Kirjoittaja Aihe: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy  (Luettu 4516 kertaa)

mei_

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 33
 • Dominoivan minän tutkailija
 • Galleria
Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #15 : 05.04.2019, 11:40 »
70 lippua myyty, mutta vielä mahtuu mukaan! Lippuja myydään tapahtuman alkuun asti nettikaupassa tai niin kauan kuin niitä riittää. Tule kanssamme oppimaan uutta, kohtaamaan ja koskettamaan. Huikean performanssin jälkeen keittiö on auki, ja sieltä voi tilailla annoksia kuvan listalta, suostumuksellisesti tietenkin. Nähdään huomenna!😘

Iona

Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #16 : 05.04.2019, 21:56 »
Heips! Pakko kysyä, että miksi kosketusbileiden maksimi osallistujamäärä on jälleen kerran noin korkea? Olisi siistiä olla mukana, mutta edellisen kerran oli todella ahdasta ja siksi myös ahdistavaa.

Hei, harmillista, että olet kokenut näin. Asiasta tuli palautetta viimeksi, ja vähenisimme osallistujamäärää kymmenellä. Tällä hetkellä lippuja on myyty 70. Keräämme jälleen palautetta, ja kehitämme tapahtumaa sen perusteella. Näiden bileiden järjestäminen vaatii aika paljon työtä, joten emme pysty järjestämään näitä niin usein. Onhan se mukavaa, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Klubin tilat ovat valitettavasti rajalliset, mutta tila on mahdollistanut todella monien bileiden järjestämisen, mikä on hienoa.

Viimeks tais olla just joku 80 ihmistä (kai) paikalla ja aika lailla varpaille astumiseksi se meni :D mut joo, kaikkia ei voi miellyttää, se on bilejärkkääjän todellisuus.

Kivoja pippaloita!

Pupupupu

Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #17 : 06.04.2019, 11:56 »
Hei kaikki Kosketus-bileisiin osallistujat!

Meille järjestäjille turvallisen tapahtuman luominen on erityisen tärkeää, ja olemmekin kirjoittaneet bileisiin etiketin, jonka toivoisimme teidän lukevan jo etukäteen. Huomaattehan, että saapuminen on rajattu kello 17:30 - 18:30. Jos tulet aloittelijoiden tutustumiseen, on hyvä olla paikalla hyvissä ajoin, koska lippujen tarkastus voi viedä tovin. Odotamme jo innolla iltaa, nähdään pian! 🙂

Marikki ja Henri

Kosketus-bileiden etiketti
 

• Suostumus
Kysymme kaikkeen toimintaan ja kosketukseen luvan kaikilta tilanteen osapuolilta. Vain selkeä “kyllä!” tarkoittaa kyllä. Kieltäytymistä ei tarvitse perustella, ja milloin tahansa voi lähteä pois tilanteesta, joka ei enää tunnu mukavalta. On hyvä kuunnella omia rajoja ja neuvotella niistä aktiivisesti.
Ohjelmaan ja kaikkeen toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, mutta haluamme kaikkien olevan paikalla alkupiirissä, jossa käsittelemme illan kannalta tärkeitä asioita.
 
• Turvallisuus
Tämä on turvallisempi tila. Emme hyväksy minkäänlaista syrjivää käytöstä, joka perustuu ihmisen sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, alkuperään, kansalaisuuteen, ulkonäköön tai muuhun henkilön identiteettiin liittyvään seikkaan. Kohtelemme kaikkia ystävällisesti ja yhdenvertaisesti. Päihtymystila voi vaarantaa turvallisuuden, joten emme nauti alkoholia tässä tapahtumassa. Jokainen on vastuussa itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan, mutta järjestäjille kannattaa kertoa heti, jos kokee tai huomaa syrjintää.
 
• Kunnioitus
Kunnioitamme toisten henkilökohtaista tilaa ja rajoja. On tärkeää, että emme oleta mitään toisten identiteeteistä. Kysyminen on ainoa tapa saada tietoa toisen osallistujan sukupuolesta, seksuaalisista mieltymyksistä tai rajoista. Emme tuomitse, vaan kohtaamme muut avoimin mielin.
 
• Luottamus
Voimme jakaa omia kokemuksiamme tapahtumasta, mutta emme kerro jälkikäteen ulkopuolisille, keitä tapahtumassa oli, mitä he sanoivat tai tekivät ja kenen kanssa. Valokuvaaminen ja muu tallentaminen on ehdottomasti kiellettyä, ja on muutenkin suotavaa välttää puhelimen käyttöä tilassa.
 
