Kirjoittaja Aihe: Älä pane lapsia  (Luettu 39807 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 372
 • Galleria
Älä pane lapsia
« : 11.10.2020, 15:14 »
Älä pane lapsia


Aloin harrastaa seksiä kun olin täyttänyt 14 vuotta, enkä suinkaan ollut kaveripiirini ensimmäinen. Jotkut olivat aloittaneet 13-vuotiaana – parikymppisten poikaystäviensä kanssa. Se ei ollut mikään salaisuus: opettajat ja vanhemmat tiesivät, terveydenhoitajan kautta sai e-pillerit. Kukaan ei puuttunut. Nuorten miesten oli makea jäädä kotipaikkakunnalle syrjäytymään, kun Corolla kulki ja pikkupillua piisasi.

Minusta se tuntui pahalta, ja olin kavereistani huolissani. Olihan ilmiselvää, että heitä käytettiin hyväksi, mutta mitään ei voinut tehdä, "koska ne itse halusivat". Samaan aikaan harrastin seksiä milloin kenenkin pari vuotta vanhemman jannun kanssa (ikäiseni pojathan olivat vielä lapsia). Useammin kuin kerran sellaisen, jota en varsinaisesti halunnut, mutten tohtinut torjuakaan. Kerran olin sanonut selvästi ei. Raiskauksena en sitä silloin tajunnut pitää, vaikka minua inhotti ja harmitti, koska tilanne ei vastannut niitä kauhukuvauksia, joita olin nuortenkirjoista ja tyttöjenlehdistä lukenut. Minua ei satutettu eikä uhkailtu, tyyppi ei ollut tuntematon pahis, ja koko pikku välikohtaus oli ohi parissa minuutissa.

Nuorten tyttöjen seksuaalinen asema on aivan paska ja roolitus surkeampaa kuin saippuaoopperoissa. Emmi Nuorgam kirjoitti asiasta osuvasti kolumnissaan: https://yle.fi/uutiset/3-11551860

"'Hyvä jätkä' on kaunis, sopuisa, kaljasta ja anaaliseksistä tykkäävä vaaraton tyttö - - . Halusin itsekin kipeästi olle hyvä jätkä. - - Jossain vaiheessa oivalsin, että pelkkä kaljanjuonti ei riittänyt, vaan hyväksynnän saamista pystyi edistämään reippaalla seksielämällä. Rakkaudellisuutta oman halun sijaan korostanut seksuaalikasvatus kieputti ajatukseni solmuun ja pian opin yhdistämään seksin antamisen rakkauden saamiseen."

Samaistun sataprosenttisesti. Siinä slutshamingin ja omituisten odotusten riemunkirjavassa rytöläjässä tarpoessani aloin pitää kunnia-asianani olla tyttö, joka haluaa vaan panna, ja jonka kanssa ei seksin takia tarvitse alkaa olemaan. Tyttö joka ei vaadi mitään, mutta antaa mitä tahansa ja hyvin pitkälti kelle vaan, joka vähänkin näki vaivaa. Olin raivoissani, kun minua sen vuoksi huoriteltiin, usein jopa niiden nuijien toimesta jotka minun kanssani panivat. Kuvittelin sellaisen seksuaalikäyttäytymisen olevan oikeuteni ja olin uhmakkaasti siitä ylpeä. Että se on minun tapani saada seurustelua pienemmällä vaivalla sitä rakkaudellisuutta, jota aikuisten kirjoittamissa teinitarinoissa seksiin sinnikkäästi yhdistettiin, ja toisaalta sitä itseellistä naisvoimaa, jota Sinkkuelämää samoihin aikoihin manifestoi. Sainko, on erinomaisen hyvä kysymys.

