Kirjoittaja Aihe: Piiskaa  (Luettu 42131 kertaa)

mary

Vs: Piiskaa
« Vastaus #60 : 05.05.2015, 20:30 »
Komppaan edellisiä, mielenkiintoinen ja ajatuksia tukeva kirjoitus.
Miten monen lyönnin jälkeen yleensä vaihdatte välinettä, jos on esimerkiksi ne 10 kerran lyömiset ja sitten lyhyt tauko?

Lady Whip

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2731
 • Sensuellin brutaali Lady
 • Galleria
Vs: Piiskaa
« Vastaus #61 : 06.05.2015, 07:39 »
Yllä olevaan kysymykseen toimii seuraava laskukaava: Tarkkaile subia.
Jos senhetkinen väline ei enää tunnu missään,  voidaan vaihtaa toisentyyppiseen toisenlaista kipua aiheuttavaan.
Jos pelkästään huvittaa ottaa toinen väline.
Jos D haluaa enemmän reaktioita, enemmän itkua, enemmän/vähemmän pyristelyä.
Jos on tarkoitus siirtyä yhdenlaisesta tunnetilasta toisenlaiseen.
Jos yksi väline meni rikki, otetaan toinen.
Jos sub näyttää vielä kipunälkäiseltä.
Jos...jos...jos...Jne.

Dreadgrain

Vs: Piiskaa
« Vastaus #62 : 30.06.2015, 17:55 »
Aloittelevana piiskattavana avaa kieltämättä aiheen metaa. Kiitos siitä.

En kuitenkaan osaa silti sijoittaa itseäni tarkasti mihinkään näistä neljästä kategoriasta. Lähimpänä käy ehkä 3. vaihtoehto. Suoraa kiihottumista tai laukeamista en todennäköisesti voi saada pelkällä piiskaamisella, mutta rajojen kokeileminen viehättää. Siksi pidänkin siitä, kun iskuja jaellaan ympäri kroppaa. Kun kihelmöinti ja kipu säteilee joka paikkaan. Ehkä se on juuri tuota endorfiinitrippailua. Toisaalta nautin myös siitä että näen piiskan toisessa päässä majailijan nauttivan siitä, miten hän näkee minun reagoivan. Jos tuon nyt vähän ympäripyöreästi yrittää muotoilla.

Jäljet ovat myös yksi kiehtova aihe. Niitä on mukava tutkia jälkeenpäin ja muistella mikä sen aiheutti, mikä on myös kiihottava ajatus. Nautin myös siitä, jos sattumalta joku ulkopuolinen näkee ja hämmästelee ruhjeita, vaikka en sinänsä tarkoituksella niitä esittele, poikkeustapauksia lukuunottamatta. Ihmisten reaktiot ovat yksi hupi muiden joukossa. Ehkä tässä menen sinne masokistin lokeroon.

Hellyydestä pitävänä ihmisenä tuo jälkihoitokin on hyvä maininta artikkelissa. Onhan se mukava yhdessä tutkia lämmennyttä, väriä vaihtavaa nahkaa. Toisen tunteminen antaa toki myös paremmat lähtökohdat sille, että subi voi antautua täysin piiskaamiselle.

Vihtokaa nautinnolla.

SubRise

Vs: Piiskaa
« Vastaus #63 : 18.03.2018, 22:30 »
Erittäin hyvä teksti oli. Varsinkin kun itsekin aloittelevana subina olen miettinyt, mikä siinä piiskaamisessa oikeen kiinnostaa. Koska kyllähän se oikeesti sattuu. Mut silti sitä haluaa. Hämmentävää.

Olen myös huomannut, että useissa teksteissä täällä muistutetaan subeja, ettei kaikkea tarvi kestää ja pitää sanoa ei tarpeen vaatiessa. Tämän lukeminen tuo varmuutta myös itselle ettei kaikkeen tarvi alistua. Kiitos!

Raippaaja

Vs: Piiskaa
« Vastaus #64 : 16.06.2019, 10:21 »
Tämä oli tosiaan hyvä ja selkeyttävä teksti tällaiselle aloittelevalle piiskan heiluttajalle.
Jos joku vaan tietää/ viitsii vinkata tai linkata vastaavia kirjoituksia niin enemmän kuin mielelläni lukisin näitä.

Mr Birch

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 977
 • Testi näyttää, että on aika häipyä (82 % vanilla)
 • Galleria
Vs: Piiskaa
« Vastaus #65 : 16.06.2019, 16:57 »
Jäinpä miettimään, mihin aloittajan esittämistä neljästä kategoriasta sopii asetelma, jossa opinnäytetyötäni merkittävästi motivoitiin ja vähän ohjattiinkin onnistuneesti piiskan avustuksella. Melkein on todettava, että mikään annetuista kategorioista ei suoraan sovi. Yritetään poissulkumenetelmää:
 • Kategoria 1: Ei ollut makuuhuonepiiskausta, vaikka kirjaimellisesti ottaen kyllä tapahtuikin makuuhuoneessa, sen sijaan ei ollut kovinkaan kevyttä, eikä tähdännyt kummankaan kiihottumiseen. Ykkönen poissuljettu.
 • Kategoria 2: Edellisestä jatkaen todetaan volyymin lisäys. Ei kuitenkaan sovi kakkoseksi, koska vastaanottajana en ole masokisti per se.*
 • Kategoria 3: Endorfiinitrippi. "Tämän tyyppinen piiskaus harvoin on yhteydessä seksiin", tältä osin sopii. Kuitenkaan endorfiinitrippikään ei ollut varsinainen tavoitteemme.
 • Kategoria 4: Liittyy valtaleikkiin. Pitää paikkansa. Ei kuitenkaan istu tähänkään, koska piiskurini vallankäyttö tilanteessa oli varsin maltillista eikä kyseessä ollut kotikuri, eikä ainakaan kokonaan myöskään rangaistus. Toki oli niin, että jos olin jotenkin vitkastellut tai homma ei muuten tyydyttänyt sparraajaani, piiska ehkä oli tuntuvampaa kuin yleensä.
Sanoisin, että avauksessa mainitut neljä ryhmää tai kategoriaa ovat oikein hyvä jäsennys lähtökohdaksi. Toisaalta on niin, että jokainen piiskasuhde ja -tilanne ovat ainutkertaisia. Meistä kumpikaan ei muista, milloin ja kumpi meistä ehdotti näitä "ripittäytymistilaisuuksia" ja niiden väliin sijoittuneita työskentelyn raportointeja. Emme myöskään ottaneet erikseen puheeksi piiskan tarkoitusta. Osaltani pidän tätä elementtiä omassa prosessissani erittäin tärkeänä: oli erityisiä tilaisuuksia, joissa toinen ihminen kuuntelee ja rituaalia sekä käymäämme keskustelua vahvistaa tuntuva, kohtuullinen piiskaus.

* Per se, lat. itsessään, varsinaisesti.

Edit:Typostelua.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2019, 10:03 kirjoittanut Mr Birch »

TuhmaTe

Vs: Piiskaa
« Vastaus #66 : 31.07.2019, 21:55 »
Itse menen noista neljästä eniten tuohon neloskategoriaan. Omalla kohdalla piiskaus on nimenomaan rangaistuslähtöistä. Seuraus jostain. Ja tottakai tuossa tilanteessa on kyse myös vallankäytöstä. Piiskaajan (hetkellisestä) vallasta minuun.
Olen hyvin koti ja koulukuri henkinen ihminen. Ja piiskausfantasiat liittyvät näihin kahteen edellämainittuun. Piiskaa ankaralta tädiltä, opettajalta jne. Näin ollen eroottiset piiskaukset eivät sovi omaan pirtaan. Eikä myöskäään se, että lyödään jonnekin muualle kuin pyllylle. No näpeille lyöminen on ihan ok.
Olenko masokisti? Saanko mielihyvää kivusta? Varsinaisesta fyysisestä kivusta en saa. Ja myönnän, että esim. vitsa, hiusharja ja remmi sattuu ihan hemmetisti. Ja joskus ennen piiskausta jopa hieman pelottaa. Itse kuitenkin näkisin tuon eräänlaiseksi "terveeksi" peloksi. Tämä koko asetelma, että homma toimisi vaatii tietysti ehdotonta luottamusta toiseen henkilöön.

subitar89

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 446
 • Omistettu ja rakastettu narttu ❤
 • Galleria
Vs: Piiskaa
« Vastaus #67 : 31.07.2019, 23:34 »
Itsellä on lähinnä tuo nelonen. Nautin ennen kaikkea alistumisen tunteesta. Erityisen kiihottavaa on, kun saan jostain rikkeestä rangaistuksen. Rankkuihin on käytössä meillä oma välineensä. Kiihotun siitä, kun tunnustan rikkeeni ja Isäntäni kertoo tulevasta rankusta. Sen odotus on myös kiihottavaa, samoin kuin valmistautuminen ottamaan rankku vastaan. Pelkään kyllä silloin kipua, mutta pelkoon sekoittuu kiihotus. Turvasana on tuolloinkin käytössä, mutta saan rankun juuri esim kymmenen sarjoissa, jolloin kestän sen paremmin. Koen alistumisen ja nöyrtymisen tunteen erittäin voimakkaana alistuessani rangaistavaksi. Nimenomaan niin, että mua ei tarvitse väkisin laittaa kiinni, vaan itse asetun kahlittavaksi. Ja näissä tilanteissa Isäntäni moittii minua rikkeestäni, mutta on aina hyvin rauhallinen. Lopuksi pääsen sitten lähelle, kun rankku on ohi.
Arkipiiskaus, mikä sekin menee neloseen, on hieman kevyempää. Siinä harvemmin pelkään ja voin myös itse esittää toiveita etukäteen. Eriasia on saanko mitä toivon.
Välillä saan sitten piiskausta, mikä on ehkä vähän jotain noiden väliltä. Puhumme kasvatuksesta. Sitä saan, kun en ole rikkonut sääntöjä, mutta tarvitsen jostain asiasta muistutusta. Tai ennen viihteelle lähtöä, että muistan käyttäytyä hyvin. Sitä voin myös itse pyytää ja siihenkin on oma väline. Saan suht monta sarjaa, jotta jälkeenpäinkin tuntuisi jossain ja tulisi ehkä mustelmia. Sarjojen välissä Isäntä silittelee ja halailee, jotta kestäisin enemmän. Nautin siitä että kestän mahdollisimman paljon. Kiihotun, mutta usein nautin niin paljon itse piiskauksesta, etten edes kaipaisi orgasmia. Tässä on ehkä piirteitä kolmosesta.
Joskus tyyliin jouluna ja juhannuksena voidaan harrastaa ykköstä. Mutta ei kuulu edes kuukausittaiseen toimintaan. Ehkä sillon jos peppu on tosi kipeä jo edellisestä käsittelystä tai muuten on huono olo. Päivittäin saan piiskaa.