Kirjoittaja Aihe: Elokuvan nimi hukassa  (Luettu 3350 kertaa)

Sea Breeze

  • Vieras
Elokuvan nimi hukassa
« : 31.03.2021, 19:59 »
Niin elikkäs noin 15 vuotta sitten katsoin elokuvan, joka säväytti muutamilla kohtauksillaan. Ikävä kyllä, en enää muista elokuvasta mitään muuta kuin ne säväyttävät kohtaukset   :D
Haluaisin katsoa elokuvan uudelleen. Mahtaisikohan se edelleen vetää paikat kosteaksi  :P

Elokuvan pääroolissa oli nainen ja mies, vasta tavanneet. Mies oli hyvin dominoiva. Elokuva oli ehkäpä trilleri? Sillä muistelisin, että nainen yritti lopuksi hankkiutua eroon arvaamattomasta ja omistuksenhaluisesta miehestä.
Yhdessä kohtauksessa pari lähtee vaeltamaan vuorille. Kohteena jokin mökki.  Reitti on miehelle tuttu ja hän kävelee kaukana edellä. Nainen ei jaksa samaa tahtia ja pyytää miestä odottamaan. Mies ei kuitenkaan odota vaan antaa naiselle reittiohjeet ja pyytää naista luottamaan häneen. Ehtii tulla yö ja pimeä. Nainen kuitenkin löytää lopulta mökille, missä mies odottaa häntä.
Perillä harrastetaan, tottakai, seksiä. Nainen ratsastaa ison avotakan edessä, miehen pitäessä kädessään köyttä, joka kiertää kattoparrun tai väkipyörän kautta naisen kaulaan. Jälleen mies pyytää naista luottamaan häneen ja kiristää köyttä niin, että nainen menettää tai meinaa menettää tajuntansa ( en muista, kummin kävi :D )

Toivottavasti joku tunnistaa elokuvan näistä heikohkoista tunnusmerkeistä :)

Ja anteeksi, mikäli kysymys ei kuulu tänne O:-)

CherryBelle

  • Uusi asiakas
  • *
  • Viestejä: 28
  • I bite on the first date.
  • Galleria
Vs: Elokuvan nimi hukassa
« Vastaus #1 : 31.03.2021, 22:37 »
Tää taitaa olla Killing Me Softly (2001)  :)

Sea Breeze

  • Vieras
Vs: Elokuvan nimi hukassa
« Vastaus #2 : 01.04.2021, 21:44 »
Oi jes! Kiitos! Oikealta vaikutti kun googlettelin ^-^