Kirjoittaja Aihe: Asioiden on muututtava NYT!  (Luettu 14644 kertaa)

Punisher

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 267
 • Sitä käsittelyä saa mitä tilaa
 • Galleria
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #45 : 25.08.2022, 11:42 »
No ei tämän ketjun pitäisi myöskään olla pelkästään Rsykkeen ongelmien ruotimispaikka..
Luulet kait että olen tässä sekoittanut puurot ja vellit,mutta erehdyt pahan kerran.

Ilmeisesti bileperseily on sinulle ja siellä Rsykkeen järjestämissä tapahtumissa tuntematon käsitys?
Myönnän toki että ne bileet joita Rsyke järjesti ennen covid-19 tapahtumaa olivat aina todella hienosti järjestettyjä kaikilta osin.
Niissä oli mukava käydä pitkänmatkalaisenakin. Eli siittä kun kaipailit esimerkkiä niin..

Tämä ei ole henkilöriita mutta pitkään seuranneena bilejärjestelyitä eri toimijoiden kesken vertaillen niin aina  se ei ole helppoa miellyttää kaikkia.
Pahin moka mitä voi bilejärjestäjänä tehdä niin menettää se bilepaikka.

Esimerkiksi bilemestalle annettu juomatakuu---
Mikäli sellainen on annettu niin kenties se yksi alkoholipitoinen juoma,mutta sitten ostaa viisi kahvia tai teetä niin kaikki ovat tyytyväisiä..

Mutta kun bilejärjestäjän toimesta siihen baaritiskin kulmalle tuodaan sitä ilmaisvettä  muutaman kymmenen litran hanakanisteri bilekansan janonsammuttajaksi mutta lasien tiskauskin jää anniskeluravintolan kontolle joka elää kassavirrallaan niin todella reilua vai kui ??????

Mutta eipäs tästä sen kummempaa.. Staffiksi en enää lähtisi ja annankin nyt täydellisen rauhan tässä asiassa Rsykkeen käydä tätä  jäsentensä välistä keskusteluaan täällä sotkeutumatta tähän sen enenpiä..

p.s.  eleanor ei mitä ilmeisimmin ole vielä huomannut että aina se kovin ja kitkerin kritiikki tulee nimenomaan niiltä ihmisiltä jotka vain piiloittelevat netin suojissa osallistumatta yhtikäs mihinkään..tämä vastauksena nettikinky.kommenttiin

isabella

Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #46 : 25.08.2022, 11:52 »
En ole Rsykkeen jäsen enkä ota kantaa siihen minkälaisia bileitä sen tai minkään yhdistyksen pitäisi järjestää. Mutta olen hyvin hämmentynyt tästä ajatuksesta että paneminen olisi ongelma ja muu kinkyily ei. Kinkybileissä varsin yleisesti pukeudutaan vähiin vaatteisiin ja piiskataan ihmisiä. Jos työnantajallani tai jollakulla muulla olisi ongelma sen suhteen että joku työntää (puoli)julkisessa tilassa peniksen vaginaani niin uskoisin että olisi yhtälailla ongelma jos julkisesti räimin jotakuta ruoskalla rinnat paljaana. Mainittakoon että ensimmäistä ei ole koskaan tapahtunut, jälkimmäinen sen sijaan on, Rsykkeen järjestämässä TAFFissa 😀

HuulillaPiirrettyM

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 307
 • TrueMaster 1% Demiurgi emergoitui
 • Galleria
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #47 : 25.08.2022, 14:01 »
En ole Tu jäsen enkä ota kantaa siihen minkälaisia bileitä sen tai minkään yhdistyksen pitäisi järjestää. Mutta olen hyvin hämmentynyt tästä ajatuksesta että paneminen olisi ongelma ja muu kinkyily ei. Kinkybileissä varsin yleisesti pukeudutaan vähiin vaatteisiin ja piiskataan ihmisiä. Jos työnantajallani tai jollakulla muulla olisi ongelma sen suhteen että joku työntää (puoli)julkisessa tilassa peniksen vaginaani niin uskoisin että olisi yhtälailla ongelma jos julkisesti räimin jotakuta ruoskalla rinnat paljaana. Mainittakoon että ensimmäistä ei ole koskaan tapahtunut, jälkimmäinen sen sijaan on, Rsykkeen järjestämässä TAFFissa 😀

