Kirjoittaja Aihe: To be [true], or not to be [true]  (Luettu 4171 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 360
 • Galleria
To be [true], or not to be [true]
« : 29.08.2021, 15:00 »
To be [true], or not to be [true]


Trüemaster on termi, jolla on monen monta merkitystä, kenties yhtä monta kuin on masteriakin. Itseäni en ole suonut kutsuttavan masteriksi alkuunkaan, juurikin termin leimaavuuden takia, koska suurin osa porukasta joka kutsuu itseään masteriksi on aika noloa, Trüemastereista puhumattakaan. Jonkin kolumnini tiimoilta jälleen kerran Trüemastereilta tuli selkeää viestiä suuremman totuuden omistamisesta, mutta joka ei tietenkään ole mitenkään selitettävissä perehtymättömille. Tälle on olemassa ihan selkeä syy ja se on se että Trüemasterit jakavat tätä korkeampaa tietoa vain keskenään, koska eivät kestä kritiikkiä tai pysty perustelemaan kantaansa julkisesti vaan toistelevat mantrojaan vain seurassa jossa saavat positiivista vahvistusta omalle käsitykselleen asioista. Trüemasterien linjoilta luvattiin useammalta taholta kolumnia tai muuta tekstiä aiheesta, jota en kuitenkaan ole itse mistään löytänyt, niin ajattelinpahan kirjoitella sellaisen itse.  Ymmärtääkseni kovinkaan moni ei tällä hetkellä ole valmis laittamaan itseään ja mielipiteitään likoon, koska loanheittäjät kerääntyvät sankkoina joukkoina aina, kunhan annetaan maalitaulu. Eikä mikään ole niin helppo maalitaulu kuin Trüemaster, tai yhtä ahkera heittämään lokaa.

Trüemasterin pääasiallista saalista ovat ne skeneen nälkäisenä löytävät submissiiviset, jotka eivät vielä tiedä millaista eettinen bdsm on. Mikään ei kostuta trüemasteria nopeammin kuin silmät selällään kuunteleva subi joka imee kaiken "tiedon" itseensä osaamatta kyseenalaistaa sitä. Trüemaster on kokenut alistaja jolla on ollut kymmeniä tai satoja subeja, käytännössä siksi että on vain ajan kysymys milloin subi hoksaa että bdsm voi olla myös hänen tarpeitaan kuuntelevaa ja vuorovaikutteista, joka on poikkeuksetta mukavampaa kuin Trüemasterin olemattoman itsetunnon keinotekoinen pönkittäminen. Fiksummat subit hoksaavat jo kerrasta, mutta joillakin voi mennä pitkiäkin aikoja, jos miellyttämisenhalu ja suggestioalttius ovat riittävän voimakkaita ja palkitsevia piirteitä. Sanomattakin lienee selvää että päättyneet suhteet harvoin jatkuvat lämpiminä ystävyyssuhteina.

Trüemasterilla on myös keinot suojella oma perseensä sitä hetkeä silmälläpitäen kun subi viimein tajuaa että häntä on käytetty hyväksi ja manipuloitu ottamaan vastaan henkistä tai fyysistä väkivaltaa johon he eivät suostuisi opittuaan bdsm:stä enemmän. Orjasopimus, loukatun suostumus tai joku muu huuhaadokumentti joita Trüemaster pyörittelee jossain spankbankkinsa uumenissa. Tästä ei pidä kenenkään erehtyä kuvittelemaan muuta; Trüemasterin pääasiallinen tavoite on tehdä henkistä ja/tai seksuaalista väkivaltaa uhrilleen joutumatta siitä edesvastuuseen ja mikään ei ole siinä niin kätevä kuin epämääräinen sopimus jota käyttää uhria vastaan jos uhri erehtyy taistelemaan oikeuksiensa puolesta.

