "Baby's got a temper."
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #2 : 05.02.2019, 00:19 »
Tänne minäkin. :)

bikantti

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2192
 • Ymmärrä taaksepäin, elä eteenpäin, nauti tässä.
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #3 : 05.02.2019, 00:25 »
Lippu ostettu  8)

datura

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 210
 • Rouvan pelko on viisauden alku.
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #4 : 05.02.2019, 21:20 »
Ihanaa! Tulossa. Arvostan kiinnostavaa ohjelmaa + kutsun inklusiivisuutta. Paitsi että en ole ikinä ymmärtänyt, millaiseen ihmiseen viittaa “naisenmielinen”. Siinä on vähän sellainen “ei oikeastaan nainen” sävy, mikä ei ole minusta kovin miellyttävää.

Dolores

 • Vieras
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #5 : 05.02.2019, 22:43 »
Ihanaa! Tulossa. Arvostan kiinnostavaa ohjelmaa + kutsun inklusiivisuutta. Paitsi että en ole ikinä ymmärtänyt, millaiseen ihmiseen viittaa “naisenmielinen”. Siinä on vähän sellainen “ei oikeastaan nainen” sävy, mikä ei ole minusta kovin miellyttävää.

Kurjaa, että koet sanan negatiivisena. Missään nimessä kysymys ei ole siitä, että jokin olisi vähemmän tai enemmän nainen vaan naiseuden voi kokea eri tavalla. Kaikilla naisilla ei välttämättä ole perinteisesti miellettyä naisen kehoa tai he eivät koe itseään feminiinisiksi, mutta voivat silti kokea kuuluvansa näiden bileiden kohderyhmään. Tai voi kokea olevansa feminiininen, muttei koe olevansa nainen. Olemme pyrkineet viestinnällämme kertomaan kuinka laaja skaala ihmisiä mahtuu mukaan bileisiin. Meidän ajattelutapaamme ei kuulu ihmisten jaottelu "oikeisiin" ja "vääriin" tai "huonoihin" naisiin, emmekä halua kiistää tai vähätellä kenenkään kokemusta naiseudestaan tai feminiinisyydestään. Päinvastoin luotamme jokaisen omaan kokemukseen ja itsemäärittelyyn.

Terveisin bileiden järjestäjät Liina, Anna ja Marikki

Lady Whip

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2639
 • Sensuellin brutaali Lady
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #6 : 06.02.2019, 06:55 »
Onko siis niin, että kuka tahansa heteromaskuliinimieskin voi ostaa lipun näihin bileisiin sen perusteella, että joskus siellä aivojen poimuissa saattaa tuntua naiselliselta?
Laaja skaala ihmisiä mahtuu mukaan, meneekö nyt kuitenkin niin laajaksi ettei nämä poikkea ollenkaan muista bileissä.

Itse kovin ilahduin, kerrankin bileet joissa on vain tissejä, pilluja, pehmeitä muotoja, lantion kaaria, naisia kaikilla ominaisuuksilla.

Kisuliini

Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #7 : 06.02.2019, 12:56 »
Oo, kuulostaapa kiehtovalta, tyttöjä ja halimista, en ehkä keksi parempaa :D

Dolores

 • Vieras
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #8 : 06.02.2019, 14:07 »
Onko siis niin, että kuka tahansa heteromaskuliinimieskin voi ostaa lipun näihin bileisiin sen perusteella, että joskus siellä aivojen poimuissa saattaa tuntua naiselliselta?
Laaja skaala ihmisiä mahtuu mukaan, meneekö nyt kuitenkin niin laajaksi ettei nämä poikkea ollenkaan muista bileissä.

Itse kovin ilahduin, kerrankin bileet joissa on vain tissejä, pilluja, pehmeitä muotoja, lantion kaaria, naisia kaikilla ominaisuuksilla.

Nämä bileet eivät ole pelkästään tisseillä ja pillulla varustetuille naisille. Mielestäni maailmassa on tarpeeksi cis-ihmisille suunnattuja tapahtumia. Haluamme mahdollistaa sukupuolivähemmistöjen osallistuminen näihin seksibileisiin, ilman että heidän omaa kokemusta sukupuolestaan kyseenalaistetaan.

Tapahtumakuvauksessamme sanomme, että haluamme tarjota tilan ”ilman miesten läsnäoloa.” Toisin sanoen emme halua näihin bileisiin miehiä paikalle. Haluamme luottaa ihmisiin ja siihen ettei paikan päälle pyri cis-miehiä tirkistelemään kuumaa lesbopornoa.

Piki

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 245
 • Taistelukääpiö
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #9 : 06.02.2019, 14:55 »
Tämä vaikuttaa äärimmäisen hienolta tapahtumalta, ja mielestäni tapahtumakuvaus on hyvin ja hyvällä maulla kirjoitettu. Lisää tällaisia  :love:

Succubus

Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #10 : 06.02.2019, 15:11 »
Tulossa! Ihanaa, kiitos  :love:

Lady Whip

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2639
 • Sensuellin brutaali Lady
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #11 : 06.02.2019, 15:19 »
Onko siis niin, että kuka tahansa heteromaskuliinimieskin voi ostaa lipun näihin bileisiin sen perusteella, että joskus siellä aivojen poimuissa saattaa tuntua naiselliselta?
Laaja skaala ihmisiä mahtuu mukaan, meneekö nyt kuitenkin niin laajaksi ettei nämä poikkea ollenkaan muista bileissä.

Itse kovin ilahduin, kerrankin bileet joissa on vain tissejä, pilluja, pehmeitä muotoja, lantion kaaria, naisia kaikilla ominaisuuksilla.

Nämä bileet eivät ole pelkästään tisseillä ja pillulla varustetuille naisille. Mielestäni maailmassa on tarpeeksi cis-ihmisille suunnattuja tapahtumia. Haluamme mahdollistaa sukupuolivähemmistöjen osallistuminen näihin seksibileisiin, ilman että heidän omaa kokemusta sukupuolestaan kyseenalaistetaan.

Tapahtumakuvauksessamme sanomme, että haluamme tarjota tilan ”ilman miesten läsnäoloa.” Toisin sanoen emme halua näihin bileisiin miehiä paikalle. Haluamme luottaa ihmisiin ja siihen ettei paikan päälle pyri cis-miehiä tirkistelemään kuumaa lesbopornoa.

Jeee. Kiitos vastauksesta.
Lippu ostettu.
Innolla odotan kivaa bileiltaa.

Dolores

 • Vieras
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #12 : 06.02.2019, 16:59 »
Onko siis niin, että kuka tahansa heteromaskuliinimieskin voi ostaa lipun näihin bileisiin sen perusteella, että joskus siellä aivojen poimuissa saattaa tuntua naiselliselta?
Laaja skaala ihmisiä mahtuu mukaan, meneekö nyt kuitenkin niin laajaksi ettei nämä poikkea ollenkaan muista bileissä.

Itse kovin ilahduin, kerrankin bileet joissa on vain tissejä, pilluja, pehmeitä muotoja, lantion kaaria, naisia kaikilla ominaisuuksilla.

Nämä bileet eivät ole pelkästään tisseillä ja pillulla varustetuille naisille. Mielestäni maailmassa on tarpeeksi cis-ihmisille suunnattuja tapahtumia. Haluamme mahdollistaa sukupuolivähemmistöjen osallistuminen näihin seksibileisiin, ilman että heidän omaa kokemusta sukupuolestaan kyseenalaistetaan.

Tapahtumakuvauksessamme sanomme, että haluamme tarjota tilan ”ilman miesten läsnäoloa.” Toisin sanoen emme halua näihin bileisiin miehiä paikalle. Haluamme luottaa ihmisiin ja siihen ettei paikan päälle pyri cis-miehiä tirkistelemään kuumaa lesbopornoa.

Jeee. Kiitos vastauksesta.
Lippu ostettu.
Innolla odotan kivaa bileiltaa.

Kiva kuulla ja tervetuloa! :)

Vadelma

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 36
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #13 : 06.02.2019, 22:07 »
Lippu ostettu, odotan jo innolla! ^-^

Tapahtumakuvauksessamme sanomme, että haluamme tarjota tilan ”ilman miesten läsnäoloa.” Toisin sanoen emme halua näihin bileisiin miehiä paikalle. Haluamme luottaa ihmisiin ja siihen ettei paikan päälle pyri cis-miehiä tirkistelemään kuumaa lesbopornoa.

Aamen! :love:


datura

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 210
 • Rouvan pelko on viisauden alku.
 • Galleria
Vs: Flikkametsä 8.3.2019 klo 19-02 @ Club X
« Vastaus #14 : 06.02.2019, 22:15 »
Kaikilla naisilla ei välttämättä ole perinteisesti miellettyä naisen kehoa tai he eivät koe itseään feminiinisiksi, mutta voivat silti kokea kuuluvansa näiden bileiden kohderyhmään.

Ymmärrän, että tarkoitus on tässä ollut hyvä. Mutta nainen, jonka keho ei ole "perinteisesti mielletty naisen keho" (esim meikäläinen), ei ole mikään naisenmielinen vaan ihan yhtä lailla nainen, ja hän on siis bileiden kohderyhmää. Trans women are real women ja silleen.

Musta on arvokasta (ja kommenteista päätellen tarpeellistakin) ilmaista, että kyseessä ei ole vain cisnaisten tapahtuma, mutta sen voi tehdä sukupuolen moninaisuutta ja ihmisten itsemäärittelyä kunnioittaen. Mikä on kyllä siis muilta osin tässä kutsussa mielestäni ihan toteutunut.  :)