 
 
Järjestäjät voivat poistaa tilasta henkilön, joka ei noudata yhteisiä sääntöjä.


 
 
 
 
 
 
 
The etiquette of Kosketus party
 

• Consent
We always ask permission for any action or touch from all participants. Only a clear ”yes!” means yes. Saying no doesn’t need an explanation, and you can leave at any time from a situation that doesn’t feel comfortable. It’s good to listen to your own boundaries and actively negotiate them.
Participation to the program and any activities is always voluntary, but we want everyone to be present in the beginning where we go through important things about the evening.
 
• Safety
This is a safer space. We do not accept any discriminatory behaviour based on sex, gender, orientation, identity, origin, nationality or appearance. We will treat everyone equally and kindly. Intoxication is a safety hazard so we will not drink alcohol at this party. Everyone is responsible for themselves and their own well-being, but you should tell the staff immediately if you experience or notice discrimination.
 
• Respect
We respect the space and boundaries of others. It’s important not to assume other people’s identities. Asking is the only way to know about the gender, preferences and boundaries of others. We do not judge but instead we meet others with an open mind.
 
• Trust
We can share our own experiences from this event afterwards but we do not tell who else was in this event, what they said, did or with whom. Photographing and other recording is absolutely forbidden and it’s best to avoid using our cell phones in the event space.
 
 
A person who does not follow our rules can be removed from the event.
 

brestelle

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 138
 • A balanced diet of domme and brat
 • Galleria
Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #18 : 06.04.2019, 23:42 »
Kiitos järjestäjille ja kaikille joihin törmäiltiin, oli megasuperhauskaa, vaikka ilta keskeytyikin yllärimigreenin alun myötä! Jos jäi jutut kesken niin saa pistellä viestiä 😁😁😁😁

Bass

Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #19 : 07.04.2019, 01:38 »
Whew, vuoden parhaat bileet so far. Sattui vaan sopivia ihmisiä kohdalle ja siinä oli hymy herkässä ;D Esiintyjät/esitys oli priimaa kans. Kiitos aivan kaikille :love:

mei_

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 33
 • Dominoivan minän tutkailija
 • Galleria
Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #20 : 07.04.2019, 17:48 »
Rakkaat vieraat,

haluamme kiittää teitä ihanasta illasta. Tavoitteenamme oli luoda tarunhohtoinen maailma, jossa teidän oli turvallista kokeilla rajojanne ja nauttia toisistanne. Toivottavasti onnistuimme siinä. Mielestämme tunnelma oli lämmin ja vapautunut. Kiitos luottamuksesta ja avoimesta mielestä.

Teille lähtee palautelomake siihen sähköpostiin, jolla lunastitte lippunne. Arvostaisimme kovasti, jos jaksaisitte kirjoittaa muutaman rivin siitä, miten onnistuimme. Palautteen perusteella voimme kehittää tapahtumiamme.

Seuraavat bileet järjestämme 31.8. Nähdään silloin!  :love:

Henri ja Marikki

Dear guests,

we want to thank you for a wonderful evening. Our goal was to create a fantastic world, in which it was safe for you to test your limits and enjoy each other. We hope that we succeeded in that. We think that the mood was warm and liberated. Thank you for your trust and open minds.

We will send you a feedback form to the email address that you used to order your ticket. We would really appreciate it if you could write us a few lines on how well we succeeded. The feedback will help us improve our events.

The next party will be on August 31. See you then!   :love:

Henri and Marikki

jingles

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 8
 • Kirjoitan liian vähän, ja puhun liian paljon.
 • Galleria
Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #21 : 08.04.2019, 00:37 »
Oli todella ihanaa, kiitos miljoonasti järjestäjille

Ideanpoikasena: Olisi kivaa, jos bileet alkaisivat aikaisemmin, vaikkapa kolmelta iltapäivällä. Rakkaasta rakkaastani loppuu veto iltakymmeneltä, ja kello hurahtaa siihen yllättävän nopeaan.

Seksi on kivaa ja normaalia, ihan päivänvalon kestävää toimintaa!

Pupupupu

Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #22 : 10.04.2019, 20:44 »
Emme valitettavasti saaneet sähköpostia lähetettyä Evention järjestelmästä. Pahoittelut antamastamme väärästä informaatiosta. Oheisen sähköpostiviestin oli tarkoitus lähteä kaikille osallistujille:
    
Haluamme kehittää toimintaamme ja toivommekin palautetta bileistä. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata ja yksikin vastaus on meille arvokas. Palautetta voi käydä jättämässä osoitteessa: https://bit.ly/2P2k6qS

Seuraavat bileemme pidetään 31.8.

Tarvitsemme vapaaehtoisia, jotta voimme järjestää vastaavia tapahtumia useammin. Tapahtuman järjestämisessä auttaneet pääsevät ilmaiseksi osallistumaan tapahtumaan. Isommasta työstä maksamme myös rahallisen korvauksen. Avustaa voit esimerkiksi markkinoinnissa, ruoka- ja koristeluasioissa sekä työpajojen vetämisessä, esitysten suunnittelussa ja toteuttamisessa. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä linkistä: https://bit.ly/2YOAK3p


We want to develop our events and we wish a feedback from you about the party. You don’t have to answer all of the questions and even one answer is really valuable. You can leave your feed back here: https://bit.ly/2P2k6qS

Our next party will be held 31th of August.

We need volunteers to be able to held parties more often. Everyone who helps arranging the party can participate free of charge. From a bigger job we also pay monetary compensation. You can help with marketing, decorating, making food, hosting workshops or arranging performances. Volunteer to help https://bit.ly/2YOAK3p

koosatakybämiinusyks

Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #23 : 11.04.2019, 00:30 »
Ideanpoikasena: Olisi kivaa, jos bileet alkaisivat aikaisemmin, vaikkapa kolmelta iltapäivällä.

Oikeasti? Itselle tuntuisi todella oudolta mennä mihinkään bileisiin (tyylisuunnasta riippumatta) iltapäivällä  :o. Lisäksi aikainen aloitus voisi olla monille vaikea muun ehtimisen kannalta kun jengillä kuitenkin on lauantaisin kirppariretkiä, satujumppatuokioita ja ties mitä muuta. Lisäksi jos bileet alkaisivat aikaisin ja päättyisivät esim. iltakymmeneltä, niin voisi olla aika outo fiilis mennä tuollaisten bileiden jälkeen jonnekin Roihuvuoren räkälään istumaan sikäli kun vielä siihen aikaan illasta ei tee mieli mennä nukkumaankaan  8)

bikantti

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2190
 • Ymmärrä taaksepäin, elä eteenpäin, nauti tässä.
 • Galleria
Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #24 : 11.04.2019, 10:28 »
Off topic mutta heti laittaisin kaikki kinkyjutut alkamaan iltapäivisin jos voisin. Ei esim. alkaisi nukuttaa kesken orgioiden.

Tuli

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1077
 • Life's not a song
 • Galleria
Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #25 : 11.04.2019, 11:12 »
Off topic mutta heti laittaisin kaikki kinkyjutut alkamaan iltapäivisin jos voisin. Ei esim. alkaisi nukuttaa kesken orgioiden.

Samoin.

Fiikus

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • tärpästikkeli
 • Galleria
Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #26 : 31.05.2019, 02:36 »
Ai hitsi, piru et missasin tän. Onneksi seuraavat jo tiedossa, pitää pistää itelle ylös :)

mei_

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 33
 • Dominoivan minän tutkailija
 • Galleria
Vs: Kosketus esittää: Ikuiset orgiat / Infinite orgy
« Vastaus #27 : 15.06.2019, 19:21 »
Haluatko vapaaehtoiseksi Kosketus-bileisiin? / Volunteer for Kosketus party?

Kosketus järjestää lämminhenkisiä seksibileitä Club X:llä Helsingissä. Seuraavat bileemme ovat lauantaina 31.8. Tarvitsemme vapaaehtoisia tilan sisustamiseen ja purkuun sekä keittiöön. Mitään erityistaitoja ei tarvita. Vuorot kestävät noin 4–6 tuntia, ja niitä on ennen bileitä, bileiden aikana ja niiden jälkeen. Vapaaehtoisena pääset osallistumaan bileisiin ja bileissä järjestettäviin työpajoihin sekä kokemaan upean eroottisen performanssin. Saat tutustua myös ihaniin ihmisiin, ja olet mukana luomassa seksipositiivista kulttuuria Suomeen. Tervetuloa joukkoomme! 😊

Ilmoittaudu mukaan linkistä https://bit.ly/2YOAK3p

Kosketus hosts warm and welcoming sex parties at Club X in Helsinki. Our next party will be at Saturday 31th of August. We need volunteers to help decorating space and taking decoration off at the end of the party. We also need help at the kitchen. Shifts last about 4– 6 hours. As a volunteer you can participate at the sex party, experience our wonderful workshops there and enjoy erotic performance. You get to know lovely people and create sex-positive culture to Finland. Welcome to join us!

Volunteer from the link https://bit.ly/2YOAK3p