varoitus: tekstinsaattaa sisältää laukaisimia

Vastaan aiheeseen yleensä, en niinkään henkilökohtaisesti.
Se on muuten todellakin jokaisen ihan oma asia, molemmat noista toiminnoista. Yritän, kerrankin, muotoilla sanomaani ja epäonnistunen. Pyrin eroon tarpeettomasta pahoittelusta, mutta pahoittelen, hieman ehkä sen todellista tarpeettomuutta korostaen.
Toisen antamistasi esimerkeistä voimme suorittaa järjestäjän kanssa sovittuna ohjelmanumerona Etu-Töölön nuorisoseuran kesäpäivillä kello 14.05, toista emme. Riippuen hieman asetelmista toisen voi tänäpäivänä järjestää hyvinkin ilman julkisen keskustelun paheksuntaa ja sakkoja aikalailla missä tahansa, päin vastoin saattaisi tulla isostikin kannatusta, toisesta taas paukkuu rapsuja ihan lainvalvojienkin toimesta ja todella tukevasti paheksuntaa. Ajat muuttuu ja se mikä vilahtaa niiden mukana, mutta kuten sanottua on jokaisen oma asia mitä ja missä tekee. "Kettu voi käydä kolossa"(tämän käyttö sattuu), missä vaan niistä, kunhan ei tee sitä Kätilöiden ikärajattomalla keikalla osana lavashowta, ei kukaan ole koskaan missään ottanut kantaa Sircus mundus absurduksen(voi kirjoitusasuani) esityksen sisällön sopivuuteen missään, kauhisteltu toki, muttei tuominnut.

Miksi toin toiminnot ulos (puoli)julkisesta suljetusta tilasta ja darkkarista, ehkä siksi että joidenkin asioiden merkitykset hahmottuvat vasta silloin kun niitä katsellaan siellä duunipaikan aamupalaverissa viinerit kädessä tai perhejuhlilla sekä vaimon että tyttöystävän ja tämän raskaana olevan miehen kanssa yhdessä naapurienkin kuunnellessa korvat höröllä kateellisina pensas-aidan raosta. Joskus toimii, joskus ei, samasta syystä se on jokaisen oma asia mitä tekee ja miten muut suhtautuvat siihen, eikun, no kuitenkin.

Se nyt vaan valitettavasti on ja tulee aina olemaan niin että henkilö voi nauttia, mutta muna ei tai lynkkaus alkaa.

Koska pahoittelin jo aluksi, pahoittelen myös lopuksi, en kohdista enkä korosta, en sheimaa, enkä alenna, käytän esimerkkejä kuten ne ulos tulevat, pahoittelen jos puhun asioista niiden oikeilla ja/tai väärillä nimillä ja yhteyksissä joissa ei jostain syystä saa niistä puhua, mahdollinen väkivaltani on tältäosin tahatonta tai oheistoimintaa, yritäthän lukija sada pointista kiinni, ois kiva. Ihan sama miten sanoo, kunhan sanoo. Itse teen ja toteutan mielelläni molemmat tässä olleista hyvistä esimerkeistä, mutta sen verran vielä ilmeisesti jossain pohjalla on sovinnaisuutta että ajattelen moisten toimintojen olevan sellaisia että ne ovat ehdottoman suostumuksellisia, sekä toimijoille että joka ikiselle katsojalle. Voisin pakottaakin katsomaan, mutta siihenkin on mokomaan oltava suostumus suoraan tai välilliaesti kaikilta. "Keskityttäisiinkö nyt olennaiseen, panemaan ehtii sitten tiistainakin".
Tämä ei liene yhteydessä varsinaiseen yhdisrystoimintaan suiraan, mutta välillisesti vilpitön tarkoitukseni on avata tätä penetraatioasentoa muistakin kulmista, kuin vain siitänettä se on tosiaan ihan jokaisen oma asia. Ja yhden henkilön tekemisten tai tekemättä jättämisten kepinnokkaan nostelun tällaisissakin, yhdistystoiminta asioissa saisi jättää aika vähälle, ansaitsee aihe sitten tuhat tai kolmetuhatta lukukertaa foorumilla, jos ei kahden kesken kasvokkain pärjää niin sitten ei auta kun miettiä mitkä ne keinot on, pois saa aina itse kävellä niin kauas kun äärtä riittää tai sitten voi toimia niissä puitteissa mitkä tilanne ja yleiset toiminta rakenteet sallii, mennessään saa jupista partaansa tai jonkun toisen partaan, mutta ellei pärjää niin ei auta. Jos toisella on enemmän minioneja vielä puolellaan niin sekin vielä. En edelleenkään tiedä ketä, kuka tai mitä tämä henkilö kultti- tai vaino oikein on, sitä kun ei kuitenkaan saada ääneen sanottua, vihjaillaan vaan. Ei sillä että todeölakaan kiinnostaisi tällä tasolla, jos aihetta on niin jollain tasolla kannattaa varmasti tehdä jotain edellä mainitsemani kaltaista, sillä nekin ovat jokaisen omia asioita ja valintoja. Muutenkin tuntuu soihdut syttyvän ja heinähangot kohoavan nykyään todella herkästi, itse olen jo roviossa joten sylkeminenkään ei sitä enää sammuta.

-HPM

"Turhuutta vain
On ihoon raapustetut pyhät luvutkin
Turhuutta vain
Jokainen tyhjä aika, katkeroitunut
Anna meille meidän syntimme anteeksi
Anna meille meidän
Jokapäiväinen
Kykymme suruun
Anna meille meidän syntimme anteeksi
Anna meille meidän
Jokapäiväinen
Kykymme
Suruun, sillä emme tiedä
Erheidemme kantomatkaa"

Lissäys:ja kyllä, paheksunta ja lynkkaus on tarpeen, koska sen munan kantaat, on se sitten kiinni jänteellä, tikeillä, soljin tai vaikka kädessä, survoo sitä surutta kaikkeen jos niiden antaa, se nyt vaan on niin, sekä valta- että lisääntymistarkoituksessa. Sitä on ehkä hyväkin jossain yhteydessä suitsia, jopa olla ehdoton, voi jäädä tahdonvastainen fyysisten rajojen rikkominenkin vähemmälle.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2022, 14:30 kirjoittanut HuulillaPiirrettyM »

isabella

Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #48 : 25.08.2022, 14:59 »
En tiedä minkälaisilla nuorisoseuran kesäpäivillä olet ollut mutta olen aika varma että en voisi siellä julkisesti ruoskia toista ihmistä verille. Uskon myös että videotallenne tai valokuvat tuosta toiminnasta voisivat saada osallistujat vetämään viinerinsä väärään kurkkuun työpaikan aamukokouksessa.

Valitan mutta en kykene näkemään miksi tämä genitaalien hankaaminen toisiaan vasten olisi niin kovin paljon pahempi asia kuin ihmisten julkinen satuttaminen. En kuitenkaan aio asiasta kinata sen enempää, en ajatellut kumpaakaan edellämainittua harrastustani alkaa esitellä työpaikan kahvihuoneessa 😀

HuulillaPiirrettyM

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 307
 • TrueMaster 1% Demiurgi emergoitui
 • Galleria
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #49 : 25.08.2022, 15:18 »
En tiedä minkälaisilla nuorisoseuran kesäpäivillä olet ollut mutta olen aika varma että en voisi siellä julkisesti ruoskia toista ihmistä verille. Uskon myös että videotallenne tai valokuvat tuosta toiminnasta voisivat saada osallistujat vetämään viinerinsä väärään kurkkuun työpaikan aamukokouksessa.

Valitan mutta en kykene näkemään miksi tämä genitaalien hankaaminen toisiaan vasten olisi niin kovin paljon pahempi asia kuin ihmisten julkinen satuttaminen. En kuitenkaan aio asiasta kinata sen enempää, en ajatellut kumpaakaan edellämainittua harrastustani alkaa esitellä työpaikan kahvihuoneessa 😀

Ihan loistava asenne, tämän ajatukseni haluan välittyvän sinulle ehdottomasti.
Eikä vängätä, ikärajattomalle yleisölle saa ja voi riiputtaa ihmiskehoa koukuissa jotka läpäisevät ihon ja se on kohtalaisen reipas näky sekin, mutta kullia ei saa edes bäyttää saati laitta sitä mihinkään ja tämä on toisaalta ihan ymmärrettävääkin. Tervetuloa kesäpäivilleni jahka saan sellaiset järjestettyä. Mutta tosiaan se penetraatio on vähän vaikeampaa esiteltävää ja sen jätän myös omilta kesäpäiviltäni pois ohjelmasta, kattoo sitä sitten hiukka privaatimalle yleisölle että voi olla varma kattavammasta suostumuksellisuudesta myös yleisön osalta.

