Kirjoittaja Aihe: Alatalon salissa ensimmäiset "julkisesti kutsutut" bileet 3.9.2022  (Luettu 6704 kertaa)

Viridian

Monet tietävätkin, että minulla ja muilla osakkailla on suunnilleen Turun ja Helsingin puolivälin tienoilla "mökki", jossa on erityisen hyvä valikoima bondagelaitteita. Mökillä on juhlittu ja pervoiltu yksityisesti omien kutsuttujen ystävien kanssa jo yli 10 vuotta (toki myös työleireilty urakalla).

Nyt päätimme pitää ensimmäiset avoimemmat "koebileet". Lähinnä sen kunniaksi, että alatalon välikaton poistamisen jälkeen meillä on niin makea ripustuspaikka, että sinne kerrassaan pitää saada ihmisiä ripustamaan ja nauttimaan hirsiseinien kuvauksellisuudesta. Lisäsin omaan profiiliini viime viikonlopun lattian putsausoperaation jälkeisen kuvan, josta tilasta saa käsityksen ilman "häiritseviä" isompia laitteita.

Mikäli olet jo ennestään joskus sattunut käymään meidän mökillämme, olet ilmoittautumisessa etusijalla, laita tekstaria tai soita. Mikäli et tunne meitä, laita yksityisviestiä ja voidaan miettiä, onko meillä yhteisiä tuttuja, jotka voisivat "suositella" sinua henkilöksi, jonka uskaltaa kutsua omaan mökkiinsä ja antaa ajo-ohjeen.

Bileiden konsepti on viettää aikaa yhdessä, tutustua, parantaa maailmaa, kinkyillä, hyödyntäen laitteita ja ripustuspaikkoja, juoden omia juomia, grillaillen omia eväitä nuotiopaikalla tai kaasugrillillä, rentoutuen paljussa. Ihanteellinen osallistujamäärä 15-20 henkeä, ei enempää, tämä jotta laitteisiin ei tule liikaa ruuhkaa, kurkihirren alle mahtuu sitomaan, ja paljuun ei tarvitse laittaa vuoronumeroita.

Musiikkia emme soita kovaa, jotta naapuri ei innostuisi kuokkimaan kitaransa kanssa. Autoilemme ekologisesti mahdollisuuksien mukaan kimpassa, jotta pihaan mahtuu paremmin. Yöpymismahdollisuus, jos tuo oman teltan pihamaalle, tai patjan/makuupussin, millä löytää unipaikka alatalon lattiapinnoilta. Yöpyjät osallistuvat sunnuntaina siivoamiseen, mutta kaikki toki elävät roskaamatta ja sotkematta, vaikka kuinka siveettömästi ja pervosti toimimmekaan muuten.

Koska yhteisömme tarjoaa tilaa, vettä, sähköä, polttopuuta jne, paikalla tulee olemaan kolehtipurkki näiden kulujen kattamiseksi.

Ketjussa voi kysellä lisätietoja ja kertoa ajatuksiaan.

Vir, ehtoinen emäntä


Siloposki

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 725
 • Nauttii omistettuna olemisesta
 • Galleria
Juhlatilasta tässä hieman tarkennusta ja lisätietoa niille, jotka eivät talossa ole vierailleet, tai muistot paikasta ovat ajan saatossa hämärtyneet...ja onhan se myönnettävä että valtaisa muutos itse tilassa on tapahtunut.

Alatalon läntisen siiven raivauksen jälkeen tilasta muodostui yhtenäisempi sekä laajempi, joten tilaa harrastaa vaikka ja mitä on huomattavasti enemmän.
Välikaton poiston kautta huonekorkeus nousi aivan uusiin mittoihin, tuoden esille mm.  jylhän kurkihirren.

Vaikka itse rakennus jo itsessäänkin tarjoaa monia mahdollisuuksia ripustuksiin, sidontoihin sekä erinäisiin kiinnityksiin...unohtamatta pimeän tyrmän tuomaa pelotetta...niin ei unohdeta vaikuttavaa laitearsenaalia.
Osaan laitteista on ollut mahdollista tutustua eräässä paikassa Kirkkonummella ja osa on sellaisia joita sieltäkään ei löydy.
Laitteiden laadusta ja roburstista ulkomuodosta ajatuksen saa, kun tietää niiden olevan Masan kädenjälkeä.

Isoimpien laiteiden lisäksi silmää miellyttämässä, ja miksei ihan oikeaa käyttöäkin odottamassa, on sen luokan kahletta...että melkoinen fakiiri saa olla jos niistä pakenee.

