Newbie-nurkka > Kysy ja vastaa

Minkä ikäisenä huomasit olevasi kinky?

(1/43) > >>

maso-me:
Mä muistan päivän. 21.2.1962. Olin 3-vuotias. Jenkkien avaruuslento, jossa John Glenn kiersi maapallon oli tapahtunut edellisenä päivänä. Sit lehdessä 21.2. oli kuva John Glennistä kiiltävässä avaruuspuvussa. Bling, siinä se oli.

Tämähän levisi sitten, kun piti leikkiä avaruusmiestä, kurahousut ja sadetakki kelpasivat hyvin avaruuspuvuksi. Myöhemmin nää vermeet ovat sellaiset,että olen pyytänyt Dommea pitämään niitä joskus yllään, kun oon saanut piiskaa pyllylle. Sadesäällä yleensä käytetään myös kumppareita. Fetissi sappaaisiin  laajeni koskemaan kaikkia saappaita, paitsi yhtä mallia. 90-luvun lopussa ainakin, oli markkinoilla jotain Jalas-merkkisiä saappaita. Näissä kiersi sauma päällä, ja saappaat  vai olisiko olleet nilkkurit saivat aikaan inhoreaktion.

Masoilusta mulla ei ole muistikuvaa, koska se oilis alkanut, mutta  liittynee ehkä kiusaamiseen koulussa. Ruinasin 70-luvun alussa kiiltävän mustan takin, ihan poikien/miesten mallin. Olin aivan täpinöissäni, mutta koulussa saikin vain kiusaamista ja solvaamista takin takia. Ehkä tämä, mua seksuaalisesti kiihottavan takin vuoksi kiusattuna eli myös alistettuna oleminen sai synapsit kaalissa sekaisin, tai vaihtoehtoisesti järjestykseen.

Tytöillä kiiltävät lakkatakit tai sadetakkit saivat ja naisilla nyt, saavat aikaan mut yhä kiihottuneeksi, jopa niin että asujen bongailu on suurta hupia. Vaimo-parka on joutunut kärsimään, kun olen lahjonut häntä takeilla ja saappailla, eikä hän kuitenkaan ole niitä juuri käyttänyt aneluistani huolimatta. Joskus kuitenkin makkarissa onneksi. Siis joskus, tarkoittaa että aina kun seksiä harrastetaan kerran vuodessa. Joskus peräti kerran kuussa. Kuitenkin aivan liian harvoin enää. Lasten syntymän molemmin puolin oli vauhti aivan toisenlainen. Oi niitä ailkoja  :)

Että silleen. Miten muilla homma alkoi?

annavariations:
Olin ehkä noin kolmetoista tai neljätoista, eli elimme 2000-luvun alkupuoliskoa.

Kuuntelin Don Huonojen Hyvää yötä ja huomenta -albumia, jonka avausraita (Ruoski minua!) nosti ihon kananlihalle. Siitä alkoi vimmainen aiheeseen perehtyminen ja itseeni tutustuminen, joka jatkuu yhä.

(Sivuhuomautuksena: hämmentävän kauan mulla kesti kuitenkin tajuta ja hyväksyä, että mulla voi olla sekä dominoiva että alistuva identiteetti esimerkiksi kumppanista ja tilanteesta riippuen. Ajattelin jotenkin pitkään, että jotta voi olla "oikeasti aito kinky", täytyy olla selvästi jossain lokerossa - joko D tai s, sadisti tai masokisti. Muun muassa Baarin resurssit on auttaneet mua asettamaan asioita järjestykseen oman pääni sisällä ja nyt voin iloisesti nautiskellen tutkia kaikenlaista miettimättä, että oon jotenkin vääränlainen tähän skeneen.)

Tyttöpoika30:
Parikymppisenä, kun ekaa kertaa haaveilin piiskasta ja tyttöilystä.

luca:
Olin karkeesti 13, kun tajusin että rannekellon remmin läpsäys kämmentä vasten tuntuu joltain muulta kuin yksinomaan ikävältä. Samoihin aikoihin tajusin, että tykkään siitä kun mua kutitetaan, ja samalla jotenkin asettui kontekstiin se, että olin läpi koko lapsuuteni tykännyt sitomisleikeistä. Siitä kesti melkeen vuosikymmenen ennen kuin pääsin ekaa kertaa leikkimään jonkun kanssa.

viper:
No siis 31 kun tajusin, että tällehän on nimi ja yhteisö :D

Mutta oon mä toivonu jo parikymppisenä, että joku sitois ja ylipäätään ottais seksissä ohjat. Ja tietynlaisesta kivusta oon tykänny piiiitkään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta