Kirjoittaja Aihe: Hotwife aisuri stag vixen yms.  (Luettu 5626 kertaa)

pikkukyrpä

Hotwife aisuri stag vixen yms.
« : 04.06.2019, 13:59 »
Moro

Tullaan nyt sitten täältä kyselemään mielipiteitä, neuvoja ja vaikka ajatuksia.

Meillä siis vaimon kanssa ollut yritystä ennenkin tällaisesta aisuri touhusta, homma meni puihin erinäisistä syistä. Oli elämäntilannetta ja stressiä ja ihan puhtaasti oltiin varmaan hieman väärällä jalalla liikkeellä.

No nyt sitten on ajatuksena ollut hankkia vaimolle seuraa. Ja edetä vaiheittain, katsoa hissukseen.

Vaihe 1 olisi saada naiselle seksikäs, itseensä luottava olo ja tunne. Ja samalla oppia katselemaan miehiä sillä silmällä.
Vaihe 2: nainen uskaltaisi jutella/kahvitella /flirttailla/ antaa numeronsa miehelle joka kiinnostaa ja joka osoittaa kiinnostusta.
Vaihe 3: käydä treffeillä tämän miehen kanssa.
Vaihe 4: mennä pidemmälle. Suudella käpälöidä, tuoda kotiin jne.
Vaihe 5: mentäisiin kaikki 3 sänkyyn ja minä katwelisin/avittaisin.

Nyt on menossa vaihe 1 ja 2 välinen aika ja ihmetellään tunteitamme. On vaan aika vaikeaa löytää todellista keskustelua aiheesta, siis sellaista missä ei heti olla panemassa isolla porukalla ja joka reikään. Vaan asiallista keskustelua tunteista ja kiihotuksen voimasta ja siitä miltä mikin tuntuu.
Onko täällä kenties asiantuntemusta tästä aiheesta vai mistä sitä löytäisi? On kuitenkin todella mielenkiintoinen ja monitahoinen aihe ja sekoittaa mielen ja kiihotuksen mukavasti.


ghettoblaster

 • Vieras
Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #1 : 04.06.2019, 15:52 »
Parisuhteissa tuommoiset tilanteet syntyy yleensä siten, että vasta tuon viimeisen vaiheen jälkeen aletaan miettiä, että oliko nyt sitten kivaa... ainakin mulla, loppujen lopuksi ei ollu sitten yhtään kivaa kenelläkään moneen vuoteen.

Hakemalla hakien, Suomessa on pienet piirit, että jos on joku ihan erityinen fetissi, kink tai fantasia niin deitti-ilmoilla löytyy aina vaan samat tyypit. Varsinkin jos on vielä aluerajoitus mukana.

Mikäli nyt ihan oikeasti haluaisitte toteuttaa, niin sanoisin, että se aisuri on ensin saatava koukkuun. Eli sun vaimon tarvis sekstailla sen kanssa useamman kerran ihan kaksistaan ja mielellään niin, että vaimos antaa ihan mitä vaan, tekee ihan mitä vaan, palvoo miestä, sen elintä ja jokaista tippaa joka siitä elimestä tippuu... jotakuinkin parasta seksiä mitä se mies on ikinä  ees toivonut saavansa. Tietysti voi olla, että se mies on myös mulkku, eli kannattaa ehkä varoa myös vähän. Muutaman kerran jälkeen käy sellainen vahinko, että kun ne on paneskelemassa teidän häävuoteessa niin saavutkin paikalle. Loput saat keksiä itte.

From the top of the dome, eli ihan nopeasti loogisella ajattelulla muodostettu metodi sellaiselta tyypiltä jolla on pakotettuja, huonoja kokemuksia tuommoisista tilanteista. Omassa tilanteessa ei ollut kyse siitä halusinko juuri tuollaista seksiä vaan että olin vaan liian rakastunut sellaiseen ihmiseen joka pystyi käyttämään sitä hyväkseen. Sad but true.

Onnea valitsemallasi tiellä.

pikkukyrpä

Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #2 : 04.06.2019, 16:57 »
Kiitos asiallisesta vastauksesta.

Meillä ehkä enemmänkin tuo nainen epäröi, tai siis molemmat. Ja ainakin nyt on tunne, että seksiä saa harrastaa vain niin että molemmat paikalla.

Miestä (mua) alkanut jostain syystä kiinnostaa kyllä tuo vaimolla poikaystävä asetelma enemmän ja enemmän. Tosin en vielä uskaltaisi päästää sekstailemaan niitä keskenään. Tosin sitä ensimmäistä treffiä/kontaktia ei ole edes ollut. Mutta ajatuksen tasolla kuitenkin alkanut kutkuttaa ajatus. Joskus aikoinaan se oli enemmänkin vain paneminen, mutta nyt jotenkin syvällisempää ehkä?

Ja nimenomaan tahdotaan edetä hitaasti ja tunteita haistellen ja keskustellen. Olis kiva vaan ihmetellä näitä muiden kanssa joilla samaa kokemusta tai tahtoa kokeilla. Pakottaminen tietty poissa kuviosta vaikka kovin alistuva olenkin😁. Tässä asiassa aluksi edetään hissukseen ja toisia kuunnellen.


Warwick

 • Ketjureaktio
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 398
 • Galleria
Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #3 : 04.06.2019, 19:37 »
Näin hieman kiinnostuneesta näkökulmasta tuo ghettoblasterin tapa olisi houkuttelevampi. Ei nyt ehkä aivan tuossa laajuudessa mutta, ainakin itse haluaisin tietää todella tyydyttäväni vaimosi ja päinvastoin ennen muitten miehien sotkemista kuvioon.
Tietty sinua täysin poissulkematta esim. treffeille mukaan mutta, jatkamme siitä vaimosi kanssa kaksin.
Ja tuo "kiinnijääminen" kuulostaa houkuttavalta tavalta ottaa sinut mukaan leikkiin.

EDIT:
Ei tuo allaolevakaan hullummalta kuulosta
« Viimeksi muokattu: 04.06.2019, 23:35 kirjoittanut Warwick »

sulkaluva

 • Vieras
Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #4 : 04.06.2019, 23:30 »
hotwifen roolissa olleelle (ja edelleen toimivana): En halua antaa kolmannelle osapuolelle itsestäni liikaa seksuaalisesti ennenkuin hän on varmastri sitoutunut tilanteeseen ja tietää sen täsmälleen. Ghettoblasterin neuvot on hyviä, mutta itse haluaisin että asetelma menisi tosin päin: että kolmas osapuoli palvoisi minua täysin, että kiusaisin häntä niin äärirajoile kuin pystyn ilman aktuaalista seksiä ja kummankaan tyydyttämistä. Tietenkin saattaisin pyytää häntä koskettelmaan itseään tai tulisin hänen kasvoilleen tms, mutta molemmat herättelisimme toistemme haluja niin että kun poikaystäväni katselee vierestä/osallistuu, hän kokisi ja näkisi viikkoja jatkuneen kiusaamisen finaalin.

pikkukyrpä

Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #5 : 05.06.2019, 12:29 »
Edelleen iso kiitos asiallisista vastauksista.

Tuo että vaimo menee yksin ensin vieraan kanssa seksiin jännittää kovasti, toisaalta ehkä hieman kutkuttaa positiivisesti, mutta en tiedä uskaltaisiko siihen lähteä.

Toki juuri tuo kuvailu siitä kuinka hän palvoo vierasta kyrpää ja himoitsee sitä on yksi fantasioistani, ja tuo kiusoittelu sitten kokemattoman kanssa olisi myös varmaan tajutonta katsottavaa.

Mutta edelleen ollaan tosiaan hyvin hyvin alkuvaiheessa, eikä oikeasti tiedetä edes mihin asti uskalletaan / halutaan mennä. Nautitaan matkasta kuitenkin suunnattomasti. Tänään olisi rouvan tarkoitus mennä kaupungille katsomaan tarjontaa. Siinäkin on jo oma pieni jännitteensä, pari kertaa hän on ollutkin, muttei mitään silmäilyä ihmeempää vielä. Toivotaan toivotaan.

Tunteet menee laidasta laitaan tämän kanssa, molemmilla. Ollaan mietitty myös netistä etsimistä ja pohdittu onko kaupungilta löydetty turvallisempi ja parempi tapa vai ei. Molemmissa puolensa, netistä helpompi etsiä puhdasta panoseuraa, muttei taas tiedä haluaako sitä edes. Kaupungilta löydetyssä omat riskinsä kun on suht pieni kaupunki ja toisaalta miten se löydetty suhtautuu sitten siihen kun kuulee minusta?   