Privaan ja astetta tuhmempiin leikkeihin on myöskin erillinen tilansa, jonka varustevalikoima ei ole laaja, mutta varmasti sellainen mikä jää mieleen.

Itse juhlatilan sijaintikin on sellainen jossa luonnon tarjoamat apuvälineet kiusaamiseen, tai muunlaiseen kivaan ovat melkein käden ulottuvilla, niinpä vain mielikuvitus jos sekään on rajana.

Jo mainitun paljun lisäksi alueelta löytyy nuotiopaikka, jossa isommallakin porukalla saa makkarat lämpimäksi ja muinaistulet vol2 luotua....koska onhan syyskuun alun ilta jo mukavan hämärä.

Siloposki, yksi isännistä /Hero, alueen vahtikoira

Stylos

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 783
 • Ainoan oikean kinky-totuuden Suur-Mufti
 • Galleria
Hienoa aktiivisuutta tällaisten järjestäminen! Ilmoittauduttu Rouvan kanssa.

toimiupseeri

 • Vieras
Hienolta kuulostaa ilmoittaudun mukaan toivottavasti kutsutaan.

Rookie

 • Rsyke
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 486
 • Not all who wander are lost
 • Galleria
Kuulostaa kivoilta juhlilta. En ole ilmottautumassa mukaan vaikka hieman mieli tekisi.
Luen vaan otsikon joka kerta että Alastalon saleissa  ;D

Viridian

Leviteltiin laitteita jo kokeeksi alataloon, että nähdään mitä valikoimaa saadaan kivasti mahtumaan tilaan. Kuvia suunnittelupalaverin annista voi katsoa oman profiilini kautta profiilikuvista :).

Kyselyitä ja ilmoittautumisia kutsun saajaksi on tullut jo mukavasti, ja monen kanssa on jo varmisteltukin kalenterimerkintöjä.

Vielä kuitenkin mahtuu, ja jos jokin esimerkiksi noissa profiiliin jaetuissa kuvissa koskettaa sinua siinä mielessä, että mielesi palaisi päästä kokeilemaan laitteita ja tiloja yhdessä leikkikaverin kanssa, niin laita viestiä, yksityisviestiä tänne baariin tai tekstaria jos olemme tuttuja.

Nämä ovat ennenkaikkea bileet, joissa voi testailla laitteita, mitä ei kaikilla ole kotona, sitoa ja leikkiä, mutta toki myös muuten vaan sosialisoida, liota paljussa, grillata ja jorista. Ja kaikki tämä rennosti ja löysin pipoin.

Bilejärjestelyterveisin,

Vir ja muut mökkiläiset

Flikk

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1770
 • It's playtime;)
 • Galleria
  • Novelleja
Ai ettien että ja Nam, kuinka kivan näköistä siel onkaan.
Hurjan kivoja bileitä toivottelen, päällekkäisyyksiä mielessäni harmittelen..

Viridian

Bilejärjestelyt etenevät. Enää kaksi viikkoa h-hetkeen. Alatalon saliin ja pikkuhuoneeseen on hankittu uudet ikkunaverhot, joiden avulla kukaan ohikulkija ei saa vilaustakaan iloisista bilettäjistä.

Bilettäjien mukana paikalle saadaan se iloinen mieli, omat syötävät, omat juotavat (jääkaappi ja vettä tarjolla talon puolesta), omat köydet, omat piiskausvälineet, henkilökohtaiset lelut ja lukot. Paljuun oma pyyhe. DC sisällä vapaa, mutta mieluusti kinkyinen. DC ulkona valoisan aikaan huomiota herättämätön.

Ja tällä aasinsillalla näin yleisestikin vielä jorinaa konseptista. Vierailta on tullut kyselyä siitä, mahtaako olla ok, jos sukupuolielimiä näkyy, tai niihin kosketaan, tai niitä peräti käytetään johonkin.

Lyhyt versio:

Ulkona hengaillessa, terassilla ruokaa laittaessa tai jääkaapilla käydessä, sekä paljussa: alasti saa olla (ja paljussa pitääkin olla), tai kylpytakissa/pyyhe päällä, tai mökkimäisissä normivaatteissa. Ulkona ei liikuskella selkeästi fetissikamoissa, jotka näyttäisivät naapurin silmään "oudoilta". Naapurimme, joka ei tosin näe kuin osan pihaa ja senkin vain jos tulee rajalle kurkkimaan, on tottunut alastomuuteen paljukontekstissa, joten siirtymätaipaleillakin sukupuolielimet sun muut saa hengata näkyvillä, mutta vain näkyä. Ja illan pimeyden laskettua voi ulkonakin ottaa rennommin.