Eikä sitä tarvitse pahoitella tai valitella jos on jostain jotain mieltä, päin vastoin ja tuota, maailma voisi olleäa erilainen paikka ja paljon mukavampikin, mikäli asia olisi ihan läpi linjan ja kaikille yhtä luontevaa kuten sinulle.

Minä tulen sieltä missä genitaalien hankaamisen esittelyä, jopa sellaisten suoritusten liioittelua on pidetty meriittinä ja vipukeppinä parempien kahvileipien äärelle pääsylle. Sillähän se mitataan, pystyvyys tässä maailmassa ilneisesti. Ei ole oikein ollut oma lajini. "Hullu naintinsa kertoo, viisas voi saada toisenkin kerran", joten korreloin sitä nyt ehkä vähän ylilyöden ja jaan mielelläni hiukan valtavirrasta poikkeavampaa puolta olemisen sietämättömästä monipuolisuudesta. Mutta tosiaan, olet hyvinkin oikeassa, itseasiassa huvittaa tämä työpaikan kahvihuoneessa erilaisten kokemusten kuvamateriaalin jakamisen seurausmielikuvien visualisointi, on tullut istuskeltua monelaisissa kahvihuoneossa.

-HPM

"Haudataanko meidät näiden rikkauksien kanssa
prosessoiko aika meitä silkkihansikkain
ketään ei voi puhutella, mistään oikeutta kysellä
ketä kohta kivitetään paholaisena"


Päpälämäen Krister

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 100
 • Your average Tom, Dick and Harry
 • Galleria
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #50 : 25.08.2022, 16:32 »
olen kinky ilman yhdistystä ja mietin seuraavaksi haluanko enää edes osallistua mihinkään . Ajattelin että pitkän ajan jälkeen olisi kiva nähdä joitain ihmisiä mutta nyt jos eripuraa ja riitaa kylvetään jokapaikassa se välittyy myös muihin ihmisiin. Haluaisin että kaikilla aloittajilla olisi yhtä turvallinen fiilis kun minulla kun ensimmäistä kertaa astuin wäiskiin.

Toivon hartaasti, ettet menetä toivoasi kinkyskeneen vain tämän sivuston takia! Jostain syystä tämä foorumi on viime ajat täyttynyt katkeruudella sekä tahallisella ja tahattomalla väärinymmärtämisellä ja henkilökohtaisilla eripuralla milloin mistäkin asiasta. Haluaisin mainostaa baarin discordia, joka on oman näkökulmani mukaan varsin paljon rauhallisempi ja asiapitoisempi. Uskon, että sitä saa mainostaa täällä, onhan se baarin oma jatke. Ja on myös onnistuneita paikallisia miittejä, joissa ihmisillä on kasvotusten aivan eri ääni kellossa ja muutakin puhuttavaa kuin vanhat kalavelat tai juoruamiset. Miiteistä tiedottamisen suhteen baarin nettisivu on varsin hyvä.

Long story short: Ehkä vielä koittaa päivä, kun Baarissakin ihmiset haluavat olla muutakin kuin ilkeitä ja hankalia toisiaan kohtaan. Me kuitenkin yhteisönä voimme nousta nykyisen tason yläpuolelle. Takaan, että sinullekin riittää tilaa miiteissä ja yhteisöissä siitä huolimatta, kuulutko yhdistykseen vai et.

Baarin Discordista, siitä varsinaisesta ja suurimmasta kanavasta, joudun kyllä esittämään eriävän mielipiteeni. Koskaan en millään sivustolla ole nähnyt sellaista pälliyden tiivistymää kuin siellä, ja tähän sentään lasken mukaan mm. S24:n useimmat keskustelualueet, jokaikisen koskaan näkemäni kinkyfoorumin sekä suurimman osan Ylilaudasta. Koska kyseinen Discord-kanava ei ole myöskään samoilla säännöillä valvottu kuin tämä Baari, voin mielestäni lausua näin rohkeasti tuosta kanavasta. Mielipiteensä kullakin ja paikat käyttäjiensä näköisiä.

Rama

 • Vieras
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #51 : 25.08.2022, 19:44 »
olen kinky ilman yhdistystä ja mietin seuraavaksi haluanko enää edes osallistua mihinkään . Ajattelin että pitkän ajan jälkeen olisi kiva nähdä joitain ihmisiä mutta nyt jos eripuraa ja riitaa kylvetään jokapaikassa se välittyy myös muihin ihmisiin. Haluaisin että kaikilla aloittajilla olisi yhtä turvallinen fiilis kun minulla kun ensimmäistä kertaa astuin wäiskiin.

Toivon hartaasti, ettet menetä toivoasi kinkyskeneen vain tämän sivuston takia! Jostain syystä tämä foorumi on viime ajat täyttynyt katkeruudella sekä tahallisella ja tahattomalla väärinymmärtämisellä ja henkilökohtaisilla eripuralla milloin mistäkin asiasta. Haluaisin mainostaa baarin discordia, joka on oman näkökulmani mukaan varsin paljon rauhallisempi ja asiapitoisempi. Uskon, että sitä saa mainostaa täällä, onhan se baarin oma jatke. Ja on myös onnistuneita paikallisia miittejä, joissa ihmisillä on kasvotusten aivan eri ääni kellossa ja muutakin puhuttavaa kuin vanhat kalavelat tai juoruamiset. Miiteistä tiedottamisen suhteen baarin nettisivu on varsin hyvä.

Long story short: Ehkä vielä koittaa päivä, kun Baarissakin ihmiset haluavat olla muutakin kuin ilkeitä ja hankalia toisiaan kohtaan. Me kuitenkin yhteisönä voimme nousta nykyisen tason yläpuolelle. Takaan, että sinullekin riittää tilaa miiteissä ja yhteisöissä siitä huolimatta, kuulutko yhdistykseen vai et.

Baarin Discordista, siitä varsinaisesta ja suurimmasta kanavasta, joudun kyllä esittämään eriävän mielipiteeni. Koskaan en millään sivustolla ole nähnyt sellaista pälliyden tiivistymää kuin siellä, ja tähän sentään lasken mukaan mm. S24:n useimmat keskustelualueet, jokaikisen koskaan näkemäni kinkyfoorumin sekä suurimman osan Ylilaudasta. Koska kyseinen Discord-kanava ei ole myöskään samoilla säännöillä valvottu kuin tämä Baari, voin mielestäni lausua näin rohkeasti tuosta kanavasta. Mielipiteensä kullakin ja paikat käyttäjiensä näköisiä.

En ole ikinä kokenut mitään mielenkiintoa discordia kohtaan mutta nyt melkein alkoi kiinnostamaan. :D

Pip

Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #52 : 25.08.2022, 23:57 »
olen kinky ilman yhdistystä ja mietin seuraavaksi haluanko enää edes osallistua mihinkään . Ajattelin että pitkän ajan jälkeen olisi kiva nähdä joitain ihmisiä mutta nyt jos eripuraa ja riitaa kylvetään jokapaikassa se välittyy myös muihin ihmisiin. Haluaisin että kaikilla aloittajilla olisi yhtä turvallinen fiilis kun minulla kun ensimmäistä kertaa astuin wäiskiin.

Toivon hartaasti, ettet menetä toivoasi kinkyskeneen vain tämän sivuston takia! Jostain syystä tämä foorumi on viime ajat täyttynyt katkeruudella sekä tahallisella ja tahattomalla väärinymmärtämisellä ja henkilökohtaisilla eripuralla milloin mistäkin asiasta. Haluaisin mainostaa baarin discordia, joka on oman näkökulmani mukaan varsin paljon rauhallisempi ja asiapitoisempi. Uskon, että sitä saa mainostaa täällä, onhan se baarin oma jatke. Ja on myös onnistuneita paikallisia miittejä, joissa ihmisillä on kasvotusten aivan eri ääni kellossa ja muutakin puhuttavaa kuin vanhat kalavelat tai juoruamiset. Miiteistä tiedottamisen suhteen baarin nettisivu on varsin hyvä.

Long story short: Ehkä vielä koittaa päivä, kun Baarissakin ihmiset haluavat olla muutakin kuin ilkeitä ja hankalia toisiaan kohtaan. Me kuitenkin yhteisönä voimme nousta nykyisen tason yläpuolelle. Takaan, että sinullekin riittää tilaa miiteissä ja yhteisöissä siitä huolimatta, kuulutko yhdistykseen vai et.

Baarin Discordista, siitä varsinaisesta ja suurimmasta kanavasta, joudun kyllä esittämään eriävän mielipiteeni. Koskaan en millään sivustolla ole nähnyt sellaista pälliyden tiivistymää kuin siellä, ja tähän sentään lasken mukaan mm. S24:n useimmat keskustelualueet, jokaikisen koskaan näkemäni kinkyfoorumin sekä suurimman osan Ylilaudasta. Koska kyseinen Discord-kanava ei ole myöskään samoilla säännöillä valvottu kuin tämä Baari, voin mielestäni lausua näin rohkeasti tuosta kanavasta. Mielipiteensä kullakin ja paikat käyttäjiensä näköisiä.
Mä sain pysyvät bannit sinne, koska eräs käyttäjä uhkasi minua väkivallalla. Minä vastailin asiallisesti, ilman alatyylisiä ilmaisuja. Sellainen moderointi siellä on. Olen yrittänyt kysyä sen perään, mutta vastausta en ole saanut.

ööö

 • Vieras
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #53 : 26.08.2022, 07:07 »
Asioiden on heti muututtava siihen suuntaan että saan lottovoiton tai vaihtoehtoisesti voin tyytyä kolmeen toivomukseen, tosin kolme toivomusta ois parempi.

Digitalis

Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #54 : 26.08.2022, 10:59 »
olen kinky ilman yhdistystä ja mietin seuraavaksi haluanko enää edes osallistua mihinkään . Ajattelin että pitkän ajan jälkeen olisi kiva nähdä joitain ihmisiä mutta nyt jos eripuraa ja riitaa kylvetään jokapaikassa se välittyy myös muihin ihmisiin. Haluaisin että kaikilla aloittajilla olisi yhtä turvallinen fiilis kun minulla kun ensimmäistä kertaa astuin wäiskiin.

Toivon hartaasti, ettet menetä toivoasi kinkyskeneen vain tämän sivuston takia! Jostain syystä tämä foorumi on viime ajat täyttynyt katkeruudella sekä tahallisella ja tahattomalla väärinymmärtämisellä ja henkilökohtaisilla eripuralla milloin mistäkin asiasta. Haluaisin mainostaa baarin discordia, joka on oman näkökulmani mukaan varsin paljon rauhallisempi ja asiapitoisempi. Uskon, että sitä saa mainostaa täällä, onhan se baarin oma jatke. Ja on myös onnistuneita paikallisia miittejä, joissa ihmisillä on kasvotusten aivan eri ääni kellossa ja muutakin puhuttavaa kuin vanhat kalavelat tai juoruamiset. Miiteistä tiedottamisen suhteen baarin nettisivu on varsin hyvä.

Long story short: Ehkä vielä koittaa päivä, kun Baarissakin ihmiset haluavat olla muutakin kuin ilkeitä ja hankalia toisiaan kohtaan. Me kuitenkin yhteisönä voimme nousta nykyisen tason yläpuolelle. Takaan, että sinullekin riittää tilaa miiteissä ja yhteisöissä siitä huolimatta, kuulutko yhdistykseen vai et.

Baarin Discordista, siitä varsinaisesta ja suurimmasta kanavasta, joudun kyllä esittämään eriävän mielipiteeni. Koskaan en millään sivustolla ole nähnyt sellaista pälliyden tiivistymää kuin siellä, ja tähän sentään lasken mukaan mm. S24:n useimmat keskustelualueet, jokaikisen koskaan näkemäni kinkyfoorumin sekä suurimman osan Ylilaudasta. Koska kyseinen Discord-kanava ei ole myöskään samoilla säännöillä valvottu kuin tämä Baari, voin mielestäni lausua näin rohkeasti tuosta kanavasta. Mielipiteensä kullakin ja paikat käyttäjiensä näköisiä.

Discordissa henkilökohtaisesti pidän siitä, että aihealueet on nätisti ja helposti omissa lokeroissaan (toki Baarin nettisivuillakin on, mutta eri tavalla). Aihealuekohtaiset kanavat ovat mun mielestä pysyneet aika lailla asiassaan, ja niitä on kuitenkin suurin osa Baarin discordin kanavista. Toki Yleisellä voi kuka vaan huudella aika pitkälti mitä vaan ja välillä huuteleekin. Ja sitten on tietysti triggeröiviä kanavia, kuten Ukraina-kanava, mutta siinäkin pääasiallisesti on ollut ihan fiksua keskustelua. Ja kyllä, välillä eskaloituu, ja välillä jotkut saa banneja, ihan kuten Baarin nettisivuillakin. Joskus nettisivujen kaltainen foorumityyppinen keskustelu toimii johonkin asiaan paremmin, joskus Discordin kaltainen pikaviestin toimii paremmin. Jokaiselle mieleisensä.

