Kirjoittaja Aihe: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX *loppuunmyyty*  (Luettu 4461 kertaa)

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
LOPPUUNMYYTY!

Flikkametsä: Seksibileet naisista kiinnostuneille naisille ja feminiinisille ihmisille!
 


Tule kanssamme juhlistamaan naiseutta ja seksuaalisuutta Club X:lle (Sahaajankatu 35 A) pe 23.8.2019 klo 18:00-01:30. Liput myynnissä osoitteessa https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/. Early bird -hinta 30€ 4.8. asti, sen jälkeen 36€. Club X:n jäsenet pääsevät tapahtumaan puoleen hintaan.
 
Tuntuuko, ettei elämässäsi ole tarpeeksi feminiinistä kosketusta? Haluatko aistia pehmeät huulet omiasi vasten? Kiihotutko tissien puristelusta? Haaveiletko saavasi piiskaa Dommelta? Lähde flikkametsälle! Seksibileissämme on mahdollista jahdata näitä kokemuksia turvallisessa ja inklusiivisessa ympäristössä. Tervetulleita ovat esimerkiksi cis-naiset, femmet, butchit, Dommet, sub-naiset, transnaiset sekä feminiiniset inter- ja muunsukupuoliset. Voit olla kokematon tai kokenut, lesbo, bi-utelias, panseksuaali ja kaikkea siltä väliltä. Haluamme kuitenkin tarjota tilan, jossa voi leikkiä, kokeilla ja seikkailla ilman miesten läsnäoloa. Bileet ovat kinky-ystävälliset.
 
Illan aikana voit kuljeskella flikkametsässä ja nauttia sen antimista. Pysähdy herättelemään aistejasi erilaisten kokemuspisteiden juurelle – kenties haluat kokeilla, miltä tuntuu, kun köydet kiertyvät ympärillesi, sähkö kihelmöi ihollasi, hieromasauva vie sinut hekumaan tai vesimelonin pisarat ovat kuin kesäinen sade kasvoillasi. Silmät sidottuina voit antautua yllättäville ja kiihottaville tuntemuksille turvallisissa käsissä.
 
Klubilla on sauna, pukeutumistilat ja lukolliset kaapit tavaroille. Oma pyyhe on hyvä olla mukana. Lipun hinnalla saa nauttia myös vegaanisista herkuista ja juomista, mutta suurempaan nälkään kannattaa varautua omilla eväillä. Tilaisuus on alkoholiton ja päihteetön. Tila ei valitettavasti ole esteetön.
 
Tilaisuus on K-18. Edellytämme sitoutumista bile-etikettiin, johon toivomme kaikkien perehtyvän etukäteen: https://bit.ly/2BdUYcC. Pukeutua voi juuri niin kuin haluaa, tai jättää vaikka kaikki vaatteet kotiin!
 
 
Tapahtuman ohjelma:
 
18:00 Ovet aukeavat
 
19:00 Alkuseremonia
Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleeksi ja käyvät läpi käytännön asiat. Teemme pieniä yhteisiä lämmittelyharjoituksia, joissa pääsee tutustumaan muihin ja virittymään tunnelmaan. Toivoisimme mahdollisimman monen pääsevän paikalle. Harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Kokemuspisteet:
 
20:00-22:00 Värähteleviä ja sähköistäviä tuntemuksia
Suvi opastaa Wand-hieromasauvojen käytössä. Mahdollisuus kokeilla myös sähköä tuottavaa Violet Wandia, jolla voi saada aikaan erilaisia tuntemuksia iholla hellästä pistelystä kovempaan kipuun.
 
20:00-21:30 Aistien herättelyä ja rajoittamista
Bikantti johdattelee erilaisiin aistikokemuksiin, joita voi saada näköä ja kuuloa rajoittamalla. Tässä kokemuspisteessä kävijät voivat vaikkapa maata silmät sidottuna paikoillaan, kun heitä kosketellaan erilaisilla materiaaleilla.
 
20:00-22:00 Shibaria eli köysisidontaa
Vadelma vetää noin 20 minuutin minisessioita, joissa pääsee kokeilemaan shibaria eli japanilaista köysisidontaa. Sidonta voi olla viipyilevää ja hellää tai rivakampaa ja puristavampaa, tai kaikkea tätä. Sessio alkaa neuvottelulla, eikä aiempaa kokemusta tarvita.
 
