Kirjoittaja Aihe: Hei sinä Vanilja  (Luettu 3202 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 372
 • Galleria
Hei sinä Vanilja
« : 16.02.2020, 12:08 »
Hei sinä Vanilja


Olen tytär, sisko, opiskelija, osa-aikainen työssäkäyvä. Arkeni kuluu tällä hetkellä opiskeluiden parissa ja vapaa-ajalla mm käyn salilla ja tapaan ystäviä. Opiskelen tällä hetkellä itselleni mieluisaa alaa ja olen jo miettinyt mille puolelle haluan suuntautua opinnoissani. Olen myös hyvin elänrakas ihminen. Eikö kuulostakin aika normaalin ihmisen arjelta?

Olen myös kinky. Olen alistuva nainen, joka haluaa alistua seksissä miehelle. Tykkään, että minua nöyryytetään, piiskataan ja sidotaan ja kohdellaan kuin käyttöesinettä. Olen pervo, kyllä. Mutta en sairas tai viallinen yksilö.

Ymmärrän, että itselleen tuntemattomat ja vieraat asiat saattavat pelottaa. Jos et tiedä mitään BDSM:stä tai kinkyilystä, ymmärrän että asia saattaa pelottaa ja hämmentää ja ymmärrän ehkä jopa ennakkoluuloja asian suhteen. On minullakin niitä ollut ihan alkuvaiheessa, kun kaikki oli itselleni uutta ja olin ammentanut tietoja lähinnä netin seksinovelleista. Ymmärrän myös, että rajuimmat jutut saattavat hätkähdyttää ja se on ihan ok. Kyllä minäkin paatunut pervo myönnän hätkähtäväni, jos ruudulle pamahtaa kuvia verestä tai neuloista.

Ymmärrän, jos ajatus siitä, että lapsesi opettaja on ihminen, joka tykkää vapaa-ajalla piiskata ihmisiä, aiheuttaa ahdistusta. Mutta tällainenkin tilanne on ihan mahdollista. Me kinkytkin käymme töissä ja sehän ei tarkoita sitä, että jos on kinky vapaa-ajalla, toteuttaisi mieltymyksiään myös töissä. Olemme ihan tavallisia ja kuuliaisia työntekijöitä, ainoastaan vapaa-ajalla olemme kieroja pervoja. Ei, me emme ala piiskaamaan tai alistamaan lastasi tai alista ylipäätänsä ketään ihmistä ilman lupaa. Ja jos joku näin tekisi, kyseessä ei olisi enää yhteisymmärryksessä tapahtuvaa toimintaa, vaan rikos.

Mutta sitä mitä en ymmärrä, on kinkyjen sairaaksi haukkuminen.  Seksuaalisuutemme ja parisuhdemuotomme poikkeavat ehkä valtavirrasta, mutta sairaita emme ole. Ei ole sairaita ihmisiä, on vain erilaisia ihmisiä erilaisin mieltymyksin. En ymmärrä sitä, että kertoessani mieltymyksistäni, niitä haukutaan sairaaksi tai kertoessani, että olen sadomasokisti, niin minun käsketään mennä terapiaan. En ymmärrä kinkyyden aiheuttamia ’’hih hih hii’’-reaktioita.

Saatamme olla makuuhuoneessa hyvinkin pervoja ja rajuja, mutta sen ulkopuolella olemme kuin kuka tahansa muukin ihminen. Suurin osa meistä käy töissä, opiskelee ja harrastamme ihan normaaleja asioita. Tykkäämme vain erilaisista asioista seksissä, that’s it. Muuten olemme aivan tavallisia ihmisiä. Lisäksi kinkyyttä ei pysty päättelemään ulkonäöstä, joten on ihan mahdollista, että oma isäsi/äitisi/siskosi/lapsesi etc on myös kauhea pervo. Hän ei ole vain joko uskaltanut tai halunnut tulla kaapista ulos, koska edelleen 2020-luvulla me kinkyt aiheutamme joissakin ihmisissä ’’hyi vittu’’-reaktion. Ja tällaisia reaktioita olen vastaan.

Kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta, ei myöskään sinun. Ja tällaisen pervon ihmisen mielestä myös vaniljajututkin ovat välillä ok. Tylsäähän se vain olisi, jos kaikki tykkäisimme samoista asioista. En myöskään pidä itseäni parempana ihmisenä vain siksi, että olen kinky ja voin aivan hyvin olla kaverisi, vaikka olisit vanilja. En myöskään tuo kinkyyttäni esille jatkuvasti.

Mutta se mitä toivon ja haluan sinulta on suvaitsevaisuus erilaisia ihmisiä kohtaan. Jos et itse ole kiinnostunut näistä asioista, se on ok. Mutta toivon sinun ymmärtävän, että jotkut ihmiset nauttivat saadessaan piiskaa ja tullessaan sidotuksi.
Ja sen pitäisi olla kaikille fine.

    Kirjoittaja: Perhonen89

Pioni

Vs: Hei sinä Vanilja
« Vastaus #1 : 16.02.2020, 12:18 »
Mahtava kirjoitus  :love:

Unikeko

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 428
 • Syntynyt vuonna 1978.
 • Galleria
Vs: Hei sinä Vanilja
« Vastaus #2 : 16.02.2020, 13:15 »
Pikkaisen modattavaa: "elänrakas->eläinrakas"?

Tässä maassa on valtavasti seksuaalisesti turhautuneita ihmisiä kaapeissaan tai niiden ulkopuolella vailla mahdollisuutta toteuttaa taipumuksiaan. Terapiassa käyminen  sen terapiaan menemistä ehdottaneen kanssa ei välttämättä ole huono asia. Terapeutin vaan pitää osaa asiansa ja kertoa ihmisen seksuaalisuuden olevan muutakin kuin tappi reikään ja siittiöitä munasolulle. Alkuperäisessä kirjoituksessa terapialla ilmeisesti tarkoitetaan pervouden poistamiseen tähtäävää terapiaa. Kaikki eivät vain uskalla ja halua ymmärtää.

En tiedä onko maailma mennyt sen parempaan suuntaan sen jälkeen kun opettajilta on viety vanhat kasvatusmenetelmät. Ainakin sen perusteella mitä oma isäni oli useaan otteeseen ammattikoululaisten parissa niin kuulosti lähinnä että olisi yrittänyt paimentaa apinalaumaa joilla puhekielessä on 3/4 kirosanoja ja kaikki vanhempien ihmisten totteleminen/kunnioittaminen on täysin vierasta.

En tiedä niin. Jos jonkun äiti toiseksi työkseen ihmisiä piiskaa niin ei se siitä huonoa opettajaa tee.      

 

 

Mr Birch

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1344
 • Testi näyttää, että on aika häipyä (82 % vanilla)
 • Galleria
Vs: Hei sinä Vanilja
« Vastaus #3 : 16.02.2020, 13:47 »
Tämä sydämestä tulleelta tuntuva kolumni pitäisi saada julki myös jollain muulla foorumilla so. sellaisella, jossa vaniljoita liikkuu.

Mr B

TuhmaTe

Vs: Hei sinä Vanilja
« Vastaus #4 : 16.02.2020, 14:04 »
Tämä sydämestä tulleelta tuntuva kolumni pitäisi saada julki myös jollain muulla foorumilla so. sellaisella, jossa vaniljoita liikkuu.

Mr B

Mietin ihan samaa. Fantastinen kirjoitus kaikinpuolin.

Rakentaja

 • Vieras
Vs: Hei sinä Vanilja
« Vastaus #5 : 16.02.2020, 14:31 »
Tämä sydämestä tulleelta tuntuva kolumni pitäisi saada julki myös jollain muulla foorumilla so. sellaisella, jossa vaniljoita liikkuu.

Mr B
Kyllä niitä täälläkin liikku, ei ehkä ihan vanhan ajan vaniljoita mutta mistä sellaisia edes enää löytää?
Tuntuu että mene hoitoon huutaja ovat melko pieni vähemmistö tänä päivänä sekä vaniljoiden että kinkyjen piireissä. Se taas tuntuu olevan melko yleistä että halu ymmärtää sitä mikä poikkeaa omasta maailmasta, puuttuu monelta.
Näin sitten syntyy sitä epävarmuutta ja ennakkoluuloja (kinkyt sairaita / vaniljat pahoja tms)
Sitten ne harvat ketkä tahtoo ymmärtää ei sitten kuitenkaan jaksa tai viitsi tutkia, lukea ja keskustella asioista.
« Viimeksi muokattu: 16.02.2020, 19:47 kirjoittanut Charelize-ja-Rakentaja »

Chennai

 • Ketjureaktio
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 315
 • Galleria
Vs: Hei sinä Vanilja
« Vastaus #6 : 21.02.2020, 14:36 »
Aamen.

Oma ystäväpiirikin on niin kahtia jakautunut että yhdelle voi sanoa ja kertoa mitä tahansa mutta jos toiselle vähän raottaa kaapinovea niin alkaa "Hyi hyi sairasta eihän me tuommosta..." - litania.  ::)