Viime viikolla Iltalehti uutisoi Wallu Valpion elämäkerrasta. Olin oksentaa, kun luin Valpion niin sanotusta salarakkaasta kertovan poiminnan: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/32ad79d6-8dd9-4dc1-808f-57854fee9a6e. Kyseinen juttu kun julkaistiin sangen kyseenalaisella tavalla, näennäisen neutraalissa sävyssä eteenpäin kertoen. Aivan kuin seuraavanlainen lausunto olisi ok ja pelkästään herkullisella tavalla kohahduttava:

"– Hän oli 18-vuotias ja tuli kotiini jatkoille kaverinsa kanssa. - - Selvästikin tämä nainen oli tottunut olemaan vain esine ja tuottamaan poikaystäville nopeaa mielihyvää."

Tuolloin 38-vuotias Valpio näki, että tämä oli hyvä, ja aloitti "naisen" kanssa intohimoisen valta-asetelmilla leikittelevän seksisuhteen. Näin Iltalehden poiminta antaa sen kummemmin kyseenalaistamatta ymmärtää. Helevetin hyvin kulttuurinen koulinta kieltämättä toimii, kun 18-vuotiaana ollaan jo naisia, jotka vankalla kokemuksella osaavat olla pelkkiä panoleluja.

Tämä journalistinen rimanalitus sai minut pohtimaan seksuaalihistoriaani. Sitä, miten minäkin olin opetellut tyydyttämään miehiä mahdollisimman hyvin ja aiheuttamatta ikäviä vastuuntunnontuskia heille. Ei, kukaan yksittäinen ihminen ei pakottanut eikä painostanut. Mutta se ei tarkoita sitä, että olisin oikeasti halunnut sellaista. Se oli silti varmin tapa lunastaa nopeaa hyväksyntää, ja sitäkös nuori ihminen eniten maailmassa janoaa.

Kinkypiireihin löytäessäni olin vähän päälle parikymppinen nuori äiti. Mielestäni aikuinen, mutta jälkeenpäin ajatellen täysi kakara vielä silloinkin. Sessioin itseäni reilusti vanhempien ihmisten kanssa ja pidin henkilökohtaisena tyhmyytenäni, jos sekoitin himon tyydyttämisen rakkauteen. Ja satavarmasti pitivät kaikki muutkin. Nuori ja kokematon, oma syy. Näin hoetaan tyytyväisenä, kun taas joku nuori hölmö on saanut ansaitsemansa opetuksen. Tuolloin päädyin myös vastaavaan tilanteeseen kuin yläasteella, kauhistelemaan sivusta, miten montakymmentä vuotta vanhemmat alistivat minua vielä vuosia nuorempia tyttöjä seksuaalisesti, ottaen heidät omistukseensa rinta rottingilla kun niin norjaa lihaa oli irronnut. Ei tuntunut oikealta, ja alle parikymppisiä harrastavat keski-ikäiset masterit marssivatkin mustalle listalleni.

Skene sen sijaan antoi hiljaisen hyväksyntänsä, ja niin se tekee edelleen. Sinänsä ymmärrettävää, koska puuttumisen käytännön konsteja ei pahemmin ole. 18 vuotta täyttänyt on lain silmissä aikuinen ja päättää itse seksuaalisista suhteistaan. Näin ilman muuta kuuluukin olla, eikä epäsuhtaa synnykään sutinoidessa suhteellisen samanikäisten seuralaisten kanssa. Mutta voidaanko todella edellyttää, että nuori tulokas olisi vastuussa siitä, ettei suhteessa vuosikymmeniä vanhemman ihmisen kanssa tule hyväksikäytetyksi hyvää tekevän D/s-asetelman sijaan? Että hänestä oikeasti välitetään, eikä hän ole suhteessa vain palvellakseen toisen perversioita hekumallisesta nuorikosta. Eikö se vastuu kuulu sille, joka tämän kanssa toimii, tietäen toisen olevan iän ja elämänkokemuksen puolesta aidosti alisteisessa asemassa? Vallankin, jos mahdollisimman nuoret kumppanit tahtovat tulla tavaksi.

