Kirjoittaja Aihe: Kosketus  (Luettu 776 kertaa)

Kosketusofficial

Kosketus
« : 11.04.2022, 19:00 »
Kevät on rakkauden aikaa! Tuletko herättelemään halujasi kanssamme? Ihanaa, sillä lauantaina 14.5. Kosketus tarjoaa jälleen mahdollisuuden tutustua muihin seksipositiivisiin ihmisiin intiimissä ja turvallisessa ilmapiirissä. Olet tervetullut tutkimaan halujasi ja antautumaan yhteiseen suostumukselliseen nautintoon.


Tapahtuma järjestetään Vallilassa osoitteessa Nilsiänkatu 10 A. Tila ei valitettavasti ole esteetön. Tapahtumaan mahtuu mukaan 16 henkilöä, ja siihen ilmoittaudutaan etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittaudu viimeistään torstaina 5.5.


Jos halukkaita osallistujia on enemmän kuin 16, arvomme osallistujat. Jos et pääsekään, peruthan tulosi, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Tahdomme tapahtumasta mahdollisimman monimuotoisen, ja tästä syystä otamme arvonnassa huomioon osallistujien sukupuolen. Lomakkeeseen saa kirjata myös muita toiveita ja mieltymyksiä, jotka otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon. Tässä linkki ilmoittautumiseen: https://bit.ly/3jJoGfH


Tapahtuma alkaa klo 17. Haluamme, että saavut paikalle klo 16:45–17:00, jotta voimme luoda tilasta mahdollisimman turvallisen. Tapahtuman aluksi tutustumme vähän toisiimme ja herättelemme halujamme, mutta pääpaino on vapaalla leikillä. Tapahtuma päättyy klo 2:00.


Tässä tapahtuman tarkempi aikataulu:

16.45–17.00 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.

17.00–17:20 Alkupiiri. Käymme läpi tapahtuman säännöt ja kerromme omista toiveistamme ja rajoistamme.

17:20–19:00 Eroottiset harjoitukset, jotka johdattavat suostumuksellisen leikin iloihin.

19:00-2:00 Vapaata leikkiä. Se voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä.

Turvaseksivälineitä on saatavilla (kondomi, liukuvoide, kumihanskoja). Tarjoamme myös kosteuspyyhkeitä, sillä tilassa ei ole suihkua. Otathan oman pyyhkeen. Omia seksivälineitä saa mieluusti ottaa mukaan. Koska tila on suhteellisen pieni, jätäthän pidemmät piiskat kotiin turvallisuuden takia.

Tilassa on patjoja yhteistä leikkiä varten. Lisäksi on patja rauhoittumiseen. Sille voi mennä istumaan itsekseen, jos ei toivo kontaktia muiden kanssa.

Tapahtuma on suomenkielinen. Tapahtumassa alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta. Tapahtuma on maksuton.

Noudatamme bileissä turvallisemman tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, ja tämä koskee kaikkia. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan tapahtumasta. Toivomme, että tutustuisitte etukäteen tapahtumaetikettiin tästä linkistä: https://bit.ly/2RSeZwE

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.

Niille, jotka haluavat viettää iltansa kiihkeässä ja vapaamielisessä seurassa.

Mitä?

Seksipositiiviset orgiat!

Missä?

Nilsiänkatu 10 A

Miten mukaan?

Ilmoittaudu linkistä viimeistään torstaina 5.5. https://bit.ly/3jJoGfH

Tapahtuman järjestäjät:

Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi ja pilkunnussija, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hän on usean vuoden ajan saanut ahaa-elämyksiä ja euforisia kokemuksia erilaisissa seksipositiivisissa bileissä, ja nyt hänen tavoitteenaan on laittaa hyvä kiertämään. Hän luovii niin swingereiden kuin kinkyjen parissa ja haluaa tuoda kaikki yhteen tutkimaan seksuaalisuuttaan ja oppimaan uutta.

Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.


Kosketusofficial

Vs: Kosketus
« Vastaus #1 : 02.05.2022, 19:07 »
Vielä on muutama päivä aikaa ilmoittautua seuraavaan tapahtumaamme! Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 5.5. ja linkki ilmoittautumiseen on tässä: https://bit.ly/3jJoGfH

Aiempaa kokemusta vastaavista tapahtumista ei tarvitse olla, ja alun yhteisissä harjoituksissa ujompikin pääsee mukaan.

Illan aikana tutustut upeisiin seksipositiivisiin ihmisiin ja pääset antautumaan juuri sellaiselle kosketukselle, joka sinulle sopii!  :love: Oli se sitten hellää silitystä, nipistelyä, puristelua, läpsimistä tai tukistamista - Kosketuksessa me neuvottelemme kaikesta ja saamme tilaisuuden oppia itsestämme ja toisistamme uutta.

Tervetuloa!