Kirjoittaja Aihe: Tre, Rsykkeen Lauantaitanssit, Studio I Dare, La 6.4. Klo 14.00  (Luettu 717 kertaa)

Rsyke ry

 • Rsyke
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 149
 • Kulttuuriyhdistys
 • Galleria
  • rsyke.net
Yleisesti Tansseista...
Tampereen keskustassa sijaitsee turvallinen ja rauhallinen tanssistudio jonne voit tulla harrastamaan kanssamme, yksin tai yhdessä. Tapahtuma on kaksiosainen: ensimmäiset kaksi tuntia pyhitetään shibarille (mahdollisuus myös roikottamiseen), toiset kaksi tuntia käytetään alkukantaiseen kohtaamiseen. 
Voit osallistua molempiin tapahtumiin tai pelkästään toiseen, ihan mielesi mukaan.

Rsyke järjestää kuluvan kevään aikana joitakin tällaisia lauantai-iloitteluja.
Seuraavat tapahtumat:
30.3
6.4
13.4 ei tansseja koska tila varattu muuhun toimintaan
20.4
27.4
4.5
11.5
18.5

Ohjeet perille pääsemiseksi:
Tanssistudio I Dare
Hatanpään valtatie 34 D, 2. krs.
33100 Tampere

D-rappu löytyy lastauslaiturin takaa, kun lähestyt rakennusta parkkipaikalta. Ovesta sisään, portaat vasemmalla ylös ja niiden päästä heti uudestaan vasen. Tämän oven takaa löytyy tila, johon jätetään kengät ja jossa ainakin viime lauantaina oli meneillään jonkinlaiset kamppailulajitreenit. I Dare on seuraava tila samaan suuntaan, oven vieressä on pienehkö lappu asiaa valaisemaan.

Pari sanaa pysäköinnistä, Teollisuustalon pihamaa on täynnä varattuja pysäköintiruutuja, mutta ruudut ovat käytössä lähinnä arkisin toimistoaikaan.
Lisäksi liikennemerkki sanoo että pysäköinti olisi maksullista jokapäivä 8-16, mutta kuulemma viikonloppuisin ei ole ollut pysäköinninvalvontaa.
Eli ilmaispysäköinti saattaa sisältää seitinohuen riskin pysäköintierhemaksun saamiseen, mutta viime viikolla ei ollut ainakaan mitään havaittavia ongelmia asian suhteen. Sinne vaan pirssit riviin.

Tilavuokran kattamiseksi perimme 5e suuruisen osallistumismaksun, varaa mukaan tasaraha.
Ota mukaan oma juomapullo ja tarvitsemasi eväät.

Ovet aukeavat shibariin klo 13.45 ja sulkeutuvat klo 14.15. Tämän jälkeen tilaan ei enää pääse sisälle.
Painijat saapuvat 15:45-16:15 välisenä aikana.
Tapahtuma loppuu 18:30, pidetään paikka siistinä ja jätetään tila siihen kuntoon missä se oli kun saavuimme paikalle


Shibari
Tapahtuma ei ole kurssi, joten sinulla on hyvä olla riittävät pohjatiedot sitomisesta ja turvallisuudesta. Sitoja tuo mukanaan omat köydet. Neuvoja ja vinkkejä saat muilta osallistujilta ja haluamme rohkaista kaikkia jakamaan tietämystään muille. Jaettu ilo on öö..., ilo.

Toiminta on omaehtoista, eli ennalta suunniteltua ohjelmaa ei ole tiedossa. Laitamme rentouttavaa taustamusiikkia soimaan ja sen jälkeen voit aloittaa harrastamisen omien toiveidesi mukaan. Tämä tapahtuma keskittyy nimenomaan sitomiseen ja sidottavana olemiseen, joten jätetään muut aktiviteetit toisiin tilaisuuksiin. Annetaan muille osallistujille rauha sitomiseen, vältetään kovaäänistä keskustelua. Tilat soveltuvat sekä riiputukseen että lattialla tapahtuvaan sidontaan. Toki sidontaa voi jatkaa pidempäänkin lattialla/patjoilla, painimisen aikanakin, tilan toisessa osassa, ellei alkukantaisuudesta aiheutuva äännähtely häiritse.

Sidontaa koskevat tiedustelut yksityisviestillä nimimerkiltä dice.


Alkukantainen kohtaaminen
Tule vapauttamaan sisäinen petosi turvallisessa ympäristössä. Alkukantaisessa kohtaamisessa pääset ottamaan mittaa itsestäsi ja muista painimatolla, sovittujen sääntöjen puitteissa ja henkilökohtaisia rajoja kunnioittaen.

Omatoimista lämmittelyä suositellaan vahvasti, jos sellaista kokee tarvitsevansa. Ennen aloittamista käydään läpi yhteiset säännöt. Paria et mukaasi tarvitse, vaan voit osallistua myös yksin.

Varaudu liikuntaan sopivalla vaatetuksella. Huomioi, että toiminta tapahtuu lattiantasossa, eli polvisuojista voi olla hyötyä.

Alkukantaista kohtaamista koskevissa kysymyksissä voi kääntyä Kesyeläimen puoleen.

Dakini

Ja tämähän oli siis ensimmäisessä kerroksessa.  :)

nicolaus

 • Rsyke
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1419
 • Kekkee Alistaja
 • Galleria
Ja tämähän oli siis ensimmäisessä kerroksessa.  :)

Ovesta sisään ja yhdet raput ylös. Sit jo näkeekin paikan mainoksen siinä seinässä.... useimmat...

Purpelot

Ihan mukavan kuuloinen aktiviteetti. Harmi kun on keskellä päivää niin ei ole kyllä mitään mahdollisuuksia millään kohtaa osallistua.  :-[

miumaumukkaa

Taidan ilmestyä paikalle.

miukka