Vitut ole oma syy. Piste.

Mikä homma ylipäätään on, että tyttöjen teini-ikäisyyttä seksualisoidaan jatkuvasti pätkääkään kursailematta? Sivuuttaen tyystin, ettei esimerkiksi siihen perustuva porno suinkaan aina ole mitään reilun kaupan kampetta. Tästä https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3125401 ja tuosta https://www.bbc.com/news/stories-51391981, olkaapa hyvät. Olisiko muutenkaan mahdoton ajatus, että antaisimme lapsille rauhan kasvaa aikuisiksi ilman, että heitä himoitaan häpeilemättä, valmiina iskemään kiinni heti kun suinkin laki sallii?

Tarkoitus ei ole holhota, eikä väittää kaikkien nuorten naisten seksuaalisuuden olevan käyttökelvottomaksi kaluttua kulttuurisesti rakentuneessa riistossa. Ei tietenkään ole, mutta tietty tausta on halvatun hyvä varttuneemman väen huomioida teini-ikäisten kanssa kinkyillessään, jos sitä haluaa harrastaa. Syytä on myös muistaa, että Suomessa suojaikärajoja on kaksi. Lyödäänpä siis samantien kättä päälle, ettei kukaan kaksin verroin vanhempi mene kuvittelemaan oikeudekseen valtapervoilla 16-vuotiaan kanssa.

Uskon minä sen, että voi olla olemassa alle parikymppisten ja reilusti vanhempien ihmisten välisiä valtasuhteita, joissa vilpittömästi välitetään ja pidetään toisista huolta. Suhteita, joissa iällä ei oikeasti ole merkitystä, koska yhdessä on hyvä. Mutta onhan se nyt vain ihan tähtitieteellisesti todennäköisempää, että suurella ikäerolla nipinnapin täysi-ikäiseen on väärällä tavalla väliä. Ettei toisella ole puhtaat jauhot pusseissaan, eikä toinen puolestaan sitä lähtökohdistaan näe tai pysty käsittelemään. Se, että siltä ummistetaan yhteisöllisesti silmät, ja pidetään jopa statusta nostattavana tekijänä kuinka nuoria neitoja subeikseen saa, on sen sorttista shaibaa ettei yhdellä eikä kahdella vedolla posliinista irtoakaan. Ja onkohan noin, että nuoriin tyttöihin mieltyneet malttaisivat aina edes sitä alemman suojaikärajan täyttymistä odotella? Ilmeisesti ei: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/034aee4f-404d-4933-9c95-868e46d9e18e.

Yksittäistapaus toki varmasti. Aivan kuten kaikki ne kerrat, jolloin jossain pikkupitäjässä tuore yläasteelainen avaa vänkärin oven ja astuu kyytiin.

Koska itse haluaa.


Kirjoittaja: pikkusisko

Light

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 282
 • Kiltti tyttö
 • Galleria
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #1 : 11.10.2020, 15:37 »
Tärkeä kirjoitus, kiitos.

Ms. M

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2966
 • An' I don't give a damn 'bout my bad reputation.
 • Galleria
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #2 : 11.10.2020, 16:46 »
Mä olen ollut aina sitä mieltä, että nää "masterit", jotka saalistavat nuoria ja kokemattomia tai vain kokemattomia subeja, ovat itse epävarmoja ja pelokkaita pikkupoikia, jotka eivät uskalla ryhtyä suhteeseen kokeneen subin kanssa (koska tietävät jo valmiiksi, että kokenut subi näkee uhoilun ja machoilun läpi kaiken epävarmuuden) .

Ja niin, tarkoitan tässä nyt siis niitä "mastereita", jotka ottavat itselleen subin max. 2 vuodeksi ja sen jälkeen sitten etsitään uusi, kun tajutaan että sille nykyiselle subille on alkanut paljastua, ettei "master" osaa asiaansa lainkaan.

Tärkeä kirjoitus pikkusiskolta.

stoge

 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2987
 • Väkivalta kuuluu makuuhuoneeseen
 • Galleria
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #3 : 11.10.2020, 16:55 »
Alle 18 on selvä peli, yli sitten ei olekaan.
Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan tää setämiesten sheimaaminen.   >:D

ps.

Itse en pane lapsia ja oon aina pitänyt "vanhemmista" ja kokeneista ihmisistä.submit

 • Vieras
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #4 : 11.10.2020, 17:02 »
Mietin otsikon ja sisällön välistä vastaavuutta. 18-vuotias ei ole enää lapsi. Iästä ja suuntautumisesta riippumatta kohdalle voi osua kusipää. Ei ne nuoret aina ole turvassa hyväksikäytöltä ja kaltoinkohtelulta saman ikäluokan tyyppienkään kanssa.

annavariations

Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #5 : 11.10.2020, 17:47 »
Kiinnostava, tärkeä kirjoitus, jonka otsikon ja sisällön vastaavuutta tosin minäkin jäin miettimään. Loppujen lopuksi 18-vuotias ei ole enää lapsi, kuten submit yllä totesi. Myös oman ikäryhmän sisällä tapahtuu vallan ja kontrollin sekä väkivallan harmaalla alueella liikuskelua, toisaalta on sanomattakin selvää, että valtaosa nelikymppisistä on seksuaalisesti kokeneempia kuin 18-vuotiaat, jolloin nelikymppisellä on tästä näkökulmasta ajatellen enemmän valtaa (esim. vaikutusvaltaa ja uskottavuutta) kuin huomattavasti nuoremmalla kumppanilla.

Kokemus tuo mielestäni mukanaan tietyn verran vastuuta esimerkiksi seksin ja leikin suostumuksellisuuteen liittyvän keskustelun perinpohjaisesta sujumisesta ja rajojen kommunikoimisesta. Silti jään miettimään jokaisen yksilön, erityisesti kaikkien täysi-ikäisten, vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan.

Ja tietysti jokaisen yksilön vastuuta siitä, että toimii itse mahdollisimman eettisesti ja moraalisesti.

Dakini

Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #6 : 11.10.2020, 18:14 »
Kirjoitat pikkusisko jälleen kerran tärkeästä ja tabusta asiasta. Samaistun täysin kirjoittamaasi tekstiin, enkä näe setien sheimauksena kirjoittamaasi, vaan vaikeiden asioiden tuomisena näkyväksi.

Tietyt käyttäytymisnormit voivat olla niin tiedostamattomia, että niitä syystä pidetään normeina ja niihin kajoaminen on varma tapa saada itselleen vähintäänkin giljotiini-viestejä. Kiitos, että edelleen jaksat kirjoittaa ja nostaa tärkeitä asioita esille. :love:

Lmr01

Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #7 : 11.10.2020, 18:22 »
Mietin otsikon ja sisällön välistä vastaavuutta. 18-vuotias ei ole enää lapsi. Iästä ja suuntautumisesta riippumatta kohdalle voi osua kusipää. Ei ne nuoret aina ole turvassa hyväksikäytöltä ja kaltoinkohtelulta saman ikäluokan tyyppienkään kanssa.
Täysi-ikäisyys on lain edessä binaarinen, mutta numeron vaihtuminen ei kyllä takaa että juuri aikuiseksi luokiteltu ihminen on kyvykäs väistelemään kusipäitä.

Luulisin myös että ne kaikista otollisimmat vonkaleet ovat niitä joiden itsetunto on jo valmiiksi riekaleina juuri niiden ikätovereiden ja yhteiskunnallisen välinpitämättömyyden takia. Tokihan mahdollisimman tuoretta omaa tahtoa omistamatonta panolihaa etsivä varmasti kelpuuttaisi juuri peruskoulusta ulos tuserretun 15-vuotiaan hymysuin, mutta turvallisintahan näihin on käydä kiinni vasta 18-vuotissynttäreiden jälkeen kun viranomaisia ei enää kiinnosta.

