Kirjoittaja Aihe: Kysymyksiä paritunnuksista  (Luettu 987 kertaa)

Charelize-ja-Rakentaja

Kysymyksiä paritunnuksista
« : 10.07.2019, 10:42 »
Ensimmäinen kysymys - Onko sallittua rekisteröidä paritunnusta henkilökohtaisten tunnusten lisäksi?

Entäs jos taas päättää poistaa vanhat tunnukset, onko sitten mahdollista siirtää kummankin osapuolen vanhat postaukset ja kuvat uudelle paritunnukselle?
« Viimeksi muokattu: 10.07.2019, 13:09 kirjoittanut Rakentaja »

Isrika

  • Baariruusu
  • PoVi
  • V.I.P.
  • *
  • Viestejä: 2657
  • Read the fucking manual.
  • Galleria
Vs: Kysymyksiä paritunnuksista
« Vastaus #1 : 10.07.2019, 19:43 »
Sääntöihin on tunusten osalta kirjailtua seuraavasti:

Lainaus
4.   KÄYTTÄJÄLLE ON SALLITTUA VAIN YHDEN TUNNUKSEN JA NIMIMERKIN KÄYTTÄMINEN. JOS JOSTAKIN PERUSTELLUSTA SYYSTÄ HALUAT VAIHTAA NIMIMERKKIÄSI, SE ONNISTUU YLLÄPIDON KAUTTA. YHDISTYKSILLE JA KAUPALLISILLE TOIMIJOILLE VOIDAAN MYÖNTÄÄ OMAT TUNNUKSENSA ERILLISEN YLLÄPIDOLLE OSOITETUN PYYNNÖN MYÖTÄ. TUPLATUNNUKSET POISTETAAN YLLÄPIDON TOIMESTA. Mikäli olette kumppaninne kanssa rekisteröimässä pariskuntatunnusta tai haluatte luoda useammalle samassa osoitteessa asuvalle henkilölle omat tunnukset, ilmoitattehan asiasta ylläpidolle.
Käyttäjät voivat halutessaan pyytää oman tunnuksensa poistoa käyttäjäprofiilin takaa löytyvän linkin kautta. Vuoden inaktiivisena olleet tunnukset poistetaan automaattisesti ilman erillistä varoitusta.

Eli paritunnuksen luominen on onnistuu kyllä, kunhan siitä ilmoittaa ylläpidolle.

Viestien ja kuvien siirtäminen paritunnukselle ei ole mahdollista. Henkilökohtaiset viestit on kuitenkin kirjoitettu henkilökohtaisina viesteinä, eikä parina. Lisäksi homma on täysin manuaalista, joten työllistäisi meidän teknikoita pellin alla melkoisesti.
Onhan se toki mahdollista, että jomman kumman profiilista muokkaa paritunnuksen, silloin vain viestihistoria mahdollisesti saattaisi näyttää vähäsen erikoiselta, kun viestit on kirjoitettu yksilönä.

Charelize-ja-Rakentaja

Vs: Kysymyksiä paritunnuksista
« Vastaus #2 : 10.07.2019, 20:39 »
Kiitos selvennyksestä. Päädyttiin siihen että minun profiilista voisi muokata paritunnuksen, kun on noita peli aloituksia missä molemmat osallistunut ja niille tulee jatkoa, näissä myös linkitetty galleria kuviin. Allekirjoituksessa ja profiiissa voi sitten mainita muutoksesta.

Mietitään vähän ja jutellaan keskenämme ja sitten pistetään yvtä.