Kirjoittaja Aihe: Tampereen torstaimiitti ravintola 2h+k:ssa to 8.10. klo 18 alkaen  (Luettu 289 kertaa)

hihaton

  • Rsyke
  • V.I.P.
  • *
  • Viestejä: 1701
  • Come to the dark side. We have needles.
  • Galleria
    • Housuitta
Miitti tulee, miitti viihdyttää, miitti valloittaa maailman!

Taas kerran istutaan Kaksion pöytien ääreen nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta, kun torstai koittaa ja kello lyö kuusi. Tälläkin kertaa kokoonnutaan 2h+k:n baariin, Aleksanterinkatu 33, vihreä ovi ja baaritiskin ohi sinne pubin perälle. Luvassa on huonoja vitsejä, hilpeää jutustelua ja miittikirjaan kirjoittelua, joten tätä spektaakkelia ei kannata missata.

Parin viikon päästä on luvassa taas uusien ilta, jote laittakaa jo nyt kalenteriin että to 22.10. klo 17-18 kannattaa olla Kaksiossa tekemässä tuttavuutta paikallisiin kinkyihin!Ja vielä kaupanpäällisiksi miittietiketti, joka on hädin tuskin vielä lapsivesiään sylkäissyt:

1. Älä koske kehenkään ilman lupaa.

Kuten bileissäkin, miitissä ei saa koskea kehenkään ilman lupaa. Älä oleta, että saat koskea johonkuhun, vaikka näkisitkin muiden koskevan. Kysy ensin.

2. Ole sellainen kuin olet ja anna muiden olla sellaisia kuin ovat. Kohtele kaikkia ihmisinä.

Vaikka et pitäisikään jostakusta tai hänen mieltymyksistään, se ei oikeuta haukkumaan tai tuomitsemaan ketään. Jos et voi sietää jotakuta, siirry toiseen pöytään.

3. Älä heitä kaveria kaapista.

Vaikka tietäisitkin jonkun oikean nimen, käytä hänestä sitä nimeä, jolla hän esittäytyy. Älä huuda kenenkään nimimerkkiä kovaan ääneen pöydästä toiseen, jos et ole varma, että se on kaikille ok. Älä kerro kenenkään mieltymyksistä, sairauksista, työasioista tai muista henkilökohtaisista tiedoista, jos et ole varma, että sinulla on siihen lupa.

4. Kaikki miitissä puhuttu ja tapahtunut on luottamuksellista, älä puhu niitä asioita ulkopuolisille.

Moni kertoo itsestään asioita, joiden ei halua leviävän miitin ulkopuolelle. Kunnioita jokaisen yksityisyyttä äläkä kerro muille, mitä miitissä on puhuttu tai tehty.

5. Älä ole kaatokännissä.

Monet miitit tapahtuvat anniskeluravintolassa, mutta niissä ei ole tarkoitus olla humalassa. Jos toiveissasi on juoda itsesi tuntuvaan humalaan, löydät siihen varmasti jonkin toisen tilaisuuden.

6. Muista, että tarkoituksena on viihtyä ja tutustua ihmisiin.

Miitti ei ole esiintymislava, lihatiski tai sessiotila. Toki joskus käy niin, että joku löytää miitistä kumppanin tai sessioseuraa, mutta niiden tarkoitus ei ole olla seuranhakutilaisuuksia.

7. Valokuvaaminen ja muu tallentaminen on kielletty.

Se, mikä tapahtuu miitissä, jää miittiin. Jos haluat ottaa kuvan itsestäsi ja kaveristasi miitin aikana, sen voi tehdä miittipaikan ulkopuolella.