Seksiobjektiksi heittäytyminen on aivan tavallinen fantasia ja järjestely näissä piireissä, eikä siinä ole mitään vikaa. Toisen kokemattomuuden ja haavoittuvuuden hyväksikäyttäminen on loistava ja herkullinen fantasia. Ongelmia syntyy kun selvästi vahvemmassa asemassa olevat ihmiset etsivät itselleen seuraa jonka tietää kykenemättömäksi määrittelemään rajoja tai tekemään mitään jos niitä rikotaan.

Toki on myös itseään nuorempien kanssa leikkiviä joita ei kiinnosta jättää jälkeensä sarjaa tyhjäksi imettyjä ihmisraunioita, mutta heistä ei olekaan mitään valitettavaa.

Beessi

Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #8 : 11.10.2020, 19:30 »
Tämä on kyllä kinkkinen asetelma. Toisaalta en halua holhota itseäni nuorempia täysi-ikäisiä naisia tai arvostella yksittäisiä ihmissuhteita tietämättä niistä tarpeeksi, mutta onhan se häiritsevää, että jatkuvasti tulee kaikessa seksiseuran haussa vastaan reilusti keski-ikäistyneitä ja sitäkin vanhempia miehiä jotka huutelevat kaipuutaan 18-20 -vuotiaiden perään.

Saman ilmiön huomaa myös satunnaisesti erinäisillä punaisilla matoilla. Todella usein kuuluisilla vanhemmilla miehillä on käsipuolessaan hyvin nuoria kauniita naisia. Tästä tulee pakostakin olo selkeästä ilmiöstä. En tiedä onko näille se nuori, usein mallina työskentelevä nainen, joku statussymboli, kuten tietty auto tai kello. Vai onko kyse siitä, että nämä naiset on helppo maalata onnen onkijoiksi jos homma päättyy ikävästi. Ja heillä on usein heikompi asema tuoda oma näkemyksensä esille kuin suhteen miesosapuolella.

En sanoisi tuntematta asiallisen oloista setämiestä, jolla on d/s suhde ikäiseeni tai nuorempaan sub naiseen saalistajaksi. Mutta olen sitä mieltä, että nuoresta neitokaisesta haaveilevat vanhemmat miehet eivät ainakaan vahingoittaisi itseään mitenkään tarkastelemalla terveellä mielenkiinnolla mitä siellä halun takana piileekään.

Monella meistä on ongelmallisia käyttäytymismalleja tai ajattelutapoja ja usein vielä tiedostamatta. Se ei tarkoita, että on läpimätä ihmisenä, eikä musta omaan itseensä menemistä kannata pelätä. Tai reagoida tällaisiin puheenvuoroihin uhriutumalla välittömästi.

Selina

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 581
 • Nautin elämästäni.
 • Galleria
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #9 : 11.10.2020, 19:52 »
Kiitos tästä. Olen iloinen, että useammatkin ihmiset kirjoittavat kyseisestä aiheesta. Näin ehkä joku joskus saattaisi muuttaa käyttäytymismallejaan. Toivossa on hyvä elää.

Itse olen kyllästynyt siihen, että näiden tapausten kaltaisissa tilanteissa aina vedotaan siihen, että "Toiset kypsyy nopeammin kuin toiset!". Itsekin olin se teini ja myöhemmin täysi-ikäinen, seksin kautta huomiota ja rakkautta hakeva nuori ihminen ja aivan helvetin varhais kypsä ja kaikkien mielestä "paljon kypsempi kuin ikäisensä". Kukaan ei vaan tullut pohtineeksi, että mistä se varhaiskypsyminen oikeasti johtui... Noh. Onneksi nykyään saan olla se lapsi, mitä en henkisesti lapsena saanut olla.

