Kirjoittaja Aihe: Miesparoille tasa-arvoa  (Luettu 7969 kertaa)

bemad

 • Vieras
Miesparoille tasa-arvoa
« : 06.04.2011, 01:48 »


  http://miesjarjestojenkeskusliitto.fi/
  http://ihmissuhteet.blogspot.com
  http://miestentasaarvory.wordpress.com/


  Yhteiskunnassa on käyty keskustelua miesten tasa-arvosta ja syrjäytymisestä. Joka toinen nuori on liene tietoinen alkaneen keskustelun ja ehkä miesten tasa-arvoaktivisminkin olemassaolosta, mutta käytännössä miehiä syrjivät rakenteet ovat vielä vaikeasti tunnistettavia, eikä miesten asioita useinkaan haluta parantaa naisten (ja lasten?) kustannuksella. Eduskuntapuolueilla on omia miesliikkeitään, mutta miesten ongelmien tuntemus ei ole sielläkään kovin korkealla tasolla, samoin kuin kävin eräässä SDP:n tilaisuudessa en saanut kuin ympäripyöreitä vastauksia siihen miten "paljon puhuttua" syrjäytyneisyyttä, joka on yleensä moniulotteista, kyettäisiin vähentämään.

  Tasa-arvonäkökulma on jämähtänyt naisten asioiden ajamiseksi ja naisten pelastamiseksi miesten vasaroilta. Perusolettamus on melko yksinkertainen: mies tulee toimeen omillaan, ja nauttii siinä onnistuessaan, eikä haluakaan muiden apua. Väkivallasta 78% kohdistuu miehiin ja naiset suorittavat yli puolet parisuhdeväkivallasta, mutta miesten auttaminen ulkoapäin koetaan teennäiseksi. Tasa-arvolautakunnassa istuu pelkkiä naisia, mutta pörssihallituksen johtoon pitää saada naisille kiintiöpaikat. Opettajat ovat naisia, samoin kuin sairaanhoitajat. Miehet saavat opetuksensa useimmiten naisilta kouluissa, joissa tytöt ovat enemmistö ja saavat itselleen parempaa opetusta, parempia arvosanoja jne.

  Naiset hallitsevat markkinoita ja saavat miehiltä suojelua. Valtion sotaoppilaitos on tiiviisti mukana tässä miesten kasvatuksellisessa toiminnassa Suomessa, Kreikassa ja Kyproksella. Sukupuolielämässä ja arjessa naisilla on valta lyhyesti kertoa, onko mies oikeanlainen, sopiva tai onko hänen käytöksensä ja tekonsa linjassa kiivailla markkinoilla, joilla naiset useimmiten pyrkivät parittelemaan yhteiskunnallisten menestyjien kanssa ihmisyydenkin kustannuksella. Miehillä ei yleisesti ole useinkaan valtaa kommentoida naisen ajatuksia ja tekemisiä edes objektiivisessa mielessä, vaan naisen ajatuksia ja virheoletuksia tulee myötäillä jos haluaa "luottamuksellisten välien" säilyvän. Naiset käyttävät myös joukkovaltaa ja puuttuvat poikkeuksellisesti toimivien kanssasisartensa tekemisiin. Ystäväpiiristä erottamiset, häirikköpuhelut ja tekstiviestit kuuluvat kuvaan, kun joku nainen alkaa seurustella esim. bemadin kanssa. Näin on aina käynyt. Toivottavasti jonain päivänä saamme miesparat tasa-arvon piiriin.

Queena

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #1 : 06.04.2011, 18:00 »
Sukupuolten välinen tasa-arvo on tärkeä asia, ja sitä pitää ehdottomasti parantaa entisestään. Kuitenkin juttusi lopussa vouhkaat taas sitä että nainen määrää sukupuolielämästä ja arjesta. Väität että tämä on tasa-arvo ongelma, mikä ei pidä paikkaansa koska jokainen mies voi äänestää jaloillaan ja tehdä asioille itse jotakin.

Jokaisella ihmisellä, niin miehellä kun naisella mielestäni pitää olla oikeus ja valvollisuus itse määrittää se millaisen kumppanin hän haluaa ja yrittää sitä niiltä kiivailta markkinoilta löytää. Yhteiskunnallinen menestyjä varmasti kiinnostaa monia, enkä ihan ymmärrä että miten tässä ihmisyys olisi jollain tavalla kustannuksena. Yhteiskunnallinen menestyjä nainen on varmasti miehenkin silmissä houkuttelevampi vaihtoehto kuin vaikka työtön tai vaikeasti ongelmainen yksilö.  Niin se vain menee. Tähänkin voi jokainen omilla teoillaan vaikuttaa, ja jokainen mies voi pyrkiä olemaan houkuttelevampi vaihtoehto kumppanina, jos nyt tuntuu siltä että naista ei vain millään saa, tai saavutetut naiset eivät vastaa omia kriteereitä eikä hommasta koskaan tule siksi mitään.

