Kirjoittaja Aihe: 16.8. Tampere naisten iltahetki - seksuaalisuusteemainen keskusteluryhmä  (Luettu 193 kertaa)

Sumac

Naisten iltahetki - seksuaalisuusteemainen keskusteluryhmä jatkuu syksyllä  :love:
Maanantaisin, (kts. päivät erikseen) 16.8., 6.9., 4.10., 1.11.. 13.12
Klo: 17:30 - 19:00
Pesä – Läsnäolon yhteisö
Näsilinnankatu 28 e 5, 3krs. (ei hissiä)
Tampere

Iltahetket jatkavat syksyllä 2021. Olet tervetullut mukaan.

Naisten iltahetki on suunnattu naisille tai itsensä naiseksi kokeville henkilöille, jotka etsivät keskusteluun pohjavaa, ohjattua, vertaistuellista ryhmää.

Ryhmä kokoontuu erilaisten teemojen ja aiheiden äärelle. Pohdimme minuutta suhteessa maailmaan eri teemojen kautta. Teemoina mm seksuaalisuus ja sen vivahteet, kehopositiivisuus, nainen ja naiseuden merkitys yhteiskunnassa, naisen roolit ja ”paikka” maailmassa, parisuhteet yms. Seuraavat teemat voivat myös nousta esiin edeltävien kertojen sivujuonteista.

Iltahetkessä käytävät keskustelut ovat luottamuksellisia. Olet tervetullut iltahetkeen niin omalla nimelläsi ja identiteetilläsi kuin anonyymisti nimimerkin turvin. Sinulla on oikeus osallistua keskusteluun tai olla kuuntelijan roolissa, siten mikä sinusta itsestäsi tuntuu turvalliselta ja hyvältä. Iltahetkeen osallistujana sitoudut osaltasi luomaan turvallisen ja avoimen keskusteluilmapiirin.

Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, voit tulla paikalle piipahtamaan ja hörppäämään vaikka kupin teetä. Olla tovin, tai koko hetken.
Naisten iltahetkeä ohjaan minä, Sumac.

Lisätietoja yv:llä tai ah86el@gmail.com

Naisten iltahetki on minulle ns pro bono-toimintaa. Osallitumismaksuna ns ”oviraha”, joka menee Pesän tilavuokra kustannuksiin.
Oviraha on 5€.

Huom! Noudatamme voimassa olevia kokoontumisrajoituksia - seuraathan tapahtumaa. Muutokset mahdollisia.

Sumac

Elokuu lähestyy 😊