Kirjoittaja Aihe: Tuote-esittely ja Media ilta yhdistettynä bileisiin  (Luettu 2512 kertaa)

77TOP

Olen järjestämässä yhteistyökumppaneilleni ja muille kiinnostuneille tapahtumaa jossa esitellään tuotteitani ja ajatuksiani niiden takana.

Tapahtuma on tarkoitus pitää pienehkössä yökerhossa lähellä studiotani Martinlaaksossa.
Yökerho sijaitsee aivan junaradan (kehärata) vieressä joten sinne on helppo päästä muiden liikenneyhteyksien ääreltä (noin 2 min kävely asemalta).
Eräät tuttavani ulkomailta ovat ihastuksissa ajatukseen että tapahtumapaikalle pääsee lentoasemalta suoraan junalla    :)

Syy siihen että kirjoitan aiheesta tänne on se että samalla olisi mahdollisuus myös järjestää jonkinlainen laajempi biletapahtuma asiani ympärille.

Eli varsinainen kysymys kuuluukin: riittääkö kiinnostuneita ja halukkaita niin paljon että varaan yökerhon käyttööni koko illaksi?

Kyseeseen tulisi silloin DressCode tyyppinen tapahtuma jossa koko tila olisi varattu vain tilaisuuteen osallistujille. Pääidea on pukeutuminen, ei niinkään suorat sessiot.

Asia on vasta suunnitteluvaiheessa ja tarkentuu syksyä/talvea kohti koska niin kovin moni minusta riippumaton asia on auki niin maailmalla kuin täälläkin.

Jos jollakin on asiasta ajatuksia tai jopa mielipiteitä niin otan niitä mielelläni vastaan.

www.bep.pic.fi
photobep@gmail.com
https://www.instagram.com/blindeyeproduction/

« Viimeksi muokattu: 08.07.2021, 18:15 kirjoittanut 77TOP »