Punisher

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 267
 • Sitä käsittelyä saa mitä tilaa
 • Galleria
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #55 : 26.08.2022, 11:05 »
No mikäli ottaa sen riskin että ihan kaikki tiedot  myös kuka oot mistä tuut levitellään pitkin turuja ja toreja nii discoon vaan räpättämään...

Jännää että baarin tapojen mukaisesti tämäkin yhdistyksien toimintaa koskeva ketju saatiin näin nopeasti väännettyä aivan muita aiheita käsitteleväksi...
Kiitos ja kumarrus siittä räpätädit ja sedät...

Digitalis

Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #56 : 26.08.2022, 11:08 »
En ole niinkään triggeröitynyt HPM:n keskustelutyylistä, olen hämmentynyt. Mutta sehän on ihan ok, ja hämmentävästikin saa toki keskustella.

Viittaan seuraavaan:
- Elanor puhuu panemisen ja tissit vilkkuen ihmisen piiskaamisesta, ja toteaa, että kumpikaan näistä ei sovi työpaikan kahvipöytäkeskusteluun
- HPM sanoo, että kyllä toisen voi suorittaa Etu-Töölön nuorisoseuran kesäpäivillä
- Elanor pysyy aiemmassa kannassaan
- HPM vastaa, että kyllä ihmisen roikottaminen lihakoukuistakin näytetään ikärajattomassa tapahtumassa. Ja toivottaa tervetulleeksi itse järjestämilleen kesäpäiville.

Ehkä tämä selkeyttää, HPM, miksi ajatuksenjuoksuasi on hieman hankala seurata. Suonet anteeksi erittäin karkean tekstin pelkistämisen.
Tämä ei toki tarkoita, että näin ei saisi keskustella. Ja voin toki olla ymmärtänyt väärin. Se olisi luontevaa ja sopisi yhteen hämmennyksen kokemukseni kanssa.

elanor

 • Rsyke
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 325
 • You can't take the sky from me
 • Galleria
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #57 : 26.08.2022, 11:32 »
- Elanor puhuu panemisen ja tissit vilkkuen ihmisen piiskaamisesta, ja toteaa, että kumpikaan näistä ei sovi työpaikan kahvipöytäkeskusteluun
- HPM sanoo, että kyllä toisen voi suorittaa Etu-Töölön nuorisoseuran kesäpäivillä
- Elanor pysyy aiemmassa kannassaan
- HPM vastaa, että kyllä ihmisen roikottaminen lihakoukuistakin näytetään ikärajattomassa tapahtumassa. Ja toivottaa tervetulleeksi itse järjestämilleen kesäpäiville.

Haluan nyt vaan oikaista, että noita en sanonut minä vaan isabella  :)

NaughtyGorgeous

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2274
 • Galleria
  • Blogi
Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #58 : 26.08.2022, 11:52 »
En suosittele ihmisoikeuksien puolustamista baarin Discordissa, siitä tulee myös bannit!

Digitalis

Vs: Asioiden on muututtava NYT!
« Vastaus #59 : 26.08.2022, 12:24 »
- Elanor puhuu panemisen ja tissit vilkkuen ihmisen piiskaamisesta, ja toteaa, että kumpikaan näistä ei sovi työpaikan kahvipöytäkeskusteluun
- HPM sanoo, että kyllä toisen voi suorittaa Etu-Töölön nuorisoseuran kesäpäivillä
- Elanor pysyy aiemmassa kannassaan
- HPM vastaa, että kyllä ihmisen roikottaminen lihakoukuistakin näytetään ikärajattomassa tapahtumassa. Ja toivottaa tervetulleeksi itse järjestämilleen kesäpäiville.

Haluan nyt vaan oikaista, että noita en sanonut minä vaan isabella  :)

Aivan totta, pahoittelut! Pointti pysyy samana mutta voisin myös itse olla tarkempi jatkossa. Kiitos korjauksesta.