Kirjoittaja Aihe: D/s Suhde ja aika.  (Luettu 3060 kertaa)

Marika

D/s Suhde ja aika.
« : 09.02.2020, 21:46 »
Hei,

Miten te joilla on lapsia ja työ olette onnistuneet yhdistämään kaiken? Onko ollut vaikeaa neuvotella yhteistä sopimusta kun on pitänyt ottaa huomioon sekä lapsi että työ ja kaikki muu siinä arjen kiireessä.
Minulla 14 vuotias teini joten hänet voi jo jättää huoletta päiväksi kotiinkin, mutta silti kaipaan kokemuksia miten olette onnistuneet.

Kiitos =)

Ville81

  • Vieras
Vs: D/s Suhde ja aika.
« Vastaus #1 : 09.02.2020, 22:17 »
Kolme alaikäistä lasta. Onneksi on työ josta voi olla päivällä pois ajoittain...... Aikataulujen järkkäily yhtä helvettiä jos toisella päivätyö.

Teukka Tähtönen

  • Asiakas
  • **
  • Viestejä: 69
  • Opettelemassa sidontaa ja piiskausta. Ja kaikkea.
  • Galleria
Vs: D/s Suhde ja aika.
« Vastaus #2 : 09.02.2020, 22:37 »
Pahoittelut, en aivan saanut kiinni mitä tässä haettiin. Sessio-/parisuhde ja toinen osapuoli on YH tai lähes ja miten tällaisessa tilanteessa löytyy aikaa irrotella keskenään? Vai eronnut ja yhteishuoltajuus ja aika? Vai ds-suhde parisuhteen päällä ja aika sille?

Minulla on lapset puolet aikaa ja siihen päälle työt. Omista menoista ja treenaamisesta on tullut vähennettyä aika paljon aikaa parisuhteelle ja yhteiselle tekemiselle. Toisella puolen jo hieman vanhempi ”lapsi”, joten onneksi aikaa löytynyt hyvin, kun molemmat priorisoi yhteistä aikaa.

Marika

Vs: D/s Suhde ja aika.
« Vastaus #3 : 09.02.2020, 22:40 »
No kaikenlaisita kokemusta lasten ja työn ohessa ajan järjestämisessä saapi vastata. Mutta omaan tilanteeseeni on tuo että on täysin YH.

ghettoblaster

  • Vieras
Vs: D/s Suhde ja aika.
« Vastaus #4 : 26.03.2020, 05:04 »
Aleister Crowleyn mielestä lapsien pitäisi nähdä kaikenlainen seksuaalinen toiminta sen takia että niillä normalisoituisi seksi. Jokainen meistä on olemassa sen takia, että ihmiset on harrastanut seksiä. Aleister Crowley myös häädettiin porttikiellon kanssa monesta maasta.

Nyky-yhteiskunnassa seksi on vielä tabu. Koulussa opetetaan seksib biologinen funktio, seksistä puhutaan pinnallisisesti ja ihmisten seksuaalinen kehitys muodostuu teini-iässä huonojen kokemuksien kautta ja vakiintuu jossain kahden ja kolmen kymmenen paikkeilla jolloin oikeasti tietää mitä haluaa.

En suosittele Crowleyn tapaa, koska siitä seuraa lastensuojeluilmoitus. Seksille, kuten muille asioillekin pitää järjestää aikaa silloin kun lapset ovat muualla hoidossa. Teini-ikäisten kanssa paras asia on avoin keskustelu, vaikkei ajatus aluksi  kuulosta kaiken sen gringen takia hyvältä idealta.

Punapää

  • Vieras
Vs: D/s Suhde ja aika.
« Vastaus #5 : 26.03.2020, 12:47 »
https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=26900.msg478741#msg478741

Tuolla pohdittu hieman 24/7 valtasuhteen ja perhe-elämän yhdistämistä.