Ilmoitustaulu > Kysymyksiä ylläpidolle ja ylläpidolta

Miitti/bileilmoittelu poikkeusaikana

(1/1)

Lunttu:
Oisko ylläpidon aiheellista tehdä miitti/bileilmoittelua koskien päätös jatkaa näihin liittyvän ilmoittelun estämistä kunnes toisin ilmoitetaan?

Tilanne on oletettavasti jatkuva vielä pitkään ja tästä olisi mielestäni hyvä kiinnittää ainakin tapahtuma-alueelle ilmoitus, ei olisi epäselvyyksiä ja turhia ihmettelyjä asiasta.

Henkilökohtaisesti kokisin myös aiheelliseksi deittipalstalle laittaa ainakin muistutuksen jossa kerrattaisiin hallituksen suositukset sosiaalisen kanssakäymisen rajoittamisesta.

Paistettu Mörkö:
Moro,

tästähän löytyy jo seuraavanlainen:

https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=27167.0

Päivitin tuohon vielä päivämäärät 13.5. asti nykyohjeistuksen mukaisesti. Alkuperäinen oli 13.4. asti.

Rgds, Mörkö

Lunttu:
Joo, ton linkkaamasi näinkin, mutta ei ollut tuolloin vielä päivitetty noita päivämääriä ja mielestäni olisi syytä olla myös tapahtumat alueella pinnattuna. Eikö olisi helpompi suosiosta laittaa sitä "kunnes toisin ilmoitetaan" niin ei tarvitsisi korjailla päivämääriä tilanteen jatkuessa?

Deittipalstaa koskien teillä ei vissiin ole mitään mielipidettä?

Paistettu Mörkö:

--- Lainaus käyttäjältä: Lunttu - 20.04.2020, 16:39 ---Joo, ton linkkaamasi näinkin, mutta ei ollut tuolloin vielä päivitetty noita päivämääriä ja mielestäni olisi syytä olla myös tapahtumat alueella pinnattuna. Eikö olisi helpompi suosiosta laittaa sitä "kunnes toisin ilmoitetaan" niin ei tarvitsisi korjailla päivämääriä tilanteen jatkuessa?

Deittipalstaa koskien teillä ei vissiin ole mitään mielipidettä?

--- Lainaus päättyy ---

Pinnasin tuon referoidun aiheen.

Deittipalstan osalta mielipiteemme on että ihmisten on itse osattava arvioida ja noudattaa ylempää annettuja ohjeita tapaamisrajoitusten osalta. Voihan deiteillä käydä virtuaalisestikin.

Rgds, Mörkö

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta