Kirjoittaja Aihe: Sano mua luuserix  (Luettu 970 kertaa)

Kolumnisti

  • Moderator
  • Kanta-asiakas
  • *
  • Viestejä: 269
  • Galleria
Sano mua luuserix
« : 21.07.2019, 10:43 »
Sano mua luuserix

Ihana, kamala häpeä. Miten kierolla tavalla kutkuttavaa onkaan punastella kumppaninsa edessä, kuitenkin tietäen, että itseään ei tarvitse hävetä. Silti nolottaa. Nöyryyttäminen on monelle alistuvalle yhtä aikaa kamalaa ja kiihottavaa. Se, milloin se on vielä mukavuusalueella vaihtelee. Ei ole merkityksetöntä tunteeko itsensä kumppaninsa edessä riettaaksi lutkaksi vai tuleeko kohdelluksi julkisemmin likaisena horona. Silläkin on väliä kuka nöyryyttää ja onko siihen lupa. Monelle tärkein seikka on kokea, että häpeää jotain tekemäänsä tai haluamaansa sen sijaan, että häpeäisi itseään ja sitä mitä on. Kaikille näille nöyryyttämisen muodoille löytyy omat faninsa ja tuomitsijansa.

Mutta kuinka usein internetin ihmeellisessä maailmassa tuleekaan vahingossa tuottaneeksi jollekin seksuaalista nautintoa? Jos sattuu fantasioimaan siitä, että saa osakseen arvostelua ja pilkkaa julkisemmin, sitä voi hyvinkin kalastella. Taitava trolli asettaa syötin. Syöttinä voi olla itsensä kehuskelu, toisten arvostelu, omien mieltymysten ja kokemusten levittely tai itsensä ruoskiminen. Kärkevät mielipiteet ja kerta toisensa jälkeen provosoivat keskustelunaiheet saavat lukijat tarttumaan syöttiin kuin ahven mato-onkeen.

Varmaan jokainen tälle foorumille rekisteröitynyt nainen on saanut yksäreitä, joissa kerrotaan haluista tulla lytätyksi, nöyryytetyksi ja naurun kohteeksi. Miten kiihottavaa olisikaan, jos viehättävä nainen tai nainen ylipäätään kertoisi elimen muistuttavan katkarapua ja nauraisi miehen pystymättömyydelle! Näistä pyynnöistä voi myös kieltäytyä kohteliaasti.

Sen sijaan foorumille tai chattikeskusteluun heitetty koukku saattaa toimia kerta toisensa jälkeen. Itseään fiksuna pitävä ihminen on laittavinaan toiselle jauhot suuhun. Rivien välissä lukee kirkuvan punaisilla kirjaimilla toive: Sano mua luuserix! Sitä ei silti useinkaan huomata. Sen kummemmin ajattelematta heittäytyy flirttailemaan aloittajan fetissin äärellä. Antamaan juuri sen, mitä on pyydetty, tajuamatta sitä itse lainkaan.

Ovelaa. Trolli on saanut juuri kaipaamaansa huomiota ja toivomiaan reaktioita. Jokainen häntä vastaan kirjoitettu sana on puhdasta runkkumatskua. Mitä paremmin sivallat, sitä enemmän hän nauttii. Juuri tätä hän kerjäsi. Juuri sinun huomiosi hän halusi. Varastiko hän silti mitään, kun erehdyit harrastamaan hänen kanssaan julkisesti nettiseksiä, vaikka se ei äkkiseltään siltä näyttäisikään. Itsehän siihen vapaaehtoisesti lähdit, tajuamatta, että se oli tilaus.

Syötin heittänyt hieroo karvaisia käsiään yhteen. Tai hieroisi, ellei toinen käsi olisi juuri kovin kiireinen. The winner takes it all, the loser standing small. Oli seisokki pieni tai iso, luuseri voi olla tarinassa yhtä aikaa se voittaja. Taitavalla bluffilla saa parhaimmillaan ison nipun ihmisiä laittamaan kaiken peliin. Onnittelut voittajalle. Olet palkintosi ansainnut.

-lemmikki, joka on taatusti nielaissut itsekin syötin, jos toisenkin.

Mr Birch

  • Baarikärpänen
  • ****
  • Viestejä: 875
  • Testi näyttää, että on aika häipyä (82 % vanilla)
  • Galleria
Vs: Sano mua luuserix
« Vastaus #1 : 19.08.2019, 11:03 »
Tietenkin myös tämä kolumni on koukku. Nyt kun se on jo jonkin aikaa kalastellut sameissa vesissään tulematta näykätyksi, tämän voinee ilmoittaa julkisesti. Heittäydyin vanhana kyrmyniska-ahvenena kokeeksi flirttailemaan aloittajan fetissin äärellä.  :P