Trüemasterit myös rakastavat helposti myytäviä akronyymejä kuten esimerkiksi SSC & TPE, koska sillä voi kuitata kokonaisen koulutuspäivän verran tietoa eettisestä bdsm:stä ja ratsastaa vain mielikuvilla omien tarkoitusperiensä mukaisesti. Trüemaster ei myöskään harrasta tunteita tai jälkihoitoa, kuin ehkä juuri muodollisesti sen verran että voi sanoa antaneensa. Trüemaster jahtaa lakkaamatta uutta ja seuraavaa suhdetta kuin omaa häntäänsä, vaikka toistaa jokaisen suhteen kohdalla samaa kaavaa. Trüemaster on kateellinen ja tavoittelee jotain mitä muilla on, ymmärtämättä ettei voi saada sitä mitä haluaa. Koska Trüemaster ei ole koskaan tyytyväinen siihen mitä hänellä on, vaan keskittyy siihen mitä hän voisi vielä saada. Trüemaster yrittää hallita julkista mielikuvaa itsestään ja pelkää keskustelua itsestään, jos ei voi hallita sitä missä valossa hän näyttäytyy. Tästä syystä Trüemaster on alituiseen hankauksissa milloin kenenkin kanssa ja se sopii hänelle oikeastaan mainiosti, koska eihän hänellä ole mitään omaperäistä sanottavaa oikeastaan mistään.

Toisaalta

truemaster voi olla myös aidosti dominoiva, empaattinen ja kykenevä vuorovaikutteiseen sadismiin ja alistamiseen. truemaster ei pelkää alistuvan mielipiteitä ja kysymyksiä, vaan kärsivällisesti ja kiireettä selvittää alistuvan ajatuksia ja toiveita alistumisesta, etsii alistuvan luontaisia rajoja ja kunnioittaa niitä, ansaiten luottamusta, hyväksyntää ja kiintymystä. truemaster ei myöskään pelkää julkista keskustelua ja tuo julkiseen keskusteluun omia kokemuksiaan ja mielipiteitään, eikä pelkästään sylje ja hyökkää muiden ajatusten ja mielipiteiden päälle. truemaster käyttää yleisesti käytettyjä akronyymejä keskustelun viitekehyksenä ja toivoo alistuvaltaan reflektiota siitä, mitä termi hänelle tarkoittaa. truemasterilla voi olla myös todella aktiivinen seksielämä ja takana paljon kumppaneita, mutta koska suhteet on hoidettu hyvin alusta loppuun niin truemasterilla on myös naispuolisia ystäviä, eivätkä päättyneiden suhteiden alistuvat osapuolet kanna kaunaa vaan yleensä vaihtavat ajoittain kuulumisia vaikkeivät ylimpiä ystäviä olisikaan.

truemaster on myös oman kinkkinsä kiistaton asiantuntija. truemaster on se joka hallitsee itsensä ennen muita. truemaster kykenee järkähtämättömään alistamiseen eikä peräänny milliäkään ihmisen kanssa, joka sellaista tarvitsee. truemaster kykenee myös väkivaltaan joka täyttää törkeän pahoinpitelyn tunnusmerkit ilman selustaansa turvaavia sopimuksia, koska tuntee jo alistuvansa riittävän hyvin ja osaa pysyä yhteisen hiekkalaatikon sisällä. truemaster voi pitää ihmistä kuin lihanpalaa mutta puhuu session tai dynamiikan ulkopuolella alistuvastaan kauniisti ja arvostavasti. truemaster ei pelkää läheisyyttä tai jälkihoitoa, koska ymmärtää empatian merkityksen kovasta sessioista palautumisessa. truemaster odottaa ja on valmistautunut myös jälkihoitoon ja varannut sille oman aikansa.

Ennenkaikkea truemaster on lojaali, avoin ja rehellinen, koska truemaster ei oikeasti välitä mitä muut hänestä ajattelevat. truemaster on suhdemuodosta riippumatta itsensä ja viettiensä ohjaimissa ja keskittyy siihen mitä hänellä on. truemaster ymmärtää että se mikä on hänen, ei voi koskaan olla toisen, koska jokainen suhde ja kokemus on ainutlaatuinen, eikä siksi koe kateutta vaan ylpeyttä ja onnellisuutta siitä mitä hänellä on.
balthazar
Varakolumnisti
#13

GentleGuy

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 9
 • Gently, slowly.
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #1 : 29.08.2021, 15:07 »
Kiitos.  :)

Blondewolf

Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #2 : 29.08.2021, 16:32 »
No tulipas siinä teksti. Puoleen väliin kun luki ajatteli että onhan se tuollaisesta käyttäytymisestä hyvä varoittaa uusia mutta onko se nyt niin asiallista sitä assosioida truemasterointiin vaikka se nyt onkin aika trendikästä ollut pilkata. Kai nyt "ikävä" ihminen voi olla ihan millä tittelillä vaan. Periaatteessa tuossa oli koottuna suurin osa ikävästä skenen käyttäytymisestä yhden nimikkeen alle vaikka se ei todellisuutta vastaakkaan.