Pitää myös muistaa että harvoin on täydellistä ihmistä vastaan kulkenut kenellekkään. Parisuhde on kahden kauppa, ja jokainen vaikuttaa omilla tekemisillään siihen mitä suhteessa tapahtuu tai ei tapahdu. Asioista yleensä puhutaan ja toiveista ja haaveista kerrotaan kumppanille. Tähän liittyy nimenomaan se sukupuolielämä ja arki, eivät ne ole miehiin kohdistuvia tasa-arvo onglemia.

bemad

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #2 : 06.04.2011, 18:20 »
Lainaus
Väität että tämä on tasa-arvo ongelma, mikä ei pidä paikkaansa koska jokainen mies voi äänestää jaloillaan ja tehdä asioille itse jotakin.

  Naiset eivät yleensä halua tyydyttää miestensä jalompia tarpeita. He vaihtavat uuteen mieheen, jos edellinen mies alkaa
esittää "toivomuksia". Poikkeuksena on ainoastaan statusmiesten porukka (5-15% miehistä), joiden eteen naiset ovat valmiit näkemään vaivaa. Perusmiehen kannalta nainen on vain kodin vallankäyttäjä, joka tarjoaa yksinkertaista seksiä silloin tällöin. Mitään ei kannata sanoa, jos ei ole tyytyväinen joihinkin asioihin. Naisilla on tässä suhteessa ylivalta, joka pitää tasa-arvon saavuttamiseksi ennenpitkää murtaa. Naiset on laitettava kadulle, jos he eivät muuten asiaa ymmärrä...

Lainaus
Jokaisella ihmisellä, niin miehellä kun naisella mielestäni pitää olla oikeus ja valvollisuus itse määrittää se millaisen kumppanin hän haluaa ja yrittää sitä niiltä kiivailta markkinoilta löytää.

  Parinvalinnat tehdään helposti sukupuolinormien ja yleisten arvostusten pohjalta.

Lainaus
Yhteiskunnallinen menestyjä varmasti kiinnostaa monia, enkä ihan ymmärrä että miten tässä ihmisyys olisi jollain tavalla kustannuksena.

  Ihmiset ovat ensisijaisesti ihmisiä ja ansaitsevat perusarvostuksen. Jos sukupuolielämä ei tule miehelle perusarvostuksen, vaan (vieläpä moraalisiin) tekoihin sidotun arvostuksen kautta ollaan heikolla pohjalla. Yhteiskunnallista menestystä edellytetään vain miehiltä. Naisille riittää ulkonäkö ja olemassaolo. Epätasa-arvoa.

Lainaus
Yhteiskunnallinen menestyjä nainen on varmasti miehenkin silmissä houkuttelevampi vaihtoehto kuin vaikka työtön tai vaikeasti ongelmainen yksilö.

  Kyllä naiselle ongelmayksilö kelpaa, jos se on tarpeeksi likainen ja pitää pintansa sosiaalisesti. Mutta naisen työttömyydellä tai häiriintyneisyydellä ei olekaan sitten merkitystä, joten tässäkin ollaan vankasti epätasa-arvon kannalla. Naisen ongelmat kelpaavat useimmiten, miehen ongelmien pitää olla juuri tietynlaisia. Epätasa-arvoista, eri asia sitten halutaanko
sille tehdä mitään...
 
Lainaus
Pitää myös muistaa että harvoin on täydellistä ihmistä vastaan kulkenut kenellekkään.

  Minua vastaan käveli täydellinen nainen. Nyt asumme yhdessä. Tosin juttelin hänelle ekan kerran kun hän oli alaikäinen. Työskentelee mallina. Entinen huora ja huumediileri idässä. Perfect.

Queena

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #3 : 06.04.2011, 19:02 »
Pitäisikö sinusta yhteiskunnan tarjota siis esim. Perustoimeentuloon verrattavissa oleva perusseksi jokaiselle miehelle? Vai mitä ihmettä tässä nyt ajetaan takaa?

Ja millä sinä tämän toteuttaisit?

Yksilöiden seksin saanti ei mielestäni edelleenkään ole tasa-arvo ongelma, mutta ihan oikeasti kiinnostaisi kuulla että millä sinä tämän ongelmaksesi luokittelemasi asian korjaisit.
Ja mainitset naisten seksin saannin edellytyksenä ulkonäön, eikö tätä voi millään verrata menestykseen sitten? Ulkonäköön ei voi vaikuttaa merkittävästi ilman kirurgiaa, mutta menestykseen voi. Eikö tällöin nainen ole heikommassa asemassa seksin saannin suhteen jos oletetaan että tuo ulkonäkö edellytys pitää paikkansa?

Parinvalinnassa ei ole mielestäni lainkaan huonoa käyttää arvoja pohjana. Ja jokainen edelleen itse saa parinsa valita, omilla perusteillaan. On aika huolestuttavaa jos tätä lähdettäisiin jotenkin muuttamaan.