Mistä te sulkaluva olette panot löytäneet?

Kovasti on pohtimista ja oppimista, mutta kivaa tässä samalla on. Ainakin seksi on lisääntynyt valtavasti kun tästä alettu puhumaan ja jotain jo tekemään.
Eteenpäin mennään ja nautitaan

sulkaluva

 • Vieras
Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #6 : 05.06.2019, 15:59 »

Mistä te sulkaluva olette panot löytäneet?

Kovasti on pohtimista ja oppimista, mutta kivaa tässä samalla on. Ainakin seksi on lisääntynyt valtavasti kun tästä alettu puhumaan ja jotain jo tekemään.
Eteenpäin mennään ja nautitaan

Netistä ja satunnaisesti baareista, ei olla kyllä etsimällä etsitty :)

pikkukyrpä

Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #7 : 06.06.2019, 08:01 »
Heips taasen, eipä eilen löytynyt kaupungilta kontaktia. Mutta minkäs teet, ei sitä aina löydä, edes etsimällä.
Viime yönä sen sijaan näin unta, tai aamuhoureessa haaveilin, siitä kun hakisin vaimon rakastajan luota, hän tulisi tärisevin jaloin ja melkein itkua pidätellen portaita alas autoon. Ja tämä siis nautinnosta johtuen, tuntui kovin kiihottavalta sellainen ajatus.

Kuitenkin aamukahvin ja heräämisen jälkeen aloin taas miettimään näitä riskejä. Eli huomaan kyllä vähän pelkääväni sitä että vaimoni oikeasti ihastuu/rakastuu löytämäänsä mieheen ( mitä ei siis vielä ole edes). Mietin, etten voi sille tietenkään mitään ja voisi sanoa, että onhan se riski aina olemassa että hän tapaa jonkun. Mutta kuitenkaan hän ei ole aikaisemmin edes katsellut muita sillä tapaa, vaan olen nyt häntä siihen ajanut ja rohkaissut. Ja hän tuntuu siitä jopa pitävän ja löytää kai uusia puolia itsestään, mikä on ihanaa ja mahtavaa. On mielettömän hinoa nähdä hänen nauttivan tästä ja löytävän itsestään uusia puolia.

Keskustelemme paljon tästä ja hän epäilee ettei ihastu liikaa saatika rakastu, enemmän hän on huolissaan pystyykö hän antamaan itsestään toiselle miehelle tarpeeksi jotta tämä suostuisi meidän kanssa tähän?

Nämä ovat edestakaisin meneviä tuntemuksia, ja välillä pelottaa välillä kiihottaa. Sitten joskus pystyy ”järjellä” ajattelemaan tätä ja perustelee sitä aikuisten leikkinä ja yhteisestä sopimuksesta tehtäväksi, missä pystyy mitkä vaan ongelmat ratkaisemaan keskustelemalla. Mutta onko se sitä? Onko tässä oikeasti liikaa pelissä, vai onko nämä ajatukset vain omien ”juurtuneiden”  moraalisääntöjen tuomaa pelkoa?

Tiedän vain että tahtoisin ainakin kokeilla sen seuraavan vaiheen, eli sen että hän oikeasti löytäisi/iskisi itselleen miehen, jotta saisi omia todellisia tunteita selville. Sitten tietää ehkä tahtooko jatkaa eteenpäin? 

Mistä tietää onko tässä vuoden tai kuukauden päästä siveysvyössä ja tappi perseessä imemässä vaimon rakastajan munaa puhtaaksi sen jälkeen kun on nuollut hänen spermat pillusta ensin. Ja perään menee laittamaan heille iltapalaa ja tarjoilee sen heille. Tai sitten ollaan lopetettu tämä ekaan vaiheeseen. Tai jotain siitä väliltä?!?

Mielenkiintoinen ja ristiriitainen matka tämä tuntuu olevan, ja niin valtavan kiihottava ja kutkuttava.

Mia-Rouva

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 629
 • Galleria
Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #8 : 06.06.2019, 09:44 »
Minua mietityttää tässä suunnitelmassanne se, mitä tuolle toiselle miehelle olisi tarjolla. "Vietä aikaa pariskunnan kanssa ja EHKÄ pääset joskus panemaan."  Ei kuulosta kovin houkuttelevalta ja hyödylliseltä skenaarioita.

IKRM

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1542
 • kizzzan Herra
 • Galleria
Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #9 : 06.06.2019, 10:20 »
Noita asioita on toki hyvä miettiä etukäteen, mutta vaikka nyt tuntuis miltä, niin se ei tarkoita sitä että asiat menee niin.

Ihminen ei voi vaikuttaa siihen rakastuuko toiseen, tai onko rakastumatta, alkaako pitää toisesta enemmän kuin nykyisestä kumppanistaan tai vaikkapa että alkaako se nykyinen inhottaa ja tekeekö mieli erota ja alkaa sen uuden kanssa suhteeseen.

Yleisesti ottaen sanoisin, että monesti näissä asiat menee toisin kuin mitä on ajateltu, ja että monesti nämä on suuria pettymyksiä, kun ne omat fantasiat eivät toteudukaan sellaisina kuin on olettanut.

IKRM

pikkukyrpä

Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #10 : 06.06.2019, 10:34 »
Niin totta tuokin, toisaalta ajatuksena ehkä enemmänkin, löydä viehättävä nainen, vietä hänen kanssa aikaa ja pääse ehkä panemaan sekä hänen että miehensä kanssa.

Ei kai sitä ns. normitreffeilläkään voi olla varma mitä saa, vai saako mitään. Oli sitten kyseessä pari tai yksinäinen sinkku tahi varattu, ei mielestäni voi mennä etukäteen lupaamaan mitään. Kuten mekään emme voi liikaa olettaa tapahtuvaksi. Ja tietenkin sen kolmannen tunteet ja halut pitää ottaa huomioon, mihin hän on valmis ja mitä hän vaimoltani odottaa.

Olen hyvin tietoinen, että vaatii todellisen tilastoharhan, että tämä toteutuu kuten ehkä olemme mielessämme ajatelleet. Mutta yritystä on ja halua edetä. Se mihin edetään selviää lopulta vasta sitten kun päästy perille, ja se mikä on perille selviää matkalla. Tarkoitus ei ole pahoittaa kenenkään mieltä ja edetään jos edetään, kunhan se kaikille osapuolille on todella OK. Tosin pitää ihan ensin päästä siihen, että löytyy edes se mahdollinen kolmas 😁

Ja tosiaan hyviä pointteja nuo, että harvoin menee kuten on fantasiat olleet. Ja sitä on paljon käännelty ja väännelty ja mielestäni ollaan hyvin päästy siihen, että kokeillaan hissukseen. Mutta tosiaan sitä rakkautta/ihastumista ei aina voi kontrolloida, ja varsinkaan toinen ei voi sitä kenenkään puolesta päättää. Se miten omat tunteet pystyy tai pystyykö ja mihin pisteeseen asti on kai se kysymys?

Nämä pettymykset ovat syy siihen, miksi on sovittu että edetään hitaasti ja tosiaan vaiheittain ja keskustellaan ja pohditaan niitä tunteita. En ihan usko että ekoilla tai edes toisilla treffeillä tulee sellaista kaveria joka vie vaimon jalat alta niin pahasti että se tahtoo sen ja jättää minut. Sen verran vakaalla pohjalla kuitenkin uskon meidän liiton olevan.


Tuulinen

Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #11 : 26.06.2019, 22:46 »
Tätä  kuviota voi toteuttaa niin monin eri tavoin... tässä jotain näkökulmia.
Netistä esim. swingerisivustolta on löydettävissä miehiä, joille kolmantena oleminen tai aisurikuviot on hyvinkin tuttuja. Kokemuksen myötä he ehkä tietävät toimia oikein, huomioiden pariskunnan molemmat osapuolet. Löytyy myös miehiä, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan asiaa, koska se kiihottaa. Pidän nettitreffejä parempana kuin baarista pokaamista, koska baarissa alkoholi on usein mukana kuviossa.

