Kirjoittaja Aihe: 30.8 Tampere Miesten iltahetki - seksuaalisuusteemainen keskusteluryhmä  (Luettu 278 kertaa)

Sumac

Miesten iltahetki - keskusteluryhmät , jatkuu syksyllä  :love:
30.8., 27.9., 18.10., 8.11 maanantaisin
klo 17:30 - 19:00
Pesä läsnäolon yhteisö- Tampere
Käyntiosoite: Näsilinnankatu 28 E 5, 3.krs. tiloihin ei ole hissiä.

Miesten iltahetki on suunnattu miehille tai itsensä mieheksi kokeville henkilöille, jotka etsivät keskusteluun pohjavaa, ohjattua, vertaistuellista ryhmää.

Ryhmä kokoontuu erilaisten teemojen ja aiheiden äärelle. Pohdimme minuutta suhteessa maailmaan eri teemojen kautta. Teemoina mm seksuaalisuus ja sen vivahteet, kehopositiivisuus, mies ja miehenä olemisen merkitys yhteiskunnassa, miehen roolit ja ”paikka” maailmassa, parisuhteet yms. Seuraavat teemat voivat myös nousta esiin edeltävien kertojen sivujuonteista.

Iltahetkessä käytävät keskustelut ovat luottamuksellisia.

Olet tervetullut iltahetkeen niin omalla nimelläsi ja identiteetilläsi kuin anonyymisti nimimerkin turvin. Sinulla on oikeus osallistua keskusteluun tai olla kuuntelijan roolissa, siten mikä sinusta itsestäsi tuntuu turvalliselta ja hyvältä. Iltahetkeen osallistujana sitoudut osaltasi luomaan turvallisen ja avoimen keskusteluilmapiirin.

Ennakkoilmoittautumista iltahetkeen ei tarvitse tehdä. Voit vain tulla paikalle. Olla tovin tai koko hetken, hörpätä teet.

Miesten iltahetkeä ohjaan minä, Sumac. Vastaava ryhmä toimi myös kevät kaudella.

Lisätietoja yv:llä tai ah86el@gmail.com

Miesten iltahetki on minulle ns pro bono-toimintaa. Osallitumismaksuna ns ”oviraha”, joka menee Pesän tilavuokra kustannuksiin.
Oviraha on 5€.

HUOM! Seuraamme vallitsevia kokoontumisrajoituksia ja suosituksia. Muutokset siis mahdollisia.

Sumac

Elokuuta kohden 😊