21:30-23:00 Ruualla leikittelyä
Marikki tutustuttaa kävijät muutamiin ruoka-aineisiin, joita voi käyttää eroottisissa tai hassuttelevissa leikeissä. Tässä kokemuspisteessä saa ilakoida ja sotkea!
 
Kaikki kokemuspisteet ovat aloittelijaystävällisiä, ja niissä voi pistäytyä oman fiiliksen ja aikataulun mukaan. Illan musiikista vastaa DJ Anna Artemova Addams. Myös viime kerralla suuren suosion saavuttaneet seuranhakulaput ovat jälleen vauhdittamassa sopivan seuran löytämistä!

 
Jos olet koskaan miettinyt, miltä tuntuisi yhtyä kymmenien naisten hekumallisiin huokaisuihin ja villeihin voihkintoihin, nämä bileet ovat Sinua varten!


Kuvat:
Valokuvaus: Carlo Palermo
Kuvien jälkikäsittely: Vadelma
Mallit: Amy, Lissu, Pupu
« Viimeksi muokattu: 23.08.2019, 00:34 kirjoittanut Flikkametsä »

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX
« Vastaus #1 : 02.08.2019, 17:29 »
SOLD OUT!

*****IN ENGLISH*****

Flikkametsä: A sex party for women and feminine people.

Join us to celebrate the joys of femininity and sexuality at Club X (Sahaajankatu 35 A) on Friday 23rd of August 2019 from 6pm to 1:30am. Tickets are sold online at https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/; early bird price 30e until the 4th of August, and after that the price is 36e. Half a price for Club X members.

Have you always dreamt of soft and sensual touch? Do your panties get wet from touching boobs? Are you turned on by the idea of submitting to a Domme? In our sex party you will have a great chance to explore all of this and more in a safe and inclusive environment. Examples of who are welcome to our sex party: cis women, femmes, butches, Dommes, sub women, trans women and feminine non-binary and intersex people. You can be experienced or a newbie; a lesbian, bi-curious, pansexual or anything in between. We want to create a space for you to explore and play without the presence of men. Our party is kinky-friendly.

The club has a sauna, dressing rooms and lockers for your valuables. Remember to bring your own towel. Included in the ticket price are vegan snacks and beverages. The event is alcohol and drug free. Unfortunately, the building is not wheelchair accessible.

The event is K-18. We require you to follow our party etiquette which you can read in advance here: https://bit.ly/2BdUYcC Dress code is whatever you like to wear, or none at all!


Program:

18:00 doors open

19:00 Opening Ceremony
Welcoming words and practical matters. Small exercises to warm up, tune into the mood and get to know other people.

Spaces of Sensations
Each space can be visited whenever you feel like it (but keep in mind there might be a queue).
 
20:00-22:00 Vibrations and Electrifying Sensations
Suvi will guide you with the use of a Wand vibrator. You also have the opportunity to try out the Violet Wand - a safe way to try how electricity feels on the skin.

20:00-21:30 Sensations with Sensory Deprivation
Bikantti is hosting a space where you can experience different sensations while blindfolded and/or hearing blocked.
 
20:00-22:00 Shibari - Rope Play
Vadelma will do approx. 20 min sessions, where you get to experience Japanese rope bondage. Sessions start with a negotiation and no past experience is required.
 
21:30-23:00 Food Play
Marikki will show you how to play and find eroticism in food. Letting yourself go and getting dirty is definitely allowed!


DJ Anna Artemova Addams will be in charge of the music for the evening.
« Viimeksi muokattu: 23.08.2019, 00:35 kirjoittanut Flikkametsä »

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX
« Vastaus #2 : 04.08.2019, 10:27 »


Vielä tänään Flikkametsälle pääsee early bird -hintaan 30 euroa per lippu! Perjantaina 23.8. olette tervetulleita vaeltelemaan omaan tahtiin tunnelmallisessa ympäristössä ja keräilemään jännittäviä ja kiihottavia aistikokemuksia. Tule tutustumaan muihin hurmaaviin feminiinisiin olentoihin ja osta lippusi pian osoitteesta https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/, sillä ne hupenevat jo kovaa tahtia!

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX
« Vastaus #3 : 07.08.2019, 16:49 »


Jos vielä mielii Flikkametsälle, kannattaa lippu todellakin hankkia pikaisesti, sillä niitä on jäljellä enää 24 kappaletta! 23.8. flikastellaan viimeisen kerran Herttoniemen tiloissa, koska Club X aukeaa syksyllä ehompana ja upeampana Vallilassa. Ihanat järjestäjämme ottavat kaikki vieraat vastaan ja esittelevät paikat heille, joille klubi ei vielä tuttu. Järjestäjät vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin ja koittavat kaikin tavoin tehdä olostanne mukavan ja turvallisen, jotta iltanne sujuu kuin soidintanssi. 😉 Ja lippujahan saa täältä: https://clubx.tapahtumiin.fi/fi

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX
« Vastaus #4 : 13.08.2019, 12:53 »
Enää 10 lippua jäljellä!

Mpapu

Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX
« Vastaus #5 : 14.08.2019, 19:52 »
My itte sitten ilmeisesti loppuun, ihanaiset  :love:

Yksi kaveri jäi ilman lippua, jos tiedät ettet pääse niin mun kautta löytyy ostaja  O:-)

CherryCherie

Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX
« Vastaus #6 : 14.08.2019, 20:12 »
Minäkin töpeksin ja jäin ilman lippua - jos joudut perumaan osallistumisen, ota yhteyttä niin ostan lippusi!  :love:

Ronja_R

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 1
 • Etsin naisseuraa, mieluiten kuumaa dommea. :)
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX
« Vastaus #7 : 14.08.2019, 22:31 »
Voihan vittu. Jäin taas ilman lippua.  :'( :'(

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX
« Vastaus #8 : 17.08.2019, 16:23 »


Ihanat vieraamme,

tällä kertaa Flikkametsässä voit kerätä sykähdyttäviä aistielämyksiä erilaisissa kokemuspisteissä. Näistä yhtä vetää suomalainen sidontataiteilija ja -opettaja Amy May, joka on ollut myös perustamassa Helsinki Shibari -kollektiivia. Ehkä mielessäsi on ollut jo pidempään ajatus kokeilla köysisidontaa, muttet tiedä miten sen saisi todeksi? Tai puuttuuko turvallinen sidontakaveri? Nyt sinun on mahdollista tulla tutustumaan sidontaan Amyn minisessioissa!

Juhlissa tulee olemaan mukava ja pehmeä alue, jossa voit jonottaa ihanilla tyynyillä loikoillen, ja vaihtaa samalla ajatuksia muiden sidonnasta kiinnostuneiden kanssa. Sessio kestää noin 15-20 minuuttia. Sitä edeltää neuvottelu sitojan ja sidottavan välillä, jotta molemmilla osapuolilla on selkeä kuva siitä mitä tehdään. Sekä sitojalla että sidottavalla on oikeus lopettaa sessio missä tahansa vaiheessa. Ajallisista syistä johtuen jälkihoitoa ei voida järjestää, joten huolehdithan, että sinulla on mahdollisuus hakea turvaa, läheisyyttä ja tukea session jälkeen ystäviltäsi. Aiempaa kokemusta köysistä ei tarvita. Sidonta voi olla hidasta ja hellää tai nopeampaa ja puristavampaa, tai kaikkea tätä. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX *loppuunmyyty*
« Vastaus #9 : 18.08.2019, 13:36 »
Illan aikataulu


18:00 Ovet aukeavat
 
19:00 Alkuseremonia
Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleeksi ja käyvät läpi käytännön asiat. Teemme pieniä yhteisiä lämmittelyharjoituksia, joissa pääsee tutustumaan muihin ja virittymään tunnelmaan. Toivoisimme mahdollisimman monen pääsevän paikalle. Harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.
 
Kokemuspisteet:
 
20:00-22:00 Värähteleviä ja sähköistäviä tuntemuksia
Suvi opastaa Wand-hieromasauvojen käytössä. Mahdollisuus kokeilla myös sähköä tuottavaa Violet Wandia, jolla voi saada aikaan erilaisia tuntemuksia iholla hellästä pistelystä kovempaan kipuun.
 
