Kirjoittaja Aihe: Rsyke ry: järjestää nahkatyökurssin 19. - 20.10 Tampereella  (Luettu 1214 kertaa)

Dakini

Rsyke ry järjestää nahkatyökurssin 19.-20.10.2019

Puuttuuko sinulta mittojesi mukaan tehdyt ajurinhanskat tai sopivan rouhea läppärilaukku? Tule itse, tai pistä subisi nahkahommiin. Kurssipäivä alkaa lauantaina ja sunnuntaina klo. 11ja päättyy kumpanakin päivänä noin klo 17.30. Paikka sijaitsee Tammelassa, pienen kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Osanottajamaksu on 20€ sisältäen kummankin kurssipäivän opetuksen sekä tilojen käytön, aamupalaakin sekä kahvia/teetä löytyy kurssilaisten iloksi. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa perehtymistä nahkatöihin. .

Otamme kurssille 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.10 ja ilmoittautuminen hoituu yksärillä Dakinille. Maksuohjeet saat vastausviestissä.

Mukaan kurssille voit ottaa erilaisia nahkatyökaluja, remmejä, nahkaa, lenkkejä, sakset ym. Tarvittaessa voit myös lainata opettajalta työkaluja sekä ostaa paikanpäältä tarvikkeita nahkoineen.

Lisätiedoksi vielä että kurssiin osallistuminen ei siis edellytä minkään yhdistyksen jäsenyyttä ja maksaa todellakin vain 20€ koko viikonlopulta. Materaalit voit ostaa itse etukäteen tai paikanpäältä.

Dakini

Dakini

Kurssipaikan varmistaminen hoituu maksamalla Holviin 20€. Liitän linkin alle.


nicolaus

  • Rsyke
  • V.I.P.
  • *
  • Viestejä: 1673
  • Kekkee Alistaja
  • Galleria
Vielä mahtuu joukkoon.

Dakini

Nahkatyökurssilla vielä paikkoja jäljellä.

Dakini

Jatketaan ilmoittautumista vielä ensiviikkoon.