Kirjoittaja Aihe: FemSub Turku: Suostumus-työpaja 1.10. klo 16-19  (Luettu 1199 kertaa)

BEE

  • Vieras
Suostumus-työpaja järjestetään FemSub-miitin yhteydessä Turun keskustassa perjantaina 1.10. klo 16-19. Työpaja alkaa klo 16.30 ja sen jälkeen ei ole mahdollista saapua paikalle. Tarkan sijainnin saa ilmoittautumisen yhteydessä. Työpajan hinta on 7€ per henkilö ja se maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

FemSub-miitti on tarkoitettu naisille ja feminiinisille ihmisille, jotka sillä hetkellä kokevat itsensä alistuvaksi tai ovat kiinnostuneet alistumisesta. Suostumus-työpajassa käsitellään suostumusta BDSM:n viitekehyksessä, käydään läpi erilaisia neuvottelumalleja, miten suostumus kommunikoidaan selkeästi, miten tunnistaa ja ylläpitää omat rajat sekä mitä tapahtuu suostumuksen rikkoutuessa. Näiden aiheiden lisäksi pääsemme tekemään erilaisia harjoituksia ja on mahdollista jakaa omia kokemuksia. Työpajassa saa myös esittää kysymyksiä, joita voimme pohtia yhdessä. Kysymyksiä on hyvä miettiä jo etukäteen.

Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan sääntöjä. Tapahtumassa on mahdollista päästä keskustelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa avoimessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä, jossa jokaisen osallistujan yksityisyyttä kunnioitetaan, eikä esimerkiksi miitin osallistujista puhuta ulkopuolisille.

Suostumus-työpajan ohjaajana toimii Elie (ig: @elie_shibari) , joka on sitoja ja yksi Turku Peer Ropen järjestäjistä. Elielle suostumus on ollut loputon mielenkiinnon ja kehityksen kohde hänen jo yli kuuden vuoden kokemuksestaan bondagen ja valtasuhteiden parissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiviestillä osoitteeseen femsubturku@gmail.com
Tarkemmat maksuohjeet saa ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta on 7€ per henkilö. Paikka on vahvistettu ja työpajan sijainti ilmoitetaan, kun maksu on tullut perille.
Osallistujien määrä on rajattu.

Vastaan mielelläni miittiä ja työpajaa koskeviin kysymyksiin 😊

- B

BEE

  • Vieras
Vs: FemSub Turku: Suostumus-työpaja 1.10. klo 16-19
« Vastaus #1 : 15.09.2021, 13:01 »
Työpaja täyttyy hyvää vauhtia. Ihan mahtavaa!  :love:

Vielä muutamia paikkoja jäljellä. Kannattaa toimia nopeasti :)

BEE

  • Vieras
Vs: FemSub Turku: Suostumus-työpaja 1.10. klo 16-19
« Vastaus #2 : 22.09.2021, 10:55 »
Työpaja on täynnä  :love:
Voit kuitenkin halutessasi ilmoittautua jonoon, ja olen yhteydessä jos peruuntumisia tulee.

Mikäli et pääse tällä kertaa mukaan, mutta olisit kiinnostunut osallistumaan tämänlaiseen työpajaan niin kuulen siitäkin mielelläni. Ajatuksena olisi järjestää erilaisia työpajoja jatkossakin. :)