Kirjoittaja Aihe: Sessiomusaa?  (Luettu 5358 kertaa)

koosatakybämiinusyks

Sessiomusaa?
« : 11.06.2019, 13:49 »
Olin viime vuonna muutamia kertoja soittamassa DJ:nä SMFR:n ja Club X:n tapahtumissa Helsingissä, ja niissä soittaminen oli todella antoisaa hommaa kun sai katsella mitä jengi touhuaa ja haarukoida omasta musakokoelmastaan sellaisia biisejä joita juuri sillä hetkellä haluaisi kuulla jos tekisi niitä samoja asioita.

Jotkut kyselivät noissa illoissa myös että mitä artisteja/kappaleita tuli soitettua. Olen säännöllisen epäsäännöllisesti tehnyt synkemmän elektronisen musiikin klubin SYNΛPSIn puitteissa Synaptic Sounds -podcastia, jossa aiemmin ollut klubin teeman mukaista tanssittavampaa musaa, mutta nyt ajattelin tehdä uuden jakson nimenomaan noiden fetissibileissä soitettujen keikkojen innoittamana ja soundillisesti sitä mukaillen.

Jakson voi kuunnella esim. Mixcloudista(*): https://www.mixcloud.com/synapticsounds/synaptic-sounds-005/

Sisältää pyöreät 1h 10min hikistä huohotusta, metallista kahleiden kolahdusta ja läimivää bassoa. Suuntaa-antavat genret ovat darkwave, synkempi electronica, EBM. Kuuntele ja nauti tai pahoita mielesi kunhan jonkun reaktion saa aikaan. Jos kolahtaa, niin saa (ja pitää) soittaa myös omien privasessioiden taustalla.


PS. Saa pyytää soittamaan alan tapahtumiin muuallekin Suomeen, jos tuntuu siltä että tämänlainen musa järjestettävään iltaan sopisi ;)

koosatakybämiinusyks