Sisällä alatalossa, elimiä saa näkyä, niihin saa konsensuaalisesti koskea, ja mikä sitten lasketaankaan käytöksi on ok, kunhan jokainen siivoilee paikkaa vaihtaessaan. Alasti ollessaan on kohteliasta kuljettaa mukanaan sopivaa pyllyn alustaa. Siivous desinfiointiaineella pyyhkien on tarkoitus joka tapauksessa laitetta tms. vaihtaessa, ja erityisesti, jos on roiskittu liukkaria, sylkeä, tai mitä muuta nyt roiskittaisikaan, jolloin olisi ihan näkyvääkin siivottavaa. Paikalla on desinfiointiainetta ja paperia.

Pitkä versio:

Alatalon erityisyys ovat sen moninaiset laitteet, joissa useassa idea on juurikin se, että henkilö on laitteessa tukevasti kiinni ja sen armoilla, kuka hänet on laitteeseen houkutellut, tuli sitten pientä tai isoa kiusaa tai pientä tai isoa nautintoa. Koko idea jäisi monien mielestä vähän tyngäksi, jos kaikki tapahtuisi täysin puettuna, ja koskematta toiseen. Eli paikalla on rajallinen määrä ihmisiä, ja useita paikkoja missä olla, alatalon kahden tilan lisäksi voi lähteä vaikka nuotiopaikalle, terassille tai paljuun, jos haluaa antaa jollekulle yksityisyyttä jossain laitteessa tai itselleen hengityshetken. Kenenkään ei ole pakko sessioida, varsinkaan muiden näkyvillä, eikä myöskään jäädä katsomaan kenenkään sessiota. Mutta jos haluaa sessioida, ainoastaan osapuolten yhteinen sopimus siitä mitä tapahtuu on rajoittamassa. (Ja se siivousvelvollisuus jälkeenpäin :) )

Hiukan toki rajoitetaan sillä yleisellä tolkulla, että kukaan ei varaa jotain aluetta tai paikkaa vain itselleen tuntikausiksi, koska muutkin ehkä haluavat vaihtaa välillä makkaran grillauksesta muuhun.

Vielä laitteista:

Pidämme alussa kierroksen, jossa käymme läpi, miten kunkin häkkyrän säädöt toimii ja mikä ajatus laitteen tekijällä on ollut mielessä mihin sitä esimerkiksi voisi käyttää.

Kiinnittäminen ja lukot: Mökin oma lukituslaatikko on siivottuna ylätaloon bileiden ajaksi, lukituskäyttöön on talon puolesta vain rajallinen määrä erilaisia palomiehen hakoja. Jos haluat lukita bileissä oikealla lukolla/käsiraudoilla, tuo omat. Osa paikan kahleista yms. vaatii kiinni pysyäkseen vähintään sen haan. Alatalossa on bileiden aikana ylätalosta lainassa metriset voimapihdit, jotka purevat kokeillusti myös karkaistuihin lukkoihin, mutta helpointa on, jos pidetään hyvää huolta avaimista (ja lukkojen kunnosta).

Sidonnasta ja ripustamisesta: Paikalla on käyttöön otettavissa pehmeitä patjan tapaisia, joita voi käyttää alustana tai varmistukseen, mutta oma viltti alustan ja ihmisen väliin voi silti olla tarpeen. Kurkihirren ympäri viritetyt teräslenkit kestävät ihmisten ja isompienkin eläinten painon, ja koska norsut eivät mahdu ovesta, voimme olla sen suhteen rauhassa. Toki sen yli voi heittää ihan köysiäkin. Niitä omia köysiä, joihin luotat. Eli omat köydet mukaan. Talon puolesta vain ketjuja.

Piiskauksesta: Varsinaista piiskauspalvelua ei ole tarjolla, mutta ainakin itseltäni jos joku kysyy kokeilemaan piiskaa otolliseen kohteeseen, kernaasti ojennan auttavan käteni, ja voi olla, että mukana on muitakin yhtä höveleitä.

Valokuvauksesta: Pääsääntöisesti EI. Ei mitään yleiskuvia ulkoa tai sisältä tai muita ihmisiä mistään suunnasta. Mutta jos haluat kuvan itsestäsi tai oman sessiosi jostain hetkestä sisällä, asia varmasti järjestyy. Mieluiten kuitenkin ne kodak-momentit ihan vaan verkkokalvoille.

Steariinista: EI. Ei palavia kynttilöitä, ei sotkevaa steariinia.

Moni asia selviää kun kokoonnumme heti alussa yhteen tutustumaan hiukan, ja vielä varmistamaan, että systeemit ovat kaikille selviä.

Ja vielä sellainen maininta, että porukkaan mahtuisi vielä ainakin pari henkilöä, eli ota yhteyttä mahdollisesti kutsun saadaksesi, jos 3.9. on kalenterissasi auki, ja tykkäät edes yhdestä, ehkä useastakin seuraavista: sessioida, pukeutua fetissivermeisiin, grillata, syödä, istua paljussa, kuunnella lampaiden ääniä pimeästä laitumelta, jutella siitä miten kaikki oli ennen paremmin, tutustua skenen vanhoihin pier..partoihin ja muumioihin, sitoa, olla sidottuna, saada mustelmia, antaa mustelmia, varoa tekemästä mustelmia, saada, antaa, innostua, halata, nauraa mutkalla.

Ja jos jokin jäi konseptissa askarruttamaan, kysyä voi tässä tai yksärillä.

T: Vir

ps. laittelen jo aiemmin kutsun saaneille vielä tarkempia aikatauluohjeita yms. tietoa viikonlopun aikana yksäreillä, ei nämä romaanit helpolla lopu

Kaarinanpari

Kuulostaa mahtavalta 🤩 Ihanaa jos pääsisi mukaan.

Offtopic! Joku tietävämpi kommentoikoon, mutta käsittääkseni tällä foorumilla oli sallittua tiedottaa vain tapahtumista, jonne ei osallistujia valita, vaan kaikki pääsee nopeusjärjestyksessä 🙂. Onko sääntöjen osalta käytäntö muuttunut?

Ailouna

 • Smurffit
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 822
 • Galleria
Kuulostaa mahtavalta 🤩 Ihanaa jos pääsisi mukaan.

Offtopic! Joku tietävämpi kommentoikoon, mutta käsittääkseni tällä foorumilla oli sallittua tiedottaa vain tapahtumista, jonne ei osallistujia valita, vaan kaikki pääsee nopeusjärjestyksessä 🙂. Onko sääntöjen osalta käytäntö muuttunut?

Voimassa olevat säännöt voi tarkastaa täältä. Kohta 17.

Stylos

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 783
 • Ainoan oikean kinky-totuuden Suur-Mufti
 • Galleria
Olenko puusilmä vai sanottiinko tässä missää kellonaikaa, että milloin alkaa tai sopii tulla?

Viridian

Nyt on laitettu yksityisviestejä saapuville yksityiskohdista. Enää alle viikko bileisiin, vähänkö kivaa. Lisätään vielä muistaessa, että viime viikolla siivotessa löytyi muutama pitkä rottinki, joita ei ole sen kummemmin ehditty käsittelemään, sellaisen voi bileistä adoptoida mukaan, tai vaikka myöhemminkin hakea, jos sattuu olemaan tarvista.

T: Vir

Viridian

Kiitos bilettäjille, sekä vähän vieraammille, että vanhoille tutuille. Te teitte bileistä toiminnan ja vertaishenkisen keskustelun täyteiset. Sellaisina juuri sitä, mitä järjestäjinä toivoimmekin.

T: Vir

Siloposki

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 725
 • Nauttii omistettuna olemisesta
 • Galleria
Kiitokset myös minun puolestani.

Heron hampaat tarkistettuani voin todeta, että kaikki meni ilmeisen hyvin ja alatalon lakien mukaisesti, koska yhtään peppunahkan palasta ei heron hampaiden välistä löytynyt :)

Mitä tulee porukkaan joka paikalla oli niin iso hatun nosto teille :love: Vaikka ilmojen jumalat tekivät parhaansa hillitäkseen kuuminta menoa, niin te ette siitä välittäneet vaan näytitte paljasta pintaa ja tekemisen meininkiä siinä määrin, että lämpötila nousi kuin itsestään.

Oli hienoa palata aikaan jossa keskityttiin tekemiseen ja hyvää menoa tukevaan horinaan, ilman alkoholilla läträämistä ja teknojumputusta taustalla. Paljon aidompaa kun kuulee "session" aikana itse tekemisen äänet, reaktiot ja session ulkopuolella myös sen mitä toisella on sanottavaa.

Toivottavasti saadaan jossain kohtaa myös kuva tai pari tänne näytille.

Konseptin toimivuus tuli iltapäivän/illan/yön aikana moneen otteeseen toimivaksi todistetuksi, ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia bileitä.
Niissä tulee olemaan parannellut tilat, ehkä vielä hieman lisää laitteita/tekemistä, mutta ei välttämättä paljon enempää ihmisiä.
Vietetään tässä kuitenkin ensin syksy ja talvi altapois, ennekuin aletaan kesän bileitä enemmän miettimään :)

T. Siloposki sekä Hero