Kirjoittaja Aihe: FemSubTurku: PIKKUJOULUT 4.12.  (Luettu 1932 kertaa)

BEE

  • Vieras
FemSubTurku: PIKKUJOULUT 4.12.
« : 22.10.2021, 11:33 »
Lämpimästi tervetuloa viettämään pikkujouluja Turun keskustaan lauantaina 4.12. klo 16:30-21. Tapahtuma järjestetään tunnelmallisessa miljöössä Turun keskustan välittömässä läheisyydessä. Tarkka sijainti ilmoitetaan varmoille osallistujille.
Pikkujoulujen ohjelma alkaa klo 17, joten toiveena on että pikkujouluihin saavutaan klo 16:30-17 välillä.

Pikkujoulut järjestetään FemSub-miitin yhteydessä. Tapahtuma on tarkoitettu naisille ja feminiinisille ihmisille, jotka sillä hetkellä kokevat itsensä alistuvaksi tai ovat kiinnostuneet alistumisesta.

Noudatamme tilassa turvallisemman tilan periaatteita.
Tapahtumassa on mahdollista päästä keskustelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Jokaisen osallistujan yksityisyyttä kunnioitetaan, eikä esimerkiksi tapahtuman osallistujista puhuta ulkopuolisille.
Olet tervetullut tapahtumaan omana itsenäsi.

Pikkujouluissa on tarjolla pientä naposteltavaa ja alkoholitonta juotavaa. Voit halutessasi tuoda mukanasi myös omia eväitä. 
Sauna on lämpimänä koko illan, pyyhkeen saa lainaan paikan päältä.

Pikkujoulujen kunniaksi luvassa on myös erityisohjelmaa. Vieraaksemme saapuu Annika, harrastekuvaaja Lappeenrannasta.
Annika kertoo valokuvaamisesta, kuvattavana olemisesta ja sen lisäksi halukkaat pääsevät harjoittelemaan erilaisia poseerauksia Annikan ohjauksessa.

Tapahtuman osallistujien on mahdollista päästä Annikan kuvattavaksi pikkujoulujen yhteydessä. Kuvausta varten on rauhoitettu oma tila, jossa on rekvisiittaa aina jouluvaloista piiskoihin ja ketjuihin. Voit ottaa mukaan myös omaa rekvisiittaa.
Kuvattavaksi pääsee 12 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kuvaus on maksuton ja siihen kuuluu 3 valmiiksi käsiteltyä kuvaa, lisäkuvia on mahdollista ostaa 20 eurolla. Lisäkuvien maksu suoritetaan suoraan kuvaajalle kuvaustilanteen yhteydessä.

"Olen Annika, harrastakakuvaaja Lappeenrannasta. Nautin ihmisten kuvaamisesta, mukaan lukien boudoir- ja burleski-henkisien kuvien ottamisesta. Näet kuviani instagramista profiilista @kuvaajan.budoaari . En ole ammattilaiskuvaaja, mutta luodaan yhdessä turvallinen ja lämminhenkinen tunnelma ja keskustellaan kuvaamisesta yleensä sekä testaillaan kuvaamista pikkujoulu tunnelmissa. Tapahtumassa otettuja kuvia ei tarvitse jännittää - malli saa valmiiksi käsitellyt kuvat omaan vapaaseen käyttöönsä ja sovimme yhdessä mallin kanssa, mitä kuvia voin käyttää portfoliossani."

Pukukoodi:
Tapahtumassa ei ole pukukoodia. Mutta koska tila on varattu vain meitä varten eikä siellä ole ulkopuolisia, voit halutessasi laittaa päälle sellaiset vaatteet jotka päällä et ehkä lähtisi ”tavalliseen” illanviettoon. Pukeutumisesta ei tarvitse kuitenkaan stressata, tärkeintä on että tulet sellaisissa vaatteissa joissa sinun on hyvä olla.

Ilmoittautumisohjeet:
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen femsubturku@gmail.com ja sitä kautta saat myös maksuohjeet

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli haluat ilmoittautua kuvattavaksi sekä mikäli kuvauksen suhteen on erityistoiveita, esim. tatuointi joka ei saa näkyä kuvissa. Näin kuvaaja pystyy jo etukäteen varautumaan erilaisiin poseerauksiin ja asentoihin.

Tapahtuman osallistumismaksu on 30€ per henkilö. Osallistumismaksu käytetään lyhentämättömänä tilan vuokraan sekä tarjoiluihin.
Tarkemmat maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

lmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan vain siinä tapauksessa, mikäli 14.11. mennessä ei ole tullut tarpeeksi ilmoittautumisia. Siinä tapauksessa pikkujouluja ei valitettavasti pystytä järjestämään.

Mikäli haluat osallistua tapahtumaan, mutta sinun ei ole mahdollista maksaa summaa kerralla, niin laitathan minulle rohkeasti viestiä! Keksitään yhdessä jokin ratkaisu, esim. useammassa erässä maksaminen.

Vastaan mielelläni kysymyksiin pikkujouluihin ja miitteihin liittyen.

Toivottavasti nähdään pikkujouluissa!
- Belle

Suuri kiitos Turun Baletille tapahtuman toteuttamisen tukemisesta!

BEE

  • Vieras
Vs: FemSubTurku: PIKKUJOULUT 4.12.
« Vastaus #1 : 08.11.2021, 12:59 »
It’s happening!  :love:

Ilmoittautumisia on tullut tarpeeksi ja pikkujoulut pystytään järjestämään!

Porukkaa on jo kasassa todella kivasti ja vielä mahtuu mukaan. Valokuvaukseen on enää pari paikkaa vapaana, joten kannattaa toimia nopeasti.

Kaikki valokuvauspaikat on nyt varattu. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon, jonosta vapautetaan paikkoja jos tulee peruuntumisia.
« Viimeksi muokattu: 11.11.2021, 19:38 kirjoittanut BEE »

BEE

  • Vieras
Vs: FemSubTurku: PIKKUJOULUT 4.12.
« Vastaus #2 : 22.11.2021, 23:18 »
PIKKUJOULUT ON NYT TÄYNNÄ  :love: