Kirjoittaja Aihe: Kosketus esittää: Eroottinen rantaloma  (Luettu 866 kertaa)

Kosketusofficial

Kosketus esittää: Eroottinen rantaloma
« : 15.09.2022, 20:42 »


Kosketus järjestää lauantaina 22.10. kaikkien aikojen riettaimman rantaloman, jossa sukelletaan kuuman kosteisiin kosketuksiin ja kellutaan toistemme syleilyyn tuhmat uimalelut kainalossa. Näitä aikuisten hiekkaleikkejä et tahdo missata, sillä työpajoissamme pääset pintaa syvemmälle ja viimeistään kuohuttava performanssi vie sinut eroottisiin rantatunnelmiin!

Olet tervetullut järjestämiimme seksipositiivisiin bileisiin osoitteeseen Hämeentie 29, Helsinki. Meillä halusi voi liplattaa verkkaisesti tai pärskähdellä, pauhata ja vaahdota valtoimenaan! Voit olla kinky tai vanilja, ujo tai rohkeampi, ja yhteinen ohjelmamme tarjoaa lukuisia tilaisuuksia kohtaamisille ja seksipositiivisiin ihmisiin tutustumiselle.

Aurinkolomalle pääset ostamalla lipun täältä: https://www.ticted.com/fi/events/5370 Lipun hinta on 60 euroa, ja liput myydään kategorioittain: miehet, naiset, muut ja parit. Ostathan lipun, joka vastaa identiteettiäsi. Biitsille mahtuu 60 aistikasta auringonpalvojaa.

Haluamme kutsua sinut tilaan, jossa voit kokeilla rajojasi mahdollisimman turvallisesti. Bileissä kosketus voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä. Kaikki sukupuolet, seksuaaliset suuntautumiset ja erilaiset kehot ovat arvokkaita.

Pakettimatkan hintaan kuuluu virkistäviä alkoholittomia kesädrinkkejä, hedelmiä sekä muita vegaanisia makupaloja, joita on tarjolla koko illan. Myös turvaseksivälineitä on saatavilla. Bileiden käytännöt ja säännöt käydään sekä suomeksi että englanniksi. Bileissä alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta bileistä täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta.

Noudatamme bileissä turvallisemman tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, ja tämä koskee niin vieraita, henkilökuntaa kuin esiintyjiä. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Bileet ovat myös päihteettömät. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan bileistä. Toivomme, että tutustuisitte etukäteen tämän linkin takana olevaan bileiden etikettiin: https://bit.ly/2RSeZwE

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.

Niille, jotka haluavat päättää lauantai-iltansa halikasaan.

Tapahtuman hinta on 60 e. Liput ovat myynnissä osoitteessa https://www.ticted.com/fi/events/5370

Lippuja on myynnissä 60 kappaletta.


Bileiden ohjelma:

Turvallisemman tilan luomiseksi on tärkeää, että kaikki osallistuvat alkupiiriin. Huomaa siis, että myöhästyneitä ei oteta sisälle kuin painavasta syystä, joka on ilmoitettu järjestäjille etukäteen! Kaikkien harjoitusten tekeminen on vapaaehtoista.

17.30–18.30 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.

18.35–19:00 Alkupiiri. Käymme läpi eroottisen rantaloman säännöt.

19:00–21:30 Orgiakäytännöt-työpaja. Tutustumme kosketuksen moninaisiin muotoihin ja tunnustelemme, millaista on toteuttaa seksuaalisuuttaan julkisessa tilassa. Tutkimme omia halujamme ja rajojamme. Käymme läpi, miten monimutkaisissa ryhmätilanteissa kysytään lupaa kosketukseen ja miten lähestytään ja poistutaan tilanteista. Työpajassa käsitellään näitä teemoja monipuolisten harjoitusten avulla.

22:00 Eroottinen performanssi, joka tulvii näyttäviksi orgioiksi.

1:00 Illan viimeiset hitaat. Nämä saa tanssia ilman vaatteita.

Rohkaisemme pukeutumaan seksikkäästi tai vapautuneesti! Älä siis tule farkuissa ja t-paidassa. Inspiraatiota voi hakea esimerkiksi välkehtivistä meduusoista ja värikkäistä kaloista, näkinkengistä, rantaleijonista ja bikinibeibeistä, herttaisesti eksyneistä turisteista, itsevarmoista matkaoppaista – ja miksi ei pukeutua pelkkään uimarenkaaseen tai vyölaukkuun! Myös seksikkäät kinky- tai fetissiasut toimivat aina.

Kaikki markkinointikuvat on ottanut Lanthe.

Lyhyesti:

Mitä?

Seksipositiiviset bileet! Orgiat! Uimaleluja!

Missä?

Hämeentie 29, 4. krs, Helsinki

Miten mukaan?

Osta lippu osoitteesta https://www.ticted.com/fi/events/5370

Elostelevat turistioppaanne:


Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi ja pilkunnussija, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hän on usean vuoden ajan saanut ahaa-elämyksiä ja euforisia kokemuksia erilaisissa seksipositiivisissa bileissä, ja nyt hänen tavoitteenaan on laittaa hyvä kiertämään. Hän luovii niin swingereiden kuin kinkyjen parissa ja haluaa tuoda kaikki yhteen tutkimaan seksuaalisuuttaan ja oppimaan uutta.

Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.

Kosketusofficial

Vs: Kosketus esittää: Eroottinen rantaloma
« Vastaus #1 : 19.09.2022, 20:24 »
Haluatko vapaaehtoiseksi Kosketus-bileisiin?

Kosketus järjestää lämminhenkisiä seksibileitä Helsingissä. Seuraavat bileemme ovat lauantaina 22.10. Tarvitsemme vapaaehtoisia mm. tilan sisustamiseen ja purkuun sekä keittiöön. Mitään erityistaitoja ei tarvita. Vuorot kestävät noin 3–4 tuntia, ja niitä on ennen bileitä, bileiden aikana ja niiden jälkeen. Vapaaehtoisena pääset osallistumaan bileisiin ja bileissä järjestettäviin työpajoihin sekä kokemaan upean eroottisen performanssin. Saat tutustua myös ihaniin ihmisiin, ja olet mukana luomassa seksipositiivista kulttuuria Suomeen. Tervetuloa joukkoomme!

Tule vapaaehtoiseksi täyttämällä lomake osoitteessa:  https://bit.ly/3QTrAfF

Kosketusofficial

Vs: Kosketus esittää: Eroottinen rantaloma
« Vastaus #2 : 25.09.2022, 20:18 »
Rantalomalla saatat törmätä myös mystiseen ja viettelevään merenneitoon. Se kuiskii jo korvaasi: “Haluaisit ostaa lipun ja päästä huumaavaan syleilyyni, etkö haluaisikin? Jos tykkäät kovemmista otteista, voin vetää sinut veden alle…” Kosketuksessa kaikki fantasiat ovat sallittuja, ja yhdessä harjoittelemme niiden toteuttamista turvallisesti ja suostumuksellisesti!

Lipun eroottiseen seikkailuun saat ostettua täältä: https://www.ticted.com/fi/events/5370

Kuva: Lanthe, muokkaus: Kosketus