Eiköhän se truemasteroinnin halveksunnan perimmäinen syy ole vähän suomalaiselle perusluonteelle ominainen liiallisen korskeilun tai ylimielisyyden halveksunta miksi tuollainen julkinen truemasterointi ymmärretään. Suurin osa ei kinkyilyään halua tälle tasolle vetää ymmärrettävistä syistä niin helpompi sitten aukoa siitä kun ei kuulu omaan kinkyilyyn. Ei varmaan truemasterointi oikein hyvin tekstin kautta chäteissä ja suuremmissa ryhmissä juuri lämpöä herätä.

Kakkososa missä tarinaa sitten kerättiin kasaan antoi varmasti paremman kuvan ainakin siitä ideaalista mihin tulisi pyrkiä. Eikö kaikkien harrastajien pitäisi vastaavia arvoja noudattaa ja henkilökohtaisesti koenkin nimikkeet, varsinkin kun ne ovat itse annettuja, vain suuntaa antaviksi kuinka kovan tason alistusta on tarjolla. En näe miksi ei vain dom tai master nimikkeillä menevä voisi toimia täysin vastaavasti. Itse olen tulkinnut että jos joku kutsuu itseään truemasteriksi tulisi subin odottaa dynamiikkaa sieltä syvemmästä päästä.

Voisi kuvitella että tämä nimike on hieman jäänne ajoilta ennen internettiä jolloin titteleitä mahdollisesti voitiin jaella enemmän sosiaalisen historian ja hierarkioiden perusteella kun toiminta tapahtui ainoastaan naamakkain. Nykypäivänä kun elektroninen kommunikaatio on ehkä jopa hallitsevaa niin hieman vaikeampi ottaa tosissaan tuollaisia nimikkeitä.

Näin olen terminologian ymmärtänyt mutta se on vain minun tulkintani.

Henkilökohtaisesti pidän niiden muutaman itseään julkisesti truemasteriksi kutsuvien forum persoonallisuuksista kun en muuten paremmin tunne. Veikkaisin että muita menee aika samalla eetoksella vaikka eivät itseään tällä nimikkeellä kutsu. Mistä sitä sitten tietää kuinka rasittava joku on tavatessa  8).

Lopuksi voi sanoa että se on vain rivi profiilissa jonka henkilö on itse kirjoittanut ja jokainen skenen henkilö on yksilö. Tittelit tai nimikkeet voivat olla todellisuutta kuvaavia tai valheellisia ja ainoa mihin voi luottaa on oma arvio ihmisestä kohdatessa. Eipä yhden domin/masterin/truen tai minkä vaan perusteella voi tehdä kaksisia päätelmiä seuraavasta.


Perhonen89

 • Rsyke
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1569
 • Makuuhuonesubi
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #3 : 29.08.2021, 20:08 »
Koko truemaster-ilmiö on ihan naurettava. Niin kauan kuin leikit tapahtuu molempien osapuolten yhteisellä suostumuksella, niin ei ei ole yhtä ja ainoaa ja oikeaa tapaa toteuttaa bdsm-mieltymyksiään.

Valitettavasti truemasterit ovat vieneet ainakin itseltäni halun hengailla täällä foorumilla.