20:00-21:30 Aistien herättelyä ja rajoittamista
Bikantti johdattelee erilaisiin aistikokemuksiin, joita voi saada näköä ja kuuloa rajoittamalla. Tässä kokemuspisteessä kävijät voivat vaikkapa maata silmät sidottuna paikoillaan, kun heitä kosketellaan erilaisilla materiaaleilla.
 
20:00-22:00 Shibaria eli köysisidontaa
Vadelma vetää noin 20 minuutin minisessioita, joissa pääsee kokeilemaan shibaria eli japanilaista köysisidontaa. Sidonta voi olla viipyilevää ja hellää tai rivakampaa ja puristavampaa, tai kaikkea tätä. Sessio alkaa neuvottelulla, eikä aiempaa kokemusta tarvita.
 
21:30-23:00 Ruualla leikittelyä
Marikki tutustuttaa kävijät muutamiin ruoka-aineisiin, joita voi käyttää eroottisissa tai hassuttelevissa leikeissä. Tässä kokemuspisteessä saa ilakoida ja sotkea!
« Viimeksi muokattu: 23.08.2019, 00:36 kirjoittanut Flikkametsä »

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX *loppuunmyyty*
« Vastaus #10 : 23.08.2019, 00:20 »


Sairastumisen vuoksi Amy joutuu perumaan tulonsa bileisiin. Mikäli mielit silti hänen köysiinsä on se pian mahdollista, koska syyskuusta alkaen Amy tarjoaa sessiosidontaa Helsingissä! Tarjouksena Flikkametsän kävijöille 60min sessio 100€ (norm.135€)
Varaukset ja tiedustelut osoitteeseen amymay@helsinkishibari.com

Amyn tilalle sidontakokemuksia tulee tarjoamaan ihastuttava Vadelma. Hän on seksipositiivinen tutkimusmatkailija, joka on kartuttanut köysitaitojaan Japanissa Hajime Kinokon oppilaana.

Flikkametsä

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 12
 • Seksibileet naisille ja feminiinisille ihmisille
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX *loppuunmyyty*
« Vastaus #11 : 23.08.2019, 11:54 »


Niin kainot neidot, raavaat naaraat, kuumat mimmit kuin ylväät valtiattaret! Tänään pääsette vihdoin Flikkametsään aistimaan lempeää loppukesän tunnelmaa. Perillä mieli lepää arjen huolista ja kiihottuu uusista kokemuksista.

Metsäretkelle voit pakata omia varusteita, mutta Huippukiva ja Club X tarjoavat käyttöön seksileluja ja turvaseksivälineitä, kuten dildoja, liukuvoidetta, piiskoja ja suuseksisuojia. Klubilla on sauna ja hyvät peseytymismahdollisuudet, joten sen puolesta ei kannata jättää leikkejä väliin. Oma pyyhe on hyvä olla ja ruokatyöpajaa varten vaatteet, jotka voivat tahriintua. Omia lempieväitä voi myös tuoda työpajaan ja nauttia illan aikana. Muistathan kuitenkin, että humallumme vain toisistamme ja kokemuspisteiden jännittävistä tuntemuksista.

Odotamme jo innolla iltaa, nähdään pian!💚

MissAlex

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 526
 • You haven't seen my type of crazy.
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX *loppuunmyyty*
« Vastaus #12 : 23.08.2019, 12:16 »
Tänään! Jee! En malttais odottaa  :love: :love: :love:

Pupu

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 38
 • Galleria
Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX *loppuunmyyty*
« Vastaus #13 : 23.08.2019, 15:29 »
HUOM HUOM

Nille jotka tulee julkisilla!!

HSL-sovellus toimii epävakaasti, ja lippujen toimituksissa on ongelmia. Info HSL.fi
Metro ei liikennöi välillä Ruoholahti - Helsingin yliopisto. Metro liikennöi harvalla vuorovälillä Matinkylä-Ruoholahti ja Helsingin yliopistosta itään. Syy: vesivuoto. Arvioitu kesto: klo 24 asti.
HSL sivuilla saa lisätietoa.
Kannattaa siis tulla bussilla, koska metrot ovat aivan täynnä ja kulkevat huonosti.

Manaus

Vs: Flikkametsä pe 23.8.2019 @ ClubX *loppuunmyyty*
« Vastaus #14 : 23.08.2019, 17:59 »
Ajeleeko joku yöllä Tampereelle bileistä?