Kirjoittaja Aihe: Sopimukset ja lempinimet  (Luettu 6097 kertaa)

Snadistisadisti

 • Porttikiellossa
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1506
 • TrueMaster and proud of it!
 • Galleria
Vs: Sopimukset ja lempinimet
« Vastaus #15 : 15.10.2020, 20:38 »
Huolimatta siitä, että koko konsepti on jo valmiiksi demonisoitu, laitan tähän esimerkiksi yhden ’loukatun suostumuksen’.
Lainaus
Tervehdys

Jännittävä päivä lähestyy ja nyt on vielä yksi asia hoidettavana. Kyseessä on loukatun suostumus. Tällä tarkoitetaan sitä, että sinä (jatkossa sub) jonka oikeuksia sessiossa tullaan loukkaamaan, suostut siihen täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Ideana on, että olemme varmasti samalla sivulla siitä, mikä on ok ja mikä ei ole. Nämä ovat samoja asioita, joista olemme aiemmin keskustelleet, nyt laitettuna yhteen nippuun.

Session alku ja päättyminen
Sessio alkaa siitä, että sub laittaa pannan kaulaansa. Se on merkki siitä, että hän luovuttaa seksuaalisen käyttöoikeuden kehoonsa, luopuu oikeudestaan fyysiseen koskemattomuuteen ja sallii vapautensa rajoittamisen kunnes sessio päättyy. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi piiskaamista, sitomista, pakottamista seksuaalisiin tekoihin jne.

Sessio päättyy kun D poistaa pannan tai sub käyttää siihen tarkoitettua turvasanaa, merkkiä tai elettä.

Turvasanat
Turvasana tarkoittaa session keskeyttävää sanaa, joka osoittaa alistuvan osapuolen haluavan keskeyttää tilanteen. Turvasanan sijasta voidaan käyttää myös turvaelettä tai merkkiä, jos puhuminen on estetty. Turvasanan käyttämisen jälkeen sub vapautetaan mahdollisista sidontavälineistä mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Seksuaalisia tekoja tai satuttamista ei enää saa jatkaa.   

Turvasanoja  on kaksi.

KELTAINEN tarkoittaa pientä kommunikointitaukoa ja mahdollisen ongelmatilanteen ratkaisemista. Turvasanan jälkeen ei sessiota jatketa muutoin kuin yhteisellä päätöksellä.
PUNAINEN tarkoittaa että sub keskeyttää session ja homma päättyy siihen.

Tavanomaiset kieltosanat kuten ei, älä, ei saa ym. eivät session aikana ole Dominoivaa osapuolta velvoittavia tapoja ilmaista suostumuksen päättyminen.

Turvaseksi
Yhdynnässä subin kanssa on aina käytettävä kondomia, ellei asiasta erikseen toisin sovita.

Muut rajoitteet
Tarkoituksellinen pysyvien jälkien tekeminen on kielletty, ellei asiasta erikseen sovita tapauskohtaisesti.

Valokuvaus ja tallenteiden tekeminen
Session aikana alistuvan henkilön valokuvaaminen tai videoiden ym. tallenteiden tekeminen on sallittua. Mitään materiaalia ei julkaista missään ilman, että asiasta sovitaan erikseen.

Kolmansien osapuolten osallistuminen
Kolmansia osapuolia voi ottaa mukaan sessioon vain yhteisymmärryksessä subin kanssa. Mikäli näin toimitaan, samat rajoitukset koskevat myös näitä henkilöitä.

Muutokset
Kaikki muutokset tähän suostumukseen tehdään aina session ulkopuolella, koska session aikana sub on alisteisessa tilanteessa ja muutosten tosiasiallisesta hyväksynnästä ei voida olla varmoja.

Voimassaolo
Tämä suostumus on voimassa aina, kun sessio aloitetaan kuvatulla tavalla.


Vastaa tähän viestiin niin, että sen sisältö tulee mukaan vastaukseesi ja lisää vapaamuotoinen ilmaisu sisällön hyväksymisestä.

Snadistisadisti

 • Porttikiellossa
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1506
 • TrueMaster and proud of it!
 • Galleria
Vs: Sopimukset ja lempinimet
« Vastaus #16 : 18.10.2020, 09:41 »
Lempinimi subeille on lanseeraamani termi vinkulelu. Se sopii hyvin otukseen, jolla leikitään ja joka vinkuu kivasti prosessissa. Kinkyjen välisissä keskusteluissa kutsun orjatartani nimellä Pandaus, (hänen nickinsä) ihan selvyyden vuoksi. Sessioissa tai viestittelyssä vinkulelun kanssa saatan käyttää myös ilmaisuja, jotka sopivat kyseisen suhteen dynamiikkaan. Tällöin termeissä saattaa olla mukana myös karkeampaa ilmaisua.