Kirjoittaja Aihe: TRE Höntsylentopallo su 7.8. Klo 18  (Luettu 414 kertaa)

Digitalis

TRE Höntsylentopallo su 7.8. Klo 18
« : 05.08.2022, 10:37 »
Kinkyjen ja xu-laisten yhteiset pelikerrat ovat olleet suosittuja ja tunnelma on ollut hyvä. Jatketaan siis samalla linjalla. Viime kerralla kävijäennätys 17 kentällä ja 2 katsojaa!! Jee!

Eli hyvässä, rennossa hengessä amatöörilentopalloa Tampereella! Etukäteen ei tarvitse osata mitään. Peliin ei tarvitse osallistua, saa tulla myös katsomaan.

Paikka: Viinikka, Pahalammen lentopallokenttä (Pahalammen kaupungin puoleinen pääty, joka ensi näkemältä näyttää ettei siellä mitään ole)
Aika: klo 18

Säävaraus! Jos sataa, emme pelaa.
Ota mukaan juomapullo. Lippis tai aurinkolasit suositeltavaa. Kenttä on hiekkakenttä, joten ilman kenkiä voi halutessaan pelata.

Tervetuloa mukaan! Jos kysyttävää, vetäise Digitalista hihasta.

--

In English:

The volleyball meetings between the kinky society and xu have been a success and the atmosphere has been good. Let's continue with the same agenda.

The name of the game is to play laid-back, amateur level volleyball in Tampere. You can participate in the game or just watch, you don't have to know anything beforehand. We'll teach you everything.

Place: Viinikka, Pahalampi volleyball court (the north side of Pahalampi lake towards the city center)
Time: sunday, 18 o'clock

Weather alert: if it rains, the meeting is cancelled. I recommend to take a water bottle with you. A cap and sunglasses are not mandatory but will help. The court is made of sand so you can play without shoes if you like.

Welcome along! If you have any questions, ask Digitalis about it.

Digitalis

Vs: TRE Höntsylentopallo su 7.8. Klo 18
« Vastaus #1 : 05.08.2022, 12:44 »
Yhtenäistettiin Helsingin kanssa sääntöjä KinkyCuppia varten ja tästä syystä tänä sunnuntaina pelataan Cup-säännöillä. Ainoat olennaiset muuttuneet asiat:

- Jos aloitussyöttö ei yletä vastustajan puolelle tai lentää yli laitojen, kukaan ei saa pisteitä tästä vaan yritetään uudestaan, kunnes syöttö onnistuu. Eli meidän niinkutsuttu "ekaa ei lasketa" koskee nyt kaikkia syöttöjä.

- Jos aloitussyöttö laskeutuu vastustajan puolelle tai yli rajan maahan niin, että palloa ehtii koskettaa 0-1 pelaajaa, ei pistettä kummallekaan vaan aloitussyöttö tehdään uudestaan, kunnes saadaan palloon vähintään 2 kosketusta tai palautettua takaisin syöttäneelle puolelle.

Näillä on tarkoitus pitää peli höntsynä eli ei liian tiukkapipoiset säännöt, ja itsekin seison näiden takana, koska kaikki jotka on olleet meidän Tampereen peleissä mukana, tietävät sisimmässään, että suurimmat piste-erot on saatu aikaan näistä.

Pelaamisiin sunnuntaina! <3

LadySweet

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1361
 • I could eat you for breakfast
 • Galleria
Vs: TRE Höntsylentopallo su 7.8. Klo 18
« Vastaus #2 : 07.08.2022, 12:54 »
Laitan kruunun päähän ja tulen istumaan synttäreiden kunniaksi kentän laidalle  :love:

Digitalis

Vs: TRE Höntsylentopallo su 7.8. Klo 18
« Vastaus #3 : 07.08.2022, 15:10 »
Ihanaa! Tervetuloa  :love:

Saeroe

 • Rsyke
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 288
 • "No niin, neiti suihkulähde"
 • Galleria
Vs: TRE Höntsylentopallo su 7.8. Klo 18
« Vastaus #4 : 07.08.2022, 15:20 »
Saavun pelaamaan!