Kirjoittaja Aihe: BDSM-baarin rangaistuskäytännöistä  (Luettu 13972 kertaa)

Konehuone

BDSM-baarin rangaistuskäytännöistä
« : 29.10.2020, 13:01 »
Baariin pesiytyneen huonon ilmapiirin kitkemiseksi ylläpito on päättänyt päivittää Baarin rangaistuskäytäntöjä seuraavasti:

1) Luovumme prosenttiperusteisista varoituksista ja ennakkomoderoinnista. Näiden vaikutus käyttäjien toimintaan on jäänyt usein varsin mitättömäksi, ja tarkkailuleima profiilissa on joissain tapauksissa ollut jopa tavoiteltu "pahan pojan leima", jollaiseksi sitä ei ole tarkoitettu.

2) Varoitusten sijaan siirrymme jakamaan tietyn rajan ylittävistä rikkeistä suoraan kahden viikon porttikieltoja. Porttikieltoja tullaan langettamaan pääsääntöisesti niille, jotka olisivat vanhalla toimintamallilla päätyneet ennakkomoderoiduksi.

3) Jos käyttäjän ulosanti on kaiken kaikkiaan Baarin ilmapiiriä huonontava, langetamme tarvittaessa myös ikuisia porttikieltoja entistä matalammalla kynnyksellä ylläpidon yhteisellä päätöksellä. Lähtökohtaisesti pitemmän aikaa hyvin käyttäytyneitä, mutta satunnaisia rangaistuksia aiemmin saaneita käyttäjiämme ikibännit eivät ensisijaisesti uhkaa. Sen sijaan tämän tarkoituksena on saada kitkettyä tarkoitushakuinen trollaaminen ja muiden käyttäjien jatkuva provosointi Baarista.

4) Jotta porttikieltoja ei kuitenkaan lähtökohtaisesti tarvitsisi jatkossakaan jakaa sen enempää, pyrimme huomauttamaan asiattomien viestien kirjoittajia ennen isompien rankkujen jakamista. Jatkossa tämän tyylisiä huomautuksia voi siis tulla pienelläkin kynnyksellä. Huomautukset eivät ole henkilökohtaisia loukkauksia ketään käyttäjää kohtaan, vaan enemmänkin ilmoitus siitä minkä sorttinen sisältö ei ole ok, ja toivomme että pillastumisen sijaan näistä otetaan opiksi.

Ylläpito miettii tarkempia moderointikäytäntöja ja suuntaviivoja osana kokonaisvaltaista sivustouudistusta, ja tiedotamme näistä myöhemmin lisää.