IlonaSinulle

 • Rsyke
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1702
 • Welcome to the cute side. We NEED coocies.
 • Galleria
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #10 : 11.10.2020, 20:28 »
Hyvä ja tärkeä aihe.

Itse ajattelen asian niin, että setämiesten sheimaamisen sijaan (sitä sheimaamista en tässä kolumnissa nähnyt) on tärkeämpää kasvattaa tyttäret niin että he osaavat sanoa ei silloin kun on sen hetki.
Tuo hyväksikäyttö ja raiskaus on myös itselleni tuttua nuoruudesta. En oikeasti edes ymmärtänyt tulevani raiskatuksi, koska kukaan ei pidellyt veistä kurkullani. Oloni oli epämukava ja olisin halunnut olla jossain muualla, mutta kukaan ei ollut opettanut minulle miten sanotaan ei.

Puhdas hyväksikäyttö, oli sen uhri minkä ikäinen tahansa, ei tee hyvää muutenkin  lain silmissä harmaalla alueella liikkuvalle tavalle toteuttaa seksuaalisuuttaan.

18-vuoden maaginen ikä ei takaa toisen kypsyyttä. Se on vain juridisesti täysi-ikäisyyden raja ja johonkin se raja on pitänyt määrittää. Skenen ja sen jäsenten tehtävä ei ole holhota ketään. Näen että sen tehtävä on tuoda tietoa uusien tulokkaiden saataville. Jokainen on sitten itse vastuussa siitä miten sitä tietoa hyödyntää. Valitettavasti kaikki hyvät avaukset täällä katoaa turhanpäiväiseen väittelyyn ja pätemiseen.

latexbun

 • Vieras
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #11 : 11.10.2020, 20:34 »
Tuttu kuvio näissäkin piireissä: nuori nainen tulee skeneen. Nuori nainen saa kehuja itseään kaksi tai kolme kertaa vanhemmilta miehiltä. On suhteita ja tulee siipeen. Nuorelle naiselle sanotaan: "mitäs läksit, kikkeliskokkelis." Sanojana on aina joku viidenkympin ja kuoleman välissä elävä muinaisjäänne. Nuori nainen poistuu skenestä. Homma toistuu.

balthazar

 • Vieras
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #12 : 11.10.2020, 21:27 »
Äärimmäisen hyvä kirjoitus, asiasta josta ei juuri avoimesti puhuta, vaikka nurkissa supistaan kyllä. Uusista, etenkin nuorista subeista tuntuu olevan armoton kilpailu käynnissä; kuka ehtii ensimmäisenä?

Alati uusien naisten alistamisessa ja panemisessa on vain se perustavanlaatuinen ongelma, että kerran saatu ei ole koskaan parempi kuin se uusi subi. En siis sanoisi äkkiseltään ketään uhriksi, vaan ehkä enemmänkin siitä että hyväksikäyttöä kaipaavat kyllä löytävät sen hyväksikäyttäjänsä jostakin, myös täältä. Toisaalta myös (paremman termin puutteessa) pahanlaatuiset setämiehet jokatapauksessa toteuttavat pakkomiellettään jossakin, luultavasti tämäkään alusta ei ole metsästysmaista ainoa.

Sehän ei millään tavalla tee asiasta hyväksyttävää, olipa kyseessä lapsi tai täysi-ikäinen, mutta se on realiteetti jolle emme kertakaikkiaan voi mitään. Ainakin oma kokemukseni on, että juuri täysi-ikäistyneellä nuorella menee jokunen vuosi sen asian hoksaamiseen, että myös muut ihmiset ovat voineet kokea jotakin ja näinollen myös tietää asioista jotakin.

Itseasiassa näiden nuorten naisten ennuste on pakkomielteisiä setämiehiä parempi. Aikaa ja mahdollisuuksia ottaa opikseen on enemmän. Näin ainakin jos ei mitään peruuttamatonta vahinkoa ole päässyt syntymään.