Oman kokemukseni perusteella miehet haluavat yleensä ensin tavata naista (ja harrastaa seksiä hänen kanssaan) kahdestaan. On kuitenkin hyvä tavata myös mies ennen kuin järjestetään yhteinen seksihetki. Miestä voi huolettaa se, että jos pariskunnan mies onkin mustasukkainen ja seksin sijasta tuleekin turpaan.

Riippuu miehestä, onko halua muutenkin treffailla vai kiinnostaako pelkästään seksi. Ihastumisskenaarioita voi miettiä useammasta eri näkökulmasta. Osa sopii, että ei tapaa samaa henkilöä kovin monesti, jotta ei ihastu. Toisaalta ihastumista voinee välttää myös sillä tavalla, että tapailee monia ihmisiä, eikä sitten ehkä kiinny yhteen niin kovin.
Vakiokumppania/ -kumppaneita puoltaa kumminkin monet asiat. Voi luottaa naisen turvallisuuteen hänen treffaillessaan vakkaria. Luottamus kasvaa ja seksistä tulee parempaa. Vakkarin kanssa on myös parempi toteuttaa turvallisesti erilaisia fantasioita.

Joka tapauksessa puhumista tarvitaan ja jos joku asia tuntuu pahalta, niin sitten kannattaa ottaa taukoa ja jutella asiat halki. Pumpernikkeli.net -keskustelufoorumilla on jotain keskustelua tämän aiheen ympärillä (ei itselleni sen kummemmin tuttu foorumi).

Rietas Merenneito

 • Vieras
Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #12 : 03.07.2019, 20:06 »
Minuakin mietityttää ehkä-tulevana-hotwifena tuo ihastumiskysymys. Olen sen tyyppinen ihminen, että koen ja tunnen asioita syvästi ja myös ihastun helposti. Monilla tuntuu olevan hirmu ehdoton suhtautuminen ihastumiseen, eli sellaista ei saa näissä kuvioissa tapahtua. En vain itse tiedä, miten pystyisin vaatimuksen täyttämään kun niin herkästi koen sellaisia tunteita.

Minulle kuitenkaan ihastuminen ei ole sinänsä ole mikään odotus enemmästä. Useimmiten ihastunkin ihmisiin ei-vakavasti.

viaton

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 369
 • pikkuvikainen
 • Galleria
Vs: Hotwife aisuri stag vixen yms.
« Vastaus #13 : 04.07.2019, 14:30 »
Minuakin mietityttää ehkä-tulevana-hotwifena tuo ihastumiskysymys. Olen sen tyyppinen ihminen, että koen ja tunnen asioita syvästi ja myös ihastun helposti. Monilla tuntuu olevan hirmu ehdoton suhtautuminen ihastumiseen, eli sellaista ei saa näissä kuvioissa tapahtua. En vain itse tiedä, miten pystyisin vaatimuksen täyttämään kun niin herkästi koen sellaisia tunteita.

Minulle kuitenkaan ihastuminen ei ole sinänsä ole mikään odotus enemmästä. Useimmiten ihastunkin ihmisiin ei-vakavasti.
Tämä on varmaan sellainen asia, josta kannattaa keskustella kattavasti etukäteen kumppanin sekä sen mahdollisen touhukaverin kanssa. Usein jo se, että kertoo, ettei oma ihastus luo odotuksia tai velvoitteita toista kohtaan, auttaa jo paljon. Ihastuksen luomista pirskahtelevista tunteista voi nauttia ihan jo niiden tunteiden itsensä vuoksi ja uudesta ihastuksesta kumpuavaa energiaa voi kanavoida siihen jo olemassa olevaan parisuhteeseen.

Kannattaa muuten ihastuessaan kiinnittää sen verran huomiota omiin puheisiin, ettei päänä suuna ole jatkuvasti puhumassa siitä, kuinka ihana se uusi ihastus on ja muistaa huomioida omaakin kumppania. Vaikka tarkoitus olisikin hyvä, niin kyllähän se pidemmän päälle saattaa syödä itsetuntoa, kun jatkuvasti kuulee kumppanin kehuvan toista. NRE (new relationship energy) on aika tunnettu käsite polypiireissä ja sieltä saattaa löytyä hyviä keskusteluja sekä kokemuspohjaa näitäkin kuvioita ajatellen.