Kirjoittaja Aihe: BDSM-baarin virallinen Discord-kanava  (Luettu 23161 kertaa)

Konehuone

BDSM-baarin virallinen Discord-kanava
« : 04.06.2019, 23:28 »
Rukouksiinne on vastattu, ja Baarikin sai viimein oman Discord-palvelimensa!

BDSM-baarin Discord-palvelin on kaikille avoin keskustelukanava. Baarin Discord on avoin kaikille kinkyilystä kiinnostuneille riippumatta siitä, ovatko he rekisteröityneet sivustolle vai eivät. Tästä syystä myös moderointi Discordissa on tiukempaa, ja mahdollisiin väärinkäytöksiin puututaan herkästi.

Discordissa pätevät samat säännöt kuin BDSM-baarissakin. Käytännössä pärjäät jo pitkälle, jos noudatat lakia, et syrji kanssakeskustelijoita, etkä ole muutenkaan mulkku. Antoisia keskusteluhetkiä!

Kanavalle voit liittyä tästä linkistä: https://discord.gg/WnRcFk7

Discord on maksuton reaaliaikainen keskustelupalvelu, jonka perusteisiin voit tutustua esim. täällä: http://luojola.fi/tyhjan-arkin-retkikunta/noviisin-discord-opas/

Konehuone

Vs: BDSM-baarin virallinen Discord-kanava
« Vastaus #1 : 24.09.2019, 22:44 »
Nyt kun uutiset Kik-viestintäpalvelun lakkauttamisesta kantautuivat korvanappiimme, on aika muistuttaa Baarin Discord-kanavan olemassaolosta. Käyttäjiä on eksynyt linjoille tähän asti n. 90, mutta tilaa on huomattavasti isommallekin jengille. :)

Keskustelu on ollut toistaiseksi melko maltillista, ja kaikenlaisia kehitysehdotuksia otetaan vastaan. Jatkossa Discordia on tarkoitus hyödyntää yhtenä Baarin viestintäkanavista, etenkin häiriö- ja huoltokatkojen aikana.

Palvelimen notifikaatiot ovat olleet toistaiseksi poissa käytöstä. Keskustelun aktivoimiseksi tulemme kytkemään ne päälle huomenissa. Käyttäjät voivat jatkossa hiljentää kunkin kanavan erikseen niin halutessaan ja jättää vain seuraamansa kanavien ilmoitukset päälle.