Setämiehille taas liukuhihna työntää uusia mahdollisuuksia joka päivä, kun joku taas täyttää kahdeksantoista. Arvelisin että omaa toimintaansa on hankala tarkastella objektiivisesti, kun skenen koneisto tuottaa loputtomasti uusia annoksia siihen kutinaan joka ei vaan millään raaputtamisella häviä mihinkään.

Unikeko

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 428
 • Syntynyt vuonna 1978.
 • Galleria
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #13 : 11.10.2020, 21:55 »
Olen erehtynyt naisen ikää arvioidessa aika rankasti kumpaankin suuntaan ja puhelimessa minulle on kertaalleen ikä kerrottukin 10 vuotta väärin.

Muuan 27-vuotias nainen luetutti itselleen vastanneen miehen deitti-ilmoitusta ja profiilitekstiä. Se oli hirvittävän pitkä ja sen perusteella miehellä oli ikäerofetissi. 27 vuodenkaan ikä ei takaa henkistä kypsyyttä tai sitä että takana olisi kokemusta.

Yhden vanhemman vihat sain päälleni huomautin heidän 14-vuotiaan lellikkilapsensa yöjuoksuista parikymppisten miesten kanssa. "montako lasta olet itse kasvattanut?" - no en yhtään, mut näin kyllä mitä oli jo niillä mennyt pieleen niiden kahden muun lapsen kanssa.

Se hyväksynnän hakeminen seksin kautta ei ole mikään uusi ilmiö ja jopa minulle on tullut vastaan nainen joka on oikeasti luullut seksin olevan se ainoa juttu missä hän on hyvä tai parempi.

Mitä sit taas vaihtamiseen tulee- kumppani käsittääkseni pyritään vaihtamaan jollain tapaa parempaan. Mikä se kriteeri sitten itse kullekin on. 21, 37 tai 47, mut taas nyt jos vapaasti valitai sais niin ikä vois olla 26,33 tai 41 ei iän vaan ihan kaikkien muiden kriteerien vuoksi.

Ainakin deitti-ilmoitusten jakauman perusteella naisille kyllä riittää seuraa. Eka tähän bdsm maailmaan käytännössä johtanut deitti-ilmoitus oli kuulemma tuottanut kirjoittajalleen toista sataa vastausta ilman kuvaa ja vaikka oli vieläpä pienellä paikkakunnalla.

Joillekin suhteita pulppuaa liukuhihnalta ja toisille taas ei. No toki jos entisen terapiasubin laskee niin se kävi ilman vuoden toipumista. Tervettä harkintaa kannattaa käyttää kumppaneiden valinnassa niin mielikin pysyy paremmin terveenä. Sitä se yläasteikäinen noppacorollan kyytiin kavutessaan ei välttämättä vielä osaa.

stoge

 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2987
 • Väkivalta kuuluu makuuhuoneeseen
 • Galleria
Vs: Älä pane lapsia
« Vastaus #14 : 11.10.2020, 22:00 »
Niin.

Jokainenhan saa ihan itse valita sen, että olettaako asioiden olevan "tähtitieteellisesti todennäköisemmin" väärin vai tuomitseeko tilanteen vasta tilanteen tuntiessaan.
Ennakkoluuloisuus on siitä kiva, että sen voi itse rakentaa päähänsä tai olla rakentamatta, ihan sen mukaan, millainen ihminen haluaa olla.
Kokemuspohja varmasti luo ennakkoluuloja, näin myös itselläni, olen kuitenkin havainnut, että oletukseni eivät ole aina totta laajemmin tarkisteltuna.

Se, että ikäviä asioita tapahtuu, on fakta. Se, että niitä ei tapahdu aina, on fakta. Se, haluaako olla ennakkoluuloinen, on valinta.

Pidin ennen itseäni aika rasistisena ja ennakkoluuloisena, mitä enemmän täältäkin kirjoituksia luen, havaitsen yllätyksekseni, että enhän mä ole, moneen muuhun verrattuna.  :o