Nainen varmasti näkee vaivaa miehen eteen, jos mies näkee vaivaa naisen eteen..en ymmärrä lainkaan kommentteja siitä että naiselle ei muka voi puhua ja esittää toiveita ilman että kumppani vaihtuu välittömästi. Toki jos toiveet ovat sellaisia joita ei itse näe lainkaan toteuttamiskelpoisiksi voi tilanne olla juuri tuo, mutta ei sekään ole tasa-arvo ongelma vaan kahden ihmisen halujen kohtaamattomuutta. En ymmärrä kuinka naisten kadulle laittaminen auttaa, enkä ymmärrä sitäkään mitä sillä tässä kohtaa tarkoitetaankaan.


bemad

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #4 : 06.04.2011, 19:29 »
Pitäisikö sinusta yhteiskunnan tarjota siis esim. Perustoimeentuloon verrattavissa oleva perusseksi jokaiselle miehelle? Vai mitä ihmettä tässä nyt ajetaan takaa? Ja millä sinä tämän toteuttaisit?

  Sukupuolimarkkinoilla voidaan minun nähdäkseni toimia joko (nyk.) biologisen imun mallissa eläinkunnan jatkeena tai
siirtyä ihmisten kehittämään sivitysyhteiskuntakonseptiin, johon liitettynä seksuaalisuuskin muodostuu yksilölle samantapaiseksi "perustulonlähteeksi", kuin koulutuksen saaminen tai firman perustaminen. Esimerkiksi hiljaisella ja syrjään vetäytyvällä miehellä on nykyisin oikeus perustaa lihavarasto ilman, että todennäköisesti kukaan tulee varastamaan lihoja parempiin suihin.
Eläinehtoinen pariutumiskamppailu voidaan minun nähdäkseni suurelta osin muuttaa seksuaalimyönteisemmäksi elämänmalliksi, jossa seksi tunnustetaan perustarpeeksi- ja oikeudeksi, ja jossa ulkoisten hyötyjen sijaan naiset alkavat kiinnostua miehistä ihmisinä. Toteuttaminen vaatii epätasa-arvoisten rakenteisten purkamista, miesten vaatimusrohkeuden lisäämistä, sekä naisten seksuaalikielteisyyden ja siivelläelon tarpeen vähentämistä, mikä vapauttaa energiaa vähemmän hierarkisiin sukupuolikontakteihin.

Lainaus
Yksilöiden seksin saanti ei mielestäni edelleenkään ole tasa-arvo ongelma, mutta ihan oikeasti kiinnostaisi kuulla että millä sinä tämän ongelmaksesi luokittelemasi asian korjaisit.

  Tasa-arvo-ongelmat eivät ole mielipidekysymyksiä. Objektiivisessa tarkastelussa toisen etuoikeus tuppaa olemaan toisen tasa-arvo-ongelma, ellei asialle löydy järkeviä perusteita. Esimerkiksi johtajien optiot eivät välttämättä ole tasa-arvo-ongelma, jos ne auttavat yritystä kehittymään parempaan suuntaan myös henkilöstöpolitiikan suhteen.
 
Lainaus
Ja mainitset naisten seksin saannin edellytyksenä ulkonäön, eikö tätä voi millään verrata menestykseen sitten? Ulkonäköön ei voi vaikuttaa merkittävästi ilman kirurgiaa, mutta menestykseen voi. Eikö tällöin nainen ole heikommassa asemassa seksin saannin suhteen jos oletetaan että tuo ulkonäkö edellytys pitää paikkansa?

  Ulkonäkö on todellinen ongelma vain 20%:lle naisista. Lukioikäisistä naisista vain 5% ajautuu ulkonäön vuoksi pariutumismarkkinoilta pois. Nuorista miehistä enemmän kuin joka toinen on ilman partneria tai sitten elää suhteessa, jossa on vaikea tuntea tyytyväisyyttä. Yksi selitys asialle on, että parikymppisiä naisia tavoittelee ja saavat myös vanhemmat miehet. Mieheen kohdistuva statusvaatimus tukahduttaa miehen oikeuden olla sellainen kuin on, ja se on kasvavaa, jo kolmasosa naisista on varattu 10-15% otannalle statusmiehistä joko puolisoina, tai sivupanoiksi. Ulkonäkö ei ole statukseen rinnastettava tekijä, koska se lisää nautintoa sängyssä. Sen sijaan se, että nainen kostuu siitä, että hänellä on sängyssä rikas, isoluinen tai ison kaveripiirin omaava mies sängyssä perustuu tasa-arvo-ongelmaan, joka selittää myöskin sen naisten kitisemän epäkohdan, että naiset tienaavat ja tekevät töitä keskimäärin miehiä vähemmän.

Lainaus

Parinvalinnassa ei ole mielestäni lainkaan huonoa käyttää arvoja pohjana. Ja jokainen edelleen itse saa parinsa valita, omilla perusteillaan. On aika huolestuttavaa jos tätä lähdettäisiin jotenkin muuttamaan.

Nainen varmasti näkee vaivaa miehen eteen, jos mies näkee vaivaa naisen eteen..en ymmärrä lainkaan kommentteja siitä että naiselle ei muka voi puhua ja esittää toiveita ilman että kumppani vaihtuu välittömästi. Toki jos toiveet ovat sellaisia joita ei itse näe lainkaan toteuttamiskelpoisiksi voi tilanne olla juuri tuo, mutta ei sekään ole tasa-arvo ongelma vaan kahden ihmisen halujen kohtaamattomuutta. En ymmärrä kuinka naisten kadulle laittaminen auttaa, enkä ymmärrä sitäkään mitä sillä tässä kohtaa tarkoitetaankaan.
Naisten laittaminen kadulle oli kielikuvallinen ilmaus. Naiset eivät ole kadulla. Miehet ovat. Miehet tietävät mikä on pariutumismarkkinoilla rankkaa, naiset tietävät mikä on helppoa.

Queena

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #5 : 09.04.2011, 17:21 »
Se että naiset haluaisivat jonkin ilmapiirin muutoksen takia enemmän seksiä, ei tarkoita sitä että sitä seksiä olisi silti tarjolla jokaiselle miesreppanalle. Se vain menee niin että toiset ovat seksuaalisesti kiinnostavampia yksilöitä kuin toiset, eikä tätä asiaa voi korjata millään asennemuutoksella joka lisäisi seksin määrää. Naiset ovat nytkin kiinnostuneita miehistä ihmisinä, sinulla on itselläsi aika kieroutunut kuva naisista rahan tai hyödyn tavoittelijoina. Ehkä olet itse omalla käytökselläsi vetänyt puoleesi tämmöisiä yksilöitä, tai sitten vain huono tuuri. En tunne itse yhtäkään siivelläeläjänaista, mutta ilmeisesti sinulla on kokemusta senkin edestä koska esität naisia tälläisinä. Mitkä ovat epätasa-arvoiset rakenteet seksuaalisuudessa joita ehdotat purettavaksi?
Luulen että jos saataisiin aikaan jokin seksuaalimyönteinen asenneilmapiiri jonka tulos olisi se että naiset jakaisivat herkkuaan helpommin, tulos olisi se että ne jotka jo nyt saavat seksiä runsaasti, saisivat sitä vielä enemmän ja helpommin.

Jos nämä tilastot ja prosenttiluvut joita esität ulkonäkö kohdassa ovat samalla tyylillä laskettuja, tai liioiteltuja kuin esim. turvasanattomien sessioidesi määrä 17 vuodessa, putoaa taas kaikelta kirjoittamaltasi uskottavuus. Anteeksi mutta 3000 sessiota tekee 17 vuodessa noin 3 sessiota viikkoon, kai? Eli joka toiselle päivälle 17 vuoden ajan? Se on helvetisti sessioita se, jos vielä ajatellaan että jossain välissä on ollut ehkä joku turvasanallinenkin sessio. On se ihmeellistä että jollain miehellä onkin noin hyvä seksitilanne, mutta silti viettää suuren osan ajastaan netissä arvostelemassa naisia, ja kirjoittamassa seksuaalisista tasa-arvo-ongelmista.

Toisen etuoikeus ei ole aina toisen tasa-arvo-onglema. Onko se tasa-arvo-onglema että toiset syntyvät rikkaisiin perheisiin, etuoikeutettuun asemaan, ja toiset vähemmän rikkaisiin? Tätä lausahdusta ei voi soveltaa joka paikkaan vaikka miten haluaisit ja yrittäisit olla objektiivinen. Naisten ja miesten seksuaalisuus ja halut ovat yksi asia joka ei ole tasa-arvo onglema. Muuten voisin aivan hyvin väittää että on tasa-arvo-ongelma kun eräs ystäväni on minua menestyneempi ja paremman näköinen. Jokainen voi edelleen vaikuttaa omaan seksin saantiinsa omilla teoillaan.

Naisen työttömyys ja onglemat ovat kumppanin saanissa varmasti aivan yhtä suuri ongelma kuin miehilläkin. Tälläkään väitteellä ei mielestäni ole mitään pohjaa, jos pohjaat omiin kokemuksiin tai tuttujen kokemuksiin niin ei se mistään vielä mitään totuutta tee. Kuvailet naisia kuin olisimme jotain pelkkiä ulkonäköön perustavia, siivellä eläviä hyödyn tavoittelijoita, joiden velvollisuus olisikin oikeastaan panostaa enemmän siihen että miehet maailmassa olisivat tyydytettyjä..erikoinen alistuvan miehen näkemys.

Mielestäni sinulla tuntuu olevan harvinaisen kieroutunut kuva naisista, ja se on aika harmillista. Mutta on kuitenkin ihan oma ongelmasi, eikä siihen kiinnosta sen kumminkin puuttua. On toki hienoa että olet löytänyt täydellisen naisen joten voidaan sulkea pois se vaihtoehto että kaikki tämä vuodatus johtuisi naisen puutteesta.

n4103xxl

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #6 : 09.04.2011, 18:52 »
Jostain syystä, minä en aina ymmärrä puoliakaan bemadin jutuista... ja sekin mitä ymmärrän, on mielestäni täysin ristiriitasta tekstiä... no, jokatapauksessa, noista häirikkö puheluista, mikä oli loppukaneettina alotuksessa... minä ainakin olen niitä häirikkö puheluita saanu miehiltä... yhtäkään en ole saanu naisilta  ::)

bemad

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #7 : 09.04.2011, 22:19 »
”Se että naiset haluaisivat jonkin ilmapiirin muutoksen takia enemmän seksiä, ei tarkoita sitä että sitä seksiä olisi silti tarjolla jokaiselle miesreppanalle.”

  Kun puhutaan reppanoista, luusereista jne. ollaan seksistisillä vesillä. Puhutaan yleensä miehistä, jotka ei joko a) ole kyllin miehekkäitä tai b) heille ei yleisten arvojen pohjalta kannata suoda seksuaalisia kokemuksia. Kyse on siis miehille asetetusta ahtaammasta rooliodotuskollektiivista. Sama henkilö voi olla seksuaalisesti erityisen kiinnostava naisen kropassa, mutta miehen kropassa hän onkin mitätön. Jälleensyntymäteoria tekee ilmiöstä vielä kummallisemman: sama sielu vaeltaa miehen kropasta naisen kroppaan, ja joka toisessa elämässään saa osakseen laajaa kysyntää ja arvostusta, joka toisessa elämässään rypee. Toisaalta kannattaa muistaa, että sukupuolinen epätasa-arvo tuskin koskettaa useimpia planeettoja – eli se on tälle planeetalle keskittynyt paikallinen ongelma, jonka ratkaisemiseksi miesaktivismilta edellytetään tulevaisuudessa paljon työskentelyä.

”Se vain menee niin että toiset ovat seksuaalisesti kiinnostavampia yksilöitä kuin toiset, eikä tätä asiaa voi korjata millään asennemuutoksella joka lisäisi seksin määrää.”

  On tietenkin selvää, että toiset ovat kokonaisuutenakin kiinnostavampia kuin toiset. Sukupuolinen epätasa-arvo-ongelma on se, että sukupuolirooli on miehelle paljon tiukempi, kuin naiselle. Naiselle sallitaan huomattavasti enemmän variansseja elämiseen. Nainen esim. voi osoittaa maskuliinia jämäkkyyttä, mutta jos mies esiintyy femiinisti naiset pitävät häntä helposti munattomana jäljittelijänä ja kieltäytyvät seksistä tämän kanssa. Seurauksena naisen suuremmasta liikkumavarasta puuteongelma kohdistuu ensisijaisesti alistuviin ja ujoihin miehiin, joista ei kyetä löytämään nykyisten rooliodotusten alla sitä ihmistä, mikä voisi sytyttää kiinnostuksen, kun taas vastaavasti ujot tytöt kykenevät vakuuttamaan miehet omana itsenä, eikä heitä nimitellä reppanoiksi – vaan ihmisiksi, kuten pitääkin.

”Naiset ovat nytkin kiinnostuneita miehistä ihmisinä, sinulla on itselläsi aika kieroutunut kuva naisista rahan tai hyödyn tavoittelijoina.”

  Minulla on realistinen käsitys naisten yleisestä valtapositiosta ja hyödyn tavoittelusta, koska olen asioita tutkinut miesaktivismin harjoittaja. En luota naisiin yleisesti lainkaan ja yksityinen naiskokemukseni menee huomattavan syvälle. Nykyiset sukupuoliroolit ovat sivistysyhteiskunnan jarru, eikä ”naisen itsenäisyys” ole alfauroiden ja heidän korporaatioidensa puitteissa tapahtuvaa fanatismia, kuten usein luullaan. Jos tasa-arvoa halutaan on miehet yleisesti palautettava naisten arvostuksen piiriin. Sehän ei riitä, että puolet miehestä saa arvostuksen pelkästä työnteosta tulevaisuudessa kun on tähdättävä siihenkin, että ihmisillä on yhä enemmän vapaa-aikaa ja robotit huolehtivat yksinkertaisemmista töistä.


 
”Ehkä olet itse omalla käytökselläsi vetänyt puoleesi tämmöisiä yksilöitä, tai sitten vain huono tuuri.”
En tunne itse yhtäkään siivelläeläjänaista, mutta ilmeisesti sinulla on kokemusta senkin edestä koska esität naisia tälläisinä.”

  Naisten yleiset parinvalintapreferenssit, joita itsekin puollat johtuvat nimenomaan siitä, että naiset eivät
osaa huolehtia itsestään. Nainen syttyy mieskunnan isosta ja kovasta, koska nainen on pienestä pitäen kasvatettu siihen, että tämä on isojen miesten maailma, jossa heidän tehtävänsä on nykyaikaisesti supportoida isoja miehiä omalla ”sexual fitnessillään”. Tuollaisessa saippuasarjassa, missä naiset yleisesti elää, ei kyetä näkemään ihmisyyttä sellaisena kuin se on alun perin annettu jokaiselle meistä, joka tänne syntyy. Naiset ovat isojen miestensä objekteja, jotka valittavat esim. pienistä palkoistaan kunta-aloilla ja etsivät puolisoikseen parempipalkkaisia yksityisen sektorin tursakkeita, jotka ovat muutenkin ”parempia”, kuin vertailukohteeksi otetut muut miehet.

”Mitkä ovat epätasa-arvoiset rakenteet seksuaalisuudessa joita ehdotat purettavaksi?”

  Seksuaalisuus on hyvin voimaperäinen asia, joten en lähtisi purkamaan seksuaalisuudessa itsessään mitään.
Ongelmat sijaitsevat minun nähdäkseni sukupuolirooleissa ja muissa superdogmeissa.

”Luulen että jos saataisiin aikaan jokin seksuaalimyönteinen asenneilmapiiri jonka tulos olisi se että naiset jakaisivat herkkuaan helpommin, tulos olisi se että ne jotka jo nyt saavat seksiä runsaasti, saisivat sitä vielä enemmän ja helpommin.”

  Seksin lisääminen ei oikeastaan lisää kuin seksimainontaa. Se, mitä varten seksiä ja ihmissuhteita on, on se avainkysymys. Syrjäytyneet miehet ja läheisyyden puute ovat melkoinen ”koko kansan peliautomaatti”, kun otetaan huomioon, että englantilaisen tutkimuksen mukaan täyssyrjäytyneen kustannus yhteiskunnalle oli miljoona euroa. Tuossa laskelmassa oli siis huomioitu saamatta jääneet verotulot ja sosiaalipuolen kustannukset. Jos se pitää paikkansa jo 1000 vakavasti syrjäytynyttä suomalaista jättää jälkeensä miljardin euron loven yhteiskunnan kassaan elämänsä aikana. Tämä saamatta jäänyt raha sitten näkyy meillä korkeampina veroina, huonompana hoitona ja alempana elintasona kaiken aikaa. Ainoa ratkaisu syrjäytymisen ja muun vellomisen poistoon on miesaktiivien yleisen otaksuman mukaan ihmissuhteiden ja sukupuolisuhteiden
mahdollisuus, tai kohennus niiden laatuun.

” Anteeksi mutta 3000 sessiota tekee 17 vuodessa noin 3 sessiota viikkoon, kai? Eli joka toiselle päivälle 17 vuoden ajan? Se on helvetisti sessioita se, jos vielä ajatellaan että jossain välissä on ollut ehkä joku turvasanallinenkin sessio. On se ihmeellistä että jollain miehellä onkin noin hyvä seksitilanne, mutta silti viettää suuren osan ajastaan netissä arvostelemassa naisia, ja kirjoittamassa seksuaalisista tasa-arvo-ongelmista. ”

  Minä en suinkaan vietä suurinta osaa ajastani netissä. Ja tuo lukema on paikkansapitävä, jos laskee
softimmat sessioinnit. Kannattaa myös muistaa, että olin ilman naissuhdetta varsinaisesti viimeksi joskus 17 vuotiaana.”Toisen etuoikeus ei ole aina toisen tasa-arvo-onglema. Onko se tasa-arvo-onglema että toiset syntyvät rikkaisiin perheisiin, etuoikeutettuun asemaan, ja toiset vähemmän rikkaisiin?”

  Osittain kyllä. Mutta se ei ole yhtä vakava tasa-arvo-ongelma Suomen alueella, kuin se, että joutuu syntymään mieheksi.

”Tätä lausahdusta ei voi soveltaa joka paikkaan vaikka miten haluaisit ja yrittäisit olla objektiivinen.”

  Maailmanlaajuisesti katsoen esim. köyhyys ja nälänhätä kuuluu liikakansoitukseen, eli sairauden ja epätasa-arvon aiheuttamiin ongelmiin.

”Naisten ja miesten seksuaalisuus ja halut ovat yksi asia joka ei ole tasa-arvo onglema.”

  Ei seksuaaliset halut olekaan mikään tasa-arvo-ongelma. Tasa-arvo-ongelma voi ilmetä esimerkiksi seksin motiiveissa ja taistelupari-ihanteissa.

”Muuten voisin aivan hyvin väittää että on tasa-arvo-ongelma kun eräs ystäväni on minua menestyneempi ja paremman näköinen.”

  Ei se ole mikään tasa-arvo-ongelma, koska saat itsekin hyvää peruskohtelua naiseutesi ansiosta.

”Naisen työttömyys ja onglemat ovat kumppanin saanissa varmasti aivan yhtä suuri ongelma kuin miehilläkin.”

  Ei ole, jos katsoo työttömien naisten ja miesten välisiä pariutumistilastoja niin miesten määrä on moninkertainen. Henkisesti häiriintynyt nainen saa helposti kehuja ”rohkeudestaan” ja seksiä helpommin, kuin onneton mies, jota kutsutaan saamattomaksi reppanaksi. Toki naiset likaisista miehistä pitävät, se on heille usein melkeinpä preferenssi. Mutta kuinka moni deitti-ilmoitus, jonka mies on lähettänyt pitää sisällään toivomuksen likaisesta naaraasta?

”Kuvailet naisia kuin olisimme jotain pelkkiä ulkonäköön perustavia, siivellä eläviä hyödyn tavoittelijoita, joiden velvollisuus olisikin oikeastaan panostaa enemmän siihen että miehet maailmassa olisivat tyydytettyjä..erikoinen alistuvan miehen näkemys. ”

  No ei tässä tosiaan mikään yksipuolinen tyydytys riitä. Naisten on ymmärrettävä se, että he ovat vastuussa omalta osaltaan tästä maailmasta ja yhteiskunnasta. Ei se ole vain miesten hommaa, ellei sitten toisen ääripään mukaan haluta naisia takaisin pöydän ja hellan väliin turvaan tasa-arvolta.


”Mielestäni sinulla tuntuu olevan harvinaisen kieroutunut kuva naisista, ja se on aika harmillista. Mutta on kuitenkin ihan oma ongelmasi, eikä siihen kiinnosta sen kumminkin puuttua.”

  Ei minulla naisia vastaan mitään ole. En vain arvosta heidän saavutuksiaan alueilla, joilla niitä ei ole. Sitä on realismi ja se, että vaatii kunnollista tulosta ja tasa-arvoa planeettamme tuleville sukupolville.

”On toki hienoa että olet löytänyt täydellisen naisen joten voidaan sulkea pois se vaihtoehto että kaikki tämä vuodatus johtuisi naisen puutteesta.”

  Olen löytänyt pari naista, joiden kanssa olen samalla aaltopituudella.

Queena

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #8 : 09.04.2011, 22:48 »
Nyt lopetan, perustelen sillä että olen vakuuttunut viimeistään nyt siitä että kekustelukumppani ei ole tältä planeetalta ;)

bemad

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #9 : 10.04.2011, 10:02 »
Nyt lopetan, perustelen sillä että olen vakuuttunut viimeistään nyt siitä että kekustelukumppani ei ole tältä planeetalta ;)

  Ehkä joskus miljoonien vuosien kuluttua.

submit

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #10 : 10.04.2011, 10:36 »
Tasa-arvoasiat yhteiskunnassamme ja maailmanlaajuisesti ovat monimutkaisia. Toki kannatan ihmisten tasa-arvoa muutenkin kuin sukupuolten mukaan tarkasteteltuna, mutta näiden asioiden määrittely ja filosofinen pohdinta on sen verran vaikeaa, että jätän sen syvällisen pohdinnan suosiolla muille. Mutta olisi kiinnostavaa lukea muiden mielipiteitä siitä, miten koette alistuvien naisten feminismin ja alistumisen tai alistetuksi tulemisen tarpeiden välisen ristiriidan? Vai onko sitä? Voiko seksuaalisuuden irroittaa ympäröivän maailman arvoista ja yhteiskunnallisesta viitekehyksestä?

bemad

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #11 : 10.04.2011, 11:17 »
Tasa-arvoasiat yhteiskunnassamme ja maailmanlaajuisesti ovat monimutkaisia. Toki kannatan ihmisten tasa-arvoa muutenkin kuin sukupuolten mukaan tarkasteteltuna, mutta näiden asioiden määrittely ja filosofinen pohdinta on sen verran vaikeaa, että jätän sen syvällisen pohdinnan suosiolla muille.

  Eh.

  Tasa-arvo-ongelmat edellyttävät pragmaattisempaa ajattelua, kuin mihin tällä planeetalla on viime päivinä totuttu, eikä
luovuttaminen ole edelleenkään vastuunottamista sivistysyhteiskunnan osallistumiskonseptissa. On tietenkin ymmärrettävää, että ajatus oikeasta, kaikkien miestenkin oloa parantavasta tasa-arvosta, varsinkin naisille on erittäin pelottava ja vastenmielinen.

  Mutta: laajan tasa-arvokeskustelun edellinen sykli lähti liikkeelle valveutuneista naisista, jotka halusivat samantyyppisen tulo- ja vaikutusjärjestelmän alle, kuin miehet. Feminismin ensimmäinen aalto vapautti naiset onnistuneesti perinteisestä kotiäitiydestä ja eron voi ilokseen havaita vertailemalla nykyaikaisia nuoria naisia ja sodanaikaisia mummoja keskenään.

  Naisten oikeuksille pohjaavan alkeisfeminismin vinoutuneet jälkeläiset ovat kuitenkin alkaneet käydä jarruiksi omalla rintamallaankin, koska saatuaan oikeuspohjan, äänioikeudet naisille jne. he eivät halua jakaa velvollisuus- ja hyvinvointitaakkaa miesten kanssa, mikä on johtanut miesten luokittelun lisääntymiseen ja jokamiehen arvostuksen ja ihmisyyden havaitsemisen vähenemiseen.

  Naisia ei edelleenkään kiinnosta täyspainoinen osallistuminen yhteiskunnan tekniikkaan, vaikuttamiseen ja hyvinvointiin, mutta he vaativat itselleen palkkatasa-arvoa (joka käytännössä merkitsisi korkeampia tuntipalkkoja naisille työstä kuin työstä) ja kiintiöpaikkoja pörssihallitusten palliriveistä. Keskivertonainen, jolla on perusoikeudet haluaa kruunata oikeutensa miehen kustannuksella ja on saanut nyt valveutuneiden maskulistien "kerettiläistä puhetta tuottavan" uuden syklin protestoimaan naisten kissanpäivien ehdoilla tapahtuvaa kehitystä parinvalintoja myöten.

Lainaus
Mutta olisi kiinnostavaa lukea muiden mielipiteitä siitä, miten koette alistuvien naisten feminismin ja alistumisen tai alistetuksi tulemisen tarpeiden välisen ristiriidan? Vai onko sitä? Voiko seksuaalisuuden irroittaa ympäröivän maailman arvoista ja yhteiskunnallisesta viitekehyksestä?

   Kysymys on ihan yhtä relevantti, kuin että voiko mies olla maskulisti, jos hän alistuu. Minä olen maskulisti ja alistun naiselle. Se ei ole mikään ihme. Naiselle alistuminen on vähän vaikeampaa, koska kuten yllä totesin, hän on oppinut elämään miestä sortaen ja haitaten. Kanna vastuusi jarevi yhteiskunnallinen virtasi jatkossa vaikkapa pistorasiasta, jos et miehen ruoskan alle uskalla lysähtää. :D No, joke...

Queena

 • Vieras
Vs: Miesparoille tasa-arvoa
« Vastaus #12 : 18.04.2011, 22:19 »
Nyt joudun vaatimaan jonkinlaista perustelua tälle kommentille

"Naisia ei edelleenkään kiinnosta täyspainoinen osallistuminen yhteiskunnan tekniikkaan, vaikuttamiseen ja hyvinvointiin, mutta he vaativat itselleen palkkatasa-arvoa (joka käytännössä merkitsisi korkeampia tuntipalkkoja naisille työstä kuin työstä) ja kiintiöpaikkoja pörssihallitusten palliriveistä. Keskivertonainen, jolla on perusoikeudet haluaa kruunata oikeutensa miehen kustannuksella ja on saanut nyt valveutuneiden maskulistien "kerettiläistä puhetta tuottavan" uuden syklin protestoimaan naisten kissanpäivien ehdoilla tapahtuvaa kehitystä parinvalintoja myöten. '

Oletan että kykenet perustelemaan ja esittämään jonkinlaisia konkreettisia esimerkkejä tälle hyvinkin painavalle väitteellesi. Erityisesti sille että naiset eivät ole kiinnostuneita vaikuttamaan yhteiskunnan asioihin, tekniikkaan ja hyvinvointiin.

Esität asioita Kirjoituksissasi aivan kun tietäisit millä tavoin esittämisäsi ongelmia Ratkottaisiin, kuitenkin jätät nämä ratkaisut esittelemättä. Vastuu asioiden ratkomisella on kai sitten jollakin muulla ja oletat että riittää että esität ideasi täällä keskustelupalstalla..paitsi että ideoita ei vielä esitetty. Yritätkö aktiivisesti ajaa tätä asiaa esimerkiksi pyrkimällä eduskuntaan vaikuttamaan asioihin omien näkemystesi kautta? Vai onko vastuu jollain muulla ajaa näitä asioita ja sitä kautta lisätä miesten seksin saantia ja "tasa-arvoa".

Lisäksi sanot että et arvosta naisten saavutuksia alueilla joilla niitä ei ole, voisitko mainita jotakin alueita missä vain miehillä on saavutuksia tässä maailmassa?

On vain aika turhauttavaa lukea että joku ihminen väittää että naiset eivät ota vastuuta, eivät pyri kehittämään asioita, eivät ole kiinnostuneita yhteisistä asioista, ovat laiskoja ja olettavat miesten tekevän kaiken. Etenkin kun esität että miehen ei pitäisi joutua ottamaan vastuuta oman seksielämänsä laadusta, vaan että yhteiskunnan pitäisi tämä perusarvostus tuoda jokaiselle miehelle.
Laita edes jotakin esimerkkejä, faktoja..liitä väitteisiisi tilastoja tai tutkimustietoja. Mielellään tieteellisistä julkaisuista tai luotettavista lähteistä. Esimerkkinä ei voida pitää bmadin kattavaa naiskokemusta vuosien varrelta, eikä myöskään muutamaa kaveri esimerkkiä.

Ehkä samalla kun etsit kuumeisesti lähteitä väitteidesi tueksi, yllätyt positiivisesti siitä mitä naiset päivittäin tekevät yhteisen yhteiskuntamme eteen miesten kanssa, heidän rinnallaan ja heidän edelläänkin usein. Yllätyt siitä miten teknisesti osaavia ja kykeneviä naisia suomessa ja maailmalla on, ja siitä että kuinka paljon ihan se "perusnainenkin" tekee päivittäin sen eteen että yhteinen yhteiskunta toimii.

Maailmassa on edelleen erittäin paljon naisiin kohdistuvia tasa-arvo ongelmia jotka vakavuudessaan varmasti saisivat bemadinkin katsomaan naissukupuolta eri silmin. Suosittelen että tutustut tasa-arvoa tutkiessaan myös näihin asioihin.


Yhdestä asiasta olemme samaa mieltä. Sukupuolten tasa-arvoa Suomessa voidaan edistää vielä hurjasti, ja tarkoitan tässä myös myös miesten tasa-arvoa. En vain koe seksin saantia tasa-arvo ongelmaksi, mutta sen kyllä kokisin jos naisille asetettaisiin yhteiskunnallisia velvotteita seksiin liittyen..