Dominora

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 73
 • Light and Day
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #4 : 30.08.2021, 15:10 »
To be [true], or not to be [true]
Toisaalta

truemaster voi olla myös aidosti dominoiva, empaattinen ja kykenevä vuorovaikutteiseen sadismiin ja alistamiseen. truemaster ei pelkää alistuvan mielipiteitä ja kysymyksiä, vaan kärsivällisesti ja kiireettä selvittää alistuvan ajatuksia ja toiveita alistumisesta, etsii alistuvan luontaisia rajoja ja kunnioittaa niitä, ansaiten luottamusta, hyväksyntää ja kiintymystä. truemaster ei myöskään pelkää julkista keskustelua ja tuo julkiseen keskusteluun omia kokemuksiaan ja mielipiteitään, eikä pelkästään sylje ja hyökkää muiden ajatusten ja mielipiteiden päälle. truemaster käyttää yleisesti käytettyjä akronyymejä keskustelun viitekehyksenä ja toivoo alistuvaltaan reflektiota siitä, mitä termi hänelle tarkoittaa. truemasterilla voi olla myös todella aktiivinen seksielämä ja takana paljon kumppaneita, mutta koska suhteet on hoidettu hyvin alusta loppuun niin truemasterilla on myös naispuolisia ystäviä, eivätkä päättyneiden suhteiden alistuvat osapuolet kanna kaunaa vaan yleensä vaihtavat ajoittain kuulumisia vaikkeivät ylimpiä ystäviä olisikaan.

truemaster on myös oman kinkkinsä kiistaton asiantuntija. truemaster on se joka hallitsee itsensä ennen muita. truemaster kykenee järkähtämättömään alistamiseen eikä peräänny milliäkään ihmisen kanssa, joka sellaista tarvitsee. truemaster kykenee myös väkivaltaan joka täyttää törkeän pahoinpitelyn tunnusmerkit ilman selustaansa turvaavia sopimuksia, koska tuntee jo alistuvansa riittävän hyvin ja osaa pysyä yhteisen hiekkalaatikon sisällä. truemaster voi pitää ihmistä kuin lihanpalaa mutta puhuu session tai dynamiikan ulkopuolella alistuvastaan kauniisti ja arvostavasti. truemaster ei pelkää läheisyyttä tai jälkihoitoa, koska ymmärtää empatian merkityksen kovasta sessioista palautumisessa. truemaster odottaa ja on valmistautunut myös jälkihoitoon ja varannut sille oman aikansa.

Ennenkaikkea truemaster on lojaali, avoin ja rehellinen, koska truemaster ei oikeasti välitä mitä muut hänestä ajattelevat. truemaster on suhdemuodosta riippumatta itsensä ja viettiensä ohjaimissa ja keskittyy siihen mitä hänellä on. truemaster ymmärtää että se mikä on hänen, ei voi koskaan olla toisen, koska jokainen suhde ja kokemus on ainutlaatuinen, eikä siksi koe kateutta vaan ylpeyttä ja onnellisuutta siitä mitä hänellä on.


Jokaisen Truemasterin takana on matka, jossa oma minuus on rakentunut. Siihen kuuluu myös virheitä ja olettamuksia, ihan samalla tavalla kuin kuuluu subien ensimatkoihin ja oman minuuden etsintään.

Jollain tasolla, jokainen on samalla viivalla: persoona, älykkyys, empatiakyky ja elämän arvot rakentavat sen Masterin tai Subin. Ihan samalla tavalla kuin missä tahansa asiassa. Etsimällä, tutkimalla ja hyväksymällä itsensä voi oppia olemaan jotain suurta. 

Truemasten arvonimeä en itse tule kantamaan koskaan, mutta vain siitä syystä ettei se istu omaan suuhuni.
Herra/Sir, herrasmiesDom ja jotain siltä väliltä, enemmänkin.

Lainattussa osuudessa on paljon asiaa. Termistä riippumatta.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2021, 15:36 kirjoittanut Dominora »

Lady Whip

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 3357
 • Sadistinen Gfe-Domina
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #5 : 30.08.2021, 15:31 »
Käsitykset truumastereista eivät ilmeisesti koske Dominoivia naisia.
Vai?

Dominora

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 73
 • Light and Day
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #6 : 30.08.2021, 15:40 »
Käsitykset truumastereista eivät ilmeisesti koske Dominoivia naisia.
Vai?

Itselleni se on yleistermi, ilman sukupuolisidonnaisuutta. Eräänlaiset varoitusvalot (kysymykset, kuinka syvää on ymmärrys bdsm:stä) syttyisivät palamaan, riippumatta siitä kuka sen sanoo.

orjamies

 • Porttikiellossa
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2028
 • Etsin itseäni parenpaa seuraa
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #7 : 30.08.2021, 19:51 »
nyt olisi sauma truemaster vedä kunnolla yli lähde mukaan.

reetua taatusti vitutti kuin pientä oravaa kun joku keksi termin juntti diskon kuningas .

sen sijaan että olisi yrittänyt jotain kasvojenkohotusta rupesikin rummuttamaan ja oikeen vääntämään vitsiä

itsestään ja suosio vaan kasvoi  no ainakaan ei vähentynyt.

Occam

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 733
 • Way of the Asatru
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #8 : 30.08.2021, 22:33 »

 En oikein saanut kolumnista kiinni.
 Enkä oikein ymmärrä pointtia.

 Sä voit korvata tuossa kolumnissa sanan truemaster,
 Vaikka sanalla aloittelija, saalistaja tai balthazar, ja huomaat että mikään ei muutu.
 
 Frederik on junttidiskon kuningas. Mutta ei tuolla moni käy sanomassa että Frederikit sitä ja tätä. Ja KAIKKI tietää kuka Frederik on. Mutta kuka nyt on kolumnistin mainitsema Trumaster? (Kirjoitusasun hienoista pisteistä riippumatta). Keneen viitataan? Jos ainoisiin ketkä tuota profiileissaan koko baarin käyttäjäkunnasta kantaa (2 ihmistä) niin kolumni on hyvin erikoinen ja aika henkilökohtainen Fuck You näille ihmisille. Tunnen molemmat. Kolumnistinkin olen tavannut. Ettei siinä. Minusta hyviä tyyppejä kaikki kolme. Uskon etteivät ole keskenään tavanneet. Voisi auttaa ennakkoluuloihin.

 En osaa sanoa oikein muuta kuin äidinkielen opettajani kun palautin lukiossa aineen yhdellä kurssilla ja näkemyksemme erosivat. Ei tullut silloin kymppiä. Tuli kasi.

 Siinä luki 'en oikein pitänyt.'


IlonaSinulle

 • Rsyke
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1396
 • Welcome to the cute side. We use coocies.
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #9 : 30.08.2021, 23:02 »
Kiitos kolumnista.

IKRM

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1542
 • kizzzan Herra
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #10 : 30.08.2021, 23:05 »
Vieläkö tällä truumaster-virvelöinnillä saa valkoritaroitua skenessä?

Oletin että se alkaa jo olla loppuunkaluttu luu johon enää kaikkein surkeimmat harvoja hampaitaan raapivat.

IKRM

Bossman

 • Turun Baletti
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 157
 • In Boss we trust
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #11 : 31.08.2021, 02:12 »
Mites tämmöiset turmamasterit sitten, joita alkaa ilmeisesti nyt taas olla enemmän liikenteessä?

Jouni

 • Smurffit
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1373
 • Asiallisia ihmisiä kommunikaatioon ja iloitteluun.
 • Galleria
  • The House
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #12 : 31.08.2021, 08:39 »
Voisi sitten listata ne Alfa ja betamasterit, jotta uusi liha voisi turvallisesti uida haaviin-(: Love, Peace and Harmony. Milloinkohan me opimme nostamaan omaa häntäämme laskematta sitä toisen omaa...

Kaisla

 • Smurffit
 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 13
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #13 : 31.08.2021, 10:09 »
Ajattelen että Truemaster viittaa niihin tyyppeihin jotka toimivat kolumnissa mainitulla tavalla. Eiköhän niitä rikkinäisiä subeja ole jo ilmoittautunut tarpeeksi todistamaan että em tavalla toimivia masterihenkilöitä löytyy.
Hännistä viis.

orjamies

 • Porttikiellossa
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2028
 • Etsin itseäni parenpaa seuraa
 • Galleria
Vs: To be [true], or not to be [true]
« Vastaus #14 : 31.08.2021, 11:36 »
Ajattelen että Truemaster viittaa niihin tyyppeihin jotka toimivat kolumnissa mainitulla tavalla. Eiköhän niitä rikkinäisiä subeja ole jo ilmoittautunut tarpeeksi todistamaan että em tavalla toimivia masterihenkilöitä löytyy.
Hännistä viis.

jos muuten et usko teeppä sub naisnikki laita jotain oon kokematon jne jne  noin 5 sec sinulla on vähintään 5 true Masteria toinen toistaan hurjenpia.